evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 09:41:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 53119 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #270 -: Ноември 16, 2015, 11:15:08 »

Smiley Едно време много исках да стана лечителка, помните ли, че исках ръцете да са ми целебни...
Мисля, че си го мога, разбирам си, трансмитерите си ги изправих на нокти с най - различни стилове музика. Някои от тях нацелват допаминосеротониновото пространство и постепенно въздействат положително.
Вибрациите на музиката са важни. Най - красивите ми настроения са превъплатени в музика.
Освен това се сетих, че бях чела някъде, че някои се събуждали със синини от нищото... що е нямало тогава някой да каже на тези, че това са тромби или спукани капиляри.
Има разлика между това кой слой на кожата е наранен. Явно при студовата алергия се пукат капиляри, които за един ден зарастват, докато... одраскано от една котка ще мине някъде за седмица.
Та... някой и да се сърди... да не се сърди много, просто наистина имам скорбут, или липса на важни витамини в организма поради системно недохранване.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #271 -: Ноември 16, 2015, 11:37:15 »

В заключение, по моята логика за атомите, нашата всеобща цел е създаването на безкраен диамант с идеални форми - и от вътре, и отвън. С целенасочени позитивни въздействия над околната среда - най - вече децата, които ще продължат "изграждането" на този диамант, с помощта на 2пси, осигуряваме положителна безкрайност.
 Smiley
забравих дали написах последните си хрумвания с мисля... доказателствена форма.

Една думичка: Милосърдие към децата и към себе си също като дете. на светлината.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #272 -: Ноември 16, 2015, 11:58:26 »

Освен това човек прави деца само ако се чувства поне малко готов...
ако нещо не се получава, все намира с какво да осмисли живота си...
 Smiley

Измислих го, измислих го напълно. : ) Да има кой да ме чуе обаче.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #273 -: Ноември 17, 2015, 12:04:46 »

Grin Взех да преливам аз тая сексуална енергия... ту на лево, ту на десно... вай, вай, вай, на мене зъбите ми сдават багажа, други направо не мога да ги позная... Ръб до ръб... наредили сме се като гъби.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #274 -: Ноември 17, 2015, 12:06:34 »

Пак прозвуча кофти. Просто най - после явно можах да приема, че съм поостаряла.  Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #275 -: Ноември 17, 2015, 08:56:48 »

Grin Освен това за пореден път нямам намерение да проверявам кое само съм си мислела да кажа и кое съм казала. Със сигурност не членувам в никаква секта... Просто търсех обяснение, с което да докажа, че смърт има само на земята и тя е привидна. За себе си доказах. Лошото е, че опитвайки се да направя свободни асоциации с това твърдение, пак стигнах до под "кривата круша"... оказва се, че която и религия да подхване човек, не е ли читав, все ще намери начин да оправдае лошотията си.
На мен разсъжденията ми ми допаднаха, дори се гордея с тях, че можах да ги скалъпя такива с помощта на трансмитерите ми.  Grin
Какво беше... емоционална интелигентност, психоанализа...
При мен като основен недостатък изпъкна невъзможността да си простя грешките, дори тези, които са някъде между детството и пубертета. Никога не съм поглеждала към себе си като към дете... доскоро.
Да преоткрия Фройд почти самостоятелно... и това не всеки го може.
Освен това съм на мнение, че за хора в депресия и с деца трябва психотерапията да е безплатна или на половин цена.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #276 -: Ноември 18, 2015, 01:10:42 »

Е ли възможно да няма тоалетни в самолетите? Хрумна ми, че едно време се говореше, че тоалетните в самолетите били така направени, както при влаковете, тоест акото лети в небесата. Направо ми писна всеки месец по някой вирус да изкарвам. Дъщеря ми със срането, таковата сюргюна за комшиите, при мен ще мине с прилошаване, едно две попадения в тоалетната и температура 37 градуса.
Като парцал се чувствам пак, писна ми.
Между другото, умолявам администраторите в трите сайта... ако случайно не успея да си изгледам децата до 18-тата им годишнина, да им дадат всичко, което съм написала.
: )
Теорията ми има доказателствена форма.
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #277 -: Ноември 18, 2015, 07:04:05 »

Пак прозвуча кофти. Просто най - после явно можах да приема, че съм поостаряла.  Smiley

Не си остаряла, все още си млада, скъпа DG
Сега си в силата си, енергията те е в по-вече
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #278 -: Ноември 18, 2015, 08:57:21 »

Grin Ми не знам, аз имам чувството, че сдавам багажа. Всеки месец чувствам как оставам без сили. Освен това всяко действие през повечето време ми причинява бърза умора. Всеки месец има дни, в които имам температура.
Оказа се, че имам скорбут. Тези със сезонна депресия най - вероятно също. Настинките с болки в ставите всъщност пак би могло да се каже, че са скорбут...
И на г-н Тодоров му "скрих шапката" като че ли.
Няма БАР. Има скорбут.
Освен това... направо ми причернява всъщност като си представя... от една страна, че се свърши с голямата любов, а от друга, че сте големи некадърници, простаци и прочие...
Тези дни майка ми ми е нагости и се поставих на мястото на стандартно мамино синче или съпруг... Ами че няма по - голям кеф от това... нямам работа, майка ми само снове около мен, не остана непобутнато кътче...  Grin
Живот си живеете вие мъжете.
 Smiley
Излиза ми се сред хора на мен, ама такива сапиоинтелигентни. Тоест с айкю над средното.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #279 -: Ноември 18, 2015, 09:36:47 »

Освен това къв любовник, кви изневери... Гледам в темичката за спин в пулса...  Grin Ми чи аз миналата година вкарах коте вкъщи за една седмица и още се кокоря за глисти в акотата и техните, и моите.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #280 -: Ноември 18, 2015, 09:40:06 »

Grin Къде е Лотхен, да й се похваля, как холът стана спалня, а спалнята ми пушалня... Опънала крачета, с лаптопче... кафенце, цигарка... както по едно време ми се умираше, сега се моля да съм важна все още по този начин на този хипер голя м вселенски атом.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #281 -: Ноември 19, 2015, 09:56:35 »

Та... глейте сега. Последният зъболекар, при който бях, има моторче. Ама моторче, а не харли - ли беше онзи мотор на Чарли Шийн? Зъботехникът пък има очила като на онзи от "Смотаняци" с птичия поглед. Това беше причина да ги "прекръстя" на Топър Харли и Птичия поглед, чудейки се каква е формулата да накарам лекар да си свърши, както трябва работата си - щото нали, зъбите ми изглеждат хубаво, но си имат кусур... горната част не е залепена добре и ще ми даде ядове.
 Само месец по - късно изплува инфо за Чарли Шийн... а аз гледам като че ли съм пръцнала на публично място.
Съвсем обикновен човек съм. Не получавам инфо от никъде. Компютърът ми е с най - обикновена защита, не ползвам инкогнито, за да се разгранича от тези, които искат да се скрият...
Разбирате ли бе? Я се шегувам и докато се шегувам току от 6 години насам познавам. Едно време на кафе като гледах, се шегувах, че на съквартирантката ми й предстои голямата любов и...  Grin
Да се пошегувам в такъв случай, че ни чакат дълги, дълги години здраве, щастие и любов. Всички, които прочетат това.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #282 -: Ноември 19, 2015, 02:27:33 »

Та... не ме питайте как съм стигнала до този извод, ама...
В основата на моето заимствано учение  Grin наред с 10-те заповеди ще виси и заповед "Не прави това, което не искаш да ти направят." подобрено "Не прави това, което не ти е било хубаво да ти правят на времето"... с добавката, че нито един закон не се учи все едно си компютърна програма, която е нужно да бъде чипирана за две минути и вече да си е научила урока.
Освен това... във връзка с предходния пост... Да се счита, че щом съм се самопрочела аз, всички мои близки роднини, приятели и познати все едно са прочели също.
Здраве, щастие и любов.
 Smiley

Иначе... веднъж един ме беше попитал: "Абе, ти като усетиш щастието не можеш ли да го задържиш вътре в себе си, ами само пръскаш пръскаш енергия?"Този, героя от приказката със същото име Васко.  Grin
Ми... я се чувствам вече като проводник на енергия. За някои магнитните бури може и да са полезни, на мене са ми като да покриеш нулата с минуси, понеже положителното ми го изяждат и няма един, който да ме кара да се усмихна... Ако изключа децата, на които нямам време да се зарадвам, понеже когато боледувам, после няма кой да ми помогне за работата, която съм изоставила... а и да ми помогне, после най - често ми го изкарва през носа, така че пак се разболявам....
Затова понякога една закътана стаичка в психиатрията, там около Димо Станчев, дори без хапчета, без нищо бе, само за да се абстрахирам от всичко... ех, какъв живот, два три дни в месеца - лежпром, плодове, зеленчуци и оцет в процес на ферментиране до степен оцет, разреден кайсиев спирт с подходящата хранителна добавка, китарка, барабани туй онуй, някой друг молив, лист хартия.... да не забравям тутун и кафе.  Grin Направо като на курорт ше съм, ако това представляваха психиатриите.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #283 -: Ноември 19, 2015, 05:57:27 »

А да ви разправям ли колко хубав замисъл има в поздрава между каратисти, при които вместо здрависване се накланяш съвсем леко, ръцете като за молитва и казваш едно "Добър ден" и толкова?
Още ми се свиди колко пъти може да съм разнесла вирус - от обикновените, лесно преодолимите понеже се парализирам и действам както ми кажат, пък после мисля, понеже мене често ме отсвирват повечето, явно не видели че съм порастнала повече от всички?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #284 -: Ноември 19, 2015, 06:00:38 »

ами в последните три години - всичко писано от мен тук, в пулс бг и психология нет е важно. А откакто започнах да разбирам Фройд, може да ми се има доверие в много голяма степен... Относно атомите... ами аз с две думи казах: да работим - каквото и да било в услуга на живота, то да ни е само отрицателното в живота. Добрите взаимоотношения, разбирателството, милостивостта към децата... положително.
Както казах, на мен ми трябва от време на време някой, който да е само положителен с децата, понеже към мен са натрупали противоречиви чувства и трябва някой "отвън", за да се балансираме като семейство и то в положителна посока за всички.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА