evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 04, 2024, 12:01:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: ТЕС Мастър Карл Досън по БНТ  (Прочетена 3504 пъти)
midnightstar
Newbie
*

Рейтинг: -26
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« -: Ноември 19, 2014, 11:30:20 »

http://bnt.bg/part-of-show/prenarezhdane-na-matritsata-s-karl-dousa-n

По време на посещението си в България ТЕС Мастър Карл Досън гостува на БНТ в предаването "Здравето отблизо". Той сподели как нелечим физически проблем го е накарал да потърси алтернативни подходи. Изключителният ефект от прилагането на ТЕС преобръща живота на Досън.

Той разказа, че методът му Пренареждане Матрицата се базира наизвестната на психолозите теория на частите. По време на стресираща ситуация психиката замръзва и отделя в подсъзнанието част от съзнание, която съдържа пълната информация на случващото се: взеки звук, цвят, мисъл, емоция, начина на дишане, какво е станало в ситемата от меридиани на човешкото тяло, отговарящи за различните органи. Ето защо когато си припомняме стара стресова ситуация или житейско преживяване от настоящето стимулира спомена за такава, ние отново изживяваме същите физиологични усещания, мисли и вярвания. Чрез припомнянето и повторното усещане на преживяната едновременно с прилагането на ТЕС под формата на медитация и общуване с тези части от съзнание, ние успяваме да неутрализираме негативната физиологична реакция, а също и да променим възприятието си за случилото се. На това се дължи дълбоко-трансформиращия ефект на метода.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2014, 11:40:18 »

Лелеле, аз вече започвам да се питам кое ми липсва повече - комуникацията с Тодоров, или вашите изблици...  Grin Grin
Когато човек подреди живота си, леките оплаквания от организма съвсем естествено ще изчезнат. Не тес помага, а реалното разрешаване на проблемите.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2014, 11:45:55 »

Лелеле, аз вече започвам да се питам кое ми липсва повече - комуникацията с Тодоров, или вашите изблици...  Grin Grin
Когато човек подреди живота си, леките оплаквания от организма съвсем естествено ще изчезнат. Не тес помага, а реалното разрешаване на проблемите.

Хубаво би било да се запознаете с материала, преди да коментирате. Видеото е 16 минути, вие коментирате на десетата. Как ще заключавате че ТЕС не помага?!!!?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 19, 2014, 11:59:45 »

;DАз отдавна не чета, не гледам предавания, в които се говори за енергии, различни от упоменатите в официалните учебници на науката. ТЕС я пробвах, както пробвах и да мисля сектантски... Леле, миднайт, Тодоров, абе всички, не мога да се насладя на усещането в главата си за подредени мисли. Даже по този повод си мислех дали пък да не се избъзикам като ви кажа, че бих нарекла пребиваването си в този форум в последната една година "Да очистим България, да изчистим България, да измием България от всякакви енергийни проповедници шарлатани".
 Smiley
Толкова по - леко се живее без това безумие, което се настани в мен през последните години, благодарение на такива велики методи като ТЕС, Дънов и сродните му.
Все още не мога да проумея, че аз допуснах да се плаша от толкова идиотски, толкова логични неща... което е пример колко ценно е приемането на закон, който ще изчисти науката от такива като вас, ТЕС, Дънов и магесниците.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2014, 12:31:08 »

Grin Те и извънземното Кики го даваха по БНТ, май. Ако греша, да ме поправят. Онова, което чукаше изпод масата. Въобще, БНТ, а и всички останали телевизии всъщност, все самородни таланти като вас търсят.  Grin За да има добри идеи за скечове след това.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2014, 09:26:48 »

ТЕС се изучава и в университетите вече. В България мисля, че за момента в 2 университета е в учебните програми, но скоро ще навлезне масово във всички. Това се случва понастоящем във всички престижни европейски университети.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Ноември 20, 2014, 09:44:23 »

Да, той един чиче каза, че му трябвало различномислещи, а най - лесно се получават с изтрещяване. Ако вие сте влезли в университетите, това е трагедия! Smiley Но то всъщност... и маркетинг е наука за изкусно подлъзване на клиентите.
Тя и регресивната хипноза още се прилага тук...след като аз навлязох в естествена регресивна хипноза? - а, Тодоров?, без абосолютно никаква помощ от някой, и наизскочиха всички травмиращи спомени, оставили негативи в характера и настроението ми.
От друга страна, аз достигнах до извода, че психотичните хора по - лесно се управляват. Тези, чието съзнание е намалено и по степен на логично и разумно мислене не се различават по мислене от това на 6-7 годишно дете.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Ноември 20, 2014, 09:47:33 »

Всъщност три са факторите за естествената регресивна хипноза, ако мога да нарека така доскорошното си състояние: доверие, насочващи въпроси от човек, който е наясно, дори само схематично, ориентировъчно за произхода на всеки един проблем, неща, които предполагам се учат в часовете по психотерапия.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Ноември 20, 2014, 10:08:51 »

миличка по психотерапия няма часове. В нито един университет няма дисциплина психотерапия. Но дисциплина ТЕС вече има.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Ноември 20, 2014, 10:16:35 »

Ще изчакам да чуя, тоест да прочета възмущението на Тодоров.  Grin
Психотерапията се учи след психологията, надявам се, че знаеш това.
А... всъщност, с изучаването на ТЕС и след това с прилагането й, подготвяте работа за психотерапевтите, апропо и за психиатрите? Особено за последните вярата в енергиите е като златна мина. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Ноември 20, 2014, 10:18:15 »

Знаеш ли, ако не бях преминала през няколко психози, щях да ти повярвам на всичко, както и на онези дивотии, в които вярвах преди. В момента обаче, няма начин да ме убедиш в нищо, защото аз знам повече от теб дори само със своя собствен богат опит откъм психози. Обаче... всеки ден е празник, защото знам, че вече няма да има такива. Smiley Може да има недоспиване, изнервеност, избухливост, но не и психози вече.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
midnightstar
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2014, 10:31:40 »

Ти признаваш, че си психотична тоест луда.
Не очаквам мнението ти да тежи затова и няма защо и да те убеждавам. За теб са хапчетата.
ТЕС работи независимо от твоята лудост.
ТЕС се учи в университетите независимо от твоята лудост.
ТЕС е най-ефективният метод в психотерапията независимо от какво казваш.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 20, 2014, 10:37:11 »

Smiley Не съм луда, жертва на системен тормоз от страна на мъжа си съм. Откакто престана, постепенно стихна и избухливостта ми. Тоест откакто аз станах по - смела, той няма как да продължи с тормоза си, защото за да ме накара да спра да отстоявам себе си, трябва да ме убие.
Интересно впечатление правиш с това заявление "луда", то само по себе си показва презрителното ти отношение към хората с психичен проблем, което е неприемливо и показва шарлатания.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Ноември 20, 2014, 10:39:13 »

Тоест жертва на цялата му рода съм. Не съм вярвала, че големи хора ще карат бременна жена да си пийва... ракия. Не съм вярвала, че майка ще налива сина си с три вида алкохол за една вечер, системно. Може да си мислиш, че халюцинирам, но мъжа ми си спомня за тези случаи.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2014, 10:40:38 »

Интересно впечатление правиш с това заявление "луда", то само по себе си показва презрителното ти отношение към хората с психичен проблем, което е неприемливо и показва шарлатания.

Така хубаво да го подчертая.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА