evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 16, 2024, 09:02:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 31
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 31

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Интересно ми е да разбера следното
[Общи теми]
Tasman
Юни 12, 2024, 09:56:33

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Има начин да се справим с паническите атаки!  (Прочетена 7374 пъти)
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« -: Януари 07, 2016, 03:34:08 »

Здравейте, приятели!

И аз, както повечето от вас, от години живея с кошмара на ПР. Лекарят ми изписа ципралекс и това помагаше до момента, в който не го спрях (знаем за страничните ефекти на тези лекарства - ниско либидо, покачване на килограмите и т.н.). След като отминаха десет месеца след спирането на лекарството, получих много силен пристъп на паника. Миналото лято за мен беше най-тежкото състояние, което съм преживявала с ПР. За първи път разбрах какво всъщност е тежка депресия - лежиш, гледаш в една точка и си неспособен да извършиш каквото и да било движение, с две думи - пълен зеленчук. Работата ми пострада много, а имам отговорности и към други хора. И от това се чувствах още по-зле. Извиках лекаря си по спешност и започнахме отново с ципралекса.

В този момент пристигна приятелката ми от София (живеят на етажа над нас и идват само през лятото). Тя е специалист по Биофийдбек. Вероятно повечето от вас не са и чували както и аз не бях за този метод. Тя от години ми казваше "Ела да ти направя диагностика", но аз не вярвах на нищо друго освен на лекарствата до тогава. Какво всъщност представлява този метод? Специално приятелката ми извършва диагностика на мозъчните вълни в отделните дялове на мозъка. Всяка вълна (Алфа, Бета, Тета, Делта) пулсират с определена честота, измервана в херци. Ако има нарушение в честотата на дадена вълна, тогава се появяват и проблемите. Те могат да бъдат различни в зависимост коя вълна не отговаря на нормалните стойности. Няма да се спирам в детайлни подробности, само ще спомена как действа този метод. Първоначално се прави диагностика с ЕЕГ Биофийдбек апаратура, след като се установи кои вълни са с нарушени стойности се прави аудио-визуална стимулация с определен апарат. Извършват се няколко такива стимулации като след всяка се прави контролно замерване. Целта е да се възстановят стойностите на мозъчните вълни. Дефакто мозъкът е стимулиран сам да се справя без медикаменти. Накрая се правят Биофийдбек тренинги - също няколко процедури, за да научим мозъка да "запомни" това състояние, което е нормалното за него.

Само ще допълня, че това е единственият метод за лечение на така наречените "нелечими" заболявания, които само поддържат пациента, чрез лекарства - епилепсия, шизофрения и дори Алцхаймер, ако е диагностициран в начален стадий. В чуждестранната литература можете да откриете много материали. За България е сравнително нов метод, използва са само от няколко лекари и от БАН.

Не желая да правя реклама, не това ми е целта.

Искам да вдъхна надежда на всички, които имат ПР, че могат да се излекуват завинаги. При мен се получи така: още след първата аудио-визуална стимулация, светът си дойде отново на мястото. Почуствах се нормален човек с желание за живот, който иска да се възползва от всички прекрасни неща, които съм пропуснала до сега, заради проклетия страх. Методът е напълно безопасен, няма никакво вредно действие, само мозъкът може да реагира по-бавно на стимулациите, напълно безопасен и за бременни жени. Ако някой желае да опита, може да се свърже с мен чрез Съобщение или като действат правилата на форума. С радост ще ви предоставя информация за контакт с приятелката ми. Но искам да предупредя, че по принцип живее в София и кабинета се намира там. Процедурите са няколко в зависимост колко бързо ще реагира мозъка и ще трябва да си осигурите място за престоя.

И накрая твърдо заявявам, че не приемам никакви коментари на лекари психотерапевти и невролози, защото вече не вярвам на традиционната медицина, която се занимава предимно с предписване на медикаменти и съветва родители с увредено дете да го оставят в дом. Да точно така, това е един от случаите на приятелката ми, която наскоро ми разказа. Сега за щастие детето е живо и здраво и е при родителите си. Не искам да обиждам никого, но знам, че ще има доста опити за опровержение и недоверие в този метод, който дори повечето лекари не познават изобщо. Както споменах, който желае, може да се свърже с мен за допълнителна информация. Има лечение и край на страха!
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #1 -: Януари 08, 2016, 10:13:52 »

Знаеш ли, че по някое време в разсъжденията си стигнах до извода, че ясновидството може да съществува, ако по някакъв начин човек се настрои на честотите на мислите на човека до себе си... Също и четох, че честотата на мислите може да бъде измерена. А също и че с промяна на честите може да се борят сериозни физически заболявания обаче.
Естествено това са си само разсъждения и допускания от моя страна, които няма как да докажа без помощта на апарат и изследвания върху самата себе си.
Ако си говорим за ПР, БАР, шизофрения... нито едно от тях не се случва поради физическо увреждане, а поради проблеми с околната среда, които подтискат човек до толкова, че е неадекватен. Изходът от тези три болести, а и ОКР е... смяна на средата и психотерапия.
Дори да допусна, че терапията ви е успешна, то тя ще е като диазепама за сън, вместо да се изследват причините, довели до тревожност и безсъние.
Тоест... дори да изправите честотите на мозъка, той след известно време пак ще мине на "болни честоти", ако проблемите си стоят нерешени. Ако една психотерапия е ориентирана към решение на личностовите проблеми и проблемите от околната среда, няма нелечимо психично заболяване според мен.
Ако бях управляващ, бих вложила средства за изследване в посока честоти на мозъка за заболявания като артеросклерозата например или тумор в мозъка. Психичните заболявания обаче са погрешно мислене, а вие няма как чрез промяна на честотите да създадете нов навик за държание в плашещи ситуации.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #2 -: Януари 08, 2016, 11:06:35 »

Освен това така плашещата шизофрения според мен е ОКР или ПР в съчетание със слухови и зрителни проблеми или... дълго продължило безсъние, в съчетание със стрес, в следствие от което временно съзнанието на човек е намалено, откъдето произтичат разни ефекти и налудности.
Специално за слуховите проблеми, аз самата усетих, какво е въздействието на развалени зъби, оправени зъби и смяна височината на зъбите. Наистина продължават да ми глъхнат от време на време, което не се беше случвало с години. Освен това... тъй като винаги, когато съм ходила на зъболекар всичко се е протаквало за по час три пъти в седмицата, което в последните шест години е довело до един временно увеличен слух - разместване на някакви костици в ушите. От време на време чувах разговорите, а и собствения си глас с едно метално кънтене, много странно и трудно за обяснение. Симптомите си отшумяваха за няколко дни и са се появявали винаги след зъболекар!
Очните проблеми... ако човек от стрес временно има изкривявания на очите, може спокойно при изместване на главата да му се губи част от картината... непонятно ми е колко големи предмети могат да се "скрият" от очите, при изкривяване... Ако е с ПР или ОКР, може да реши, че има способности да скрива предметите или пък че някой прави магии, има включване от господ и... така ПР или ОКР преминава в шизофрения... ако човек не се усети какво му се е случило на време, цял живот може да е измамно болен от шизофрения.
 Grin
Има и един момент, в който съзнанието, както казах е толкова намалено поради недоспиване, недохранване и обезводняване, че човек започва да умира и ако не му се даде храна, вода и време за сън, наистина може да умре, та... съзнанието в тези случаи е толкова намалено, че асоциациите, които идват на ум по една или друга причина не могат да бъдат обяснени логично нито на себе си, нито на околните. И това ми се е случвало... След първата психоза ми трябваха около 4 години, за да си я обясня логично. Благодарение на психотерапевт на БАП, веднага след като се наспя към днешна дата, мога да обясня привидно неадекватното си поведение по време на "психозата" или да си нарека състояние по - адекватно: "принудително неспане".
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #3 -: Януари 08, 2016, 11:42:32 »

 Grin Освен това... не ми се връща да видя дали го писах, че пиша измежду почистването на дома си, ама... Четох преди около седмица, че някаква жена била заболяла от странно заболяване - чувала разговорите при съседите, хрупането, което чувала, когато ядяла ябълка било ужасяващо до толкова, че спряла да яде ябълки, без малко да й поставят диагноза шизофрения, обаче някакъв лекар открил, че има рядко заболяване на ей тия костици на ушите, в следствие от което слухът й бил силно увеличен - като на най - различни животни, които чуват по - силно от хората, като прилепите, които са слепи, но за сметка на това слухът им бил в пъти по - силен от този на хората - нали така бе?
Направили й операция и престанала да чува толкова силно, но имало опасност от оглушаване....
Толкова много съм чела за тези заболявания, че няма как да ме заблудиш, че ПР се лекува с промяна на честотите.
Да подчертая дебело, че дори този метод да действа, той е временен тъй като не се работят причините, които са довели до ПР или което и да било друго пси заболяване.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #4 -: Януари 08, 2016, 12:24:02 »

Наблюдавайки един изплющял младеж миналия месец и разговаряйки с майка на момче, зарибило се с компютърни програми, съм готова с още един аспект на биполярното и шизофренията..
Ако някой комбинира пристрастеност към компютърни игри с четене на религиозни отклонения, вплетени в книга... плюс недоспиване... ето така се случва по друг начин шизофренно състояние...
За мен решението на този проблем точно е с постъпване в клиника, в която няма компютри, изчакване, за да се адаптира човек и да "слезе на земята", терапия, в която да се оцени защо се е пристрастил, какво му липсва в реалния живот и защо... първоначално според мен това започва като социална фобия... и е... лечимо.
Проблемът се състои само в това как човек да престане да вярва, че врачката, която му е предрекла, че ще е управляващ на страната, е измамница, която се е подиграла със състоянието му.
Все си мисля, че сънят, храната, водата са три неща, които трябва да са основни средства за борене на тези състояния, наред с разговорите с психотерапевт.
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #5 -: Януари 08, 2016, 02:50:04 »

Струва ми се, че тези коментари водят предимно до догатки и много често виждам "може да е", което ми звучи като размиване на темата. Говоря за нещо напълно конкретно и за примери, в които лекарите не са способни да се справят. Твърдо заявявам, че всеки има право да избере метода си на лечение. Просто искам да запозная всички, които страдат от заболявания свързани с централната нервна система за наличието на метода Биофийдбек.

Повечето психически заболявания са свързани с химичен дисбаланс. При паническото разстройство това е свързано с недостига на серотонин - хормонът на щастието, както е известен. Всички методи имат за цел да повишат отделянето на серотонин - това правят медикаментите, психотерапията, здравословния начин на живот, спортът, добрият сън. При аудио-визуалните стимулации отделянето на серотонин се получава при по голям интензитет и то в контролирана среда при постоянно наблюдение, което гарантира и успехът на лечение. В никакъв случай не отричам психотерапията и другите методи, да не говорим, че в комбинация резултатът би могъл да бъде светкавичен, просто искам да предоставя на хората, изживели този кошмар и още един избор. Както споменах, това е изцяло лично решение, но човек трябва да бъде информиран за всички възможности.

За трайността на лечението гаранциите се състоят в следното: Ние никога не можем да се отървем от стрес и неблагоприятна околна среда, важното е да научим мозъкът как да реагира и да се справя със стресовите ситуации и да не допуска неблагоприятното влияние на средата. На мен това ми се струва доста по-сериозно, но пак казвам - въпрос на личен избор.

По принцип темата е доста обширна и за това се спирам конкретно за лечението на паническото разстройство. Но с този метод могат да се излекуват доста сериозни заболявания или фобии, както и може просто да подобрим начина си на живот - да бъдем по-малко избухливи или по-концентрирани. Резултати са по-бързи и по-трайни от всички други методи. Все пак нали това е целта - всички искаме завинаги да се отървем от пристъпите на паника.
Активен
karindar
Full Member
***

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161Профил
« Отговор #6 -: Януари 08, 2016, 03:08:18 »

Loanda,моля те разкажи малко по-подробно за самия метод. Ще ти бъда благодарна Smiley
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #7 -: Януари 08, 2016, 04:29:11 »

karindar, здравей!
Ще ти разкажа в подробности при мен как беше. Аз не съм специалист, просто преразказвам това, което на мен ми беше обяснено.
Първо се прави диагностиката с ЕЕГ Биофийдбек апаратура. Всъщност се поставят електроди на главата, които имат за цел да измерят честотата на трептене на мозъчните вълни в отделните дялове на мозъка. Това се вижда на апаратурата като цифрови стойности замерени в микроволтове и процентно съотношение, както и много други данни, които не разбирам и не съм питала. По този начин могат да се придобият доста данни за функционирането на мозъка, както и сериозни заболявания. Тук специалистът разбира дали е в неговата компетенция и дали може да помогне. Прави се анализ и се сравняват данните с нормите за мозъчна дейност. След като се установи, че има разминаване с нормите, започват процедурите, които имат за цел да достигнат нормите. Ще дам пример с моя случай:

Мозъкът генерира пет вида вълни, които се измерват в херц - Делта, Тета, Алфа, Бета, Гама. Поради широкия си диапазон Алфа и Бета вълните са разделени на Алфа/СМР (сензоромоторен ритъм), Бета на Бета1 и Бета2. Всяка вълна отговаря за определено състояние. Няма да се спирам в подробности, но важното е мозъчните вълни да са в нормите. Ако някоя от вълните е с различна стойност от нормалната, това обикновено води и до различни стойности и в другите вълни и това в крайна сметка предизвиква всички тези неприятни състояния, фобии, ПР, депресия и т.н. За ПР в повечето случаи стойностите на Алфа вълната и СМР са твърде ниски. Алфа вълната отговаря за нашата увереност, покой, релаксирано състояние. СМР отговаря за положителните мисли, оптимизмът, доброто настроение, щастие. При мен стойностите на тези вълни бяха твърде, твърде ниски. Отделно стойностите на Делта вълната, която отговаря за оздравителните процеси и дълбокия оздравяващ сън, бяха твърде завишени. Отделно и Тета2 вълната, която отговаря за стрес, напрежение, тревожност, притеснение, страхове, негативни мисли, паника, също беше с по-високи стойности от нормата. И цялата тази комбинация при мен водеше до паническо разстройство, липса на внимание и концентрация, тежка депресия. Знаем какви са последиците от това, тук много се пише и няма да се оплаквам и аз, а ще обясня какво следва.

Започнахме с аудио-визуална стимулация. Какво представлява това? Аудио – визуалното увличане (АВУ) на мозъчните вълни е научно изследван метод за плавно и безопасно насърчаване на дълбока релаксация или концентрация на вниманието с терапевтични или тренировъчни цели. За постигане на тези състояния АВУ използва невро-регулиращи електронни релакс системи, които генерират меки светлинни пулсации през очила с вградени светодиоди и ритмични тонове през слушалки. Мозъкът незабавно реагира на пулсациите и след 5 до 8 минути синхронизира честотата на био-електрическата си активност с честотата на светлинно-звуковата стимулация. Така активността  на мозъка може да се успокои или ускори без съзнателни усилия от страна на трениращия /пациента. Мозъчните вълни променят честотите си в зависимост от нервната дейност в мозъка. Всяко от сетивата ни (зрение, допир, обоняние, вкус и слух) отговаря на активност от заобикалящата ни среда и изпраща тази информация към мозъка. Сетивата ни за зрение и слух, поради самото им естествено устройство, предоставят благоприятни механизми за влияние върху мозъчните вълни. Чрез предоставяне на пулсираща аудио - визуална стимулация към мозъка след кратък период от време той започва да резонира или да се увлича със същата честота като тази на стимулацията. Например, да си припомним как когато наблюдаваме морето и вълните или огъня, ние неусетно се увличаме и сякаш не ни се иска да станем и да си тръгнем. Това е защото в този момент хипоталамуса отделя голямо количество серотонин - хормонът на щастието, чиито ниски нива предизвикват всички тези неприятни състояния - фобии, ПР, депресия. Целта на аудио-визуалната стимулация е по-бързо да се достигат нормите на мозъчните вълни. След това идва ред на Биофийдбек тренингите.

Биофийдбек е метод за следене и съзнателен контрол в реално време на някои физиологични показатели (мозъчни вълни, дишане, пулс и др.), пресъздадени чрез мултимедия, игри и други устройства, като се следи за определен диапазон от стойности на биоелектричната активност на мозъка (мозъчните вълни). Сигналът е еднопосочен - от пациента към апаратурата. Пациентът сам променя моделът на работа на мозъка си, следейки мултимедията на екрана пред себе си, следвайки инструкциите на терапевта.
Усилието, което полага пациентът при терапиите, кара мозъка да изгражда нови мозъчни връзки (синапси). Колкото повече мозъчни връзки има в мозъка си човек, толкова е по-защитен от трайни увреждания на мозъка.
Повече мозъчни връзки по-здрав и по-интелигентен човек!
ЕЕГ-Биофийдбек метода се използва и за повишаване на мозъчният потенциал и личностно развитие. За това има създадени терапиите за личностно развитие и самоусъвършенстване. С тяхна помощ човек може да развие своя мозък до гениални способности.

Общо взето това е. Сега следва да развия и своята гениалност Smiley

Лично аз смятам, че стресът и околното среда би могъл да влияе на състоянието ни, но само ако го допуснем. Не можем вечно да бягаме и да променяме начина си на живот и да преоткриваме все по-комфортни места.
Просто трябва да се научим, как това да не ни оказва негативно въздействие, а именно чрез трениране на мозъка, това е възможно.

Надявам се, че съм била достатъчно изчерпателна и да успея да помогна в избора на метод. За мен това беше решението. Пожелавам успех на всички с това кошмарно заболяване, защото аз се отнасям към него като такова.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #8 -: Януари 08, 2016, 04:58:52 »

Според описаното от вас, с помощта на звуково - светлинни сигнали мозъкът се подтиква да си произведе повече серотонин?
Обаче... аз знам, че серотонинът, мелатонинът, витамин с също така, който бил важен за производството на мелатонин, се изчерпват изключително бързо при стрес, особено витамин с. Което означава, че ако се завърна в стресиращата си семейна среда след сеанс при вас, всичкият серотонин, който съм си набавила ще бъде "изяден" от околните, не е ли така?
Как няма да бягам от средата? Предполагам, че цената е... 100 лв на сеанс?
Да ви кажа честно, на мен средата ми е такава, че е по - удачно да си дам парите за уроци по айкидо.  Grin Че и специалист мога да предложа.  Grin
Аз между другото вярвам донякъде в това за херците, честотите и прочие. Изкомпозирах си музика, когато бях в добро настроение и... все още ми действа жизнерадостно. Даже... смятам, че композирането е достатъчно удобно за настройване честотите на мозъка.
 Grin
Въобще не размивам темата, това е моят опит и моите размишления... по - голямата част.
Активен
karindar
Full Member
***

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161Профил
« Отговор #9 -: Януари 08, 2016, 05:10:10 »

Благодаря,Loanda за изчерпателното обяснение.  И на мен ми е направило впечатление понякога, когато слушам определен ритъм и започвам да се чувствам по-добре, подобрява ми се настроението.
Искам още нещо да питам. Ти казваш, че през специални очила се пускат определени светлинни сигнали, знаеш ли, когато ходя на някой концерт мигащите светлини ме дразнят, тези светлинки, как ли биха повлияли, ако си чувствителен към мигаща светлина? Благодаря още веднъж за отговорите.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #10 -: Януари 08, 2016, 05:22:09 »

 Smiley Нещо, което много не ми допадна в Джерманито е, че никъде в магазините не беше пусната музика. А също и в бирариите, поне тези, които посетихме.
От друга страна обаче, понеже и вкъщи все нещо някой пускаше, почти не съм пускала музика.
Ами по - спокойна като цяло бях, да ви кажа.
Друго, нямащо нищо общо обаче с честотите е, че цените там приравнени евро - лева, са като цените тук, обаче заплатите там нямат нищо общо със заплатите тук. Това е постоянен стрес за голяма част от населението.... няма ли честоти, които да променят управляващите така, че да се вдигнат подобаващо заплатите?
 Grin
На мен пък ми е любопитно колко струва един сеанс, а също и колко струва преглед ако се окаже, че не може приятелката ви да ми помогне, тъй като... в една фирма правеха пари и от капаро, което е същото като преглед без никакво лечение от ваша страна.
Въпреки че музиката ми въздейства много положително, и вярвайте ми достатъчно серотонин си "вливам" с нея, когато проблемите ми са големи, няма друго, което да ме успокои освен решаването им.
От друга страна, имам нужда от промяна по отношение на тревожността си. Та аз мисля за смъртта по един или друг начин регулярно, което е откровено казано глупаво и безсмислено начинание.
Мисля, че така е и всяко едно ПР...
Макар че моята диагноза, да ви светна е депресия, БАР или шизофрения, а.... съм в ремисия, така си мисля.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #11 -: Януари 08, 2016, 05:25:55 »

Дължа това на фройдистка терапия, че пропуснах да кажа...
Освен това понеже съм много фокусирана върху себе си усещам как преди съм мислела повече с периферията си, докато сега чувствам мислите си като идващи от центъра на мозъка, някъде между очите...  Grin И за НЛП съм чела, да ви кажа, че програмирането по изкуствен път на 45% над очите не действа.
Трябва си разнищване на проблемите, защото иначе увеличението на серотонина ще е само за момента, нещо като временно решение, докато трае  основната терапия.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #12 -: Януари 08, 2016, 05:32:00 »

Освен това зад по - тежките състояния като шизофрения например, се крият или глисти в мозъка, или тумор или тромби, тогава, когато не става въпрос за физически и психически тормоз.
Дори си мисля, че до преди две години, поради постоянната ми тревожност, се беше насадил тромб някъде в мозъка ми, около центъра между очите, обяснявам го с постоянно свъсените вежди.
По време на една по - особено проведена терапия, водена от мен предимно, този тромб мисля, че се пръсна. Дори си мисля... дали може да съм изкарала инсулт преди две години без да разбера и с пълно възстановяване?
Та... това изтичане на течност в мозъка ми беше хормонът на щастието, почувствах се щастлива и влюбена.
Ти можеш ли да предположиш какво е било това усещане за изливане на течност в мозъка ми?
Активен
loanda
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #13 -: Януари 08, 2016, 05:39:41 »

Здравейте г-жо или г-це Шашмагюл!

Вашите изказвания ми се струват твърде необосновани, наивни и да не кажа изцяло тенденциозни, които имат единствено за цел да рекламират психотерапията. Моля, бихте ли споделили с мен нещо? Да не би психотерапията да е станала безплатна вече? Цените са напълно приемливи и адекватни, като се има предвид и натоварването, което поема и самия терапевт. Винаги се прави план, според времето и средствата, с които разполага пациента. Тук целта е не да се печели, а да се помага, понякога с единствената възможна апаратура. А моята цел не е да рекламирам и умишлено не посочвам координати. Моята цел е само да информирам. По-скоро усещам дискомфорт при Вас, поради наличието на метод, който ще замени традиционната медицина и ще лекува без медикаменти. Е, факт е! Светът се развива, а този, който не може да бъде в крак с развитието, знаем какво се случва. Липсата на развитие води до регрес. И между другото не случайно методът Биофийдбек не е толкова популярен все още, заради такива, които имат интерес това да е така. Вие вероятно се досещате Wink

И още един въпрос, как точно се справя психотерапията със случаите на епилепсия, инсулт и церебрална парализа! Ще ги излекува ли?

Нямам никакво намерение да отвръщам на Вашата агресия повече, защото лечението освен, че ми помогна с паническото разстройство ме направи балансиран, търпелив и концентриран човек, който има своите приоритети. А моят е да информирам.

И така съвсем между другото ще спомена, че се занимавам с едни от най-големите сайтове и Фейсбук страници и ако реша да рекламирам притежавам огромна публика за това. А и в момента приятелката ми е твърде натоварена за повече пациенти.

Пак повтарям и за последно, за всички, които не са разбрали - целта ми е не да рекламирам, а да информирам.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #14 -: Януари 08, 2016, 05:48:43 »

А да не би да твърдите, че този метод лекува церебрална парализа?Защото ако този метод лекуваше това заболавяне, тоест ако аз притежавах такава апаратура, която да вдигне човек на крака, точно за ДЦП щях да правя лечението напълно безплатно. Или... поне първите ми минимум 500 биха били напълно безплатни, зависи от финансовото ми състояние, но със сигурност голямо количество от случаи бих разрешавала безплатно.
 Grin
С една психотерапия на време, човек може да си откара жив и здрав дълго време, това ви го гарантирам.
Такива, на които ми напомняте, правят младото население на лудо... затова е злеприкритото ми недоверие, а и агресия.
Зад регресивната хипноза например може да се крият самоубийствени атентати.
Колко ще вземете на средностатистически беден българин само за преглед при вас, без лечение, доста е важно и индивидуалният план няма как да се случи... цените със сигурност са фиксирани, поне за първи преглед.
Активен
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1