evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 01:06:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се взимат хапчета за кръвно  (Прочетена 5253 пъти)
nissan4545
Newbie
*

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« -: Декември 07, 2016, 04:43:17 »

Здравейте ! Снощи отново получих познатото сърцебие - 105 пулс и кръвно 140/135 - 85/90 за около час, след един изсмукан Валериан под езика се поуспокоих и се нормализирах, съответно и кръвното ми. Та въпроса ми е след като кардиограмата ми е Ок и кръвното през 90% от времето ми е 120/80- 115/78, изследванията са ми на 6, трябва ли да взимам някакви лекарства за кръвно ?!?! Та аз съм на 21 ?!?! И това моментно кръвно опасно ли е, защото го меря нон стоп и си мисля как ще дойде вечерта и ще го вдигна отново и този път ще е фатално..... И Замайването почти през целия ден все още го има Smiley Моля зя адекватни отгвори ! Благодаря !
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #1 -: Декември 08, 2016, 11:52:17 »

nissan, не е необходимо да взимаш хапчета за кръвно. Но трябва да взимащ хапчета, които са предназначени за тревожните разстройства. Те ще повлияят и на пулса ти и на кръвното налягане, защото и двете са на психична основа. И ще изчезнат, казвам ти го от опит.
 Тези дни има силни магнитни бури и всички, които сме с такива разстройства се влияем от тях. Замайването ти също ще изчезне от медикаментите, които са за ПР.
Активен
nissan4545
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Декември 08, 2016, 05:23:15 »

Благодаря за отговора !
Значи това кръвно налягане не е опасно и няма да ме застигне инсулт или инфаркт ? Smiley
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Декември 08, 2016, 09:54:34 »

И аз понякога вдигам кръвно. Но това е от ПР. Вдигала съм го до 170/100, иначе кръвното ми е 120/80.
Когато съм напрегната го качвам, при паническа атака също съм го покачвала. Когато съм се свързвала с личния ми лекар при високо кръвно той ме е карал да пия едно хапче лексотан и веднага се понижава.Ние с тревожните разстройства сме с вариращо кръвно понякога, но това не значи, че имаме хипертония. Както ти казах, трябва да взимаш хапчета, които регулират тревожността поне за известно време. Зная, че не искаш да пиеш лекарства, но в такива случаи лекарствата помагат да се излезе от омагьосания кръг на страха, сърцебиенето и високото кръвно.
Активен
nissan4545
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Декември 09, 2016, 10:11:14 »

Колко добре се почувствах от този твой отговор. Много ти благодаря !!!
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Декември 10, 2016, 05:23:13 »

Радвам се, че съм успяла да ти помогна, макар и малко! Винаги можеш спокойно да споделяш онова, което те притеснява.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #6 -: Декември 22, 2016, 11:22:28 »

Когато човек прави секс, пулса му се качва до 200 Smiley Какви хапчета ще вземате тогава и по каква причина?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
evridica
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

Профил
« Отговор #7 -: Декември 26, 2016, 06:14:12 »

И по време на секс може да получите паническа атака, така че понякога лекарствата са спасител.
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #8 -: Януари 11, 2017, 05:23:51 »

Тези дни и студеното време предизвиква едни гадни симптоми, някой да получава виене на свят от студа?
Активен
nissan4545
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Януари 20, 2017, 05:09:39 »

Здравей ! Не бих го нарекал виене на свят, повече бих го нарекал замайване ! Аз от скоро имам и стягане в тила на главата, а кръвното ми е нормално .... Препоръчвам да гледате филмите - Тайната и Как да излекувам живота си .... на мен лично много ми помогнаха Wink ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ПОЛОЖИТЕЛНО !
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #10 -: Януари 21, 2017, 01:32:19 »

Замайване може да получиш от хипервентилация, ако дишаш учестено, а болката отзад във врата, е от напрягане на мускулите, особено, когато човек се бори да махне мисълта за възможна паническа атака.
Активен
nissan4545
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Януари 22, 2017, 05:56:08 »

Вече свикнах.... всеки ден е различен, съответно и с различни симптоми. Мен ме тормози много мисълта за високо кръвно и че съм хипертоник.... А кардиограми, ехокардиография , изследвания на щитовидна жлеза и пълна кръвна картина са отлични Cheesy
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #12 -: Януари 23, 2017, 04:36:19 »

Grin Ако искате да лекувате шизофрения и биполярно, вместо ПР, мога да ви препоръчам още литература към филма "Тайната". Питайте, ще ви кажа.
Активен
nissan4545
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Януари 23, 2017, 04:54:10 »

Шашмагюл, дори не съм и искал мнението ти и КОЙ си ти, по дяволите, за да поставяш диагнози ?!?!?! Ако обичаш задръж си мнението за себе си , освен ако не е полезно ! Благодаря !
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2017, 02:56:41 »

Ами че то остана само имената и егн-то да си постна. Кой приказен герой си господине ти?
Седя и си анализирам, понеже нямам какво друго да правя, дала съм си ден за почивка.
С подобни вярвания ненужно се утежнява психотерапията и се увеличава времетраенето й.
През всичките години съм имала нужда от някой, с който да споделя... може би не повече от 10-15 спомена, за да ми каже, че подхождам прекалено сурово към себе си, най - вече с неразбиране на това, че гледната точка с напредването на годините се променя.
Понеже неразбирането на себе си, доведе след това до натрапливостите, които съм описвала.
Дори разбрах какво се крие зад нежеланото ми влюбване от време на време. Когато ме обиди някой, който харесвам по - малко или повече като личност, не само като външност, ми задейства желанието да ме харесват всички. И това обяснява дори паническите атаки. Това обяснява и несподеленото влюбване.
С Евредика ми се говори на мен. Четох за една обща дружка евентуално, на която й издирили чак адреса с полиция.... само за да я видели. И ми хрумна, че това може да е част от една такава брутална психотерапия, да се видиш колко психопатно стоиш, когато лелеяш ли лелеяш някого. Аз казах, че спец се бъзикат с такива като нас, вие сигурно го наричате това параноя.
Иначе... как няма да пиеш хапчета по време на секс. Значи....  Grin тия дни попаднах на снимка на бивше гадже по без блуза,та.... от трапецовидното тяло останало само шкембето.
 Grin
Годините си вървят неистово бързо.
Отгоре на всичко нали и за Вазов се говори, че починал по време на секс? Мъжът ми има дискова и ме е страх да го пипна. От друга страна съм спокойна, че колкото  и да го ядосвам, трудно ще ми посегне.  Grin
Момичета.... пишете си стиховете скришно. Когато любовта е несподелена, много психопатно стои писането.... но пък какво ли щяхме да правим без музиката към стиховете.
Естествено, че един стих без мелодия към него продължава да ми е половинчат.
И.... нисан.... пак ще ме сиктирдосат, че спамя, само че.... аз намерих себе си. Без енергии, без вярвания. Преди първата криза четох книгата към филма Тайната, след първата ми препоръчаха филма. Имах тригодишна ремисия, пробвах с медитации да удържа да не направя втора криза, но направих. От три години и малко вече излизам от секта. Само виж колко писане е. Понеже го направих пишейки тук... последствията са малко повече, отколкото ако беше индивидуална сесия, и може би заради това се протака толкова, понеже не е като да не оплесках някои неща, но....
Ако трябва да съм честна, отдавна не съм била толкова наясно със себе си и околните. Откакто разбрах, че така като мен бръмват интелигентни хора, някак си приех по - леко състоянието си, понеже.... ами аз не искам да съм в друга, освен интелигентна среда.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА