evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 08, 2024, 08:34:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Как изглеждате в очите на така наречените "нормални"  (Прочетена 6095 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« -: Май 14, 2015, 09:49:18 »

Съдейки по това, че във варненски мол беше бит шизофреник, нали така?, според мен така наречените "нормални" ни считат за престъпници.
Освен това... по думите на един близък никой не го интересувало какъв си бил, какво ти е било миналото, а какъв си станал в крайна сметка...  хаха... добре.... веднага "отскачам" и вземам пример с циганите... не му давай работа, остави го гладен, пък чакай да бъде честен...
За наше оправдание, бих казала, че щяхме да сме престъпници ако не търсехме къде ни се крие лудостта, кое ни кара да се чувстваме ненормални, ако бяхме реализирали някоя от натрапливостите си.

Бих ви посъветвала, драги ОКР-та, да не споменавате на никой освен на психотерапевта си за ОКР... ако имате нужда да оправдаете моментната си лудост... кажете, че имате панически атаки, измислете си нещо... общо взето ПР е едно безобидно състояние, което отминава донякъде с приемането на факта, че сме временни жители тук... Евентуално може да се замаже положението с наличието на бог. А пък може и да има, в крайна сметка не се знае какво се намира зад черните дупки... /Но смятам, че Исус Христос е бил чисто и просто един от първите психотераписти, или по - скоро е бил един наблюдател, описващ различни животи, наблюдаващ развитието им през годините, описващ ги в библията, а най - накрая естествено е написал и разни природни стихии... Това е моето лично убеждение, този път няма да се бъзикам с религията си, защото отстрани ще изглежда, че поругавам българското... аре пък да има и защо... имам си църковен брак, при второто раждане имам снимки с кръстче на шията, което е достатъчен показател, че достатъчно са ми се качили на "главата", за да ненавиждам вярващите най - често или да се отнасям по - често към тях с огромна доза подозрение.../
Зад ОКР се крият много неприятни спомени... Бих ви насочила към закона за закрила на детето, за да протече по - бързо психотерапията ви. Сравнявате вашето детство към закона, заедно с всички подробности какви филми не са подходящи за лица под 18 години...
От друга страна... предполагам, че над определена възраст не се прилага психотерапия с отхвърляне на религията, защото лично аз... считам, че ако продължа да проявявам симптоми всеки месец няма да живея още дълго, ще си замина от сърдечен удар или инфаркт...
Същевременно, трябва да сте наясно, че едва сега на детето започва да се гледа не като на "подсигуряване на болногледач на стари години", а като на нещо скъпоценно, което гледаш с любов и старание, просто, за да оставиш нещо хубаво след като си отидеш от този свят... В моя случай, гледах на ражданията си като на отредени от бог, че това ми е мисията, че имам достатъчно качества, полезни на обществото, които да им предам.  Smiley
Тоест.... всякакви идиотщини от страна на родителите си може да сте получили. Недейте да гледате на тях като на нормални...  Grin Особено над определена възраст, имам чувството, че всичките се бъгясват по - малко или повече...
Важно е да можете да се наспивате добре.... Така ще е по - лесно, когато получите натрапливост, "да превъртите лентата назад" и да се сетите какво ви е навяло някакъв спомен, от  който остава последната мисъл под формата на натрапливост....

Сънят и храната са най - важните фактори, съпровождащи психотерапията...

А за мен изкуствата и в момента са неделима част от ежедневието ми...

Отстрани ако ме гледа човек, ще каже...  "Ууу, тъз полудя, мъжа й замина в чужбина, не си спря музиката цял ден!"
 Grin
Вкъщи е ежедневна дискотека.

Може да сравните, че докато преди изследвах енергиите  Grin, сега давам решения на проблеми... почти навсякъде, бих могла да дам поне идеи, които да звучат достатъчно адекватно.

Това е. Законът за закрила на детето, разбирането на това какво е психически и физически тормоз, отчитането на гледане на филми в неподходяща възраст... са удобни ориентири за ускоряване процеса на психотерапия според мен....

Ако ви разкажа за паразитната си теория  Grin Grin Grin като нищо може да мога да ви откажа и от секса.
 Grin Grin Grin

Нямате си никаква идея  как ми олекна след като разнищих натрапливостите си на 100%.

Благодаря на всички, които помогнаха за това да се случи... До момента сте спасили майка на две деца.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Май 14, 2015, 10:12:04 »

Казах ли, че единственият проблем, който ми остана е безсънието?
 Smiley
Чакам мъжът ми да се прибере, за да съм спокойна, че мога да експериментирам с успокоителни, защото организмът ми се е настроил към неспане и ако два дни спя добре, следващите два съм кукуряк през нощта, а през деня - парцал...

Забравих да ви кажа, че до преди първата криза бях най - добрата майка от всички в родата... сега по нищо не се различавам всъщност вече от средата.

Фрустрирах се, защото вътре в себе си ако имах физическите сили всъщност, щях да съм изключително педантична по отношение на всичко. Когато почна да чистя сериозно, чистя из основи, а не за пред хората....

ОКР съм си, обаче понеже се недохранвам/анорексийка според мен в начален стадий, увладяна/,  нямам силите да си нагодя на погнусата.

Освен това...

Забравих да спомена и че след успешна психотерапия всеки един от вас би бил много по - добър човек, отколкото така наречените злобни, алчни, ограничени "нормални", неспособни да признаят, когато грешат някъде, докато не им направиш 300 магарии.  Grin

Ама толкова съм доволна, че се справих, че просто не ми дреме дали някой утре ще ме застреля или не....

Аз успях да си доведа психоанализата докрай!

Сега ако успея да измисля как да си докарвам и пари.... съм дъ пърфект.
 Smiley

Не си струва заради някакви плиткоумни неразбрани същества да си слагате край на живота.... /Това и на себе си си го говоря... не си струва, при условие, че аз за себе си съм невинна, да го отнасям заради някой друг./

Също така... онези "нормалните", склонни да бият психично болни, да имат предвид, че като са такива многознаещи, деспоти и т.н., като нищо могат да си докарат собствените деца в психиатрично отделение, а също и до самоубийство... Да си правят сметка...

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Май 15, 2015, 06:07:57 »

Grin Та държавата... що ми се прави на гугушчук... искам си цигарите по 1.2лв пак. Cheesy
Работа, работа, работа, ама...  Grin
Аз като реша да работя, последният път, докато бях на работа работех като за двама...
Сега тук, това в трите форума, а и иначе... ако искате обявете ме за шизофреничка, ама ми плащайте две, три хиляди лева всеки месец,  в продължение на 20 години и при условие,/и при условие, че аз сама ще отговарям за хапчетата си и никой няма да подлага на съмнение моята честност  Grin Grin Grin Grin/ че дори да се спомина децата ми ще ги получават... а ако има инфлация, количеството получавана пенсия да се актуализира, така че децата да не усетят разликата, която би предизвикала инфлацията в реалната им покупателна способност, ако не бъде отчетена и не се добавят нулички.
 Grin
Даже що да не са 4000 на месец?
 Grin
Освен всичко друго... значи... не стига че сте се хранили с детския ми труд, за който ми е говорено, че видиш ли е за моето образование, че да стане човек от мен, накрая аз след дъжд качулка осъзнавам, че съм учила 4 години как да се науча да лъжа хората така, че да не се усетят...  Grin След ТЕС и образованието трябва да си го навра "някъде"... защото както съм казвала много пъти, много обичам да рекламирам нещо, за което знам, че е 100 процента качествено...
С чиста съвест да съм, демек.  Grin На наш език, роден, български, малко диалектичен, таковата.

Интересното е, че разни мои близки може и да са се терапевтирали, четейки мои мисли, без да знаят, че са мои и че въобще не съм толкова повърхностна, колкото може би съм изглеждала тогава, когато не съм целяла да се харесам на някого дотолкова, че да се влюби в мен... Понеже си припомних разни свои мисли които съм споделяла тук или в пулс, доста преди миналото лято...
 Grin
Значи, ако го гледах това като комедия, щях да се забавлявам много.
 Grin

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Май 15, 2015, 07:26:52 »

Grin И не включвам цигарите като част от терапията, да подчертая.... просто... до 10 цигари дори не мисля, че има някаква вреда за организма.

Все ми е тая, едно време сте ги рекламирали, сега... макар че е забавно да ви гледа човек да се криете тук и там и да пушите.

Grin

Тамън да си припомните детските години.

Освен това... за разлика от вас, явно добре съм усвоила от прекрасния си учител по прогнозиране и планиране предричането на събитията, плюс своя собствен опит.... бих била чудесен "жрец" или "съветник" по отношение на предричането на трагедиите и предотвратяването им... незнайно защо обаче някой не иска осъзнати родители извън София ли, какво ли?

Общо взето... като се замисля за моя регион... все си мисля, че тези, които са съвестни, надали не са понаминали от тук, не са прочели и не са си взели поуки, така че... моята работа по моя си район като един съвестен човек приключи напълно според мен.

https://www.youtube.com/watch?v=ky-U15Hkw4g

Поздравче.

Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #4 -: Септември 03, 2022, 06:07:41 »

Да обвържа и тоя профил. Дневникът на психопата прочетете. Ако не си се изясните напълно, то поне ще знаете, че не сте сами. Ако нямате време за дългата версия... тия няколко страници плюс когнитивен дисонанс, що е то Авторитет, емоционална интелигентност, вътрешен конфликт, етапи от развитието на детето по Ерик ли беше от страницата на ттодоров, що е то паник атака... долу горе това беше. Може и да съм изпуснала нещо, но началото на темата в пулсбг със сигурност ги съдържа. И не се спичайте, че ви следят.Вижте (ома в превод баба) Мадона, певицата и стига спичайте толкова.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА