evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 24, 2024, 07:02:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Ubvpwctom
Април 21, 2024, 06:04:21

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 6
1  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Кажете си мнението за стимулотон -: Ноември 11, 2016, 09:07:35
Здравей, Стимулотона е добър, изписва се при натрапливи състояние. Ще видиш, че след време, 2-3 дни, няма да  си така напрегнат. Ще погледнеш на света с други очи.
За другото лекарство, което говориш, ми е малко известно. Моят съвет е да попиташ лекаря си с каква точно идея го изписва. Това е важно да се знае и лекуващия ти е длъжен да ти отговори.
Пиши как се чувстваш. Желая ти бързо стабилизиране и оздравяване.
2  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Искам да ви попитам шофирате ли ? -: Май 14, 2010, 03:41:13
Рени, опитай, не се отказвай, човек трябва да опита, за да прецени. Я, си представи, че можеш да успееш? Не се отказвай предварително. Опитай!
3  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -: Май 14, 2010, 03:36:24
Реших и аз да се включа в темата.
Ема, разбирам те, че искаш излекуването да настъпи бързо. Всеки от нас го иска и го е искал. Но това е процес. За съжаление на всички нас - лечението е бавно и трае с години. Трябва да го признаем това. Човек избира да пие лекарства и да притъпи симптомите и да се мъчи да живее нормално или пък, изключвайки лекарствата да намери сам причината, която го е довела до тук, както е направила Радостина, както правят и други. Да, вярно е, че човек може да се размине с някои неща в живота, докато се бори, но такъв е живота, звучи жестоко, но е факт. Много от нас са го изпитали на гърба си. Някои са опитали и са упяли, други не са успяли, но те не са по-малко силни от другите. Всеки намира своя път за действие и според мен, няма нищо лошо да го сподели и с другите, те сами избират за себе си, дали нещо е приложимо за тях или,не.
4  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко"- приложено към паническото разстройство -: Април 26, 2010, 10:40:51
Да ти кажа нещо на мен много ми помогна " Как да направим невъзможнот възможно" от Робърт Антъни.
5  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Април 25, 2010, 01:36:49
Ели, явно си се изплашила много от самата ситуация и отговорностите, които имаш и това е породило връщането на ПА. Ще успееш да се справиш пак! Първият път приложи ли нещо по-специално, което да ти помогне?
6  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Април 24, 2010, 07:19:57
Здравей, Ели! Каква беше причината според теб да се възвърнат паническите атаки. Питам те, защото аз също съм в ремисия и нямам панически атаки от месеци. Искам да разбера какво може да ги върне? Може би някакъв стрес?
7  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко"- приложено към паническото разстройство -: Април 22, 2010, 10:42:16
Смятате ли, че теорията на Джон Кехоу " Подсъзнанието може всичко" е приложимо за нашето състояние?
8  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Март 01, 2010, 10:48:59
Честита Баба Марта и от мен на всички съфорумци! Здрави, весели и щастливи! Желая само положителни емоции и сбъдване на съкровените ви желания!
9  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Февруари 13, 2010, 05:37:58
Мила Ечи, чудесни стихове! Много емоционалност, философия и човешки героизъм има в тях, момиче. Искрено ти желая цялото  щастие на земята!Ти го заслужаваш! Kiss Kiss Kiss
10  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Февруари 13, 2010, 11:03:10
Здравейте на всички! Присъединявам се към думите на ru и искам и аз да изкажа своето разбиране и подкрепа към didi и ечи и да им вдъхна кураж!Наистина близките ви ще останат в сърцата, мили момичета.Това, което те не са изживяли на земята, го имат в по-добрия свят!
11  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Януари 25, 2010, 01:09:53
Lu,здравей! Киселините и подуването на стомаха и при мен са пржоблем. Не вярвам да е от лекарствата.Вечер киселините  и подуването на стомаха при мен са най-силно изразени.Понякога пия Талцид, за да ги намаля.
12  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Януари 19, 2010, 08:49:29
      Хубав въпрос, Боянка! Лошото е, че аз например не мога да отговоря еднозначно на него. Ако ми го беше задала преди години щях да ти отговоря без дори да се замисля, но сега не е така... Получих доста незаслужени удари от най-близките ми хора и вече май нямам пълно доверие на никой. Истината е, че хората се променят и това, че днес можеш да имаш доверие на някой, в никакъв случай не ти гарантира, че утре ще бъде така. Преди се доверявах само на проверени хора. Същевременно ми се е случвало да получа помощ и покрепа от не толкова близки хора, на които дори не съм си мислила, че мога да разчитам. Може би трябва да се действа според ситуацията - понякога по инстинкт, друг път на сигурно, с уговорката, че може и при двете да не ти се получи... Smiley Хубав ден на всички от мен и повече верни приятели, които да ви подкрепят!
Благодаря ти ru! Имах нужда от потвърждение на усещанията си Wink И моето мнение не се различава от твоето. В сложното време, в което живеем да знаеш че можеш да се довериш на някого, е много лечебно усещане, поне при мен е така, не зная какво мислите вие по въпроса.
13  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Януари 19, 2010, 10:14:02
Милички, искам да ви попитам нещо. Как избирате на кого да се доверите, проверявате ли първоначално човека или го правите по инстинкт, когато става дума за нещо важно?
Дне се чувствам добре, надявам се цялата седмица да е така, пожелавам го и на вас.
14  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -: Януари 19, 2010, 10:11:41
Поздравления и от мен за успешното преборване. Това си е успех, за който всеки от нас мечтае и надявам се, всеки да постигне!
15  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР,Контрола! Историяата на моят живот! -: Януари 13, 2010, 07:49:55
Здравей, mecankata!Топла прегръдка имаш от мен, макар и виртуална, бих искала тя да те успокои поне малко. Искам да ти кажа, че паническите атаки няма да са вечно с теб.Първото нещо, което трябва да направиш сега е да взимаш лекарствата и да му пуснеш края, в смисъл да не криеш неща, които те притесняват допълнително. Това, което имаш да казваш на майка ти, кажи го, не го задържай в себе си, така акомулираш отрицателна енергия. Обезателно трябва да вземаш бензодиазепини на този етап. И помни, ако една атака е много силна, то тя няма да бъде със същата сила следващия път. Силата им намалява. така беше при мен в началото. В началото бяха много силни направо парализиращи, но след това намаляха по брой и интензитет. Бих те посъветвала да отидеш на психиатър и той да ти предпише нужните за ПР лекарства, като всяко лекарство е строго индивидуално за всеки. На някой помага ривотрила, на други ксанакс, на трети лексотан. Като премине първоначалния стрес, може да опиташ и психотерапия и позитивно мислене, но всичко бавно и по реда си. Не се притеснявай, ако нещата не ставата с очакваната бързина. Но бъди сигурна, че в опредеелн момент те ще станат. В момента, когато започнеш да се чувстваш по-сигурна в себе си, тогава и атаките ще изчезнат. Важното е да знаеш, че това са само паничесик атаки , те не вредят на организма като цяло, от тях не се полудява, нито се получава  инсулт или инфаркт. Друго важно нещо е да излизаш всеки ден, да не се застояваш вкъщи и да споделяш, да изливаш всичко онова, което те мъчи. Това е спасението от този кошмар mecankata! С теб сме, убедена съм че всички един ден ще се отървем завинаги от тези гадни кризи!
Страници: [1] 2 3 ... 6

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1