evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 23, 2025, 11:57:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Online sports betting News at Jackpot Bet Online
[Паническо разстройство]
Howardhocky
Април 18, 2025, 01:42:22

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12
  Изпечатай  
Автор Тема: Панически атаки  (Прочетена 12832 пъти)
Rossi
Jr. Member
**

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #150 -: Септември 26, 2014, 12:45:25 »

Момичета, радвам се на вашите отговори, но ако нямам ПА, за да се налага да ви пиша, ще мога да си бъбря с вас чак в неделя. В петък и събота работим по две. За сега мисля, че ще се справя и да ви "чуя" пак в неделя!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #151 -: Септември 26, 2014, 12:45:54 »

Има, има.
Хората, които имат пари, се стремят към вещи.
Хората, които нямат - към взаимоотношения.
Явно така излиза.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #152 -: Септември 26, 2014, 12:47:26 »

А ти що не вземеш да направиш малко мъжа си луд, Роска? Изпадни в някакво подобие на еуфория... Лотхен, не знам кога пак ще ми излезе през носа цялата тази работа, обаче в момента се забавлявам с резултатите от психозите.  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #153 -: Септември 26, 2014, 12:49:35 »

Чета, и препрочитам стихотворението ,и пак се чудя какво иска Роси от мъжа си ,да разбере,явно ,че е самотна,
Не знам,май идва момент,когато сам трябва да си правиш живота интересен
Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #154 -: Септември 26, 2014, 12:52:05 »

За Фантаджиро
Освен да кажа ,че ме плашиш,с много неща,нищо друго не мога да ти споделя
Дано да имаш късмет
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #155 -: Септември 26, 2014, 12:58:22 »

Няма за какво да се плашиш, Лотхен. Въобще. Аз пак съм си същата като преди, с единствената разлика, че липсва чувство за вина по отношение на миналото. Аз... в повечето случаи, съм направила, точно, каквото е трябвало. Имам си грешките, но горчивата истина лично за мен е, че околните имат в пъти повече грешки, отколкото аз за собственият ми живот. Каквото и да кажа, повечето от неприятностите са ми се случили, преди да се оформи напълно самостоятелно мислене, а то води след себе си неправилен избор на партньор.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #156 -: Септември 26, 2014, 01:04:14 »

Щом казваш,че причината да не се плаша е,че другите са по виновни ,добре ,аз съм съгласна с теб,както винаги
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #157 -: Септември 26, 2014, 01:06:44 »

Споко, във всички случаи аз съм повече бар-овка от тебе, виж колко време ме държа.  Grin
По - скоро се примирих с идеята, че всичко някога престава да го има, но това не означава, да не се обграждам примерно с приятели, с котка, за да не ми е мъчно след това.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #158 -: Септември 26, 2014, 01:21:36 »

Лотхен, мислех да се обяснявам, но ще си трая. Тодоров надали ще се произнесе виновен - невинен, а и около мен всички ще омаловажат случките, но... не ми дреме.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #159 -: Септември 26, 2014, 06:50:05 »

Мумичита, докато едни имат ПР, други имат П.Е. или преждевременна еакулация.  Grin Grin Grin Grin С тия сърцераздирателни истории, свързани с това как човек трябва да свикне със самотата си, реших да се разведря малко с такава литература... Значи тия психита изписват антидепресанти за каквото им дойде, бе?! Мое ли за подобно нещо да се изписват антидепресанти?!
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #160 -: Септември 26, 2014, 06:51:48 »

Лотхен, я ти като една ясновидка да предположиш администратора мъж или жена е?
 Grin
Нещо тия дни ни един мъж не се вясва, ми се струва, че темата стана изключително травматична.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Rossi
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #161 -: Септември 27, 2014, 12:41:22 »

Здравейте и днес, пак съм с ПА - мразя се, защо си причинявам това? Лошо ми е, страх ме е да не умра, много ме е страх...На работа съм, трябва да се усаферя...Давайте идеи...
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #162 -: Септември 27, 2014, 12:43:53 »

Роска, това се чудех къде да го поместя, може би тук е по - подходящо.  Grin

Мили мои, особено ти, Лотхен, която ще ме разбереш най – пълно от всички! Нов бъг, или по – скоро сатори и дълбоко проникновение…
Стигнах до няколко основни извода: Ние, БАр-овците, сме по – умни от ПР-тата. Ако се питате що, еми що, ония цял живот се страхуват от смъртта, животът им е ценен, обаче аз не виждам абсолютно нищо ценно в това цял живот да се тресеш от ПА.
От друга страна, ние бар-овците, уж все ни се мре, ама докато дойде време, не си поплюваме с живеенето.
ОТ шеснайста страна, аз стигнах до заключението, че моята бъдеща предполагаема смърт ще се дължи на цироза на черния дроб, евентуално може от рак на белия заради лулата на мира, която не ми излиза от устата… тоест, цигарите.
И ето го сега повратът в моето мислене. От една страна, мене ме очакват най – вероятно тежки последни мигове на агония от рак на нещо си. От друга страна, все се тревожа, тоя моя братовчед, който без малко да ме оправи на времето, кво ще прави ако някога се появи на ново… Във всички случаи, за да е хем вълкът сит, хем агнето цяло, явно трябва  за себе си да се съглася с легализирането на марихуаната.
От незнамсикояси страна, във всички случаи ще умра от цироза на черния дроб, дали ще употребявам мента на капки, с един голям, голям 200 грамов капкомер, или ще пия хапчета и ще ходя в несвяст цял ден, няма абсолютно никакво значение, в упътването на хапчетата това пише – цирозка точно благозвучно, както шизофрениййка…
Всъщност има. Когато употребявам лечебната мента на капки, сътворявам толкова много хубави лично за мен неща, а ако сте на една маса с мен, за да споделим ментата на капки и да успокоим ПА или фурора от мисли, става още по – забавно.

Лотхен, не знам ти колко си претенциозна, ама аз нещо с  тоя педантизъм, ако един мъж не е завършил психотерапия, не ми трябва сякаш. Не знам ти дали обичаш да си говориш около процедурата по свързване с божествената енергия, обаче аз обичам.
Добре, че въображението ми е на ниво, иначе биполярната депресия ще падне над мен точно като стагнация в икономиката.
От друга ента страна, мъжът ми е абсолютен бар-овец, ама още е в психотично съществуване, а отгоре на всичко явно е практикувал съвсем естествен ТЕС и е орязан откъм състрадание.
След последното ми споделяне с него, се оказа, че аз съм капризна. Точните думи бяха“Писна ми с на майка ти капризите“…  От енатат страна, за да не го стресирам, явно, ако реша да подавам документи за развод, трябва да го направя мигновено, не преди това да го предупреждавам в опит да го накарам да се промени.
Или пък да си умра достойно, както дядо ми за няколко месеца от цироза на черния дроб в следствие от ментолиновата терапия, без да тормози никой, за сравнение – баба ми, която няколко години беше на легло….
Дядо беше добър. Нищо, че от време на време заплашвал, че ще се обеси. То с такова чудо като баба ми, живота се обезмисля. Тя и тя с ТЕС терапия липса на състрадателност.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #163 -: Септември 27, 2014, 12:47:46 »

Роска, това е част от моята емоушънъл терапи а ла шашмагюл.  Grin не ми обръщайте внимание много, мене пък двете ми деца ме сдухаха, нещо може би ми обявиха те военно положение, а мъжа ми.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #164 -: Септември 27, 2014, 12:54:22 »

http://www.youtube.com/watch?v=1JzHsx7MBUk

Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА