evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 11:32:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство и хипноза  (Прочетена 8804 пъти)
Boyana
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« -: Март 06, 2009, 08:30:47 »

Търся мнения за хипнозата и влиянието й върху паническите атаки и страха. Също така моля да напишете имената нанякои специалисти в хипнозата, от които сте доволни.
Активен
gogolet
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Март 19, 2009, 10:17:36 »

как си бояна, не съм писал отдавна,май форума се е променил,хората също....  надявам се да си добре
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Март 19, 2009, 02:20:31 »

Хей, хей, здравей! Ти си с нов ник? Smiley ? Благодаря ти, че се обади. Аз съм горе-долу. ПА не са изчезнали . Изпаднах в стрес след като се разделих с мъжа ми и сега се адаптирам към новата ситуация. Разкажи при теб как  е? Smiley
Активен
gogolet
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: Март 23, 2009, 08:24:19 »

и добър ден,въпреки проблемите, откривам някаква нова енергия около теб, може би новото начало ти е дало нови сили! и това коте казва се соник нали ,изглежда сякаш нищо не може да го спре! при мен е обичайното- ядове работа проблеми в семейството общо взето пиеме си хапчетата и оцеляваме! желая ти хубав ден!!!
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Март 23, 2009, 12:33:36 »

Благодаря ти, че ме окуражаваш! Smiley Стремя се да подържам духа си силен, но понякога ми е трудно.Особено като изпитам някакво напрежение ме обвзема чувство на несигурност и объркване. Доволна съм, все пак ,че ме държи кратко. Smiley Въпреки стремителният аватар, които съм си сложила, последните два дни ми беше доста тъжно. Ти имаш ли си техника за справяне с лошите настроения? Smiley
Активен
gogolet
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #5 -: Март 24, 2009, 10:24:42 »

за себе си незнам,обаче съм наблюдавал често как една жена си оправя настроението..... и отговорът е  шопингтерапия т. е. купи си нещо ,което отдавна искаш и все пак си  жена - би могло да помогне! абе кво се правя и аз на невинен - и на мен шопинга ми действа добре- въдици , часовници ...знаеш как е!четох някъде че снимката на вълк действа успокояващо. от друга страна си мисля , че това което ти преживя би се отразило крайно зле и на здрав човек, всмисъл който няма паника, а ти се справяш чудесно според мен ! мисля че времето ще излекува всичко остават само белези! самото ново начало е стимулиращо ! всеки човек подсъзнателно търси щастието си ,а ти имаш реален нов шанс да го откриеш ! съдейки по себе си ,мисля че си преживяла достатъчно гадост и мисля че си заслужила щастието си, просто трябва да го намериш! според мен няколко малки щастийца правят едно по голямо и така докато се почувстваш наистина добре! желая ти хубав ден!
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Март 24, 2009, 05:23:17 »

Благодаря ти, приятелю! Прав си, снимката на вълк носи невероятен заряд и енергия!Излъчва някаква сигурност и доверие. Прав си и за шопинг терапията.Тя е много вдъхновителна :)Тези дни ще си купя някоя пролетна одеждичка. Наистина няколко късчета щастие правят едно голямо щастие. След като ми се случиха доста гадости  бих искала да си поема мъничко въздух и да продължа напред. Доста ми е трудно, не се оплаквам, просто споделям. Бих си пожелала да се влюбя пролетно и тази любов да елиминира напълно страхът и паническите атаки. Казват, че любовта преражда, пожелавам си го Grin. Много се притеснявам обаче как един нов мъж в живота ми би възприел паничесикте атаки. Как смяташ дали да трябва да кажа при една евентуална връзка за това, което изпитвам? Дали няма да го изплаша?Много въпроси се  въртят в препатилата ми глава... Huh? Поздрави!
Активен
tonitos1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

Профил Ел. поща
« Отговор #7 -: Март 24, 2009, 07:09:54 »

Здравей,Бояе нали знаеш че от мъж до мъж има голяма разлика.Може пък да попаднеш на човек който да те разбере.Такече моят съвет е ако намериш голямата любов да му споделиш за проблема.Моят мъж лично не ме разбира.Който не е изживял ПР,той немоге да го разбере миличка.УСПЕХ.
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Март 25, 2009, 11:00:47 »

Tonitos1, здравей! И аз от това се притеснявам, че няма да ме разбере. Страхувам се, че това може да го отблъсне...
Активен
tonitos1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: Март 25, 2009, 11:34:01 »

Ти откаде си Бояна на колко си години.Аз съм от Шумен и сам НА 35г.имам син на 7г.
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Март 25, 2009, 12:56:32 »

здравей,почти съм на твоята възраст и съм от София. От скоро съм сама, бях семейна, нямам деца. Разделихме се с мъжа ми, защото му омръзнаха мойте страхове и състояния.
Активен
tonitos1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #11 -: Март 26, 2009, 03:05:22 »

Здравей Бояна ,много подло отнегова страна. А ти мила как се справяш сама,имали някой който да е дотебе и най вече да те разбира.Защото който не е изпитал Паническа атака той неможе да го разбере.Сигорно ти е много трудно.
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Март 26, 2009, 05:06:43 »

Самичка се боря мила, понякога си поплаквам след това се стягам и продължавам напред. Трудно ми е много, но се опитвам да се ориентирам в правилната посока. Когато се почувствам несигурна изпитвам и някоя паническа атака, но да си призная сега са по-леки от преди. Някак помъдрях за тях, ако мога така да се изразя. Убедих се, че хората се притесняват от това ,което преживяваме, така си мисля.Ще ти споделя само, че ако някой ме гледа от страни едва ли си би помислил, че изпитвам страх. Знаеш ли, споделяли са ми, че изгледам много силна. На мен това ми е много странно, защото знам какво преживавам. Ти на кого се опираш когато се почувстваш несигурна?
Активен
tonitos1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #13 -: Март 27, 2009, 12:11:45 »

Здравей мила ,примене се получава същото,хоратаси мислят че съм много силна но напрактика не е така.Аз си имам една приятелка която е по голяма от мен със 6 г. и ми е като бърза помощ.Тя е разведена и е до мене за всяко нещо.Нямам накого друк да се опра казахти на мажъми немога той ми вика че се лигавя защото нямам никакви проблеми.Аз нямам майка тя почина преди 3 г.и много ми липсва.тИ така със мене,ти работиш ли ? Твоите родители не те ли разбират нети ли помагат.
Активен
tonitos1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #14 -: Март 27, 2009, 12:50:29 »

Здравей мила ,примене се получава същото,хоратаси мислят че съм много силна но напрактика не е така.Аз си имам една приятелка която е по голяма от мен със 6 г. и ми е като бърза помощ.Тя е разведена и е до мене за всяко нещо.Нямам накого друк да се опра казахти на мажъми немога той ми вика че се лигавя защото нямам никакви проблеми.Аз нямам майка тя почина преди 3 г.и много ми липсва.тИ така със мене,ти работиш ли ? Твоите родители не те ли разбират нети ли помагат.
Ти пиеш ли сега някакви медикаменти.
Активен
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА