evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 22, 2025, 04:42:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 53059 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #165 -: Юни 14, 2015, 10:26:34 »

Както и други де... Явно в национален план, младите мъже се нормализират.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #166 -: Юни 15, 2015, 12:32:37 »

Значи,моят опит сочи,че докато азсенсей шашмагюл фантагиро ди джи сенсеят на сенсеите се шегувам,намирам или временно или постоянно решение на проблемите.утре ще изпробвам силата на точковия масаж...дано да имам време. Когато пиша тук или там там и таам и там,предимномонолози винаги ми светва поне малко пред очите,тоест...олеква ми.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #167 -: Юни 15, 2015, 06:35:12 »

Браво радвам  babyсе Smiley айде пък като решиш ще те повозя ка кончето 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #168 -: Юни 15, 2015, 10:17:35 »

Виждаш ли,сенсей шашмагюл е права,мерака лекува всичко. Smiley пак определям модата-трябва сапиосексуалността да ти е висока,освен това страдам от моногамие,което пси каза,че е нормално до определена възраст,аз мисля че е нервоспасяващо винаги,освен това излиза от нейните глупости,че е нормално жената да е фригидна....луда да съм! Grin
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #169 -: Юни 15, 2015, 01:45:55 »

Пиши на хората как се справяш с тревожността не със сексоалността Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #170 -: Юни 15, 2015, 03:29:57 »

Ами че дори сред легитимните пси,сексът е едно от основните средства за справяне,когато е качествеН,така мисля че сочат техмите изследвания и стакмистикин.когато пък нещо има проблем,сексърт може да е основна пр8чина за комплекси и разстройства от всякакъв вид. Smiley
Разбрах себе си,какво се крие зад симптоматиката ми,как изглеждам в очите ма околните,които играят важма роля в живорта ми..... Днес се скарах,че е абсурд да правят забележка на човек на 33 години да мълчи..… поставям граници на психоложки език,които обаче ми се струва че винаги вървят ръка за ръка с изстудяване на взаимоотношенията. Не че му е времето,обаче... На мене ли ще ми разправят,че емпатията им е по голяма от моята?! Яд ме е, че ме се сетих по рано,че баща ми сигурно се е чувствал непотребен....
Да напиша някоя глупост тук ме разтоварва,а отделно ти се разведряваш и се чудиш..…ебаси колко е тъпа. Не съм тъпа,бе,влюбена бях. Grin
Доктора в спешнотосимпатяга....като му споменах за китакски масаж,сигурно вече пчакваше и мантри да запея... Предупреди ме милия да не взема да обръщам баща ми насам на там да нем у докарам кръвоизлив.... Отде да знае че съм толкова внимателна и едва го докосвах едимствено по ходилата му... В интерес на истината сестра ми каза,че пулсът му бил 99,а преди тпва беше кум 104,106,което е хубаво,ама....
Шегувам се въпрвеки всичко и се надявам..….нямам никакви симптоми. Все се ндявам,че операцията е правена от варненски лекар,дано и на баща ми така като на мен му подейства хирурга,доштл от там.
Казах ли,че пишейки тук се разтоварвам?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #171 -: Юни 15, 2015, 03:33:51 »

На наникъде съм го написала....на мене нищо ми няма,имах предвид,че варненци трябва да са доволни,добри специалисти в най различни направлемия...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #172 -: Юни 15, 2015, 06:44:27 »

Та, съкровище, аз написах какво ми помага, ти обаче нищо не каза кви си ги вършил при психотерапевта.
Сякаш се примирих с временността на живота и се опитвам, когато е възможно, да му се наслаждавам, докато го имам.
Освен това... намалих си максимално задълженията. Не целя да ми е чисто, изрядно... Отделям време за себе си... Даже около година някъде изцяло на себе си обърнах внимание и се възстанових, мисля напълно. Недейте да заставате на страната на близки, че съм досадна... само тук си позволявам да съм съвсем истинска, изчерпателна и досадно неразбираемо често, подробна.  Smiley

Чакам да кажеш ти какво прави при психотераписта, за какво си говорихте?
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #173 -: Юни 16, 2015, 06:30:24 »

Интересна история ми разправи Smiley Какво да ти кажа за мен,то бяха въпроси техники за дишане и други,тест и начини за справяне със стреса и житейски проблеми,но тепърва навлизаме на дълбоко.До тук ми се намали тревожността до минимум само вечер усещам едно безпокойство още инъче замайването от краката ми изчезна Smiley Има още работа все пак съм бил само 2 часа там
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #174 -: Юни 16, 2015, 06:42:19 »

Сенсей се надява на чудо... Днес баща ми ми хвана ръката, макар че се води в безсъзнание... Онзи младеж вече не гледа към мен като към зрял човек, но пък явно масажите дават отражение...
Като във филм живея тези дни. Още ми е млад музикалния ми пример, че да отива, където и да било, освен тук.

Внимавай с медитациите, да не се направиш да мислиш за секс по цял ден.  Grin

За мен само дишане с корема, но не дълбоко, а да се стремиш към спокойно дишане, като около времето за сън, е нещо, което да се препоръчва. С останалите може да си предизвикаш хипервентилация...
Откакто спрях да вярвам в енерджи глупости, мисленето ми се избистри, наблюдателността също и интуицията ми работи точно. Само да бях й обърнала внимание....

Продължавам да се изкушавам да завърша психотерапия... Много ли са хората, които могат да разберат какво се крие зад мислите на така наречените луди?!

Медицината си ме влече, явно.

Освен това... за два часа, пък толкова много неща?  Grin Енерджита, енерджита... поне ми размина желанието за псуване.

Иначе... съкровище си, младеж, друго си е, друго си е.

Мъжа ми днес беше на свиждането...  Grin Те с еднакъв бар признак - бар влечение.... Срам ме е, иначе щях да докарам и аромати на тютюн и аромат на вино, ракия....

Докторите ми се чудиха при една операция на фистулата как не съм припаднала, докато се шляя по коридорите, за да изляза да пуша... Семейната черта си е семейна черта, надявам се.
 Smiley
Общо взето, съм на мнение, че ако при първата психоза онази психиатърка ми беше обърнала внимание, че почвам да споделям най - сдуханата част от психозата и въобще, плюс че въобще говоря и споделям, ако беше обърнала внимание да ми намали дозата.... Можеше и да не се влача цели пет шест години, да не ми отнеме пет години, за да повярвам на този Тодоров, който в крайна сметка ми помогна.
Ти си имаш ПР, аз си имам излекувано ОКР, а дали не и по - сериозното... и единственото условие беше само да повярвам, да се доверя.
А биполярното... спя, хора, спя, нямам проблеми със съня, нямам симптоми, а положението е сериозно.
Сигурно много трябва да благодаря и на едни лудетини.
 Smiley Smiley Smiley
И особено на един пенсионер... Оставям ги в тайна кои са... Предполагам, минали през същото съкровища.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #175 -: Юни 17, 2015, 06:42:11 »

Много бързам за да съм наред още след втора сесия,вечер си имам напрежение и вчера на два пъти се опитаха и паник атаки но някак си вече не ми пука от тях и си седя и си ям,ебаси животното а Smiley много се радвам че изчезна замайването Smiley радвам се че ти си се оправила напълно,но защо твоето окр да е било по сериозно от моето пр,все едно аз съм настинал Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #176 -: Юни 17, 2015, 10:57:29 »

Ами аз съм на мнение, че зад всяко пси заболяване стоят комплекси и травмиращи събития.
Понеже аз се замотах с религиите, затова прескочих на ОКР и прочие...
Всъщност... гледам близките си, всеки усещал, че нещо лошо ще се случи, всеки не спал добре, глава го боляла и татко пострада, ама... само аз го наблюдавах, че сам няма онова предишното желание за живот....
От тук нататък ще си разчитам много повече на наблюдателността...
Та... да имам ОКР е съвсем нормално... всички са с едно традиционно за региона ОКР.
Чувствали, сънували... човек, когато не е добре подсказва на околните, нищо повече.

На мене две срещи с пси ми подействаха чудесно, но преди това доста бях поработила над себе си в трите форума.

Доколкото помня, ентусиазмът, че правиш нещо за себе си, ходейки при пси, също може да изиграе позитивна роля за отпадането на ПР, така че не си мисли, че не може да се случи след две срещи.
 Smiley
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #177 -: Юни 17, 2015, 12:14:40 »

Много ме кефиш да взема да те взема Smiley така е наистина от втори път се чувствам добре Smiley сладуранка.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #178 -: Юни 17, 2015, 04:41:29 »

Ууу, да разкърша застаряваща снага с младеж...  Grin
Аз между другото му се чудя на този твоя пси, как може за две срещи да ти предложи и техники за справяне със стреса. След като в хода на психотерапията би трябвало да се видоизмени погледът над стресиращите ситуации, което трудно става за месец, два само.
Още повече... нали казах, дишането може да предизвика хипервентилация, като цяло съсредоточаването над тялото, плюс пошашяването, характерно за пси разстройство, може да направи така, че да мислиш, че полудяваш, а в крайна сметка просто да имаш температура и да настинеш... На мен ми се случваше сигурно всеки месец в продължение на доста време... правя симптоми и в крайна сметка настивам.
Та... нормални промени в огранизма ме караха да се чувствам ненормално.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #179 -: Юни 18, 2015, 01:02:11 »

И при мен ставаше така,все нещо се обади като тъпа болка за момент и аз се ошашавях Smiley ами не знам но след втора сесия се чувствам много добре някои симптоми изчезнаха а и остоявам на атаките не ме плашат като преди.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА