evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 22, 2025, 04:19:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 53057 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #150 -: Юни 11, 2015, 05:18:19 »

Димче, Димче, понякога имам паранормалното усещане, че сме пили на една маса... яли не, беше лукс мезето.  Grin

Ноуморстрах, периодичното циклично заглеждане притежава лечебни сили. Придава смисъл на живота.  Grin

Г-н Тодоров каза, че е важно да ходя на специалист.... Ако не друго поне съм престанала да си падам по потенциални и реални престъпници. Първата любов и в затвора вече лежал.  Grin Ако се наложи да си търся попечител, имам изисквания относно височината.  Grin

Отделно... значи регионът, в който съм израстнала, е като манна небесна за наблюдения на психиатрични случаи. И до тук допусканията ми за първопричините са правилни, явно.

Активен
nomorefightme
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #151 -: Юни 12, 2015, 12:28:08 »

Ей голяма работа е всичко изчезвало дереализацията замайването с времето защо се впрягаме само и като си давам кураж се чувствам по ведър и апетита ми се връща Smiley
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #152 -: Юни 12, 2015, 06:52:44 »

Приятел, замайването и деперсонализацията се получават при силна тревожност. Човек се стяга и има усещането, че се гледа от страни или пък потъваш вътре в себе си. Този симптом е като вид хипноза. Ти какво усещаш, че потъваш в себе си или че се наблюдаваш отстрани?
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #153 -: Юни 12, 2015, 09:50:37 »

Замайване,потъване в мислите и малко все едно че си пиян Smiley когато съм тревожен само и една тежест в стомаха все едно съм преял а не съм Wink
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #154 -: Юни 13, 2015, 04:12:22 »

Замайването, приятел, се получава от прекалено съдържание на кислород в кръвта, което се получава от  учестено дишане или хипервентилация, затова някои по време на криза дишат в книжно чувалче.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #155 -: Юни 13, 2015, 05:12:21 »

Да така е наистина то изчезна почти само след втора сесия до психотерапевта Smiley като се притесня сега само леко ме задушава поносимо и ме стяга стомаха но толкова и това ще мине.Поздрави Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #156 -: Юни 13, 2015, 07:51:48 »

Верно ли, бе, брат?!
А при кои ситуации се оказа, че получаваш панически атаки, най - вече ми е интересно за деперсонализацията, че нея я има и при шизофренията?
И за мен е следното: човек поради най - различни причини си слага маска, държание, което не желае, но се налага, нещо като онова трябва вместо искам, когато имаш чувството, че се гледаш отстрани, според едните е левитация, според Фантагиро, истинското аз гледа онова, маскираното в опити да се прояви. И най - вероятно шизофренията, при която има разцепление на личността, това трябва и искам е в такова противоречие, че човек не може да увладее себе си. Тоест, различните личности в един човек при шизофренията са черти на характера на различни хора, имащи сериозна роля в живота на така наречения болен.
Тоест, травмите са сериозни, и травматизиращи, колкото щеш.
Баща ми не е никак добре... И за пореден път виждам как ме командорят, добре, че този път се зъбя, та поне да мога да го виждам. В болница е.
Така и не можах да си осигуря един спокоен месец за две години.
Истината е, че ако не съм си траяла през годините, досега трябваше с никого да не се имам.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #157 -: Юни 13, 2015, 09:55:45 »

Аз нямам деперсонализация,вече и замайване...шизофрвнията е съвсем друго състояние и то е много сериозно.Мамка му чувствам се като преди отново жив и някак си....излекуван Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #158 -: Юни 13, 2015, 10:33:54 »

На замайването другото му име е ниско кръвно. Мисля, че има разлика между ниско кръвно и паническо разстройство.
Заради какво ти поставиха диагноза ПР?
Кои ситуации са предизвиквали паническото ти разстройство, паническите ти атаки?

Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #159 -: Юни 14, 2015, 08:04:24 »

Хаха Smiley замайване си беше не ниско кръвно.Паническо разтройство с паник атаки от енергийни напитки,просто всичко отминава усещам го Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #160 -: Юни 14, 2015, 08:44:34 »

Добре, обаче, аз ходих два или три пъти общо при психотерапевт и в друг форум, някъде из хилядите постове бях описала как се е държал той, какво е казал като заключения към моето споделяне... Общо взето този дългокос психотерапевт ми говореше за наличието на вътрешен милиционер в съзнанието ми, ама как звучи  Smiley, чието наличие беше положителна черта, в следствие от малкото разговори с него доизрових нови спомени, направих си изводи... и май, май дозавърши започнатото от Тодоров... Останалото беше свикване, поглеждане на отношенията ми с близките по един нов безпристрастен, може би и зрял начин.

Та аз така направих. Щом не споделяш нищо от срещите, това ми говори за нова енерджи вълна?  Smiley
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #161 -: Юни 14, 2015, 09:24:10 »

какво да ти кажа слънце всичко се нарежда много от симптомите ги няма вече,чувствам се щастлив това е най-важното.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #162 -: Юни 14, 2015, 09:34:51 »

Предполагам, че е от моето сенсейско влияние, съкровище...  Smiley Отпуснал душата и гледа на воля слънчеви задници , за да не би да му се влоши зрението.  Smiley
И аз съм щастлива, че след появата ми в твоя живот, си щастлив.
Ако и на баща ми му въздействам така утре, ще е чудесно.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #163 -: Юни 14, 2015, 09:52:06 »

ехей ласкаеш ме Smiley радвам се че си в пространатвото даваш ми кураж а може и дупе Smiley хихих
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #164 -: Юни 14, 2015, 10:24:33 »

Ааа, трябва да си много сапиосексуален, за да ме накараш да се замисля да излезем дори...  Grin
С тая моногамия, а и с тая опитност... Шашмагюл е решила да се прави на недостъпна, еманципирана, сериозна дама.  Smiley

Егати терминологията. Вместо да кажеш мъж с брада, употребяваш... лъмбърдсексуален.
Едно време казвали... "Не можах да спя добре", днес... биполярно разстройство.
Едно време любов, любовна мъка, сега... еуфория, мания, или депресия.
Между другото... като гледам взаимоотношенията мъж-жена в моя район... ами че той мъжът ми е повече от нормален, даже галантен.  Grin Сякаш ще мирясвам. Можело е да бъде в пъти по - зле.
Гледам роднини, приятели, познати... ау, все пак като съм се бракувала не съм била със съвсем затворени очи.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА