evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 09, 2024, 11:24:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51498 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #345 -: Декември 12, 2015, 10:58:39 »

Grin Последните ми заключения от изследователския ми труд над собствената ми психоза от преди... абе когато духаше вятър неистово и се опитвах да си обясня как нещо беше нацелило точно един магазин с луксозни мебели!, а аз само дни преди това казах, че съм вятър работа  Grin, та... Научните ми заключения са, че! причината, поради която лудите се смеят истерично е, че всъщност искат да заплачат, но са силно обезводнени. Една ябълка има енергията да станеш, да сготвиш манджа, но! без да говориш, докато една купичка с месна супа има енергията на това да издържиш половин ден...
Някой, който успява да те разсмее до сълзи... ти причинява микролудост!  Grin... или Шашмагюл е права. Центърът на радостта и мъката е един и същ, зависи само как ще въздейства околната среда... Затова, когато човек е в психоза, плаче, но мозъкът е такова същество, че се стреми да издърпа от това състояние, с изникване на весел спомен... така почваш да се смееш, после се сещаш, че си луд, животът всъщност те докарва до лудост и... един такъв цикъл безкрай... докато не легнеш да поспиш хубаво.
Друго, което ми хрумна е, че всъщност с тия тикове - въртене на пръстите насам натам, в осморки, са всъщност подсъзнателно усещане на електрическата енергия, благодарение на която сме живи... тоест това е начин да се намагнитизираш, след като някой те е изтощил с държанието си... Но също така, това въртеливо движение преминава през сексуалния център, тоест... натурално... клитора и е нещо като минисекс, тъй като се напрягаш да извършваш тия движения, по някое време се измаряш, спираш за малко и усещането от неправенето на нищо е като точно след оргазъм...
 Grin Grin Grin Grin
Търкането на гладки дървени повърхности до слънчевлия сплит е препоръчително, тогава, когато някой неистово ви лази по нервите... Наистина се успокоих преди около месец може би, когато търках дървена дъсчица, и направо усещах как си масажирам слънчевия сплит вътрешно, докато разговарях с изнервения си мъж...

Към днешна дата разбра, че докато не почна работа, като свърша парите, праща... защото  Grin си гледам венчалната халка и знам, че това е единственото, което ми остана от златото... не че съжалявам.  Grin
Нали вложих пари в здравето си? Китарка, синтезатор...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #346 -: Декември 12, 2015, 11:05:22 »

това обаче му стана ясно, след като при нас имаше арбитър - една терапистка, чието име няма да споменавам, защото съм на мнение, че всички от БАП, минали през психологията, след това след някоя специализация, са напълно завършени тераписти...
Не че няма пристрастие в душицата ми, обаче... мълчи сърце, че изглеждаш психопатно! Grin
Та... изясни се, че не ходя по дискотеки, че нямам скришна сметка, в която трупам, а и... тоя трион, за който мъжът ми ме смъмри, че имало някъде в мазето, в последствие ми го иска, понеже... явно не можа да си намери неговия в този разграден... двор  Grin Grin Grin, та...  Grin

Иначе доста се понаплаших със заключенията си, че мозъкът след смъртта, ако е насилствена, може периодично да спира да изпуска кортизол и... доста време да си поживее всеки, който си е посегнал, но в такова състояние: кома, съзнание, кома, съзнание...
Не е ясно и дали ако някой посегне на друг, тази енергия на убития след това дали не го следва и след смъртта му да увеличи времетраенето на кома, съзнание, кома, съзнание....
А пък този, който ги поръчва убийствата, на един куп убийци, а пък него какво го очаква според моите теоретични сметки...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #347 -: Декември 12, 2015, 02:35:37 »

Grin Съответно пак се натъкнах в мисловния си оазис на мисълта "Ако ти ударят едната буза, дай и другата" и продължавам да мисля, че ако това беше правилно, нямаше да го има инстинктът за самосъхранение... но пък има айкидо, което представлява отбранителна техника, използва се силата на противника и никога войнът  Grin не напада пръв.
 Grin
Продължавам да съм на мнение, че ако някой ми посегне, имам ли силите да го шамаросам, ще гледам да го шамаросам така, че да не стане повече или... да му отнеме някой и друг месец до години, за да го направи.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #348 -: Декември 12, 2015, 02:38:42 »

А психопатите, които посягат... все някога ще усетят как се омърсяват още приживе... не се знае и дали не съм права, а ако съм права, тогава, когато са гоу ъуей... ще преживяват всичко, което са правили приживе, но ще са в ролята на жертвата.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #349 -: Декември 12, 2015, 09:23:00 »

Grin И така като се препрочетох, получих на бързо една дереализация, в която всичко се случва само в мислите ми. Включително настинката.  Grin
Имах предвид съвсем друго... знам, че е гадно, но това е моята хипотеза, в която може и да има истина.
Колкото по - лош приживе, толкова после... осъзнаващ къде е тялото, болка - кома - болка тоест съзнание - кома... без да мърдаш, нещо като вакуум, в който едно и също се преповтаря, докато енергията, която се е насъбрала се разпръсне.
Добре, че съм се понаспала...  Grin
Иначе успях да се сплаша, понеже вие вярвате или не, но мен ме плаши живот без да съм влюбена. Всъщност.
Май че никога не съм била напълно на земята  Grin, такъв живот ми е непонятен, в който всичко е сведено до ядене, спане и други.
Имам спомени от малка, когато бях великото спокойствие... аз тогава пак мечтаех. Даже ей тази песничка https://www.youtube.com/watch?v=RBRFDh7zV9g спомням си как мечтаех за колело, тайфа... сигурно като тази https://www.youtube.com/watch?v=8Hhu3z12C6w... майка ми все не искаше и неискаше.... обаче нали се сещате как се чудя как да скрия колелата на дъщерите в момента?  Grin Какво оправдание да си измисля...
Според мен... конгнитивния дисонанс така съм го занитила, набила в главата си, че сега само остана да спра да имам желание да споделям какво правя във всеки един момент от живота си и.... съм шестица.  Grin

https://www.youtube.com/watch?v=4ryXdDjn1X8

Като че ли няма друг неописан бръмбар...  Grin Или... аз четох и за вероятен паразит в главата, обаче тя при толкова много мислене и писане, ме боли четири, пет пъти в годината.
Сигурно преди цикъл.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #350 -: Декември 12, 2015, 10:25:30 »

Grin Москов... Пешо... току що четох, че си включил и ти на музикална вълна...
Да ти кажа, душо, има хляб у теб... нали си от областта на Онгъла...
 Grin
Обаче много никакви решения вземаш напоследък. Особено това за вредните храни. Да повишиш акциза е абсолютно маркетингово решение, а не на здравен министър, маркетингово решение за изпразване джоба на всеки един родител. При подобно разположение на магазините и стоките в тях...  Grin

Решението е отделни сектори. Или отделни магазини. И ако се спрете на сектори, то... вредните храни трябва да стоят най - най в дъното, далеч от стоки за всекидневна употреба като хляба например.

Иначе работите за психиатрите. Децата не са ми лягали на земята, за да им купя нещо, но... всички разбират, когато се спрем тук и там по щандовете.
 Grin

Ф.Шопен - Ноктюрн - с.9 №2

и

https://www.youtube.com/watch?v=jgnO1Z0ca2Q

А горните десет двадесет поста от тук, пулс и психолгия, че не не помня вече къде какво нахвърлих... ако ги разпратите като лични съобщения до всички управници, естествено подходящо преведени, ще съм ви много благодарна.
Така, даже не искам медийна известност.  Grin Важното е, това, което искам да се случи.

Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #351 -: Декември 12, 2015, 10:34:43 »

А... неутриното ли беше антиматерията, частица, която беше открита в коландайзера при изследвания? Идеално пасва на теорията ми. С разликата, че колкото повече е енергията, толкова по - бавно се случва всичко.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #352 -: Декември 13, 2015, 04:18:56 »

Душици мои...  Grin В мисленето ми има не малко логика, колко истина има е друг въпрос.
Във всички случаи за мен е голямо удоволствие да отбележа, че щом още мога да разсъждавам математически, да решавам математически уравнения, то... за никаква проста шизофрения не може да става въпрос... а ако е биполярно, то... честно казано все повече се гордея с диагнозата си, колкото и смешно да знам, че звучи това.
Психозата е порастване, помъдряване на подскоци.
 Grin
Не мога да се насладя още на възобновената си способност на трансмитерчетата да щъкат и мислят.

Независимо какви теории още ще наизмисля... ако има нещо, което да държи здраво на земята, поне докато разсъждения върху божествените въпроси  предизвикват психози, то това си е позитивна, психодрама терапия и други от БАП.
Изключително много се гордея със себе си, че не само, че преборих куп психози без хапчета, но и излязох мисля... доста по - умна от тях и с много по - обширен поглед над абсолютно всяка сфера от живота и света.
 Grin

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #353 -: Декември 13, 2015, 06:17:37 »

Аз не знам дали някой чете задълбочено, но... да си допиша препреоткритите наблюдения над себе си.
Живеем в променлив климат, не сме нито като в Сибир, нито като в Африка, затова каляване при нас е възможно само тогава, когато вкъщи температурата е около 22 градуса.
Вчера излязох по потник, или онзи ден, уж на бързо, уж, за да хвърля само боклука и днес ми пипириже на носа. Което ме наведе на мисълта, че най - вероятно обличам леко децата си, след като на мен пет минути... дори две, три, ми бяха достатъчни, за да настина...
Ако това ми излизане е съпроводено след това от чай, може и да се случи... не закаляване, а затопляне на надуханите дробове.
Друго е интересно. Откакто започнах да ям по - често плодове и обръщам по - специално внимание на витамин цето... тези дни боядисвах тавана и едната стена в стаята на малката, която все още не е напълно завършена, следва няколко пъти миене на кофа от латекс, четки, валяк... плюс чиниите, плюс готвенето... трябваше ръцете да са ми абсолютно нацепени и болезнени... и да, така се случва, обаче напукването, по - голямата част минава за една нощ, което не ми се е случвало досега. Понеже аз от... около минимум десет години ям в пъти по - малко плодове, отколкото когато по - често съм се прибирала вкъщи.
А и този проблем със сухата кожа го имам откакто се помня.
Между другото... преди около седмица дъщеря ми беше водена боса на мрамор и... наистина, наистина, след определена възраст не се знае нито броят на лудите, нито доколко са луди... а аз се ужасявам, че може и да съм, тоест аз направо съм права, че психиатрите над определена възраст са с артеросклероза в някакъв стадий и...
 Grin
Христо Теодосиев, Христо Теодосиев, за моя голяма радост най - вероятно няма да имам възможността да ти видя психопатията.
 Grin
Активен
Miss kiss
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #354 -: Декември 28, 2015, 06:14:55 »

Абе, Шашмагюл, на теб няма ли кой да ти ограничи достъпа до форума?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #355 -: Декември 28, 2015, 06:27:55 »

Grin Защо бе мадам? Защото казах да внимават, че из форума не се знае на кого могат да попаднат  ли?

Това, че философствам над... магнитите, ами нали, когато на някой му спре сърцето, по това, което съм гледала от "Спешно отделение", му включват ток, ама специален най - вероятно, нисковолтов?
А и философията ми е във връзка с едни разговори за едно седмо измерение, за което беше споменал Хпджон. Без да съм чела тези писания, понеже са се случвали май, докато съм си била "лятна ваканция" се опитах да си обясня какво сектантско се крие зад самозапалванията. И мисля, че го открих. С добавянето на факта, че една игла, със стириопор, намокрена и в обкръжението на магнит, се намагнитизирва отново, доказвам, че самоубийството е абсолютно безсмислен акт, тъй като ако прераждането съществува, то човек ще се прероди със същия заряд от енергия... докато ако продължи живота си, стремейки се да го направи по - добър, може би, ако съществува прераждането, ще продължи да твори нещо си, ама на по - високо ниво.
Понеже съм в противоречие, отричам регресивната хипноза, пък едва ли не вярвам в преражданията, ще уточня.
Може би паметта се съдържа в стириопора, който всеки път може да е различен, тоест един път мъж, един път жена, което обяснява липсата на спомени за минали животи. Но... зарядът е един и същи, а целта е... може би да се открие начин, с който да спрем да губим близки, един вид безсмъртие, или спиране на остаряването, кой знае, тук мога да фантазирам много.
Между другото тези дни имах така нареченото де жавю.... гледайки едни немски играчки и по - специално една, която движеше един вестник...
Добре че се сетих, че на времето имах играчка мече  с барабанче, която много обичах, която се движеше по същия начин, иначе щях да реша, че е спомен от друг живот.
хихи
Няма нищо необяснимо или мистично в живота ми.
Единственото, което ме кара да се чувствам възвишена в момента е точно тази теорийка, която съм сигурна, че споделят и разни физици с айкю за завиждане.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #356 -: Декември 28, 2015, 06:35:11 »

Grin макар че може да ме ненавиждаш за факта, че споменавам педофилия и себе си, фактът, че съм разправяла как се е появила сестра ми, леля ми защо няма деца, показва на психолозите какво влияние е оказал баща ми за това да се стремя към забременяване като фикс идея, без особено подбиране качествата на съпруга си....
Фактът, че съм правила аборт и ме беше страх, че няма да забременея, а за баща ми е било важно да има продължение на рода... и разни такива работи в съчетание със  споделянето, че не съм обичала да си играя с бебета едно време, показват, че имам натрапливости, но не и педофилски наклонности. Натрапливостите ми са свързани с това, което ми се е случвало преди. Дори може да се каже, че са панически атаки, защото отношението на родителите ми ме е ранило доста.
А можеше да погледна на аборта просто като на неетично отношение от страна на приятеля ми, който искаше да ме излъже и впримчи в брак.
Аз се самонаказвах в продължение на много години затова.
А мръсна се чувствах, защото мъжът ми се е отнасял с мен като с парцал, и не защото го заслужавам, а защото това е видял от собствените си родители и смята, че е нормално. Смяташе... сега след няколко посещения при психотерапевтка, вече си говорим, аз му казвам как изглеждат неговите действия отстрани, което със сигурност ще го промени.
И да не го... поне разбрах, че съм нормална. Имам голяма фантазия и запазени способности да мисля, което е супер.
Препоръчвам си БАП, с подчертаване на факта човек да си възстанови възможно най - бързо самостоятелното мислене, колкото по - бързо няма нужда от онази "патерица" - психотерапевтът, за да проходи отново, толкова по - добре.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #357 -: Декември 28, 2015, 06:45:54 »

Всъщност, понеже администратора и Тодоров са чели по - подробно за тия седми измерения, ако смятат, че дори с този вид на разсъжденията в насока магнити бих могла да бъда брънка в суицидните мисли на някой, да ги трие постовете, да ме банва... на мен желанията ми в посока помагане са искрени, нямам абсолютно никаква финансова изгода от това си писане и мога лесно да го докажа ако трябва и пред когото трябва. Със сигурност, бе, администраторе, няма да се разсърдя ако ме баннете, или пък изтриете някой от постовете. Така или иначе аз разбрах себе си, с помощта и на психология нет последно  Grin....
Активен
Miss kiss
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #358 -: Декември 28, 2015, 06:57:53 »

Нямаш спирачки. Как си?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #359 -: Декември 28, 2015, 07:19:02 »

Хаха, господин Тодоров ми развали спирачките. Иначе си имах що годе добри.  Grin Евентуално може да се каже, че ми ги е развалил, пооткрехнал ме е как да се науча да си правя спирачки и сега просто трябва да си ги сътворя на ново, ама по - новички, лъскавички такива.
 Grin
Я си гледай работата, пак си някоя кукувица от старите.
 Grin
Между другото, единият ми братовчед, сега му се загледах у чертите, има излъчването на нещо средно между Патрик Суейзи и Кевин Костнър, предполагам, че  Grin божествената ви енергия се лута в представите за такъв миловиден мъж.... аз даже вече се чудя кое е по - хубаво, БАР да е генетично заболяване или възпитателно обусловено... чудя се кое ми е по - изгодно бе, знаете ли каква ми е хубава родата, пусто да не беше това обществено насаденоо мнение...  Grin Grin Grin нямаше да има излизане от родата... хем убава, хем умна рода, Тодоров някакъв си взел да ми говори за болест.
 Grin
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА