evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 04:10:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51279 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #330 -: Декември 01, 2015, 09:32:05 »

Добре де... устните на Джоли са страхотни, обаче всички, които си слагат силикон, за да я наподобят, приличат на ужилени от оса по устата.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #331 -: Декември 01, 2015, 01:41:04 »

Grin От мен би станал чудесен помощник - сценарист.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #332 -: Декември 07, 2015, 07:37:40 »

Grin Кристо, днес съм се наспала що годе добре въпреки всичко, може да се говори нормално с мен.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #333 -: Декември 07, 2015, 09:00:32 »

Момчета... според пулс статиите... спермата била полезна за стомашно чревния тракт. В такъв случай... освен да сменяте ръката от време на време, за да не ви се накривява  Grin не накъдето трябва джиджавката, змея, едноокия и прочие... та освен да си сменяте ръцете, може да си приготвите и коктейл ако имате гастрит.
 Grin
За моя радост, все още държа фронта дори със стабилни запръжки... Ехе, а как ми се прияде печена сланинка на жар... Вино... Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #334 -: Декември 07, 2015, 10:04:36 »

Grin Мили мои и мили мои... ми... какво да ви кажа, мъжът ми го бях предупредила да мисли малко повече, когато публикува нещо, обаче той си я кара все така... За пореден път ще се схапем заради простотия, публикувана в онлайн пространството...  Grin То като че ли мъжът ми иска развод, а не аз от време на време.... И като че ли той иска развод, а аз съм строила фамилията, даже и тази, която не познавам, понеже сме малко пръснати навсякъде, но съм ги строила всичките, за да не мърда никъде и само да работи, работи, работи...
Оставете другото... трябва да измисля как да си издържам двете деца.
А тази къща ако я напусна преждевременно и не е на тяхно име, ще платя да бъде взривена, да му се невиди, целият ми цвят на младостта отиде в нея.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #335 -: Декември 07, 2015, 10:36:13 »

Та... ето каква бях аз, когато се омъжих: бях старателна. Четях много за отглеждането на деца, гладех всичко, особено детските дрешки, понякога съм сменяла два памперса за едно наакване, толкова бързах, за да не би дупето да се зачерви... исках да готвя, но само за нас. Абсурд е някой да иска да готвя за цялата рода, след като аз съм се омъжила за един човек... по документи и по документи имам две деца. Освен това, когато чувам някой да плюе по ядене, донесено от някого, в знак на някакво уважение, да не мислите, че ще си правя труда да се конкурирам, аз да съм перфектната снаха? За свирките да споменавам ли? Сигурно кусур е, че не гълтам.  Grin Не псувах. Бях оставила студентското държание като последни спомени от пубертета... бях сериозна. Спрях стопроцентово пиенето. Даже не изпитвах нужда, понеже поне имах бебе, ако не пари и нещо по - така материално. А и вярвах във Вселенските закони.
Общо взето така бях задълбала в религиите, че бях почти съвършена. Да не беше това с енергийните вампири, можеха да ме лашкат безплатно за всякакви кампании... не че това не се случва и в момента, с писането ми тук, обаче... да речем, че моралните ми ползи покриват до момента липсата на финансова възвръщаемост. Когато се омъжих имах някакво самочувствие. Е, и комплекси, но все пак... на акъла си разчитах много. Смятах, че да помагам на мъжа ми в мъжката работа е знак за прекрасно партньорство, в което всичко се работи заедно.
Със сигурност съм си имала недостатъци, обаче... въобще не можех, а и към момента мисля, че не мога да се вместя в образа на кифла - чалгаджийка.
А и с тези мазолчета по ръцете, как ли може да се случи това?
От майка си спазвах един съвет: мъж пред хора да не злепоставям.
Имала съм и други недостатъци, обаче основното ми предимство е, че имам за пример една майка, която не само, че е била отдадена на семейството, но като се има предвид, че е израсла на село и е гледана от неуки родители... е направо идеална. За баща ми... абе беше си перфектен, но все пак от неговата страна родата са интелигенти, очаква се да е бил такъв също.
Значи... даже последно да му се невиди, въпреки пиянстването му, не можа да ги стигне по свинщина.
Язък.
Язък, че не дочаках такъв като него да ми мине пътя.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #336 -: Декември 07, 2015, 11:35:48 »

Grin Оф, все забравям, че се вживях в ролята на терапевт и щом го играя излекувала се, трябва да звуча по - така терапевтично. Понеже терапията ми е индивидуална смесица от неопределно количество терапии и религии, се получава една голяма кръсутъ.
Днес по пътя срещнах... любещи се кучета. Тоест... попаднах на групов секс... И тамън си бях позволила отгоре на всичко да се размечтая в греховни разни помисли малко преди да изляза на пазар, та...  Grin Гледах ги и... анализирах. Ами че те си правеха секса на игра, с изплезени езици, видимо доволни, без да се притесняват от моето преминаване покрай тях... На връщане вече едното старателно правеше кунилингус на приятелката си... Grin
И ми хрумна, че кучетата са по- добри за герб от лъвовете, които по спомени докато да изреват и опа, айде, лъвчетата заченати.  Grin Отгоре на всичко, горката лъвица се миеше после сама.  Grin
И за да си изчистите съзнанието, ако случайно го чувствате замърсено от този или онзи пост... си пускате:
https://www.youtube.com/watch?v=FIznvlqBwSc
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #337 -: Декември 08, 2015, 11:15:57 »

Grin Преди да ме баннете, моля, поне ми пишете на лично съобщение в пощата... Че всеки път ми захлопва по - силно сърцето, че сте ме баннали без даже да ми го съобщите предварително.
Така ще се държите, както подобава. Иначе е шизофренно.
И така... обявих тихомълком точно двама за шизофреници.

Те си знаят кои са... така подобава, щом аз говоря, те мълчат, а единият се моли Вселената да не ме прати като роднина. Примерно. 
Активен
Sh3me7
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил Ел. поща
« Отговор #338 -: Декември 10, 2015, 12:20:17 »

Нужда от професионална помощ ?!? 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #339 -: Декември 10, 2015, 02:24:08 »

Grin Започнахме да ходим на семейна терапевтка. Подчертавам, че е в женски род.... Иначе севън три или каквото там....  Grin Тръшкам се, защото критерият ми за изневяра е влюбен психотерапевт, друго не признавам за мъж, обаче...
 Grin
И понеже не съм си доспала...
Ако ходя на мъж терапевт, ще протакам заболяването до безкрай, злепоставяйки го успешно човека, че не може да ми увладее позитивната преносна невроза....
 Grin

Единственото, което искам е удобно легло и някой за известно време нощно време да пази децата ми, докато спят вместо мен.
Може ли... може ли снощи.... тамъъън се унеса, хоп - стават водичка. По едно време се нагласиха и детско да гледат в три, четири сутринта...  Grin Като за капак сутринта едно зърно от пълнозърнест хляб, несмляно, в акото ми изкара акъла, че хлапето има тения и.... половин час в тихи вътрешни панически атаки, подсилвани успешно от четиричасовия ми сън, който съвсем го няма поради събужданията ми...

Последно реших, че ще я карам на вяло протичаща шизофрения....  Grin Тоест... аз съм богопомазано същество и най - хубавото тепърва предстои, всичко мое е пазено като съкровенно ценно неземно съкровище......
щото в противен случай нервите си ги изразходвам при сравнително здрави деца и когато настинат, аз просто вече нямам нерви да се тревожа и за това.... последно казах, че просто не издържам и искам някой друг да се потревожи малко, докато легна и възстановя малко силите си.
Щото ей сега, още няколко дни и пак някое хлапе ще прехвърли някой сопол на малката и аз пак ще съм на "черешата"....

Засякоха се за няколко дни, повече от събота и неделя и двете вкъщи и резултатът беше нервна криза, ама от ония специалните като от едно време, когато слънцето свети специално за мен.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Като не съм спала като хората, как да не ме обхванат по някое време налудни мисли?!

Grin

Е, ако не се опитвах да създам теория, която да е достатъчно достоверна, че милите ми начетени биполярни да не си посягат.... нямаше да имам налудности, а само изключителна нервност и агресивност.... в което има разлика и то голяма.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #340 -: Декември 10, 2015, 03:51:05 »

Та... шматарок такъв, на мене ше ми побеляват косите как да ги възпитам така, че хем да са щастливи, хем да са съпричастни, тоест егоизмът им да е здравословен, ще се чупя на безброй части мозъчно, само, за да остана в този кошмарен живот и за какво?! за да ги дам на някой олигофрен, който може да ги носи на ръце, да им сваля звезди от небето, докато не ги "върже" с едно, две деца и после да почне да се държи с тях като със собственост? Или защото съм направила някаква грешка несъзнателно с тях сега, както в моите случаи с родителите ми едно време, която ще им се отрази на живота, ще си вземат някой олигофрен и ще чумосват мен, че въобще съм помислила да ги създавам?!
Просто животът не си струва в този му вид. И това го правите вие, мъжете. В момента, в който се поставих на мястото на мъжа ми мислено, държейки се като него... ми... затова две години по скайп му ги наговорих какви ли не.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #341 -: Декември 10, 2015, 03:53:07 »

Ше ми кажеш, че е нормално в страната да се съкращават майки, понеже ползват много болнични, понеже нямат право да боледуват?!
Или пък че има лечение на какво ли не, но струва "майка си и баща си"?! И ако нямаш пари, на лекаря няма да му мигне окото за това, че се гърчиш?
Не е човешко това, животинско е.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #342 -: Декември 10, 2015, 09:29:03 »

Grin Понякога имам особеното усещане, че наджляпвам хич не където трябва, ама...

Чувам шума в ушите си. И то не заради друго, а защото наложих мораториум върху телевизора. И върху това каква музика да се слуша в мое присъствие. Още потръпвам от "Коце, Коце" и "Джале, Джале".  Grin

И ми стана едно такова хубаво, като едно време, когато си говорехме в моето семейство обаче, старото... Онзи шум е и този шум, който чувам в моментите, когато е много, много тихо, което е сигнал, че всичко си ми е ок.

Значи тия детски, с това повищаване на херците ми изтормозиха трансмитерчетата допълнително. Казах, че детски ще се гледат само по празници. Ефектът беше малко сополив, обаче... според мен детските изнервят децата изключително много, дори само с тия писъци в тях, тоест... биполярни писъци.
От една страна даваме биполярни за пример, от друга... психично разстройство. Да не би да съм се преселила в друга вселена, в която новата дума за нормалност е психично разстройство?  Grin

И сега трябваше в терапевтичен сеанс да съм го открила този метод за послушание.

Купила съм си латекс, за да боядисвам тавани. Много ли са жените, които могат да се похвалят вкъщи с израза "Искаш да ти дам моя трион?" намислила съм да си правя етажерки.
 Grin

Аааа, и си имам хармоника. В "ла".

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #343 -: Декември 12, 2015, 07:53:43 »

! Изкорубването на кабела за кабелната се оказа... неочаквано добра комбинация! В промеждутъка между две забележки за нещо съм спокойна, няма нещо, което да крещи и да ми се набива в централния трансмитер на слуха...  Grin
Освен това просто остана време да си говорим за каквото и да е.
Кашлят и двете, та явно почивката до Джерманито отива по дяволите...  Grin ше почна да се правя на луда, тоест на биполярна и накрая наистина ще избягам, за да посетя някой греховен клуб.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #344 -: Декември 12, 2015, 07:58:05 »

https://www.youtube.com/watch?v=jgnO1Z0ca2Q

Само това се чува тихичко.  Grin
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА