evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 26, 2021, 09:47:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Умора в слънчевия сплит
[Паническо разстройство]
Ari
Февруари 23, 2021, 06:26:18

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Заключение :D  (Прочетена 2782 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #15 -: Декември 03, 2015, 08:25:52 »

Та... аз - Фантагиро, Шашмагюл, Шашмагюл със звездичка, ДГ и прочие, плюс сенсей Шашмагюл, тържествено се заклевам, че ако някой някога ми наложи да пия хапчета подобни на депакин, халоперидрол, просто, защото когато не спя около седмица и през това време ми се случва да спася дядка от измръзване, две деца от разстройство, да разбера, че много близък имал налепи... и накрая изтрещя, тоест получа ПА, ама зверски, страшни.... ще си изпия всичките хапчета наведнъж, на куп, за да приключа с това обиждане с диагнози.
Да, владея се дори по време на криза... Сетих се, че получавам ПА и след това правя ритуали, в опити да се успокоя... ако не се бях сетила да правя само онези, безобидните неща с "раздаване на алкохол, когато ти е мъчно за близък, който го няма вовекивеков".... можеше и да си навредя, на мене си... Понеже, както съм казвала, най - обичам да експериментирам със себе си - ще го издържа ли и това самонаказание или няма да го издържа...
Повръща ми се вече и от психотерапия, да... се опитавам да живея с някой, с който е явно, че имамме доста различни мнения за отношенията мъж - жена.... Пиша набързо, че ще ме скинджуват, че не отдавам нужното внимание....
Повръща ми се от живота, който се налага да живея.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #16 -: Декември 03, 2015, 11:05:30 »

Даже вече измислих и как безболезнено да се самоубия... всъщност.
Единственото, което ме спира е, че виждам как на децата всичко, с което се захванат им се отдава сравнително без много усилия... и единственото, над което трябва да се съсредоточа е да... сикомуникирам с тях, защото след идиотщината на родата на мъжа ми и неговата собствена, единственото, което искам е всички да ме оставят на мира, да се скрия някъде.
Понеже енерджитата, тоест тия психотерапевти, терапевтиращи с интересно дишане, дънов, или пък с източни философии, опа, религии, като че ли в нашата няма достатъчно мъдрост, че да се зааахласваме по чужди... явно пак ще набират скорост, да им разкажа за натрапливостите от първата криза:
- за да опазя децата си чисти, или по - точно да им спестя самонаказанието след време да живеят с някаква свиня, понеже в бг като че ли рядко се намират мъже, повечето са п...тки под прикритие, смятащи за проява на мъжественост да бият и действат жена си... чувствайки жената като конкуренция... та за да опазя децата си чисти, святи и прочие, можех да се вживея в ролята на грешница, убивайки тогава... и двете ни. Добре, че ми се е отдало след това случай да спя, за да осъзная какво се крие зад картинното ми мислене.

Понятие: картинното мислене притежава всеки, който мисли. Всяко бебе първо опознава предмет чрез очи, едва след това като понятие, посочено от възрастен.

Та.... не ми хвалете религиите, моля. Достатъчно поразии можех да направя, правейки си всевъзможни асоциации...

Не се знае дали не съм била с висока температура по време на първата нервна криза... всъщност.
Едва тази година се сетих да си я измеря.

Макар да осъзнавам колко ми е трагично положението, съм на мнение, че... тук и сега...тук и сега... тук и сега...  Grin иронизирам малко, ама само малко...
та тук и сега ако мъжките майки започнат да си възпитават синчетата в равностойни взаимоотношения с бъдещите си съпруги... може да се сбъдне мечтата ми :здрави и щастливи дъщери.

Освен това мъжът ми много тъп, бе! Знае ли той, че моята рода са я кълняли, щото била управленска и сме имали един, с връзки, с авторитет, гадняр, заради който са кълняли всичко живо наред... В същото време...аз съм това, което представям тук, във форума... социалната ми фобия се проявява... когато си говоря с учители, които са по - млади от мен, но аз чувствам едновремешното уважение и в една малка степен дори страхопочитание към учителите...
Та такава съм. Стискала съм се да не помагам, да не съм това, което съм отвътре, понеже винаги никой няма граници във възползването от моята доброта.

Как е давало сърце на шефовете ми едва ли не да оставят аз да поема "обслужването" на определени хора?
Как му е давало сърце на мъжа ми... да ме командва и да проявява яд, ако не съм достатъчно бърза в изпълнението на поръчките му?!
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #17 -: Декември 04, 2015, 08:47:17 »

 Grin Значи... лудата не съм аз. Когато някой забрави копчетата на лампите светнати, просто минавайки загасям... Докато ако аз забравя, ме овикват...
Не съм лудата аз. Друг е.
Когато се прави забележка на децата е друго, те не знаят какво означава думата "икономия" и трябва да я научат.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #18 -: Декември 04, 2015, 08:48:59 »

Вие знаете ли как се прощава фактът, че някога си пил/а отрова - халоперидрол и сродните й, въпреки че си абсолютно нормален, най - вече физически здрав човек?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #19 -: Декември 04, 2015, 09:27:22 »

 Grin И понеже тук си вадя изводи:
- никакви пумиярчета и котета вкъщи, докато децата не порастат, за да спазват строга лична хигиена!
- по възможност някое от децата да е завършило ветеринарна медицина, за да направи стриктно изследванията на пумиярчетата и котетата...
 Grin
За съжаление разнасят бацили. За моя радост, децата съм си ги опазила, миналата година.
Ако ще си говорим за тумори... Животните могат да разнесат и това... И ако при някои туморите идват от животни, при други от мал шанс да са с раничка по ръка, крак или друго, да карат някоя настинка и някой да им прехвърли туморен бацил същевременно, то.... при мен ще е абсолютно автоимунно, идващо от кортизола в мозъка, заболяване... тогава, когато се случи. Ако се случи след 60-тата ми година... зор голям, тоест не ми пука  Grin. Проблемът е, че чувствам как не съм чак толкова здрава, както преди, а ми е малко рано за вечния път.

Та... диагностицирана съм с психично разстройство, понеже около мен всички са с различен стадий на артеросклероза... явно.  Grin

А все пак, колкото и да съм чела психологични чудесии и психотерапевтични такива... не съм завършила психиатрия, за да знам с точност как да се държа с един куп болни от артеросклероза, проявяваща се по различен начин.
 Grin
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #20 -: Декември 04, 2015, 10:42:55 »

На асоциацията за защита на децата й предлагам да сравни двата клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=VyFRXAimthk

https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw

Първото, гледайки се чувствам омърсена, мръсна, докато във втория клип сексуалността е само загатната.

 Grin

Ако евентуално артеросклерозата ви е в по - напреднал стадий, да ви подпомогна в разсъжденията...

Иначе хлапето с хубавото име просто може да изчака една година, за да си пусне клипа пак... безсмислено начинание, освен ако тези от агенцията не получават пари и за правенето на клипове.

Друга работа е ако подхванете режисьори, сценаристи и прочие, които клепат певиците, превръщайки таланта им в проституция.

Понеже слушам музиката с ушите, а не с очите, независимо как е направен клипът, ако изпълнението е перфектно, ще си го слушам... че аз нямам особено много време за гледане, а първият клип гледах по случайност, вторият понеже имаше статия за него...

Проблемът не е в Гери - Никол, а в оформящите клиповете и потребителите, които не само слушат, но и гледат.

Освен това... танцуването на пилон също може да бъде изкуство... Опитайте да се задържите на ръце, бе, агенция!
 Grin
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #21 -: Декември 04, 2015, 11:47:29 »

По повод на онова седмо измерение, за което се говореше тук във форума едно време... Без да съм чела, каквото и да било по - задълбочено по въпроса, ще кажа следното:
Според мен има секти, в които самозапалването, изгарянето са начин до стигнеш до някакво си седмо енергийно ниво. Струва ми се обаче, че това, което "мъдрецът" е искал да каже, който и да е той, е било изопачено.
По мое усмотрение, когато човек умре... докато тялото се разложи напълно, може би, не е невъзможно да не изпитва болка.
Което означава нищо по - различно от това, предварително, човек да си изиска, когато почине, близките му да го видят, разпознаят, да им се докаже, че лицето е мъртво и... в последствие да се кремира.
Най - малкото, тези, които са решили да правят подобно безумие, трябва да знаят, че няма как да се кремират...
А и е доста по - добре да си изчакаш кортизола в мозъка да си свърши работата...
Понеже никой не знае дали ако умре преди "енергията", която се подвизава в тялото да се изчерпа естествено, щото нали знаете, сърцето ако е спряло, се задвижва с... един медицински уред, чието име забравих... и си говорим за доказана енергия... не е невъзможно да не се изпитва болка... примерно, хипотетично и недоказано.
Не е невъзможно, ако някой посегне на някой друг и отнеме живот, тази енергия да си стои някъде и след смъртта на убиеца, не се насади у него и болката от умирането да се увеличи двойно, или толкова, колкото хора е убил... без да може нито да умре истински, нито да се съживи.
По тази причина, при желан аборт, лекарите трябва да изгарят това, което извадят... не се знае какво наистина се случва отвъд.
Най - доброто всъщност е мъжете да се превъзпитат също, защото нали ви казах, това с енергиите не е гаранция дали... не съм права.
Във всички случаи... смятам, че някой някога е бил за кремацията поради посочените от мен съмнения, които имам също.... и е бил изопачен, за да се ползва за користни цели като самоубийствени атентати например.
Абсолютно догатки от моя страна....
Аз бих желала след смъртта ми близките ми да видят тялото ми и след това да бъда кремирана. Естествено, за да избегна момента да бъда открадната някъде.  Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #22 -: Декември 04, 2015, 11:59:45 »

Та... колкото и луда да ви се виждам в това допускане... ще направя едно разяснение за по - елементарно мислещите.
Ако успея да измисля... допускане, в което главицата ми да не ражда асоциация, с която да се "измъкна" от този свят, самоубийвайки се, спокойна, че всичко кошмарно свършва... Така съм спасила не само себе си, но и всеки друг стойностен човек, имал нещастието да бъде докаран до това... напълно здрав, но подтискан и тормозен, да бъде обиден допълнително и с психично разстройство.
Единственото, което не обичам да работя е... работа с клиенти. Нещо, което към момента се търси ужасно много, а мен ме ужасява мисълта да "търпя" още луди.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #23 -: Декември 04, 2015, 12:01:04 »

Няма някой, който да ме убеди, че съм некадърна, след като аз се научавам да правя почти всяко нещо, което подхвана... И често по-  добре от повечето, учили, колкото мен.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #24 -: Декември 04, 2015, 12:08:16 »

Мога да ви препреразкажа отново за тогава, когато учих висше и направих несполучлив опит да си прережа вените.
Бях се влюбила в олигофрен... Значи... пренебрегнах факта, че бяхме няколко. Оправдавайки го всякак.
Обаче... той наистина беше олигофрен. Имаше една руса, със сини очи, кадърна, доколкото съм я виждала, която беше влюбена в него и... пак я прецака, общо взето един куп мацки ни прецака всичките.
И до групов секс май че стигна този олигофрен...
Значи... след толкова неуспешни влюбвания... аз дори не можех да си направя адекватен извод даже, понеже това беше срещу всичко, което бях виждала до този момент...
Интелигентен човек да не може да оцени руса, със сини очи, че и с интелект... Аре, мене ме оставете, язе съм си класическа работа - кафеви очи и коса.
В страната или има само олигофрени, или аз съм карък.
Иначе... тоя плюнка и половина, на нищо не приличаше - нито тялото тяло, само членът му беше член всъщност, а и за там имаше забележки, ама.... докарваше всичко от държание... всъщност. Може и да може да се е докосвал до психология и психотерапия...
Та заради подобно подобие на мъж.... В депресия.

 Smiley

И ако подобно се докопа до девствена... язък, че наред с букети от цветя, би й донесло и неопределено количество букети от стрепто, стафилококи, гонореи и прочие...
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #25 -: Декември 04, 2015, 12:59:02 »

Та Ошо, Ошо и другия Ошо... Макар да не отричам наличието на нервни кризи, не съм много сигурна дали пък... тази неусетеност, която имам цели две години наред, която най - после като че ли влиза в релси, осъзнавам се какво правя, пишейки.... Та Ошо на трета степен...  Grin Имам съмнения, че зад цялото това писане в последните две години, наред с отчаянието и невиждането на изход, стои и-... пречистване, в продължение на две години, от влиянието на халоперидрол, акинетон, депакин, еголанза....
Чета се, чета се и като че ли се виждам абсолютно интелигентна, малко вулгарна, но все пак се и оправдавам дори за този стил на писане, че е само, за да подчертая нещо, разсъждаваща, чувстваща и прочие... Струва ми се, че съм запазила способността си за анализ и разсъждения, въпреки натравянето с хапчета, което ми беше осигурено от Прокопиева, Димитрова и Теодосиев.
Напълно възможно е... зад "падането на задръжките ми, липсата на контрол и всякаква мисъл в посока, че не е много етично да разказвам за някой, освен за себе си" да стои само и единствено реакция на организма за прочистването му от тази химия, която ми беше изписана без абослютно никакво задълбочаване от страна на лекарите.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #26 -: Декември 04, 2015, 01:01:34 »

 Grin Ако някой приема за нормално, докато го бият, всички останали в автобуса да си траят... новина, която имаше от преди няколко години.... Да си напише личните данни тук бре, все ще се намери кой да го ступари.
Аз от тук нататък ще се постарая да стана нормална. Няма да се забърквам все в бели, я?! И накрая да ме обявят за луда.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #27 -: Декември 04, 2015, 01:04:17 »

Ама то пък... какво очаквам друга реакция на организма, все пак явно ми бяха изписани съвсем легално наркотици под формата на хапчета.
Вместо да ми бият единично наркотика диазепам, за да заспя и... да се освестя.  Smiley

Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #28 -: Декември 04, 2015, 01:05:14 »

Нищо не съм пила тоя път освен валериян...  Grin И съм си абсолютно същата.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #29 -: Декември 04, 2015, 01:21:09 »

По спомени... след първата криза, когато пишех тук, доста се цензурирах, имайки предвид, че интернет е абсолютно публично пространство, а и имах план, излекувайки се от несъществуващата, както се оказа болест, да напиша книга и да изляза от анонимност.
Тогава, когато не успях да преборя ПА и стигнах до психиатрия, мисля 2013 януари месец, се изплаших, че подкрепяйки Ленчето, подвеждам хора.
Не че сега не правя кризи, обаче поне знам какво ги причинява и то доста ярко осъзнавам цялата картинка.
Всъщност... всеки път, когато престана да си разговарям чрез тук с разни известни телевизионно личности и се изправя пред реалността... правя кризи.  Smiley И така всеки месец.
Та... има шанс, знаейки причината, някога да вляза в пълна ремисия и да си изживея остатъка от живота нормално, тоест щастлива и относително здрава физически.
Психиката... е резултат от мислите на хората и моите мисли, събитията около мен.
Така е и при всеки друг. Тя се подлага на лечение тогава, когато не става въпрос за напреднал стадий на артеросклероза. Явно.  Smiley В такъв случай, при все, че имам усещането, че подвижността на тялото ми се увеличи с... реалното ми раздвижване с калайнетични упражнения.... Все още съм в съвсем съвсем начален стадий.
Активен
Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1