evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 11:11:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: до martin60025  (Прочетена 6913 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #30 -: Март 30, 2016, 11:05:13 »

Освен това, мили мои, има чист маркетингов момент... Ако е използван по - евтин синтетичен наркотик за направата на клонарекс, в съчетание с по - високата му цена спрямо ривотрила, то това си е стопроцентова печалба за фармацевтичната компания. Още повече, че маркетингово ви се набива в главата, как хапчето ви трябва.
Сигурно ще ви се издигна в очите като ви кажа, че не съм се напрягала много да уча, понеже не ми харесваше, за втори път поне го казвам, че икономиката така е устроена, че все някой ще страда. А би ми доставило удоволствие да рекламирам някакъв продукт, в чиято ценност съм убедена.
ПР е лечимо. Поне по моя преценка, чисто и просто се прави изкуствено сценка, в която с помощта на психотерапевта се изпробва нов тип държание. Това се прави едва след като е проведена психоанализа и са изнамерени причините за появата на ПА, понякога само с психоанализа е възможно лицето да порасте, защото нали това е целта, да спреш да се страхуваш като бебе и да започнеш да се държиш като зрял, уверен, отговорен и способен възрастен.
Поставих ви цел за изпълнение, ПР-та.
 Grin
И като че ли е време да ви оставя. Книжка за БАР, поне такава, каквато съм я намислила аз, мисля, че няма. Може и да я напиша, да я рекламирам, а вие само да подозирате, че аз съм нейн автор.
 Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #31 -: Март 30, 2016, 11:45:14 »

Освен това... ето ви още един психологичен момент:
Как да се преборите с абстиненцията(идея)

Мозъкът така е устроен, че може мислено да ви пренася навсякъде. Можете, спомняйки си, да преживеете удоволствието от разни романтични преживявания от миналото отново, нали?  Grin

Използвайки това умение, чисто и просто, когато спирате хапчетата, се опитвате да пресъздадете чувството на спокойствие, което ви дава ривотрила, но без да сте го пили. Така с тоя клонарекс, който може да не е толкова добър, но все пак действа, ще имате един преходен момент на нагаждане без хапчета.

Важно е да разберете кое ви докарва ПА. При мен средата се оказа абсолютно наложително за смяна. Все си мисля, че и при повечето е така. В противен случай, аз щях да си остана като старинен замък, едва, едва напомнящ за едновремешното си величие.

А прозрението, че налудностите и халюцинациите в религиозно отношение, е предхождано от суицидни мисли, които навеждат на мисли за бог и смъртта, си е като панацея.  Grin Чисто и просто като ми писне, продължавам да търся безболезнени методи.  Grin

Но си мисля, че нещата се нареждат в посока да няма нужда от суицидни мисли.... така де... пореден дъ енд с хепиенд.
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #32 -: Март 30, 2016, 02:46:18 »

Отново спам!
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА