evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 22, 2025, 05:33:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 53065 пъти)
nomorefightme
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #135 -: Юни 09, 2015, 02:21:39 »

Шегоубийца  ей като тази топка си и ти Smiley Имам доверие на психотерапевта си,аз съм живял в голям град и в малък град,при мен се получи от стресова ситуация с енергийна напитка.Единственото справяне с ПР е психотерапията в над 90% от случаите в които зависи и от психотерапевта.Все пак съм на един час при него и няма кой знае какво подобрение,иска се време.Хомеопатията обаче ме измъкна до голяма степен,казвам го от опит-нищо не печеля да Ви лъжа!Прегръдки и целувки за всички  бъдете себе си,аз съм с ВАС!
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #136 -: Юни 09, 2015, 02:26:49 »

Аааа...мене ме измъкна от дупката мисълта за хубави мъже....тъй излезе накрая Grin себе си съм.
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #137 -: Юни 09, 2015, 02:28:44 »

Хахаха... викаш от дупката пак в дупката  tease1 Оправла си се значи ти затова сега си Хак Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #138 -: Юни 09, 2015, 03:24:38 »

Значи.....за около две години изчетох толкова литература,толкова гадости,отделно аналзирах толкова много гадост,че....ако не ми се гадеше от четене,бих завършила психотерапия и бих била добър терапист. Не отхвърляй написаното от мен,все пак... Съм преодоляла успешно не какво да е,а окр,което е преди шизофренията. Smiley ходи на пси и чети постовете на този тук тодоров също.... Ще са ти от полза...за хомеопатията съм неутрална,защото не съм ползвала...за децата,разни сиропи са помагали при настинки...във всички случаи психоаналзата на причините е от първостепенно знчение,докато хапчетта са като упойка преди операция... За мъжете... Grin мина ми мерака,ама си е друго като се позагледа човек....
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #139 -: Юни 09, 2015, 03:50:31 »

Ти как излезна от това състояние и какво е ОКР?Ами да ще продължавам психотерапията за да се оправям то цял ден ме държи напрежението и тревожността не е като за десет минути както казват паник атаката,имам и своите пикове но са за кратко другото е тревожност напрежение.Smiley и аз заглеждам момите какво си мислиш,лошото е че гледам от 15 годишни до 50 Smiley предимно задните части..това ме вади за малко от дупката Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #140 -: Юни 09, 2015, 04:21:44 »

Grin няма да се тревожиш,имаш око на фотограф,сценарист,умееш да оценяваш красотата във всичките й възрасти.... Една скоба за задните части...там може да се съдържат бактерии,които да наложат употребата на антибиотици... Grin иначе до 18г.родителите на момичето,мисля чче имат право да те съдят.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #141 -: Юни 10, 2015, 11:04:56 »

Grin ама ви чувствам....почти телепатично вече!  з.за закрила на детето като ориентир за това какво представлява нормалното отношение на родител към дете,а най вече отхвърлянето на вярата в магии,бог и т.н....опс,по погрешка ти отговорих не в лично съобщение,а във форума. Grin "избирателното мислене","вторичните ползи".... И разговори всъщност с един куп лудетини... Музика и рисуване... Мъж... От време на време.то май последното трябва да е първо. Grin
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #142 -: Юни 10, 2015, 01:19:19 »

Опитвах някои неща,просто ми трябва време и пимощ от психотерапевта.радвам се че си излезнала напълно от това състояние слънце,ти ми даваш надежда:)
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #143 -: Юни 10, 2015, 01:46:24 »

Балада за депресията на красивите

Трагедия настъпи,когато минах26,и грозноватите дори стъпиха в брак,към мойта убост никой не поглежда...и сам,в депресия лежа,тъжа.. О,мрак.... Дори онази грозната,в резервния ми план последна,при нея друг грозник за дълго е отседнал... С тъга поглеждам,какъв съм убавец,а сам съм и самотен,имам само тези свои две ръце.... Grin

Значи при мен всичко е започнало с пр,ако изключа традиционното за региона окр.... Като превключих на биполярно,май се оправиха нещата.... Нищо,че простотията ми е вповече,ако има повече хора като мен,светът няма д е лошо мястоза живеене. Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #144 -: Юни 10, 2015, 07:10:51 »

Нещо ми изчезват усмивките....форума сее бъгнал...като се опитам да влезна от най горе,ми дава грешна парола...сега пък не с се отбелязали усмивките..... И освен това мейлите за нова парола са ми с един ден закъснение.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #145 -: Юни 10, 2015, 07:13:03 »

А може и от връзката да е....или окото ми да е забрегнало нанякъде
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #146 -: Юни 11, 2015, 02:07:23 »

Днес се чувствам просто страхотно от както вчера взех да си давам кураж съм пи-добре Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #147 -: Юни 11, 2015, 02:34:04 »

Верно, ли, слънце?  Grin

На тази възраст... почти няма невъзможни неща. И да не си научил нещо, сам си, можеш да работиш и да си платиш курсовете, можеш и да емигрираш без да се тревожиш за нещо... Можеш да запишеш второ висше... дрън, дрън, все хубави работи. Можеш да рискуваш повече. Ето, например, ако бях осъзнала, че точно три неща ме вълнуват в професионално отношение на време, сега нямаше да се тръшкам и да се чудя как ще търпя да съм финансово зависима от мъжа си. Да беше от шеф, да го псувам със спокойна душа като се прибера вкъщи.  Grin Grin Grin
Отвори си страничката на БАП, все едно си отворил донякъде душата на истинската Фантагиро.
 Grin
Освен това... паническите атаки, все си мисля, че са плод и на скрито ниско самочувствие, при все, че се смяташ за красив, не се знае дали не се смяташ за тъп.
 Grin
Ходи на психотерапия. Аз хомеопатията я ползвам, когато става въпрос за настинки, но... се бях срещала с лице, ходило на психотерапия с хомеопатия... абе, стигне ли се до психотерапевт, би трябвало да се отработи и ОКР-то, което е толкова разпространено в страната.
Лицето споделяше постове на Петър Дънов, който дори се отрича от официалната за страната християнска религия.
 Smiley секта.
 Grin
Активен
nomorefightme
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #148 -: Юни 11, 2015, 03:21:02 »

Взех да извеждам кучето както преди всеки следобед,но като се забягах или легнех или понякога все едно сърцето прескача като взема въздух впоследствие разбрах че е от задуха диафрагмата щото не е от ляво Smiley взех да гледам мотивиращу видея оовече женски дупета по пътя:) и вчера викам ще бягам на кучето с него ако ще това да ми е последния бяг той ще е моя погледнах го и то мене и двамата затичахме в синхрон накрая стана чудо...преодолях наполовина стреса.Аз също съм на хомеопатия и психотерапия първи час.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #149 -: Юни 11, 2015, 04:30:17 »

Браво пич! Само така. Няма да им се даваме на страховете,я. Дори и от време на време да ни се стоварват върху главите пак ще се изправяме и ще вървим напред.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА