evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 07:58:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 53115 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #240 -: Ноември 13, 2015, 09:40:17 »

... та като се сетя за секциото и упойките... холън джизъс, когато първият път ти се е наложило секцио, втория път за нормално раждане не щях и да помисля.
 Grin
За такива случаи, единични, да, съгласна съм.

Но ми е болно, като родител, да си спомням за деца, които са си сложили свръхдоза.
Да, и три кутии ударно съм пушила в най- пиковите си моменти, но... въпреки всичко, ако някой, който каже, че последните ми заключения, че сме някакъв вид атоми, са лоши, нечовешки... дет се вика с три кутии на ден от време на време, все още съм тук, нали, не съм много добре, но съм тук.

Правете каквото си искате, вие там, Силните... аз такова нещо не мога да приема за нормално.

Толкова и по този въпрос. Знам, че е само 9.30 и не трябва да мисля за толкова тежки неща, но... от как залегнах пак на леглото и мисля, и котки току ми мяучат на прозореца, че и мяукащо коте играчка вчера купих на малката в опити да й покажа, че ми е също толкова ценна, та откак пак изплющях, съм като едно въртящо се колело на каруца, докато не си мина пътя, който съм намислила, писмено де, не е от значение колко е часа.

Освен това...  Grin Новогодишните празници наближават.
 Grin

А аз смятам, че ако ще се кланям на някой е на Слънцето.
И не го свързвайте с Ра... нали сме учили, че благодарение на него сме живи.
По съвсем материалистичен, земен начин ги чувствам нещата.
И е доста по-добре, и доста по - леко, отколкото с тия божествени отклонения.
Пак съм добра.
Макар да мисли някой, че вярващите са добри... луди са, много е лесно да оправдаеш лошите си действия чрез господ.
Докато като изхождам от идеята, че за мен е полезно да съм добра, понеже съм си го доказала математически, физически, химически, тогава, когато го чувствам със сърцето си... Съм по - набожна от набожните, в цялото си неверие.
Оставила съм си една идея вяра. За мен баща ми се появява вечер, когато видя ей това съзвездие стрелец или стрела, със стоящото съзвездие до него сърце, сутрин като изгрее слънцето... по подобие на една стара градска песен, но преработена като за баща ми. И най - вече дядо ми, който... значи аз по - добър човек от дядо ми не съм виждала. Имал си е един недостатък, то по традиция, ама... наистина знаеше как да се отнася с деца без да ни пренася несъзнателни преноси.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #241 -: Ноември 13, 2015, 10:02:00 »

Та... по повод на това, според мен човек трябва да прави това, което му е по сърце. Въобще тия работи със забулване, зачерняне... повръща ми се като си представя.
По - чиста се чувствам, тогава, когато като си помисля за тях посвиря на китара, отколкото да се затръшкам и заблъскам, съзнавайки че само се разболявам така.
Въобще отказвам да следвам някакви отживелици.
Изпълват ме със страх.
Като правя нещо, което аз съм си наумила е съвсем друго.
Истина е, че Шопен например като е писал нотите, най - вероятно се е изливал по същия начин, но на мен тези мелодии ми донесоха успокоение. Гледам през призмата на времето и мога да кажа само това, че такива мелодии са за специални случаи, но аз си ги обявявам лично за себе си като за лечебни.
 Grin Металика също... и другите там.
Всяко за случая си.
Да не съм чула обаче някой да казва лошо за музиката... както каза един друг Шашмагюл.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #242 -: Ноември 13, 2015, 10:09:36 »

Сега пиша от другото рс, понеже нали ви казах, диря по половин час кабелите къде съм си заровила и така си развивам невронните връзки. Grin
Просто не обичам някой да ми налага какво да правя и това е.
 police
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #243 -: Ноември 13, 2015, 10:12:06 »

https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #244 -: Ноември 13, 2015, 10:16:20 »

exsist and live
  Grin
Мойта лудница би се казвала така.
Тоест психиатрия.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #245 -: Ноември 13, 2015, 10:32:10 »

Да де, беше по - добре да го напиша на български: "Съществувам и живея".
Smiley
В заключение, за психотерапията:
за мен това е пътят, отказваш се от всякакви изкукали вярвания, слушаш психотерапевта като ти обяснява за сукателния рефлекс и се чудиш как да се зарадваш на децата си  Grin... минава време, разбираш всичко и ти минава и болестта.
Научаваш се да мислиш самостоятелно и постепенно го прилагаш в някоя земна професия, в услуга на хората.
После като се отстранят натрапливостите, компулсиите и прочие, става прекрасно.
За момент си помислих дали не греша в това, че дрънкам на китара... и ми се сгофняса всичко. Ами не греша. Не обичам да правя нещо за пред хората. Също.
Или го чувствам със сърцето си или не го правя.
И мисля, че това е най- добрият начин.
Като тъгувам тъгувам истински - нито повече, нито по - малко, отколкото чувствам.
Smiley
И шума в ушите ми изчезна като започнах да се уча да ходя пак като царче.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #246 -: Ноември 13, 2015, 10:38:33 »

На другия компютър пък клавиатурата му я чистих вчера блъскайки я в бюрото и днес всеки клавиш прилича на мен, прави си каквото си поиска от време на време.
 Smiley

Това в случай, че се съмнявате, че някой влиза от два различни компютъра, да два са, но са на едно място.

С тая зависимост мисля да поприключвам.

И то не е толкова зависимост, колкото че наистина исках да измисля нещо, което да не събужда противоречия.
И смятам, че успях.

Иска ми се да се разбера с пситата, диагнозите да се пазят в тайна. Аз съм напълно здрава психически, но малко съм се пооляла и иначе в писане. Въобще не смятам да се крия, за да мога да си намеря работа. Ако не бях успяла, тогава щях да се скрия.
 Smiley
Така че не заради мен, аз по един или друг начин съм се "показала", а заради следващите.
Нали идеята беше и общество?
Манията ми няма граници в момента, знам.
 Grin
Между другото... не знам дали казах, но... ако някой ме удари, ако мога да го набия ще го набия. Продължавам да смятам, че така е правилно.
Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #247 -: Ноември 13, 2015, 11:28:57 »

Обаче като си зададох въпроса: Защо дядо беше толкова спокоен, усмихнат и винаги готов да си играем?
Се сетих. Работата му беше спокойна.
Цял ден айляк по поляните, беше овчар.
 Grin Grin
С едно бурканче таковата, ферментирали и прецедени, приготвени специално кайсии...  Grin

А баба ми горката, с 100-200 като нея урсузести, как да се прибира вкъщи усмихната.
 Grin
Та за всичко си има обяснение.

Ходете на психотерапия, ПР-та, ще ви олекне.
Псита.... да си прочетете, че всичко е важно. Особено да криете диагнозите - щот са парлама, колкото и ние да сме в кюпа с болните.
Нищо ми нямаше, когато отидох при Прокопиева. Просто имах скорбут.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #248 -: Ноември 13, 2015, 11:45:12 »

Понеже нали това е нередактираната ми книга, там в пулс бг, когато говоря, че другия път ще се прекръстя на Гея... Да се счита, че мъжът ми е твърдия метал.  Grin Докато аз все ветрове да ме веят, почти като пеперуда в тяло на... кошута се почувствах.  Grin Нали кошута беше вид сърна, че малко вече трансмитерите ми от време на време изключват, за да се включат на друга вълна.  Grin Всичко, което се чете, писано от мен, трябва да се чете с известна доза хумор.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #249 -: Ноември 14, 2015, 01:48:53 »

Smiley Ми като Си Шашмагюлка, Шашмагюлка си.
Естествено, че поемеш ли отговорност, я поемаш както подобава.
Cheesy
На мене ми се струва, че имах предвид, от днес до... малко след овулацията ще помирувам малко, че наистина е време да си пооправя малко и вкъщи.
Благодаря ви за търпението... казах всичко с най - искрени чувства.
 Smiley
Любовта може да преминава в различни видове любов... което си е така, така си е.
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #250 -: Ноември 14, 2015, 06:38:48 »

Маце, на тебе ти трябва един любовник, за да си изразходваш енергията
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #251 -: Ноември 15, 2015, 04:12:18 »

Grin Извинявам се, но с това неспане просто пропуснах кроткия си период...този месец.
Като се сетя мъжа ми какъв е чевръст... и като гледам...  Grin
Кристо... чадо. Този Тодоров ме зарази с български поговорки и в момента съм зациклила над една...
 Grin
Скорбута обаче ми размина... чакам да се наспя, че с тия натрапливости просто не се живее.  Grin

Освен това ми се изясни... почти всичко, обаче ако я карам така, ще го забравя и разбраното.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #252 -: Ноември 15, 2015, 07:51:05 »

Та така де, чада мои... откакто се върнах към мисленето към нещата като към случайности, които са случайности от изграждането на един голям Атом с идеални форми... си реших проблема с постоянното стряскане за всичко...
Същевременно... е крайно време да превключа на фаза земно същество със задължения, че карам на автопилот вече, което не е добре, друго си е на ръчна.
Със съвсем земни думи... един ден ми трябваше да се наспя, да има хора, които обичам около мен и... къщата светна на половина. Помагат ми... на майка ми все й разправям: като прибираш, да не вземеш да им смениш местата, че така все едно нищо не си направила... ама вече не й се сърдя толкова, че те мойте трансмитери си правят джумбиш с мене, пък тя със сума ти години по - така от мене, все пак.
 Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #253 -: Ноември 15, 2015, 08:11:03 »

Значи... да ви кажа, като откачи човек става много интересно.  Grin Добре, че откачам понякога.
И сега чувам: "Пий си хапчетата, не е само понякога."
 Grin
Тоест мислено като че ли го чета.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #254 -: Ноември 15, 2015, 09:07:57 »

Обичам да гледам как някой радва децата ми. Също. Аз съм толкова тревожна личност, че трудно мога да се отпусна, за да им се зарадвам. Когато го направя... преди чувах в главата си: "Да не ги урочасаш" сега "А преносите, преносите"...
 Grin
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА