evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 10:44:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Лошо Седларов, лошо!  (Прочетена 5551 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #15 -: Август 22, 2014, 03:48:13 »

Е, естествено, дръпнах се възмутено и го избутах кучето му с куче, обаче човекът само се усмихна едно такова, може би и защото на него му е било смешно, ама знае ли човек защо всъщност се е усмихнал като се има предвид, че в последствие се оказа, че си пада и по "груповите сбирки".
Честно ви казвам, понякога ми настръхва косата като си давам сметка с какви може би личности съм се събирала. Някои от обкръжението му обаче си струваха. Кои точно няма да уточнявам, но си струваха.
 Smiley
Интересно е, че точно за този човек е единственото ми напиване, в което за малко ми липсват спомени от напиването. Иначе съм си бетон, дали пия или не... почти няма никакво значение.
За този мушмурок мисля, че съм ви разказвала едно време пак.
На мене първата ми любов беше женкар, обаче..... въпреки че не лъщеше като този и до момента уважавам този човек, защото знам, че на него животът просто не му е предложил повече.
Обаче това лекенце.... си е лекенце явно най - голямото лекенце, което съм срещала, обаче... хм, понякога си мисля, че  има господ и вместо да си праща синовете и дъщерите насам натам и да ни разпват на кръст, да слезе и да въдвори ред, че ми писна вече да се чудя защо животът трябва да е страдание, когато всичко опира до това да се... говори с хората отсреща, независимо за какво става въпрос. Да се говори, докато двете страни се изяснят напълно.
Smiley
Щастието е толкова лесна цел, но поради нещо, което и аз в момента не мога да определя, изглежда като най - недостижима цел за повечето хора.
За мен щастието точно в момента е състои в това да кажа, че обичам и наистина да го чувствам.

Точка по въпроса.

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #16 -: Август 22, 2014, 04:00:47 »

Седларов, още ли имаш толкова голямо желание да споделяш, брат?
 Smiley
Димче, ти пооправи ли се, бе, брат?
  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Август 22, 2014, 10:53:10 »

Така де, когато друсне земята само ден след като съм си го пожелала, отгоре на всичко, само ден след като съм се присетила за случайностите, които ми се случват понякога, а сега още повече, че се съобщава, че земетресението в Гърция било предизвикано от Анадолски разлом и правейки асоциация с името... за пореден път се убеждавам, че тресе най - силно там, където нищо не разбират от божието слово и пристъпят абсолютно всички норми на нормално човешко поведение.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
survival
Newbie
*

Рейтинг: -1
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #18 -: Август 22, 2014, 12:48:18 »

...........................
« Последна редакция: Август 25, 2014, 01:46:10 от survival » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Август 22, 2014, 01:30:45 »

Долу - горе същото като теб ми е, обаче с украшения - любов, мъже, жени, деца, кучета, котки, вече не знам кое по - напред да защитя. Grin
Любовта към парите изчезва постепенно, това е детско разсъждение. А и те не са маловажни, все пак, нали са средството, с което да си купиш храните, които не можеш да произведеш сам. А и знаеш ли как добре ми действа да си направя една шопинг терапия? И дрехи, и боички и т.н., за храната също... /жалко, че понякога така се стичат обстоятелствата, че родителите не преценяват талантите на децата си добре. Ама в моя случай... как да ги преценят като аз развивах всичко до един момент?!  Smiley /
Между другото, вземи си коте или куче вкъщи, ако си нямаш. Чудесни животни са. За компания. Хубаво е, когато се прибираш вкъщи, някой да те посреща. И действа много положително на нервната система. Аз съм забелязала, че едно животно дори е отражение на стопанина си. Моите котки винаги са били от тия нахалните, които ги риташ, за да не ги настъпиш и те пак се връщат да се галят около теб.  Grin
И затова понякога имам чувството, че всичко живо ми се е "качило на главата" и не мога да всея респект у никого.  Grin Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Август 22, 2014, 01:44:02 »

Когато преди известно време една мишка изгриза няколко пластмасови шишета с ракия на оня идиот брата на мъжа ми, се зарадвах вътрешно, защото хем му беше заслужено, хем от друга страна... земята е напоена и ако е вярно поверието, че на някой му се е пиело много, вече не е жаден.
Тоест по единия начин на мислене е раздадено, а по другия... когато казвах да се действа разумно, никой, ама никой не ме слушаше. Затова си има стъклени шишета, специални буренца със специални канелки и т.н.
Ако знаех, че например мишките са имунизирани и не носят зарази със себе си, нямаше да дам да я тровим, защото малко по - късно се почувствах като Пепеляшка, обаче с две деца и незнаеща дали може да си  говори с животните без думи.
 Smiley Smiley
И реших, че е крайно време да спра да съм толкова съпреживяваща, защото не съм толкова всезнаеща и хората са ми най - важни, след това вече всичко останало. И от там пък следваше да доизмисля, кое в крайна сметка ни разграничава от останалите животни - това са съвестта, чувството за вина,чувството за справедливост, милосърдието, обичта, взаимопомощта. Хората живеем на стаден принцип и това е хубаво. /По - друго си е като си в компания от много хора, все забавни и приличащи на теб в две основни направления доброта и ведрина./Това са индикатори, че чувстваш.
Обаче трябва да се поставят граници, затова тръгваме от оная хранителна пирамида, която едно време я учехме и човекът беше най - отгоре като цар на всичко останало. Като такива трябва разумно да се възпираме в защитата на животните, когато в противен случай това означава опасност за нас, хората.
« Последна редакция: Август 22, 2014, 02:01:03 от Fantagiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Август 22, 2014, 01:50:25 »

Smiley знам, че приличам на някого в някои отношения в изказванията си. Както казах... за свое оправдание, защото ако мълча е тъпо, доста време разсъждавах и докато не разбирам от нещо, може да съм в играещия лошо и неправилно отбор.
Сега вече съм убедена, че съм избрала правилното решение.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Август 22, 2014, 02:02:58 »

Има добавяно и малка корекция в поста за мишката.
Smiley
С това вече наистина, наистина ви казах всичко, което си мисля за всичките ми преживелици.
Да се надяваме, че след като довечера се наспя добре, утре вече ще съм добре и спокойна, че не съм пропуснала да кажа нещо или пък съм го казала така, че някой да ме разбере погрешно.
 Smiley
« Последна редакция: Август 22, 2014, 02:04:50 от Fantagiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Август 22, 2014, 02:58:25 »

Абе, братя и сестри  Grin Grin, това вече символично, че на точно определен брат му мисля едни такива хубави работи, които не бих сторила с кръвен роднина,  Grin Grin Grin Grin, та, като се замислих още по - надълбоко, по - друго си е човек като се "вземе в ръце" и си поизчисти малко къщата, насади си цветя и после ги полива редовно. Друго си е да седнеш в красиво обзаведено място, съвсем друго, да оставиш всичко на самотек. Като част от природата и ние имаме право да творим.
 Smiley
Също така... вече започвам да забравям какво исках да кажа, а, да, музиката, а аз слушам всякаква, не можа да ми умори цветята, обаче ако не ги полея привечер или рано сутринта, когато слънцето не е толкова силно, че да се получи там.-.. има си някакво научно обяснение за едно явление - всъщност да - водата привлича слънцето и попарва цветята, тъй като се нагорещява, когато слънцето е много силно.
Та, за да гледаш успешно цветя трябва да разбираш от физичните процеси, които са обяснени в книгите по физика, а не да се страхуваш да слушаш музика.
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Август 22, 2014, 03:15:14 »

от там нататък, вече трябва да си учил ботаника, за да може да разпознаваш по вида на растението, какво обича повече - повече вода, по - малко вода, повече или по - малко слънце. Броят поливания в седмицата зависи от сезона, най - общо казано.

когато свързваш скъсан кабел, трябва основните, по - дебели жички да са свързани правилно, а тия тъничките, по - тънки от милиметър, може би 0,01 или 0,03 мм, трябва да се увият с анкерпласт, за да не опират основните жички. Същото важи и за основните жички, да не се опират помежду си, иначе става беля.
 Grin
Както ви казах, на времето сама си оправях скара за печене на сандвичи и... мекици, докато бях студентка, щом още съм жива, значи и с това се справям просто пирфектно.
 Grin Grin Grin Grin Grin
Значи, когато обърна всичко на шега, просто ми олеква.

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

Братя и  сетри  Grin Grin Grin, накрая ще се окаже, че и аз съм се превърнала в едно ужасно ПР, което има нужда някой да му говори и да го подкрепя, поне, докато се успокои.

Същевременно, оная патица учителката ми по маркетинг, която беше екстрасенска, нали се сещате за нея, разправяла съм ви, е.... няма по - тъпо същество от нея.
Може ли... да знаеш, че енергиен вампир се страхува и ти да го накараш да се страхува още повече, сплашвайки го, че го усещаш, вместо да му помогнеш.
То е логично - мене ме е страх, тя ме сплашва, почва да ме е страх още повече и още повече да й изтеглям енергията, ако това беше вярно.
Истината е, че това беше още един.... папагал, който не е мислил, а е поемал мисли на готово от някого.
 Smiley Smiley Smiley Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
survival
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Август 22, 2014, 09:58:03 »

........................................
« Последна редакция: Август 25, 2014, 01:46:31 от survival » Активен
survival
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Август 22, 2014, 11:22:07 »

..................................
« Последна редакция: Август 25, 2014, 01:46:46 от survival » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Август 23, 2014, 01:56:13 »

Най - вероятно колегата ти е бил очарован от факта, че и котката му те харесва, тоест смятал те е за приятел. Smiley
Това е бил неговият комплимент към теб.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Август 23, 2014, 01:59:01 »

Котката се гуши само у човек, който знае как да се отнася с нея добре. Или може би се ориентира за теб по отношението на колегата ти към теб. Например... моята котка побегна от мен, когато ме видя, че се уплаших. Същевременно, докато прибягваше, изсъска, защото това беше единственото й средство за сплашване на обекта на моята уплаха.
Smiley
« Последна редакция: Август 23, 2014, 02:04:24 от Fantagiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Август 23, 2014, 02:28:12 »

Когато видя, че аз не побегнах от шума на  Grin въртолета, че даже и се усмихнах, въпреки че през цялото време за пореден път участвах във филма, който се състоеше само в главата ми, не продължи бягството си, защото явно видя, че след страха ми се появи съвсем мъничка усмивка, че пак съм се вкарала в психоза.
Животните са като децата ни, ориентират се за света чрез родителите си. Сървивал, да знаеш само какво усилие ми коства да си държа котката навън, защото в момента вкъщи нищо не е обезопасено така, че да може котка да живее вътре без да има вероятност да нагризе някой кабел? Истината е, че още си тъгувам за онези котки, които съм изгубила през живота си. И реших, че е по - добре да не е вкъщи, ако това означава още някой да бъде тормозен. Ако имах шофьорска книжка, щеше да е доста по - лесно да правя всичко, в този голям, шибан град.

/А тая смахната маркетоложка ми разправяше да си представям света, без да се тревожа за парите. Колкото пъти се опитвах да приложа този подход, отговорът беше - "-няма пари. Пита ли... шефа си затова, дали ще има пари?" Беше насрещният отговор./
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА