evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 07:32:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
  Изпечатай  
Автор Тема: ТЕС - общоприет и широко подкрепен метод за психотерапия  (Прочетена 6094 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #30 -: Ноември 22, 2014, 01:04:30 »

Използва се моментът на незнанието, за да се направят мигновени печалби, а продуктът ТЕС е вече в етапа спад или етапа, в който продуктът излиза от употреба.
Аз съдя сама по себе си, че когато съм влезнала в този форум за първи път, а и по време на нервните кризи, особено по време на нервните кризи, по нищо не съм се различавала почти от разсъжденията на дете. Това нееднократно съм писала. Това са психолози, които знаят, че човек, когато е с психичен проблем е много по - поддатлив, защото не разсъждава адекватно... Нали куца му логиката, което е удобно. А вярата в бог може да заслепи иначе научното мислене. И за това си имам пример, да не се повтарям.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #31 -: Ноември 22, 2014, 01:08:04 »

http://www.youtube.com/watch?v=7X8eftN2mv0

Между другото, мисля, че това е първият месец от много време насам, в който.... нямам психотични симптоми, а си обяснявам логиката, по която съм се докарвала до страхови състояния преди. Цял месец празнувам края на психозите.
 Tongue

Поздравче.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 22, 2014, 01:12:42 »

Димче, забелязвал ли си например, някой продукт... в началото качествен, докато набере клиентела, после постепенно го развалят, използвайки евтини материали. Докато всички клиенти се усетят в некачествеността, евтините части на продукта, производителят печели много.
 Smiley
После сменя името, и пак така.
При ТЕС... се използва моментът, че колкото и негативен период да има човек, все пак някога той отминава. И позитивите се отдават незаслужено на ТЕС.
При поява на стресова ситуация пак се влиза във филми...
и така.
Докато с една стабилна психотерапия, човек просто трябва да си припомни какво си е говорил с психотерапевта си, за да се справи.
 Smiley
Но... понеже аз нямам наблюденията, които има един психиатър, трябва да спра да се изказвам за БАП стопроцентово положително.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 22, 2014, 01:13:53 »

ТЕС разчитат на големи такси и гръмки изказвания.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
puls@
Newbie
*

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 22, 2014, 01:16:15 »

Шашмагюл, може ли ти да обясниш в 2-3 изречения как се прилага техниката и какво се случва с тялото? Има ли тънък момент с дишането? Това един вид медитация ли е?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 22, 2014, 01:23:17 »

и незнанието на пациентите що е то психотерапия....

Пулс, няма връзка с дишането. Имаше 12 точки - веждата, под носа, между брадичката и устните, ключицата на ръката, под мишницата, май зоната в областта на фунтанелата също... до носа отстрани... позабравила съм.
Преди това тупаш с едната ръка другата, три пъти май беше, като мястото на тупане е областта на дланта отстрани, откъм малкия пръст, доколкото помня, и същевременно повтаряш"Въпреки че... примерно ме боли глава, аз напълно и безрезервно приемам себе си"
после докато тупаш 12 те точки, повтаряш боли ме глава, боли ме глава и т.н.

Grin

После изследваш причините, поради които те боли главата.

Може да й говориш нежно също, на областта, която те боли.

Grin

Медитациите са вредни, според мен. Особено, когато страдаш от натрапливости, защото се получава подтискане на мислите, от което се подтискаш като цяло.

След психотерапия, медитацията, особено статичната се обезмисля. Иначе йогата като средство за поддържане на тялото е хубава, мисля аз.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 22, 2014, 01:28:29 »

А за енергиите... нищо не усещах. Но пък усетих прилива на течност в очите, когато се влюбвах и си мислех, че полудявам наново или получавам мозъчен кръвоизлив.
После като си видях широкоококорените блеснали очи, се освестих, че просто съм щастлива.
Аз бях забравила как се чувства щастието.
А Тодоров беше казал, че не е хубаво да се усещат процесите в тялото, които по принцип са несъзнателни... И наистина не е, много, много бях навлязла навътре в себе си.
 Grin
Така бях задълбала, че си бях на косъм и от пълно полудяване, и от самоубийство в последствие.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 22, 2014, 01:32:39 »

С медитациите и вярата в енергии това може да си докараш. Да усещаш как течностите в организма ти преминават от едно мято в друго, което не знам за каква х...ня е на някого и когато лампата ти в коридора изгори, вместо просто да си купиш нова, решиш, че има енергийно вмешателство около теб.
 Grin Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 22, 2014, 01:34:51 »

Иначе, съвсем философски бих казала, че емоционалната интелигентност, за която говори Тодоров, е едно от условията не само за психично здраве, но и за физическо. Без да й придавам някаква мистичност на тази емоционална интелигентност, просто когато човек съзнава какво чуства, защо, към кого плюс как да постъпи правилно, проблемите се решават много по - лесно и адекватно и без жертви.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 22, 2014, 01:36:38 »

Според мен тези методи разчитат на внушение, сугестиране.Потупването означава концентриране на мястото на проблема, позициониране на болката а, от там и изпращане на вид сигнал от центъра на болката към мозъка с цел намаляването й. Така си го обяснявам, но те не дават разбираемо обяснение, а свръх терминологично, с цел високо интелектуално звучене.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Ноември 22, 2014, 01:44:36 »

Добре, удари си пръстта, и се съсредоточи върху болката, като същевременно се тупаш тук и там, да видим.
Аз пробвах за зъб и в резултат ми се възпалиха още два, а третия ми го умъртвиха безпричинно, смятайки, че въпреки всичко, от тоя зъб идва болката.  Smiley Оказа се, че основният зъб е неремонтиран правилно, оставен е памук и ако бях продължила с тупането, щях да си докарам абцес.
 Smiley
Та... ТЕС може да бъде и опасна техника.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Рейтинг: -26
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 22, 2014, 01:51:26 »

Според мен тези методи разчитат на внушение, сугестиране.Потупването означава концентриране на мястото на проблема, позициониране на болката а, от там и изпращане на вид сигнал от центъра на болката към мозъка с цел намаляването й. Така си го обяснявам, но те не дават разбираемо обяснение, а свръх терминологично, с цел високо интелектуално звучене.

Мойто момче,
недей да се опитваш да мислиш какво е когато всичко е написано и проверено. ТЕС отпушва енергийните задръствания в тялото и така то започва да функционира нормално.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 22, 2014, 01:53:58 »

Също така, ТЕС и дъновисти вярват в енергийния вампиризъм, нали съм ви писала затова, вярвайки в енергиите, не се изключва и вярата в енергийния вампиризъм.
Енергийният вампир е психично болен човек, който се нуждае от психотерапия. ПР-тата също влизат в тази група.  Grin Това излиза според описанието му.

Със самата вяра на тесаджии и дъновисти в това, те автоматично трябва да се изключат като психотерапевти, защото в книгата за енергийния вампиризъм пишеше, че човек трябвало да се отдели от хората и да намери начин да почерпи енергия сам от себе си чрез спорт и не знам си какво още.
 Grin Grin Grin

Дори да се провъзгласят за месии, това не са нищо повече от психотерапевти, които евентуално знаят как да наредят вярванията на човек така, че да не му пречат, но тъй като блуждаенето по това дали има или няма бог ще продължи цял живот, то цял живот ще имат нужда да комуникират със своя Учител, което е... изключително удобно за продажба на книжки, събиране на средства за учителя за благи дела и т.н., но книжките са най-печелившото, предполагам.
 Smiley
А и таксата от 60 или 80 лева на Първанов не е никак малка, така че...  Grin Яко друсане на портфейли.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 22, 2014, 01:59:24 »

На тесаджии семинарите не падаха по - долу като цена и час за терапия.

Grin

Същевременно се вживяват в ролята на месии, гурута, Учители и т.н. и задововоляват своята мания за властване.

Също така, дали съм праведна според Дънов или според Исус, пак, докато вярвам ще виси като въпрос си мисля, което пак е добра почва и за психози...

Вярващите са удобни и за това, да речем Учителя да обяви някого за лош енергиен вампир, срещу който трябва да се борят с всички средства. Библията не изключва войните.
И... тук пак става опасно за пациента. За съжаление.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 22, 2014, 02:02:03 »

Тия самозапалвания... ?
Си седят като въпрос дали някой не е решил да премине в седмо измерение директно, или пък че огънят прочиства.
Това ми е на мен в главата, не го казвам като категоричност, а като възможен болестен вариант на мислене.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА