evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:29:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51337 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #75 -: Ноември 04, 2014, 07:26:08 »

http://www.youtube.com/watch?v=jQQmAP9Poo4

police

Grin

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #76 -: Ноември 04, 2014, 07:36:33 »

За да се пести хартия, може да се прави еднократно уведомяване за нови общински сайтове, в които ще се публикуват важни събития, като същевременно... аз си плащам за това с данъци, ако държавата ми е осигурила достатъчно добра работа. Хора, на които им се работи има много.
Ако някой не е информиран, вече е.

Smiley

А проблема с бездомните кучета бих го решила мигновено с една спогодба с Виетнам.
 Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #77 -: Ноември 05, 2014, 12:25:31 »

http://www.puls.bg/health/news/news_18099.html

Най - после и от БАН явно са поразмърдали мозъчета. То най - вероятно досега само са подпирали брадичка и са се чудели как да закретат положението, изтормозвайки и недавайки път на младите наистина да правят открития, а не да позират работа.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: Ноември 08, 2014, 03:04:43 »

Простотията мори депресията. Простотията мори страха. Простотията е пътя и истината, и живота.  Grin Ин и ян-а на всичко. Колкото повече поумняваш, толкова повече изпростяваш.  Grin 
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #79 -: Ноември 18, 2014, 11:14:52 »

Grin Мамини душици! Като ви гледам двамата, няма начин да не разпратя виртуално....:

http://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #80 -: Декември 01, 2014, 09:57:42 »

Ако някой се е затревожил случайно, нямам абсолютно никакво намерение да скачам, откъдето и да било, освен вкъщи, докато слушам тракащи дъски. значи тая еуфория цяла година я удържам, както трябва... бях чела, че може и пет години. Егатиии, якото.  Grin Явно след определена възраст ако се появи желание за живот, задължително се поставя диагноза. Не може то така да не искам да съм депресирана.
Тази патица ще ме нарича загубена. Дали ще съм хипер умна или хипер тъпа, все е диагноза. Аз мога да съм и едното, и другото.

Smiley Smiley Smiley

Въобще може да забравите, че ще се хвърлям от някъде.

Нищо ми няма. Това не е БАР. Това е желание за живот.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #81 -: Декември 01, 2014, 10:38:59 »

Шашмагюлче, тази дето я наричаш патица.......има вероятност да е онази Dary. А виждам че и админа е писал за различни профили от един адрес. Около тоя последния тук тесаджийски скандал ми хрумна да надникна в една тема за ТЕС където се споделят резултати не в техен специализаран а в независим форум да видя що за чудеса прави ТЕС. Чудеса не открих, но попаднах на Дарито.

Тя в началото тук в Европея се е представила като някакъв човечец дошъл да сподели за изцелението си, но 300 процента е сигурно че е нахъсана, амбициозна ТЕС менторка водеща семинари.

Маниера на последната тесаджика midniкаквобеше много си съвпада с този на Дарито от там където я четох. Като не им изнася нещо, казват "много си объркан, много си зле, но има спасение ела при нас чакаме те ще ти помогнем".

Тия ако се появят пак мисля че трябва да им се разкрият повечето профили от един адрес.

А админа онзи ден си помисли че съм ти враг, той не знае че като си говорим си говорим така. Хвана ме яд на момента че не се усещаш защо те обиждат и за това ти ги написах ъези неща.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #82 -: Декември 02, 2014, 08:19:37 »

Кога това?
Че съм изпуснала нещо. На администратора и на него може да му идват в повече вече годинките. С тези компютри, с тези айпита, биполярното е потенциален спътник на всеки.Grin
На мене ми е пределно ясно защо говорят така, тесаджиите. Нали им чета нещата от вече май пет години ще станат. Но пък достатъчно ги украсих тях, от тук нататък да има кой да чете и да си направи сметка.

Остана ми като проблем невъзможността да си наложа сама на себе си режим, включително да си наложа да не съобщавам как се чувствам днес. Cheesy Но мисля,че и този момент дойде.

Всичко е наред, админе, щом си позволявам да се дзверя на тесаджии, дъновисти и така нататък цяла година, съм направо желязна.  Grin Grin Айърън уомън, дет се вика.  Grin

Аз съм намислила в скоро време да си нацъкам пароли и тук, и в пощата ми към форума, които да не запомням и да приключвам вече. От тук нататък само режим ядене, спане, вода може да ме изправи на крака стопроцентово.
 Smiley

Намислила съм да заседна пред компютъра и да поразгледам малко снимки... Знаете ли какъв мерак имах да бъда най - добрата майка? Като се сетя каква бях и в какво се превърнах, мигновено изпитвам желание да хвана цялата рода и да измета пода с тях.  Всичко можеше във всяко едно отношение да бъде по - лесно ако мъжът ми не беше стандартен идиот, като повечето.  Grin

Да се чудя сега как да си сложа "капаците на очите".
 Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #83 -: Декември 03, 2014, 02:30:04 »

Задавам й въпрос и й отговарям:
 Grin
- Как се справи с проблемите си, Шашмагюл?
-Аз проблеми нямам. Проблем имат всички около мен... с мен.
 Grin Grin Grin

Вълшебнико мой, прекрасен,
как мечтая, копнея, милея,
да извадиш  жезъл магичен 
и да прокудиш
хормони игриви -
цели 10-20 самодиви мили
в мене са се скрили....
ти си мой, ти си мой, ти си мой...
шепна посред нощ...
опс, зациклих... но уви, в циклофренията
се крие на Шашмагюл щуротията.

Ти ми сочиш – Депакин, ще го боря с ментолин,
Мечтаех, халюцинирах теб,мечтаех,
Как акупункутра най – иновативна
 ще ми приложиш
Тес, акупунктура, тес акупунктура...
Още ли можеш? Можеш ли? Искаш ли?

методът е повече от
общоприет и широкопризнат
даже Братя и Сестри
Него го зоват.
Вият и нареждат....
Куп мантри са нароили,
Та над хормоните им
някой на свой ред
най накрая да се смили.

На пътя ли ги видиш
Направо да им завидиш
Тихи, целомъдрени,
кротушанки и кротуши
Нареждат мислите Му, на Учителя
Късоглед, опс, не аурата виждал –
дефекта му кръстили и услужливо
Учението измислили.
Попреразказали, позамазали,
Цяла наука почти са направили.

Обачии, на Шашмагюл мозъчето
спря да се атлачи.......
дъновист прага й да не прекрачи,
че ще има да се чуди да се смее ли, да плаче ли,
на цялата гилдия психиатрия препоръчва им.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #84 -: Декември 04, 2014, 08:24:36 »

Днес съм на вълна.... "История на биполярното афективно разстройство в България".... и мигновено се присещам за Крум и крумовите закони.  Grin Grin Grin
Историята на БАРа у нас е дълга история.  Grin Grin Grin Grin
А аз винаги, когато поискам мога да бъда горд представител на страната и нейните отклонения.  Grin Grin Grin
Най - вероятно изводът, който трябваше да си направя много отдавна е, че щом не ми се е пиело алкохол, за да се претопя към нормалното, е трябвало много отдавна да компенсирам липсата на алкохол с депакин.
Даже известна ирония чувствам от страна на всеки, който ми каже, че трябва да си пия хапчетата... "- Виждаш ли, като не си като хората, да се нокаутираш всяка вечер с 100-200грама, на ти сега, пий си хапчетата! Неправоверница такава!" 

1-4 пъти в месеца да "изпусна мярката" беше е и е нормално за човек на 33 години.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #85 -: Декември 04, 2014, 09:38:22 »

Понеже от време на време ми правят забележка, че не е останало нищо женствено у мен... държа да ви споделя още нещо:
Според моите научноненаучни проучвания, псувнята в страната, простотията в страната е основно средство за оцеляване.  Grin Смея се, но за пореден път, казвайки изкарвайки грозната, голата, шашмагюлобъргарската истина от 33 годишните й наблюдения.
За да има липса на псувни, алкохолизирани биполярни същества, от една страна трябва да им се създава работа, а от друга да се повиши качеството на стандарта на живот.
Логично е. Аз не съм изпуснала контрола до толкова, че като си ходя сама по улицата да псувам навред, а дори и да бях го изпуснала, пак нямаше да е безпричинно...  Grin
Ако няма неспазващи правилата шафьори, няма да има и псуващи шафьори. Нищо, че псуващите по нищо не се различават от неспазващите... най - често.  Grin
Абе, това мъжете са големи идиоти!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #86 -: Декември 04, 2014, 11:06:56 »

А пък и отгоре на всичко четох една статия с Димчето Grin опа, г-н Станчев, при който ненапразно избягвам да отида, понеже не ми се говори за елементите на психозите, както и дори думичка не бих оставила някой да отрони, различаваща се от моите собствени, че ако хората около мен ме подкрепят, от биполярното няма да остане почти никаква следа.
Та с други думи в това интервю беше казано, че:

сме посттравматично общество, тъй като от последната война е минало малко време, а отгоре на всичко психотерапията тепърва навлиза у нас.
създаването на граждански общества е основен момент в управлението на страната, с цел израстването в интелектуално отношение за в бъдеще.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #87 -: Декември 04, 2014, 01:03:22 »

И... за първи път от  една година насам, може би защото влюбването се превърна в едно доста сериозно почти приятелско чувство, та това поутихване на емоциите, позволи да се чуе в главата ми  Grin гласът на разума.  Grin Grin Grin Grin
Колкото и да се връщам назад, за да си търся грешки... не мога да намеря друга голяма, освен, че съм се омъжила, но пък има два много красиви ефекта от всичко това.
Не съм била крайна в нито едно отношение, освен в качественото гледане на децата.
А като гледам в какво съм се превърнала... по - добре да ставам и да си мия чиниите.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #88 -: Декември 08, 2014, 08:56:42 »

Добро утро и честит ви празник на всички!
 Grin
Как ми се иска да бъда вечният студент...
 Grin

Погрозняваме бавно, погрозняваме бавно, неусетно почти... опа, остаряваме.
 Grin
Да му се невиди, направо имам чувството, че живея в тоя форум.
 Grin
Какво се случва, когато почнеш да си измисляш вицове и да си им се смееш сам?
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #89 -: Декември 08, 2014, 09:09:06 »

http://vbox7.com/play:e44eccd7

Довечера трябва да отбележа празника с ментолин с привкус на мляко.
 Tongue
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА