Сега... ни в клин ни в ръкав от разсъждения над ОКР мислите ми, които от незапознато лице могат да се разгледат като педофилия... се прехвърлям 2-3 хиляди години назад в историята, за да ви поговоря малко за Исус Христос.
Според мен, истинската история е, че той е бил незаконородено дете/копеле/ от любовта между някой владетел и робиня.
Живял в бедност, но все пак донякъде почитан, заради "царска, фараонска или кралска, или ханска кръв.
Когато става на 33 години негови приятели от детството стават престъпници, защото според библията робът си е роб, владетелят си е владетел, самият стил на писане предполага покорство и приемане на собствената съдба./ Много удобно за някои. Да имат предвид, че „робите” като се бунтуват, когато изпълняват длъжността „пазя те”, става страшно за богопомазания./
Той знае историята им, че крадците и убийците, когато са живели в бедност, се принуждават, за да имат какво да ядат, да крадат и да убиват, когато друго не остане...
И ги оневинява пред баща си, управителя - владетел, фараон, хан, цар, крал... май най - точно е фараон, защото всичките филми за Исус се развиват насред пирамидите.
Бащата "го жертва" в името на народа, уж, за да го оттърве, но тайно може би, защото от една страна му е бъркал сметките, от друга страна може да не го е разбирал и да го е било яд, че протяга ръка към бедняци, които при това са престъпници, а от трета... може и да се е срамувал, че има копеле.
Всъщност... цялата тази история може да е била създадена чрез умели фокуси/четвърта моя версия, създадена след умуване, говорене, умуване, говорене с... не казвам/, за да се изнесат хората от мястото, на което са били и да отидат на друго, където да живеят що годе в равенство... И Исус Христос може да е останал жив след това.
Или може би, за да се внесе морал и разбирателство в семейството, за да не се налагат изневери, тъй като се говори за "Обичай ближния, както себе си"... По принцип, ако човек знае как да обича, да обръща внимание, да се грижи и т.н., изневярата отпада като вариант, тъй като отсреща съществото дори да усети някакво «чувство», няма да му се поддаде, защото семейството, споделеността си е ценност.
Така са се положили основите на разбирателството между хората. Религията навсякъде се ползвала, за да се управляват хората по - лесно и да цари някакъв ред.
И... пак да си дойда на думата... В наше време "Исусовци" са всички баровски деца, израстнали по - съвестни от родителите си, претърпели някакви трагедии, стигнали до психотерапевт и станали дори по - нормални от нормалните, непосетили психотерапист хора. Или пък такива, на които дори да се знаят проблемите, основният е – липса на финанси.
Я ми дайте насреща само разбрани хора, работа, време за почивка и забавления, да видим дали ще остане и следа от психично разстройство?!
Честно да ви кажа... съвсем отхвърлям генетичният произход на БАР, мар, шизофрения и всякакъв друг вид разстройства.
Отварям си невинно в уикипедия за БАР, шизофрения, педофилия... навсякъде пише, че не са изследвани напълно.
Как да се изследват напълно, след като става въпрос за Исусовци, тоест деца на владетели?, опс, управители и всякакви такива лица? Терапията ни е изключително сложна работа и не се знае кой ще сиктирдосат – баровчето или този, който се опита да му помогне.
Така хубаво ви разказах за своето отклонение и отклоненията на околните, в продължение на няколко години, в три форума.
Не знам разправях ли ви, че по време на първата психоза стигнах до там, че дори отказах да къпя дъщеря си, първата си дъщеря, втората не беше се появила още, защото се считах за мръсна.
Сега на който не му е ясно, да му се изясни, че под "мръсното" се крият много спомени за неадекватност на възрастните, включително и на родители, и на роднини. /Толкова им стигал акълът, в крайна сметка./
Опити от моя страна да се справя с проблемите си сама с... книжлета, целомъдрено обясняващи «законите на вселената». Като се почне от Уейн Дайър, мине се през рейки, стигне се до тантра и наблюдение на държанието на рейкитата.... Пълна трагедия. Подигравка. За рейкито, направо се тревожа, милото на какво е попаднало, че животът и без друго го е бил белязал много рано.
И това, че... някой взе да се възмущава, че си гушкам децата и си ги целувам... Да бях пуснала език, да се възмущават с право, да му се невиди....
А аз... мразя си живота. По – добре да не бях се раждала въобще. Ако разгледаме безпристрастно, как във всеки етап от живота ми е имало нещо, заради което са ми вадели очите нормалните, че е било ненормално, съвсем естествено е че накрая ще се почувствам ненормална.
Единственият ми кусур беше, че всички ме сочеха като «момчето на тате»... а и малко ми е такава физиономията...
И също пустото моногамие...
Не напразно съм казвала на мъжа ми, че ако аз тръгна да му изневерявам, ще се изприщи, докато ме завърне у «брачното ложе».
Понякога ми се иска да избягам, да се скрия някъде, че сърце не ми дава да се самоубия... и да изчакам да си умра от самосебе си. Не че ще го направя, прекалено отговорна съм, но... понякога ми се иска. Даже доста често.
Тия тантристки учения...
Тия алтернативни методи... вземете си ги наврете някъде, защото когато човек има така или иначе проблеми с личността, само си ги увеличава, не ги намалява, защото медитира, а не разсъждава над проблемите, не извежда кое е проблем, за да го разреши и да продължи нататък.
Тия отричания от секса, самата мисъл «Няма да мисля за секс» е мислене за секс, за неправенето му, но все пак се мисли за секс.
Общо взето, при условие, че вие мъжете сте някакво отвратително подобие на човешки същества, освен това не знаете какво искате – хем да е еблива жената, ама хем не чак толкуз, че грозно... май, май само си търсите поводи да изнасилвате и наказвате?
Отглеждането на момичета е много по – сложно, защото за психичното здраве е важно да може да стигаме до оргазъм, същевременно на нас пада отговорността по опазването си...
Общо взето, пак... да пожелая на всички, на които много им знаят устите, да имат момиченца, че да видят за какво иде реч.
Здрави, хубави, умни момиченца им пожелавам.
Страхът да ги яде родителите им, както мене ме яде.
А пък то и родителите на момчетата не трябва да са много спокойни, защото работата стана такава, че не се знае на кой откъде ще му дойде.
Защо никой не ме предупреди, че ОКР за някой, който не се замисля дали е правилно това или онова, изглежда също толкова грозно, колкото за мен?
Не продължих да ходя на психотерапия при Димо Станчев, защото установих, че щом мога да разбера психотерапевта си, не ми е нужна такава.
И поради други обстоятелства, но те не са толкова важни.
Та каквото си искате мислете.
За мен пак продължава да е нормално целуването по петичката на бебето и лекинко ненормално целуването му около половите органи. Знам, че са сладки, знам, че предизвикват желание да ги гушкаш, щипеш, хапеш... Но по спомени... никога не съм разревавала децата си, докато им се радвам, а дори да ги издразня така, че да заплачат, спирам щом видя, че вече не се приема на шега гъделичкането им.
Същевременно, да вмъкна, че онази колежка, която заявяваше, че има чувството, че отглежда психопати, беше против целуването, прегръдките и т.н... децата й още на 3 години знаели, че няма дядо Коледа... общо взето, също продължавам да смятам, че ако някой, който обичаш и твърди, че те обича, не се успокоява поне наполовина, когато го прегърнеш... е склонен към психопатно държание, защото ще се успокоява, само, когато нарани някого физически или психически.
Мислете си каквото искате за мен. За себе си... аз съм дала всичко от себе си, колкото са ми стигали силите и ума да отгледам разумни, добри деца... И мисля, че въпреки многото проблеми, до момента се справям чудесно.
Общо взето, ако ви разкажа за една книга, за която научих в подробности едва наскоро, всяка ОКР мисъл ще ви се стори нормална.
Няма да го направя, просто, защото смятам, че точно тези книги трябва да се изгорят, а споменът за тях да се пази само в психиатрията като възможност за случване още известно време, докато ясно се начертае линията на нормално и ненормално за всяка една нация.
Точка.
Спецове, може да си идвате, когато искате да ме разпитвате, за каквото си искате, и на детектор на лъжата мога да се подложа, тъй като не съм на хапчета, общо взето.... всеки път като се излея се чувствам чиста.
Иначе ОКР - то е много трудно преодолимо, защото травмите не са една и две, но като се наспя и мислите ми не се въртят около психични разстройства, децата ми са доволни, защото е забавно с мен, как няма да е, с майка, която може всичко?!
Освен това... точно тези, които най - много разбират от закони, трябва да отчетат, че съм права. И не е важно дали някой си мисли нещо или не, а какво прави в крайна сметка, защото едва сега мога да кажа, че мисленето ми е... самостоятелно.
И Тодоров, и Димо Станчев, при разговори, не са били категорично отсъждащи в моя полза или в полза на околните....
Оставено ми е достатъчно пространство за свободни асоциации....
И така отсъждам аз:
не е ненормално да си гушкам децата. Надявам се да им въздействам така, както майка ми ми въздействаше преди всички вкупом да се обявят срещу мен, че съм дребнава, досадна и т.н.
Никой вече не ми въздейства успокояващо.
Само когато остана сама... с всички видове изкуства, които владея, мога да си възстановявам равновесието.
С децата имам доста работа, за да се научим да се разбираме помежду си, защото са деца, на които им е позволено всичко.
Малкото е като от "Хензел и Гретел", личи си къде е минало, понеже има трохички, шоколад... всичко, което е било в ръцете.
Голямата още не може да разбере, че няма начин да бъдат обгрижвани еднакво, тъй като всяка възраст изисква различно внимание, но...
Знам, че ако занапред успявам да отделям индивидуално внимание на всяка и да я карам да се чувства обгрижена, ако се преместим някъде... в чужда страна, където всичко е малко от малко по етично, културно, законите се спазват повече, всичко е по - уредено.... децата може и да избегнат срещи с психотерапевти или... да си имат такъв за мъж, което е прекрасно... поглежда те и вече знае от какво се нуждаеш...