evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 07:43:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска  (Прочетена 4649 пъти)
midnightstar
Newbie
*

Рейтинг: -26
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« -: Ноември 23, 2014, 01:25:22 »

Нещото, което ще промени виждането ви за модерната психология:

Гледайте и слушайте внимателно - обективният анализ и трезва преценка ще покажат на всички, които имат някакви съмнения, че грешат!!!

https://www.youtube.com/watch?v=sATZDlOROLw
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2014, 01:40:29 »

/Музикална терапия против всякакви бръмбари в главата  Grin/

http://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Не е успяла/не си успяла да го дакара/ш така.

Grin Grin Grin

Нищо не каза за техниката ПРОКСИ, част от ТЕС и това, че е обучение в налудности, шизофрения или ОКР.

Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2014, 02:27:06 »

Какво е това неконтролируемо пускане на тесаджийски теми. Все пак форума се казва форум за паническо разстройство и други психични разтройства,.....а не е специализиран форум заТЕС.

Аз едно не мога да разбера. Разбира се че всеки може да вярва в каквото си иска и прави какво си пожелае стига да не е очеизвадно престъпно. Практикувайте си като искате нещото наречено ТЕС, ама от какъв зор ще го наричате наука, общодостъпно и широкоприето.
Нито е научно!
Нито е общодостъпно!
Нито широкоприето!

И бабата/лелята детто леят куршум си го леят и изобщо не претендират за никаква наука
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2014, 02:30:40 »

Грешка......Широкоподкрепен е точната дума, а не широкоприет в горното ми мнение. Не намерих опция редактиране..

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2014, 03:58:30 »

Grin Мая, Мая, то трябваше вече да се изнасям от тук.... Обаче като си нямам друга работа, е голям купон да анализирам страстите на ОБЩОПРИЕТИТЕ и ШИРОКОПОДКРЕПЕНИТЕ! /Да не сте клон на извънземното посолство от Канада?  Grin/

Между другото, все съм на мнение, че Научния беше Ванката, Квестор - Боби, Дарката - Цецката, а това тук миднайт - Ирен.  Grin Да фнимавате, че ви чета мислите, ей, мога да ви пратя някое недобронамерено прокси.  Grin Grin Grin

И сега, казвайки това, Цецка, Научния, Боби и Ирен изпадат в неконтролирано тесане  Grin Grin Grin Grin, за да се предпазят от енергийна намеса от моя страна.  Grin Grin Grin

И по - полека, с потупкванията, че ръце ви трябват.  Grin Grin Grin

Сега... Ирен нещо не се е справила със задачата да изглежда искрено, да говори сякаш e видяла първата си любов и й се обяснява в това как всичко ще направи, само да не я изостави. Малко пренапрегната ми изглеждаше, всъщност изтраях да я гледам няма и 30 секунди. Точната дума е ПРЕВЗЕТА.
 Grin

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 23, 2014, 04:01:33 »

Вай, вай, вай, държавата невземайки под внимание липсата на законодателство в областта на психотерапията, позволява обучаването в това как да станем шизофреници - вели или не толкова вели шизофреници/от вяло протичаща шизофрения/.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2014, 04:02:57 »

Ама че съм и аз, обърках терминологията. ПоЧуквания беше.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2014, 04:24:02 »

Шашмагюлче, не е нужно да се изнасяш, не са ти нужни крайности. Проблема е че човек като реши да види какво става в форум, няма усещането че ще влиза във форум европея ами че отива на гости у Шашмагюл.

Защото човек като надникне във форума вижда само....Шашмагюл, Шашмагюл, Шашмагюл и пак Шашмагюл и тук там рядко някое друго мнение.

Не се изнасяй просто ако искаш да кажеш нещо го кажи с едно, две в краен случай три последователни мнения. Ти като че ли нарочно даваш повод на хората да не те взимат на сериозно с многото ти писане. Не се изнасяй, намали поне с 50 процента......
При теб дори и да има някаква психозна линия, според мен елементите на осъзнато извинявам се лигавене са големи.  Нещо като тези дето спирам алкохола, цигарите, почвам диета от понеделник, от първи следващият месец, от първи януари..........и никога не почват.  Та разреди малко и ще те взимат по на сериозно.

Сега се загледах в заглавоето и на тази тема. То не беше научен, общоприет и широкоподкрепен ами сега и с невъзможното се справял!!!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2014, 04:45:30 »

Ами, Мая, така си наваксах за повече от 6те години вегетиране, вярваш или не.  Smiley Това беше другата крайност, аз бях изключително, изключително сериозна.
Всъщност, на мене мисленето ми някъде след като родих, стана абсолютно сектантско, прекомерно отговорно, може би ОКР във връзка с майчинството. Новост, отгоре на всичко нов режим, изключващ непрекъснат сън... Ефектите...  Smiley Баби, които се надпреварваха в това да наблюдават да не би някой да ми урочаса децата, включително аз самата... Тихата лудост ги гони тях, всичките около мен.  Grin
Цели шест години са ми съсипани от това, че някой ми представя мисленето си за нормално... аз самата съм отхвърляла тези вярвания, обаче страхът, че може да греша не изчезна, до тази година. Smiley
Аз бях забравила какво е щастие. Не лъжа, не преувеличавам.
Това с усещането на течността, която се излива в очите, когато човек е щастлив, си е реалност, не си го измислям. Наистина се чудех какво ми става и си мислех, че мога да получа мозъчен кръвоизлив.

И чак като се гледам отстрани сега, каква съм била преди, ми става жал за себе си.

Толкова лигавене без да има кой отсреща да ми отговаря, да ми е като софльор или аз на него, не е било.
Тъй като липсва невербалната комуникация, това ми позволява да пренебрегвам липсата на отговор.  Grin Grin Grin

Всъщност, ти какво искаш да ми кажеш, че покрай лигавенето това за ПРОКСИ ще остане без да му се обърне внимание ли?
 Smiley
Дори и така да е, айде сега:
Всеки да си зададе въпроса:Какво е налудност, налудни мисли, шизофрения?

И после да се сравни с това, което се препоръчва в ПРОКСИ.
 Smiley
Ако и това не убеди хората, че ги правят на маймуни, не знам кое ще е .
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Ноември 23, 2014, 05:10:57 »

Жал за себе си преди....
Сега... долу - горе успях да направя от Гоуемия лимон лимонада/Карнеги/ Grin и съм по - скоро чувстваща се, като че съм сбъднала много от мечтите си.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Рейтинг: -26
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« Отговор #10 -: Ноември 23, 2014, 11:26:41 »

Миличките, толкова сте объркани.
Всичко може да бъде поправено при вас, трябва само да проявите малко активност и желание. Ние сме насреща.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 24, 2014, 12:21:29 »

Ами хубаво де. Кажи на Ирена да говори с бившите си работодатели да раздадат насам някоя и друга хилядарка. Другото си го можем и сами.
 Grin Grin Grin Grin
Тя е облъчена с най - различни разклонения на филма Тайната.
Всички в София са облъчени с някое сектантско течение.
Откакто си разкарах повечето познати софиянци от социалните си мрежи, секнаха всякакви мъдрости от преди хилядолетия, мъдростите на увладелия се шизофреник и страдащ от късогледство Петър Дънов... и останаха само забавни новини в по - голямата си част, от приятели и познати.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2014, 08:31:34 »

Вашето учение, тесаджии, е основано върху основата на директния маркетинг. Самото ви обучение, ако... дава възможност! хора без психологическо образование само след 1-2 месеца обучение да практикуват, това е нищо друго освен измамна пирамидална структура и най - лошото е, че такива като мен и останалите във форума, са потърпевши, тъй като си дават парите за сертификат, който е невалиден.
 Ирена е работила в банкова институция на висок пост... Това означава, че е имала доста наблюдения над персонала, както и отделните личности, преминала е през куп обучения за управление на персонал, личностни взаимоотношения... Също така в тази сфера бяха много нашумели и Силва, и Тайната, и Медитациите... както навсякъде, най - вероятно още са.
 Grin
Г-н Тодоров, това беше още една от причините първоначално да ви обявя за всичко друго, но не и за единственото същество, способно да ме издърпа от сериозната депресия с психотични елементи, в която бях.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2014, 09:18:27 »

Та... в банките се създава особена шизофренна обстановка, което не е така в другите страни. Явно най - после е започнала да хваща и първоизточниците й.  Smiley

Аз знам за случай за семинар по метода Силва, на който най - вероятно е устроен особен театър, за да се втълпи на човек, че има ясновидски способности, предвид неговата лична история, се знае и каква терапия е провеждана... И това лице най - вероятно все още си вярва, че успехите, които постига се дължат на вселенски закони, а не на капацитета на мозъка му.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2014, 11:27:42 »

Абе, ТЕС да не е дял от маркетинга:как да си продадем стоката, възползвайки се от религиозността на хората?!
 Grin
Всъщност, като си мислех.... вие сте за там - дял от маркетинга. Там може да се разглеждате като наука... за лъгане.

Обаче в психотерапията място нямате. Там човек трябва да стигне до ясното съзнание какъв е и какво трябва да направи, дали може да направи нещо, за да постигне мечтите си. Животът в самозаблуди за предстоящ свръхуспех, защото мислиш позитивно, в алфа нивото  Grin или нейде там и че вселената ще ти помогне... може да завърши със самоубийство при евентуален неуспех.  Angry
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА