evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 20, 2025, 05:53:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Лошо Седларов, лошо!  (Прочетена 5564 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #30 -: Август 23, 2014, 03:29:01 »

Като се наспя ще продължа, защото наистина трябва да си набавя малко сън, за да съм адекватна.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #31 -: Август 23, 2014, 03:34:16 »

Не знам как да ти обясня, че това са детски страхове и се съдържат само в главата ти, когато говориш за сатаната.
Виждам те, че си на линия, затова продължававам да ти пиша.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Август 23, 2014, 09:25:28 »

Със сигурност мога да продължа да ти пиша, за да ти помогна, обаче ще трябва да се повторя.
Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Август 23, 2014, 12:02:56 »

Седларов, два часа се чудя какво да ти кажа и така, че да ме разбереш правилно. Пишейки, аз изградих своята линия на нормалното. Може да имаш моя опит в предвид, но не и да се уповаваш изцяло на него, защото това са моменти разсъждения и някъде съм се шегувала, после съм говорела сериозно, уж шегувайки се. Всеки път е било различно и има голяма опасност да не ме разбереш правилно.
Няма абсолютно никакъв смисъл да се променям вече. Аз винаги съм си била неподвластна на някаква си мода, ако това ще означава да изглеждам зле като се облека с най - модерните дрехи.

От тук нататък вярвам само в себе си и в собствената си преценка за нещата. Имам доста обективна представа за собствените си качества.
Когато постовете ми станат много, просто пак се нуждая от подкрепата на Тодоров и Лотхен. Знам, че наруших обещанието си и то безброй пъти, но когато съм добре, когато съм се нахранила и наспала, и съм спокойна, аз съм стриктна във всичко, колкото мога и съм се научила. Хайде да приемем, че съм пропуснала да кажа... последен пост, но за днес? Smiley
Наистина много ви ценя, точно вас двамата, Лотхен, Тодоров. И бих си дрънкала глупости и не толкова, с вас постоянно.
Обаче, знам, че си имате работа, то и аз, обаче нещо пак се отплеснах.
 Smiley
Ами..... много ми се псува, ама много.
Не бих подкрепила който и да било психиатър, ако редом до него няма психотерапевт или ако не е завършил някое от психотерапевтичните направления на БАП!

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Август 23, 2014, 12:08:57 »

Това е. Повече възгледите си не променям в това отношение.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
survival
Newbie
*

Рейтинг: -1
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #35 -: Август 23, 2014, 02:34:01 »

.................................
« Последна редакция: Август 25, 2014, 01:47:16 от survival » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Август 24, 2014, 10:56:09 »

Smiley Сървивъл, явно всеки се стреми към това, което му е представено като малък като хубаво и като истина. Истината е, че добрите взаимоотношения, явно, се установяват с изминаването на годините, и естествено, разговори.
Радвам се, когато разговарям или си пиша с някого, защото така ми е по - лесно да видя грешките на другите, защото в повечето случаи аз наистина, докато не изпуснах контрол над себе си преди четири години, постоянно правех това. Но вече ми е по - лесно да прощавам на мъжа ми грешките му, защото не ми беше ясно, че малко хора постъпват по този начин, като мен, а все пак понеже не съм съвършенна и аз греша понякога.
Това нямаше как да се случи без всички вас, с които съм си писала, така че освен да ви благодаря за помощта, друго мисля, че не е нужно повече да казвам.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
survival
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Август 25, 2014, 01:40:10 »

Не знам дали е от сезона, но в този сайт на практика няма никаква активност. Добре е направен, всичко е  точно, но липсва диалог и други участници. Явно се подведох по опаковката. Освен Фантата и две общи приказки от Димчо, друг не се и показа дори. Още не съм тръгнал да умирам, затова вдигам гълъбите от това "турско гробище". Бай-бай. 
Активен
survival
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Август 25, 2014, 01:44:56 »

Почистих темата от своите откровения. Смятам, че така е правилно. Аз съм съвършен и не само, че се справям сам с всякакви болести, но мога да помогна на доста хора, защото съм равностоен на Бог, ако ме разбирате какво ви казвам. Съмнявам се, честно казано. Живи здрави. Сбогом. 
« Последна редакция: Август 25, 2014, 01:52:16 от survival » Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #39 -: Август 25, 2014, 05:43:57 »

Хей, братле, що така се фръцна, бе джанъм Huh? Заприлича ми на моята племенница, тя тропа с крак, когато нещо не й харесва как съм наредил Легото, да речем,и го разваля. Та и ти постовете си изтри?!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Август 28, 2014, 11:47:48 »

Smiley Нали, сега, запазих си правото, от време на време да се завръщам.  Grin
Отказвам се абсолютно повече да си рискувам и без това почти отсъстващото здраве вече, за неща, които не ме касаят.
Само бих ви казала, че да сбъркаш първите признаци на остаряването с шизофрения или биполярно разстройство не си е малка работа... И седя и се чудя: на кой да се ядосвам повече - на себе си или на всички останали.
Евентуално бих написала песен за черни огнени очи, че по - хубаво от черните очи с различните им нюанси....... не съм виждала.
 Grin
Особено моите.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Август 29, 2014, 12:25:45 »

Опа, забравих да кажа... щъ ни щъ, си почнах хапчетата. Явно няма да я бъде без.  Евентуално ще измолвам хапчета за сън.
Въй, въй, "остаряваме бавно, остаряваме бавно, неусетно почти, и ако видимо аз, и ако видимо аз, то невидимо ти".
 Smiley
Сега да дам отговор на въпроса, що е то БАП. Ще се опитам да не бъда крайна.
И ще говоря за единствения член, който познавам мисля, достатъчно, за да мога да дам мнение. Може да си има своите недостатъци, но пък за сметка на това е достатъчно кадърен и съобразителен, че да ми даде нужната подкрепа. Толкова малко ми е трябвало. Морална подкрепа.
Радвам се, че се оказа толкова разбран, Тодоров, че да ме подкрепиш в опитите ми да разбера това заболяване, за да оставя в наследство на децата си описание на това как да се справят с това състояние, ако е генетично. В това отношение, никога няма да сме на едно мнение.
Ако някой смята, че си ме подкрепил прекалено, ще подам молба за смяна на името на хапчетата за БАР, да не се казват "регулатори на настроението", че будят интересни асоциации в моята главица. Grin  Grin Grin
Ми... нямам повече какво да кажа. Този път, наистина.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Октомври 13, 2014, 05:26:04 »

Когато преди известно време една мишка изгриза няколко пластмасови шишета с ракия на оня идиот брата на мъжа ми, се зарадвах вътрешно, защото хем му беше заслужено, хем от друга страна... земята е напоена и ако е вярно поверието, че на някой му се е пиело много, вече не е жаден.
Тоест по единия начин на мислене е раздадено, а по другия... когато казвах да се действа разумно, никой, ама никой не ме слушаше. Затова си има стъклени шишета, специални буренца със специални канелки и т.н.
Ако знаех, че например мишките са имунизирани и не носят зарази със себе си, нямаше да дам да я тровим, защото малко по - късно се почувствах като Пепеляшка, обаче с две деца и незнаеща дали може да си  говори с животните без думи.
 Smiley Smiley
И реших, че е крайно време да спра да съм толкова съпреживяваща, защото не съм толкова всезнаеща и хората са ми най - важни, след това вече всичко останало. И от там пък следваше да доизмисля, кое в крайна сметка ни разграничава от останалите животни - това са съвестта, чувството за вина,чувството за справедливост, милосърдието, обичта, взаимопомощта. Хората живеем на стаден принцип и това е хубаво. /По - друго си е като си в компания от много хора, все забавни и приличащи на теб в две основни направления доброта и ведрина./Това са индикатори, че чувстваш.
Обаче трябва да се поставят граници, затова тръгваме от оная хранителна пирамида, която едно време я учехме и човекът беше най - отгоре като цар на всичко останало. Като такива трябва разумно да се възпираме в защитата на животните, когато в противен случай това означава опасност за нас, хората.

Я... да не е полуистина това, че вече ми писна.
За пластмасови шишета с мента ставаше въпрос, доста литри... И ме беше страх много да не би да излезе пак "без вина виновна", тоест да не вземат да ме обвиняват мен, че си сипвам тайно, та... когато разбрах, че има мишка в мазето, казах на онази лоена топка брата на мъжа ми да вземе отрова за мишки. Като ги знам какви са гугушчуци, можеха да решат, че аз съм си сипвала тайно, но... това се прави само ако се почваш от сутринта години наред... гледала съм ги такива "сериали" достатъчно, за да знам. Едните се опитват да ме убедят, че съм луда, другите, че съм алкохоличка, а аз си мисля, че живея сред животни по - скоро.
Ракиените шишета... чакам да заредят казана, за да се обадя в полицията, защото както при насилието над жена, трябва да се изчака първо мъжът да й счупи я челюст, я врат, каквото дойде и след това вече да бъде вкаран в затвора.
Мъжът ми си е вкъщи и... си мисли, че ще си говори дипломатично с брат си, а брат му е пълно олицетворение на Бай Ганьо, та дипломатичност с него е безмислена.

Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: Октомври 13, 2014, 05:55:39 »

Пропуските в постовете си ги виждам. Те произлизат от безсъние, недохранване, тревожност и това, че бързам да си нахвърлям мислите в писмен вид.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Октомври 13, 2014, 05:57:26 »

Понеже навсякъде са пъзльовци, на никой не му стиска явно да дойде вкъщи, при все, че съм казала на доста места за казана за ракия, който се търкаля някъде или в мазетата или на тавана...
И бутилките с газ за газовия бойлер и казана включително, надали са изрядни и сменени според законовите изисквания... на никой обаче не му пука.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА