evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 24, 2025, 06:14:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: Познавате ли лично хора с ПР (от форума или извън него)? Колко са те и общувате ли с тях на живо?  (Гласуването приключено: Януари 03, 2011, 11:24:24 )
Никого не познавам. Само виртуално общувам с тях и не виждам какво бихме могли да си кажем на живо. - 0 (0%)
Познавам един-двама, но сме се виждали веднъж или рядко. - 0 (0%)
Намерих много истински приятели във форума и общуването с тях ми помага да се справя. - 2 (25%)
Искам да се запозная, но не ми стига куражът да го направя. - 1 (12.5%)
Вече познавам толкова хора с ПР, че общувам предимно с тях и те заемат важна част от живота ми. - 2 (25%)
Имам подозрения, че част от познатите ми страдат от ПР, но крият, както и аз. - 3 (37.5%)
Общ брой гласове: 5

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко хора познавате с ПР?  (Прочетена 2368 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« -: Декември 04, 2010, 11:24:24 »

Можете да изберете не повече от 2 опции.  Wink
Както и да коментирате подробно избора си в темата. Приятно попълване!
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Декември 04, 2010, 11:28:08 »

Имам близък, който и в момента страда от ПР. Имам също така и един приятел, за който съм 100 % сигурен че страда от ПР, но никога няма да си признае. Имам предостатъчно основания да смятам така. Познавам и няколко излекували се. Другите ми познати с ПР са виртуални. Имам желание да се запозная с хора с ПР от моя град и да излизаме заедно, но уви, не ми се предоставя такава възможност.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #2 -: Декември 05, 2010, 08:34:20 »

Аз съм от Пловдив и бих се радвала да се срещна с някой от форума "не виртуално" Grin
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3 -: Декември 05, 2010, 10:46:18 »

Сега да си кажа и аз Cheesy
Признавам си без бой, преди няколко години, когато за първи път се сблъсках с проблема, общувах само с едно момче, с което пак се запознахме чрез един форум. Тогава много си помогнахме един на друг, защото си давахме сили взаимно и се утешавахме, като не се получи. Помогна ми най-вече това, че имаше абсолютно същите оплаквания като мен и знаех, че ме разбира. По-късно и двамата се измъкнахме от блатото, всеки както може, запознахме се на живо, станахме си приятели. И така до ден днешен. За него винаги ще съм специална и той за мен, защото в това сме си "първите" Grin Grin И за да не търсите под вола теле, никога не е имало нищо повече от приятелство, просто разбрахме, че ПР създава мн по-силна връзка от всички останали.
От февруари миналата година насам, попадайки в този форум и не само тук, се запознах с толкова много хора с ПР, че вече накъдето и да се обърна, ги виждам Cheesy
Има такива, които познавам само виртуално все още, но ги чувствам близки. Някои от страдащите от ПР в момента са сред най-скъпите ми приятели (и малко повече Cheesy)... за тях бих дала всичко! Смятам, че това е едно от най-хубавите неща, които ми се случи, заради ПР. Имам усещането, че сме в някакво тайно братство, в което се подкрепяме и пазим съвестно тайната си - като масони Cheesy
Мисля, че дори и след като се справя (което се надявам да стане скоро), те ще заемат важно място в живота ми Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА