evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:28:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  
Автор Тема: до martin60025  (Прочетена 6921 пъти)
fallit
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Паническо разстройство и Epi

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2016, 11:39:40 »

Dimcho, да и при мен по някога се случва така,но не мисля,че е специално от Ривотрила,защото аз всеки ден от 10г. съм на компа и то от сутрин до вечер и това допринася основно за получаването на твоите оплаквания.От миналата година даже съм и с очила,защото прекомерното стоене пред монитора ми увреди зрението.Когато стана от компютъра очите по някога са "компот", червени, сълзят,лютят и всичко е "мъгла". Толкова е скапан организма,че дори се нервя ако някой иска да ми каже нещо. Е,понякога когато взема на гладно цялата шъпа лекарства  ми се вие свят за няколко минути,но специално за Ривотрила,едва ли тези смущения са от него. Мисля,че са от странични фактори,които оказват смущение. Ривотрила причинява съвсем други ефекти на мозъка и оттам на тялото.
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2016, 12:16:50 »

Шашмагюл, моля не спамете темите. Моля, да се говори по същество. Хората тук се допитват един другиго за нещо, което са преживяли или преживяват. Ако имате нещо конкретно да споделите, да, но не и свободни разсъждения. За свободните разсъждения имате теми, където може да коментирате.
Admin
Активен
fallit
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2016, 12:45:44 »

Тая не я мислете ! Тя може да си осигури всичко,но въпреки това - не си ли помогне сама и най-добрите специалисти не могат да я изкарат от състоянието и.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2016, 12:32:49 »

фалит, готино изказване на готината Аджелина Джоли в прикачения ти файл.
Искам още нещо да те попитам, забелязвам, че ривотрила /клоназепама/ ми влияе на краткосрочната памет. Абе, казано направо забравям някои неща, като склери съм. Ти забелязал ли си такова нещо при теб?
Активен
fallit
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2016, 12:39:39 »

Да,и на мен ми оказва влияние на мозъка. Успех в лечението.Чао.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2016, 11:27:08 »

Благодаря ти! Гадно си е, точно , когато нещо важно човек иска да каже и то да му изскочи от акъла, както се казва
Активен
bebka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил Ел. поща
« Отговор #21 -: Март 08, 2016, 10:28:43 »

Фалит, как се справяш, аз взимам клоназепам, че нещо имам световъртеж в последно време. Пси-то ми каза, че е от ПР като страничен симптом, особено сега при смяна на сезоните. Ти намаляваш ли ривотрила? Имаш ли някакви странични ефекти? Поздрави
Активен
fallit
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #22 -: Март 09, 2016, 09:28:41 »

Да,наистина смяната на сезоните,магнитни бури,облъчвания,напрежение и какви ли не странични фактори оказват влияние на мозъка,а оттам и на организма.Що се отнася с какво се лекувам,както по-горе съм писал, за мен заместителя Клонарекс си оставя пълен боклук,(за други може и да не е ) за което много страдащи хора намразиха министър д-р Москов. Аз също се лекувам с Клоназепам/Ривотрил,като го закупувам от друга държава.         
Активен
bebka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #23 -: Март 20, 2016, 04:28:37 »

Дано махнат Москов и да върнат Ривотрил. Все пак той е по-чист.
Активен
fallit
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #24 -: Март 21, 2016, 07:28:49 »

И аз,съм на това мнение ... макар премиера да го подкрепя. Дори днес в Здравей, България подчерта,че Москов вкарал в аптеките най-добрите лекарства и ги направил в пъти по-евтини, но заместителят на  Ривотрила който се продаваше за  7,50 лв., се продава на 30 лв., а и не става за нищо.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #25 -: Март 25, 2016, 09:10:06 »

Аз не разбирам... какво толкова се тюхкате, след като при шизофрениците и бар пациентите се убеждават, че постоянно се нуждаят от лекарства. Отгоре на всичко не им се осигурява работа, дискриминират се, а хапчетата са почти задължителни, освен това се заплащат.
Откъдето и да ми погледнете обществото, сме за ожалване. Добре, че досега подминавам психиатриите само с единични прегледи.  Smiley
Зад бръмбарите в главата ми стоят панически атаки. Които като ме уморят, ми се заумира, откъдето следват религиозни налудности... и те така, както казва един съратник по друга линия, шест години те така си се бъгвам периодично.
Четох тук на един Бари щуротиите, как имал периоди, в които се чувствал велик. Да не би и манията за величие да е чисто и просто научен термин на иначе обикновеното състояние, наречено добро самочувствие?
 Grin
Хипоманията да е добро настроение.
Депресията... любовна мъка.
Ше ме извинявате, но покрай хипоманиите ми се научих на толкова много нови неща, че чак да ви се прииска да сте в хипомания. Немският не ме плаши също.
Отдавна не съм тълкувала политическите процеси, а и не смея вече. Трагедия. Всичките са един дол дренки.
Поне от моята биполярна гледна точка в глобален мащаб става въпрос за израстване на човек от животно до истински Човек.
Нищо, че ползвам сектантски главни букви, когато стандартно трябва да са малки. А това, че някой вие за високи цени на хапчетата, друг за друго са неща, от които не знам дали който и да било политик се впечатлява.
Хапчетата са удобно средство... особено тия, които понижават либидото и правят човек удобен за всякакъв вид манипулации, включително да работи за 300 лева. И като че ли нищо не може да се направи по този въпрос, поне колкото и да въртях аз...
ПР е лечимо. Само че когато сте свикнали на ривотрил, си е наркозависимост и се лекува като такава. Дори не знам дали не се води БАР вече.
Не че е лошо де, БАР-а.
Намалили са цените на лекарства за други болести, най - вероятно и са компенсирали с увеличение цената на тези и други лекарства.
Smiley
Честно казано... от тук нататък не ми се вярва да гласувам на избори, различни от тези за кмет на кварталче. Ако станат задължителни - бели полета вместо хиксче... Новото училище на дъщеря ми прокапа и то опасно последните месеци, преди да се изнесем в Германия, но иначе беше прекрасна реклама преди това.
Активен
bebka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #26 -: Март 29, 2016, 11:36:24 »

И аз,съм на това мнение ... макар премиера да го подкрепя. Дори днес в Здравей, България подчерта,че Москов вкарал в аптеките най-добрите лекарства и ги направил в пъти по-евтини, но заместителят на  Ривотрила който се продаваше за  7,50 лв., се продава на 30 лв., а и не става за нищо.
Прав си, според мен Москов е един ентусиаст, който не познава в дълбочина проблемите в здравеопазването. Това, което направи с ривотрила е голяма грешка. Спокойно можеха да запазят вноса, можеха да го увеличат с 1-2 лева, а не както е сега с клонарекса, който струва маса пари.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Март 29, 2016, 01:15:07 »

Нужно е да се знае дали цената на други хапчета не е намалена в същото време.
И пак... опира до повече гласоподаватели.
Ако имам село, състоящо се от 40 души, 15 ме подкрепят стопроцентово, но ми трябват още 15, за да е властта в мои ръце, ако разполагам с непроменено количество валута, бих намалила лекарствата на тези 15, за сметка примерно на останалите 10, чиито хапчета бих увеличила.
Cheesy На мен ми трябва регистър с данни за всички болни от всички болести. Тогава би се доказала или отхвърлила моята теория, че са си избрали като потенциални гласоподаватели чисто и просто друг тип болни, които са повече от ПР-тата.
Не че не познава проблемите на здравеопазването. Аз не съм сигурна дали въобще някой си прави труда да разбира, каквото и да е.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Март 29, 2016, 04:16:39 »

С тая вяло протичаща активност, пак ще ми изглеждат психотични постовете. Те и са. Умрех за интелигент, call и put - опции, за другото имаше мъгла по пътя към университета. И от Свилозата.  Grin
Имаше една статия, по спомени се коментираше политиката на Москов. В нея пишеше, че трябвало да се извършат промени в здравеопазването относно обществено значими заболявания. Тоест, доколкото аз разбрах тогава, тези, от които се боледува масово.
Намаляването на парите за лечение на някоя болест, сигурно е било предложено от тази фирма, която произвежда и клонарекса.  Smiley
За да се разбере политиката, трябва да се следят действията на политиците изкъсо. Smiley Все още не знам коя партия защитава нашите интереси след като те всичките са с по - малко или повече БАР. А на Москов дядо му бил с любимата диагноза шизофрения.  Grin Аз колкото повече се гмурвам в инфо за БАР и шизофрения, мисля, че ще е обидно ако съм само с някакво вяло протичащо ПР.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Март 29, 2016, 06:19:57 »

При посещение при психиатър, стандартните въпроси са:
- Какво образование имате?
- Работите ли?
...
от там може да е направено заключение, че в по - голямата си част, от ПР страдат дейни хора, с добра професия, което пък от своя страна говори за по - големи финансови възможности. Откъдето пък поемате финансовата тежест, за сметка на облекченията, които получават тези с общественозначими заболявания. Ако става въпрос за болежки на баба, дядо и т.н., с мижава пенсия, може би има и сантиментален момент цялата тази работа, младите поемат финансова тежест, за да са по - дълго живи старите жители на страната.
Почти като лекция се получи.
Идея си нямам дали съм права, трябва ми информация за финансови облекчения и намаления на хапчета и т.н..
Но пък вече съм си аз.
 Grin
От джи пи нямам нужда, да, моето при все, че е свидетел на психозите ми, ми назначи мижави изследвания, в които кръвните показатели бяха 10-15 броя... нямаше такива за хормони и прочие.
Иначе пичага, но... още преди шест години трябваше да ми пусне всички видове изследвания, в момента, в който дойдох на себе си, след първата психоза. Тогава конспиративно мислене почти липсваше, дотолкова, доколкото като гледам, че бивш полицай стрелял по дъщеря си, то в такъв случай нищо не пречи и племенница да е, само, щото е малко по - така извън неговите възгледи за жена.
Просто не крия, да му се невиди, че сексът ми харесва. Ако нямаше секс, нямаше да ме има и мен, както и... т.н., всъщност.
Психозите ми са напълно оправдани.
Активен
Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА