evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 10:18:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Лошо Седларов, лошо!  (Прочетена 5447 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #45 -: Октомври 13, 2014, 06:42:24 »

Между другото, понеже бившата професия на свекъра ми пък е малко кощелива... да ви информирам, че явно не напразно му е бивша  Grin. Има обществени личности, които изключително много уважавам, въпреки че не ги познавам лично.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #46 -: Октомври 13, 2014, 06:56:24 »

със същата или подобна професия - пак изпуснах да добавя така, че да е ясно...

не го знам с какво звание е бил, но той е срам за страната и професията. и явно има ГЛР, което е предал на единия си син. Моя му опазих честта да бъде мъж.  Grin Да се сещате какво имам предвид. Та, синът му беше извикал на всеослушание защо пие антибиотици, след като майка му го изнуди да си каже.
 Grin Grin Grin Grin Това между другото ми е "бомбата със закъснител" ако тоя продължи да ми се прави на мъж, а в същото време опъва жена си отзад сякаш си няма "предница".
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #47 -: Октомври 14, 2014, 12:43:29 »

слушах по някакво радио за протести днес... и ми се изясни цялата картинка, в цялата страна. не стига, че нямаме ресурс, а и малкия ресурс, който имаме, така мижаво му плащаме, че освен да се прави всеки на луд, друго не му остава....
Аз ще тренирам айкидо с тигана, като една Рапунцел.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #48 -: Октомври 15, 2014, 01:55:43 »

Fantagiro, няма ли начин да живеете мъжа ти и децата ти отделно от всички тия хора наоколо. Това би било добро решение, иначе така се измъчваш жестоко и си тровиш и отношенията с мъжа ти. 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Октомври 15, 2014, 03:36:34 »

Има, миличка, но докато чакам или да се завърне от чужбина, или ние да отидем при него, не знам как ще избутам.
По - слаба, отколкото трябва съм, а депресията ме наляга много бързо, с хапчета или без, при мен не генетиката е проблем. Когато ям - пълнея, когато не ям - отслабвам, метаболизмът ми е чудесен.
Мъжа ми, най - общо в момента си го възпитавам да стане олицетворение на истински мъж, само че го няма до мен постоянно, за да ме защитава не от кой да е, а от брат си, и да ми помага.
За да не излезе така, че го третирам като слуга, когато съм с възстановени сили, съм му равностоен помощник в абсолютно всичко.
 Smiley
Щяхме да бъдем едно чудесно семейство, може би щеше да ми е нужна единствено помощ от психотерапевт, как да постъпвам спрямо някои ситуации с децата, тъй като в моето полезрение не съм срещала досега щастливо семейство със здрави, щастливи и успели деца, за да помоля за съвет във възпитанието им, а тъй като съм стигнала до тук, голяма част от съветите на майка ми пак не ми вършат работа...
 Smiley
Просто се чудя как да си подсигуря сигурността, докато мъжът ми се завърне, пак повтарям, не от кой да е а от собствения му брат.
Тук е доста интересно, защото става въпрос може би и за наследство, за което те най - вероятно умуват...
 Smiley
Като ги гледам преди какви интриги си въртяха, старите обаче, по други въпроси, м... та са си е...ли, когато става въпрос за това.
 Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Октомври 15, 2014, 04:38:33 »

И всъщност... основното ми притеснение е, че идва зимният сезон. А за да съм аз добре, трябва да съм се наспала. С оглед на това, че децата боледуват най - често през зимата, това за мен означава незнайно колко безсънни нощи. Никой, освен мъжа ми в тази къща, няма да си даде сметка, че за да не съм изнервена аз, трябва да спя редовно. Разбираш ли, никой няма да прояви разбиране, никой няма да си признае грешките спрямо мен... всеки си знае "ти си майка, трябва да можеш да носиш на всичко".  Smiley
Мъжът ми си е дал сметка донякъде вече, че ми е иззел функции, без въобще да се запознае с отглеждането на здраво дете.
Капацитет иначе си има, нали казах, бар-овче си е и той.  Smiley Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #51 -: Октомври 15, 2014, 05:19:42 »

Разбирам, колко ти е тежко. Най-добре е да отидеш при мъжа си, колкото и да се карате, все ще е по-добре отколкото да седиш при неговите роднини. Те направо ти изпиват силите и с две малки дечица, най-добре е да сте заедно с мъжа ти.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Октомври 15, 2014, 06:05:05 »

Знам.
Искам да подчертая наред с всичко останало, че Тодоров ме спаси от самоубийство или от лесбийство.
За второто... по принцип винаги, ама винаги си оставам на позиция, че не ме интересува кой как и с кого прави секс, стига да се чувства добре.
Но е важно човек добре да познава сексуалната си ориентация, какво означава да си мъж, да си жена, иначе... неориентираните в това отношение са най - опасни... за което може да се съди дори по самата мен, че докато бях неориентирана в главата ми минаваха какви ли не мисли, включително за самоубийство.
 Smiley
Лесбийките, гейовете... това са изстрадали души, над които е упражнявано насилие. Те трябва да бъдат приети от всеки един човек, защото... не се знае какво ни гласят нашите собствени деца по принцип, не се знае ние самите къде може да сгрешим във възпитанието така, че да ги тласнем в тази посока...
Единственото, което съм си извела като сериозна поука и което трябва да се знае от всеки е, че не проявиш ли разбиране някъде по пътя си спрямо някого, живота така се завърта, че минаваш по неговия път, за да го разбереш. Аз например, не разбирах майка си, яд ме е било на нея, сега я разбирам напълно, просто защото минах по нейния път, обаче отгоре на всичко с "екстри".
Радвам се, че съм си извеждала поуки общо взето, нявсякъде... до момента, в който аз реших, че алкохолизмът за една майка е пагубно нещо, лош пример, а по време на бременността ми се предлагаше усърдно алкохол и не какъв да е, а ракия!  Grin Някакви парадокси навсякъде в това семейство.
Оказа се, че съм на път да изградя вътрешен баланс във всичко и въпреки всичко.
Поне така се чувствам в момента.
Аз на един чичка му бях казала, че средно между 3-4 дена ми трябват, за да намеря нов смисъл, нови сили... Е, така си е, 3-4 дена от месеца съм като ударена с мокър парцал от тия идиоти, после се окопитвам и пак наново.  Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #53 -: Октомври 15, 2014, 06:09:43 »

Всичко от тук нататък се стремя да ми е в умерени количества.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #54 -: Октомври 15, 2014, 07:08:26 »

И още неща ми хрумнаха...
ние хората, по принцип сме биполярни, бисексуални по природа, според мен.
Това може да се види дори в кръвните изследвания, в които както почти всеки знае, всеки човек независимо от пола си, съдържа в себе си мъжки и женски хормони.
Нещо като ин и ян във всеки един човек, в различни пропорции.
Когато човек осъзнае обаче отвътре всяка една от чертите си, се превръща в мъдрец и започва да прилага всяко едно от качествата, които притежава точно, където трябва и е нужно...
Най - сетне докарах настроението до философско - хумористично - оптимистично.
  Grin
Все едно Лао, Беинсата, Фройд, Юнг и прочие, са се вселили в мене.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #55 -: Октомври 16, 2014, 11:49:59 »

И понеже всички са плиткоумници, които си мислят, че съм шизофреничка, особено гледайки ми два чифта остарели палта на терасата, без да си дадат сметка, че бяха паднали на земята, а там пък беше легнала котка, за която се съмнявах, че има глисти и че в последно време главата ми, освен от всичко друго е бръмнала и от това да не би да съм заразила децата си, учейки ги да не тормозят животните, а да ги обичат, отгоре на всичко има щипалки, които се навират по дупчици и т.н. и ме е страх да не влезнат вкъщи, а както вече съм писала в пулс.бг, гнус ме беше от всякакви паякообразни същества и буболечета... Към паяците развих някаква обич, понеже с тяхна помощ успях да разгадая мистиката около зрителните халюцинации при някои, когато предметът ту изчезва ту се появява  Grin ... Някои му викат на това шизофрения, аз му викам наченки на старчозофрения.  Проблеми с очите, проблеми с ушите, едно ОКР и страх от замърсяване, развитието му мога да го разкажа с подробности и практични примери и доказателства...
Ако на някой пък му понамирисвам на урина, както ви казах,имам две деца, които са се учили да си казват кога им се пика на този матрак, кво иска някой, на рози ли да ухае?! И с най - чистите дрехи да легна, не обърна ли внимание дали не съм легнала на прясно "маркирано"....  Grin На пералнята ми й се зави свят от работа.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА