evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 30, 2023, 07:06:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 38
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 38

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Как да си отворим заведение
[Място за взаимопощ]
Prada321
Ноември 28, 2023, 06:32:12

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли решение този проблем?  (Прочетена 968 пъти)
Shmid
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« -: Ноември 09, 2014, 10:18:33 »

Ще започна от далеко, за да добиете точна представа за моя проблем. На 23 години съм. Ще разкажа за проблема много накратко.
Като дете бях доста щастлив без проблеми и приятели. Всичко започна от както станах 1-ви клас. Обиждали са ме защото напълнях. Вях аутсайдера на класа. Цели 12 години са ме обиждали тъпкали и как ли не са ми увредили психиката. Създадоха в мен чувство за малоценност, че съм пълен че не съм с българско име. Влязох в университет на 19, супер прекарани 4 години но ми остана психичното увреждане. Проблемът ми е в това че ме мога да ходя в среда където нямам лица които познавам. Супер срамежлив и стеснителен съм. Когато изляза някъде където има много хора и се подтискам, започвам да се изчервявам, краката ми се подкосяват буквално. Имам чувство, че всички гледат мен как съм облечен как изглеждам. Не мога да заговарям непознати. Нямам приятелка имал съм само 1 през живота си. Пробвал съм с няколко момичета едвам да завържа контакт но все ме режеха.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2014, 10:40:45 »

Ами аз имам доста приятелчета, които са с наднормено тегло, но са непукисти и с весел характер... килограмите не им се забелязват. Излизай с приятелите си от университета... Аз още не мога да прежаля факта, че това време отдавна отмина. Също така... килгорамите важат, докато свърши средното образование. После, в работата ти се гледа ума повече, отколкото всичко останало. Не знам какво ти е името, но какво толкова те притеснява след като не си единственият с друга националност в страната?
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Shmid
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2014, 10:48:59 »

Всички се пръснаха на накъде. В момента се подготвям за друго кандидатстване и до догодина ми предстои да си седя вкъщи над уроците, защото аз само това правя уча и уча може би, защото съм изолиран вкъщи се депресирам от този факт.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2014, 11:26:42 »

Smiley Излизай. Стоенето вкъщи сдухва много. На мене ми се връзват вече около три години почти изцяло вкъщи и... имам чувството, че понякое време ще изключа външния свят и ще я карам само на писане. Живота на тези години може да е толкова хубав, а колкото и да имаш да четеш, това не пречи на излизането!
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2014, 09:20:01 »

Защо не помислиш за организиране на нещо като клуб на млади хора с наднормено тегло... За мен най - правилната комбинация се оказа да съм заобиколена от хора като мен, за да се чувствам добре. Хора, с които да си излизаш, да се забавляваш. Физическите недостатъци, когато характерът е хубав, не се виждат.
Или пък защо не се подложиш на диета... щом имаш пари за второ висше? би трябвало да имаш пари и за час при диетолог. Ще ти се изготви такава диета, която ще е освен всичко друго и здравословна.
Или пък... отиди във фитнес клуб и виж, не съм сигруна, но май и там изготвяха диети...
Имаш много варианти, а освен това си достатъчно млад, за да ги изпълниш всичките.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2014, 12:05:17 »

Гледам те аз, Шмид, че влизаш, нищо, че не съм влязла в профила си, не минава час май без да погледна какво се случва в безлюдния ми форум...  Grin
Ако случайно четеш назад, трябва да не приемаш нищо лично, понеже... първо, ако те взема да живееш в моя квартал, мигновено ще ти отпадне комплекса за малоценност от килограмите.  Grin Второ, според мен ще дойде време, в което в страната няма да е толкова типично деленето на християни и мюсюлмани, защото това са две религии, които си приличат и едната е преразказала другата.
Трето, много често мъже, които са срамежливи, когато попаднат на точната жена, създават добро и щастливо семейство...
Четвърто, и да си дребосъчест.... не го приемай навътре, яд ме е на мъжа ми, затва ги нареждам такива.
Пето,мога мигновено да те накарам да се почувстваш по - комфортно, като ти кажа първо "Добре дошъл", после... сокерез, бе, men, от там нататък знам само две, три псувни, обаче да не ги употребявам? Психично сюргюн, знаеш ли какво означава?
 Grin Grin Grin
Хайде, форума от тук нататък е твой. Аз мисля да си почивам малко, че с тая  работа, работа, работа ше взема да се сдухам пак на ново.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2014, 12:08:51 »

И направо изпреварих всичките тераписти, понеже съм и полиглот, освен че съм спец по всички религии, не знам колко броя отклонения...  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА