Ами че то остана само имената и егн-то да си постна. Кой приказен герой си господине ти?
Седя и си анализирам, понеже нямам какво друго да правя, дала съм си ден за почивка.
С подобни вярвания ненужно се утежнява психотерапията и се увеличава времетраенето й.
През всичките години съм имала нужда от някой, с който да споделя... може би не повече от 10-15 спомена, за да ми каже, че подхождам прекалено сурово към себе си, най - вече с неразбиране на това, че гледната точка с напредването на годините се променя.
Понеже неразбирането на себе си, доведе след това до натрапливостите, които съм описвала.
Дори разбрах какво се крие зад нежеланото ми влюбване от време на време. Когато ме обиди някой, който харесвам по - малко или повече като личност, не само като външност, ми задейства желанието да ме харесват всички. И това обяснява дори паническите атаки. Това обяснява и несподеленото влюбване.
С Евредика ми се говори на мен. Четох за една обща дружка евентуално, на която й издирили чак адреса с полиция.... само за да я видели. И ми хрумна, че това може да е част от една такава брутална психотерапия, да се видиш колко психопатно стоиш, когато лелеяш ли лелеяш някого. Аз казах, че спец се бъзикат с такива като нас, вие сигурно го наричате това параноя.
Иначе... как няма да пиеш хапчета по време на секс. Значи....
тия дни попаднах на снимка на бивше гадже по без блуза,та.... от трапецовидното тяло останало само шкембето.
Годините си вървят неистово бързо.
Отгоре на всичко нали и за Вазов се говори, че починал по време на секс? Мъжът ми има дискова и ме е страх да го пипна. От друга страна съм спокойна, че колкото и да го ядосвам, трудно ще ми посегне.
Момичета.... пишете си стиховете скришно. Когато любовта е несподелена, много психопатно стои писането.... но пък какво ли щяхме да правим без музиката към стиховете.
Естествено, че един стих без мелодия към него продължава да ми е половинчат.
И.... нисан.... пак ще ме сиктирдосат, че спамя, само че.... аз намерих себе си. Без енергии, без вярвания. Преди първата криза четох книгата към филма Тайната, след първата ми препоръчаха филма. Имах тригодишна ремисия, пробвах с медитации да удържа да не направя втора криза, но направих. От три години и малко вече излизам от секта. Само виж колко писане е. Понеже го направих пишейки тук... последствията са малко повече, отколкото ако беше индивидуална сесия, и може би заради това се протака толкова, понеже не е като да не оплесках някои неща, но....
Ако трябва да съм честна, отдавна не съм била толкова наясно със себе си и околните. Откакто разбрах, че така като мен бръмват интелигентни хора, някак си приех по - леко състоянието си, понеже.... ами аз не искам да съм в друга, освен интелигентна среда.