evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 23, 2024, 05:14:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Ubvpwctom
Април 21, 2024, 06:04:21

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Има начин да се справим с паническите атаки!  (Прочетена 7211 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #15 -: Януари 08, 2016, 05:52:50 »

Нали ви казах, това за херците, честотите и прочие ме вълнува, но по - скоро доколко е възможно да лекува физически заболявания. Като чета обаче, си намерих отговор на въпроси всъщност, които ме вълнуваха може би около половин година по - рано точно в тази насока.  Grin
Би трябвало да проведете безплатни експерименти с тази апаратура, как би въздействала на различни физически заболявания. Повтарям - безплатни.
Аз пък предлагам почти идеално завършената си психотерапия напълно безплатно. Тук и там, и там.
 
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #16 -: Януари 08, 2016, 05:55:06 »

Здравей karindar!

От безбройните отговори на г-жа или г-ца Шашмагюл, трудно откривам твоите коментари Smiley

По отношение на светлините, всеки човек има дразнене към определен тип светлини. В случая, това което знам и мога да добавя е, че силата на светлината и звука може да се регулира до достигане на комфортно състояние. То така те унася, че в повечето случаи пациентите заспиват. Освен това има очила, които са прозрачни и през тях виждаш. Аз лично предпочитах с тях, защото и мен ме беше страх в началото, въпреки че ми е приятелка и сме го преговорили многократно, аз се страхувах много. То и от паниките изобщо, човек го е страх от всичко ново. Но ми трябваше един път и се престраших. След това не ми правеше впечатление. По време на стимулациите си клюкарствахме или ми разказваше за последните случаи и пациенти, а аз видимо проявявам голямо любопитство. Очилата не се използват единствено в случите на фотоепилепсия, а само слушалките и пак има резултати. Но определено очилата са по-важните.

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да пишеш на лично съобщение, че г-жа или г-ца Шашмагюл пак ще ни залее с излишна и непроверена информация Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #17 -: Януари 08, 2016, 06:05:24 »

 Grin Кажи колко струва профилактичният преглед, че на мен в тази насока ми е по - скоро любопитството. Ако не ми кажеш точна цифра, си... измамник, а потребителите, на които нищо друго не им е помогнало, драги, са достатъчно обеднели от ходене по психотерапии, така че би следвало ако си последна надежда, да си безплатна такава, поне на първия преглед и проверка на метода.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #18 -: Януари 08, 2016, 06:15:55 »

Чакам си отговор на въпроса колко струва първият преглед, ако се окаже, че няма да ми помагате.
Междувременно да ви светна, че оборих дори собствения си терапевт, дотолкова, доколкото може да се нарече такъв, че БАР е невъзможно да се контролира без хапчета.
Цялата ми борба беше за това, да се оправя без хапчета.
И до момента успявам.
Оказа се, че един ден неспане е равен на още поне един след това за възстановяване.
Оказа се, че зад цялата работа се крие липса на сън, храна, вода... а зад съня се криеха проблеми, които към предишна дата нямаха решение.
Факт е, че дори тази терапия, която бих рекламирала на драго сърце, е неуспешна, ако лицето, което има пси заболяване по някакви причини не може да смени моментално средата от хора.
Така че... съм една крачка пред вас. Пред колегите с пси заболяване виси моята пълна история, терапевтични моменти, обяснения, плюс научна литература, която беше нагледно описана през годините тук.
 
Г-жа съм, но тук съм се пуснала на свобода.
 Grin
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #19 -: Януари 08, 2016, 06:18:09 »

Извинете ме г-жа или г-ца Шашмагюл,

Но аз едва сега разбирам, че Вие сте психотерапевт. Поведението Ви по-скоро напомня на кварталната гадателка, но и при нея няма безплатни сеанси. Всеки труд се заплаща, а в случая дори не е скъпо. Но отново за неразбралите, не правя реклама. Не позволявам да отговаряте от мое име с начало на изречението "Вероятно" или "Може би". И нека все пак да Ви попитам, Вие що за лекар сте след като непрекъснато говорите за пари. Не знам кой с какви средства разполага, но аз за себе си съм наясно. Когато искам да опитам нова алтернатива, правя всичко възможно. И да, лекува се церебрална парализа, има два такива случая. Единият е когато невроложката е предложила на родителите да оставят детето си в дом. И те са продължили да търсят алтернатива и така са открили този метод. Спирам до тук, защото още в първата си публикация помолих психотерапевтите, ако обичат да не коментират. Но няма спасение от Вас!

За всички, които желаят повече информация за метода Биофийдбек, моля да се свържат с мен на лично съобщение!
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #20 -: Януари 08, 2016, 06:31:59 »

Няма оттърване от мен, вярвайте ми.  Grin Дори тези, на които преди съм им била симпатична, вече сигурно им е досадило, та може и да се радват на появата ви, понеже форумът се раздвижи. Grin
Естествено, че за пари ще ви говоря. Както казах, мижавото заплащане в страната е достатъчно основание за ПР и всякакви други тревожности, включително и залитане по секти, както в моя случай.

За ДЦП... нали ви казах, не вярвам това да е някакъв всепризнат метод, трябва да работите безплатно... не работите ли, значи сте абсолютни подобия на ТЕС мастърите.

Явно съм проявила добри способности на врачка, допускайки, че таксата е 100лв.
 Grin

Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #21 -: Януари 08, 2016, 06:49:42 »

Вижте... айде, разбираме се така. Вие ми уреждате безплатна терапия на дете с ДЦП, когато се излекува, лично аз ще ви рекламирам и тук, и иначе.
?
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #22 -: Януари 08, 2016, 06:54:55 »

Извинете г-жа или г-ца Шашмагюл,

Настоявам да четете повече чуждестранна литература и да се информирате. Има достатъчно научни изследвания. Пък ако не разбирате английски, разходете се до БАН, там вероятно ще научите доста по темата. 

Не позволявам да плашите и манипулирате хората, след като това очевидно е Вашата цел. Така ли си докарвате пациентите? И тъй като виждам, че и Вие сте доста гладна, явно нямате работа и така си прекарвате огромното свободно време. Е пожелавам Ви успех! Сега отивам да работя, че то така се изкарват средствата за лечение. С хората ще си общувам на лични съобщения, за да не предизвикам повторната Ви проява на "злеприкрито недоверие" и агресия.

Поздрави!

П.П. Ако реша да рекламирам, повярвайте ще чуете за това, а и цяла България, но в комплекта ще се съдържа информация за методите на манипулация и насаждането на страх у пациентите от психотерапевтите. Жалко, че заради Вас може да пострада репутацията на качествените лекари.

Ще се срещнем отново повярвайте Wink Но на по-подходящо място за да дискутираме темите, на които Вие държите. Тук не желая да се заяждам и да Ви правя услуга в този смисъл, а да информирам.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #23 -: Януари 08, 2016, 07:04:35 »

Значи... от приятелка се превърнахте в главно действащо лице?
 Grin
Поласкана съм, успешно минавам за терапевт явно.
Ами плаша си ги хората, но не мисля, че е неоснователно.
Аз пък препоръчвам на хората преди да тръгнат да си дават парите, да прочетат последните ми около 200 поста. Там има описано какво да търсят и какво според мен е в основата на справянето с каквото и да е пси състояние.
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #24 -: Януари 08, 2016, 07:06:38 »

 Grin Между другото, последната псевдотерапевтка ме чумосваше и ми препоръчваше да бръкна в контакта накрая...
Сега пък вие мигновено започнахте да ме заплашвате с разни медийни изяви и прочие, вместо да ми докажете нагледно, излекувайки дете с ДЦП, че методът е поредното чудо в медицината.
Иначе, аз съм решила по натам да купя на едно дете с ДЦП някакъв синтезатор.
 
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #25 -: Януари 08, 2016, 07:29:18 »

Здравейте г-жа или г-ца Шашмагюл!

За всичко, което ме попитахте, ще научите.
Ще се запознаете и с излекуваните деца.
Виждам, че глупостта и манипулацията не води до нищо градивно, за това напускам това "хоро". Жалко само, защото си мислех, че форумите са за да си помагат хората, а виждам, че е пълно само с тролове.

Не съм главно действащо лице, а пациент. Но Вие няма да спрете с манипулациите. Дори съм убедена, че Вие все още имате някакво психическо заболяване, имайки предвид Вашето неадекватно поведение. Тъй като се чувствам искрено загрижена за Вас, виждайки как агресията все повече се покачва, ще Ви оставя на спокойствие, за да не си причините нещо сериозно.

Който се интересува наистина от метода Биофийдбек, ще ме потърси. Дори в желанието си да спамите, за да се откриват трудно моите коментари, повярвайте и не подценявайте хората - може да имат заболяване, но не са глупави.

Поздрави!

Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #26 -: Януари 08, 2016, 07:53:59 »

Аз пък само ще побързам да информирам поне четящите тук, които не са запознати с ДЦП, че ДЦП, хваната на време е лечима до голяма степен. В по - леките случаи, тези, които са хванати на време, тоест, от значение са първите месеци след раждането, та тези, които са хванати на време имат съвсем леко загатнато ДЦП, изразяващо се в инвалидност само на едната ръка, със запазена способност да вървят, говорят някои и то съвсем разбираемо, докато при други е засегната способността да говорят, но вървят сами... за ръцете не помня как беше.
Във всички случаи, не е невъзможно да вземат някое дете, което е излекувано на време, за да се възползват от трагедията на хората.
Г-не или г-жа, че не разбрах мъж или жена сте, не съм сигурна дали на мен ми е кривнало очето, или вие един път се представяте като жена един път като мъж, но... ако бяхте убеден в качествата на продукта, който рекламирате, опа приятелката ви де, виждайки колко агресивна съм аз, щяхте да ме затапите като ми осигурите безплатно лечение за детето, за което съм се замислила и едва в последствие, след видени резултати да си вземете парите и да ми вземете акъла с предлаганото чудо.
Иначе този разговор естествено разбуди асоциативната ми мисъл, карайки ме да се замисля дали в  рехабилитацията след определена възраст, примерно 6-7 години има някакъв смисъл, ако детето продължава да няма подобрения в двигателните способности, ама това е друга тема на разговор...
Има много хора, които са все още животни.   
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #27 -: Януари 08, 2016, 08:14:53 »

 Grin Хайде сега да ви хвърля още една "ръкавица", дет се вика ще ви обявя дуел, ама такъв с наддумване, опа кой ще може да пише повече и по - смислени неща.
Вие ми уреждате безплатно лечение, или лечение, в което се плаща едва накрая, при много положителни резултати, аз в последствие ви уреждам среща с много специална личност, която ще ви рекламира точно и на място, пред такива хора, които имат нужда от това. Представяте ли си каква потенциална пълна банкова сметка съм ви аз като ви казвам, че... може да съм безработна, но за такива хубави неща разполагам с връзки не само на обувките си?
Само си представете колко богата ще направите приятелката си, на която толкова много държите, ако излекувате това дете?
Едно безплатно лечение за неопределен брой платени...  Grin Завършила съм маркетинг и като че ли най - после взе да си личи.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #28 -: Януари 08, 2016, 09:05:54 »

Значи, г-не или г-жа... направо се чудя защо още умувате и не сте приел предложението ми.
Лечението на това дете би трябвало да е в рамките на 2-3-5 хиляди лева с вашата апаратура.
Ако вие успеете, ще си получите всички пари. Освен че няма да работи приятелката ви де, безплатно в крайна сметка, ще имате:
1. Достъп до хиляди други деца с подобни проблеми, които хем ще можете да излекувате, хем ще си получите парите. Ще бъдете рекламирани от достатъчно авторитетно лице, за да дойдат всички деца с ДЦП от страната... а и чужбина.
2. Най - важното е, че аз като едно лице, обсебило тотално форума и прогонило дори добрите Grin, ще бъда на ваша страна, ще напиша тук благодарствени слова, дори ще представя решения случай пред администратора на форума, за да се включи и той във ваша подкрепа. В резултат всичките 100 000 психично болни, доколкото знам толкова били в България по официални данни или не толкова официални, ще идват при вас, плюс още неопределено количество хора с ДЦП и други подобни заболявания.
А лицето, чрез което ще ви рекламирам, е достатъчно стабилно и авторитетно, пак повтарям.
Ако откажете тази оферта - 5000лв, които се получават след като излекувате пациента, плюс около 100 000 000 в най - добрия случай, ако всички психично болни вярват, а до момента смятам, че всеки прочел ме, вярва, че съм истинска, а не подставено лице, плюс неопределено количество други деца с ДЦП....
Кой би отказал такава оферта?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #29 -: Януари 08, 2016, 09:45:42 »

Колкото и малоумен да става един човек, когато има психичен проблем... съдейки по себе си, такава, каквато бях едно време, когато стъпих тук... надявам се, че е очеизвадно, когато не пишеш нищо под такова атрактивно предложение, че не става въпрос за стопроцентов метод, а за поредната измишльотина.
Наистина е удоволствие обаче такива раз - прас да се поставят на мястото им.
Чак направо чувствам чувство на вина, че не оставям някое младо чадо - терапист да се позабавлява малко с подобни чудесии.
 
Достатъчно серотонин си докарах по този начин... време е, време е да се оттегля, че имам един билюк работа вкъщи.
Освен това... имайте предвид, че мелатонинът зависел от витамин с. Колкото и да се друсате с витамин с, стряскате ли се прекомерно, неговото количество намалява мигновено.
Изводът е, че си терапевтирате страха, поставяйки го в нормални граници, а дали ще пиете най - обикновено витамин с или ще си хапвате ябълки си е ваше решение.
 
Дори си мисля, че това глупаво повишаване на серотонина с хапчета е безсмислено, след като витамин с-то участвал в синтеза на мелатонин, съответно е свързан по някакъв начин и със серотонина.
Интересно как сега серотонина ми е в пъти повече, за много повече дни, отколкото например преди малко повече от две години?
 
Активен
Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1