evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 09:00:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51283 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #15 -: Септември 07, 2014, 11:06:00 »

Понеже, доколкото аз имам наблюдения над всички по - сериозни състояния, всяко едно от тях е свързано със системно недоспиване:
Една седмица около 8 часа сън всеки ден ми беше достатъчна, за да се нормализирам.
Тоест... една седмица редовно хранене и същевременно 8 часа сън всеки ден бяха достатъчни, за да дойда на себе си.
Точно след толкова, ако килограмите не са прекалено малко, един човек с психичен проблем вече може да се включва малко по малко в ежедневните дейности.
Това беше нещо като съвет към близките на хора със сериозен психичен проблем.

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #16 -: Септември 07, 2014, 01:44:44 »

Smiley Щеше да бъде прекрасна книга. Grin
Обичам ви, прегръщам ви, целувам ви!
Администраторе, най - после няма ли да ми помогнете с нет - зависимостта като просто ме баннете?!
 Grin
След един месец ще пиша, дали при новите условия все още имам проблеми.
Тоест... помогнато ми е с домакинските истории, с децата ми е даден пример, не с натякване, а с показване...
Остава само да се надявам, че този път ще мога да изпълня намеренията си.

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #17 -: Септември 08, 2014, 12:01:41 »

По общи въпроси може да пишете в тази тема.
admin
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Септември 08, 2014, 03:06:28 »

Евентуално да я сменим на "Споделям че"?  Grin

Тъкмо ми омръзна да си пиша сама, и нещата пак се преобърнаха.

Предполагам, че ще има сега нов сезон от изблиците "психодрамата е остарял метод". Smiley Циклофренията не гони само мене.  Grin Grin Grin

И ще кажа следното:

Вие, бъдещи подръжници на алтернативните методи за справяне с ПР, НЛП,ТЕС, Дънов и т.н., може да видите нагледно, че дори пилатес не може да подпомогне ПР, а също и калайнетика, която пък аз съм тренирала за известен период от време/сега мисля пак, вкъщи, че получих схващания от висенето на компютъра  Grin/ и вие всякакви, опитващи се да превърнете представите и халюцинациите на някой за това как изглежда животът след смъртта, в наука... дано да има по - малко като вас в света.

http://www.youtube.com/watch?v=NPlpVCuy-mg

Ето на тази песничка си тренирам заедно с децата.  Smiley

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #19 -: Септември 08, 2014, 03:22:12 »

Евентуално да я сменим на "Споделям че"?  Grin

Има такава тема

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Септември 08, 2014, 10:16:40 »

Ами... искам да споделя, че този форум е за мен един страхотен филм със забавен завършек.
 Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Септември 09, 2014, 11:35:18 »

Та... на дълго и на широко, нагледно, може в 200-300 страници форумен формат да видите как напълно здрави деца се посират с помощта на шепа изтрещели пенсионери - настоящи и такива, на които им предстои в скоро време да станат...
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Септември 11, 2014, 07:07:28 »

Grin Grin Grin Имам чувството, че тоя път ВК или вътрешните ми конфликти са разрешени напълно. То не остана тема непобутната, спомен неизплувал...
У скоро време очаквайте резултати от изследвания в областта на емоционалната психология "A la Shashmagjul".

Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
:)
« Отговор #23 -: Септември 13, 2014, 09:55:17 »

В забавно - хумористичен стил ще ви разкажа, че вчера след като за пореден път се разжалвах, че може да съм сгрешила по отношение на многоуважаемия IDEAL или още известния с духовното  Grin прозвище редджон... попаднах на статия за сектите... И ми поразмина малко разжалването.
Най - интересното е обаче, че държанието ми и след влиянието на Тодоров е било сектантско, както беше споделила една съфорумка от пулса...
И за миг... ми се разпадна идолопоклонничеството. Ама само за миг.
Дадох си сметка, че ако ще съм сектантка, предпочитам законите да стоят в свещенната книга Конституция. И в случая Тодоров не е виновен въобще, защото като кандидатствала с история, е видно, че малко или много съм се гордяла с историята ни някога едно време... видейки и че в един момент ми прещрака кое точно накара сърчицето да ми затрепти... то това е бил типичният на моменти диалект.  Smiley Smiley Smiley от родния ми край.

Най - забавното е, че когато Квесторчо или някой от енергийната психология на ТЕС ми заяви, че съм била типична българка, която не вярва в нищо, а аз тамън се учех да не вярвам... Ами да ви кажа, година по - късно се чувствам доста по - добре, като невярваща.  Smiley Smiley Smiley поставяща под съмнение разни Учения.
И тъй като съм потъпревша от една страна от психиатри, които бързат да ме надрусат с хапчета, бавят разнищването на семейната ми история и щяха да ме обрекат на хапчета... незнайно колко време, без да огледат абсолютно нищо, а от друга страна съм потъпревша от един шарлатан, който ми каза, че имам направена магия... И понеже първите съм проверила, не са членове на БАП, и гледайки позитивите от това да си комуникирам с членове на многоуважаемата организация Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley абсолютно не отстъпвам в мнението си, че това е за мен, за моя случай организация.
Споделяла ли съм ви, че към момента ми е трудно да разбера една метафора, когато е казана устно и като цяло най - обичам да възприемам информация писмено? И тъй като това не е много хубаво, е крайно време да започна да гледам отново телевизия.  Grin И да ви тегля по една дълга тук, непишещи такива безсрамници!

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #24 -: Септември 14, 2014, 10:18:06 »

Fantagiro, фен съм ти . Съгласен съм с мнението ти за ТЕС или както аз го наричам, ПОТРЕС. Това е подвеждане на хората, това е вид сектанство. Някой се излекувал с внушение и подчукване, и се взел за Бог. Решил и другите да лекува, като продава "системата "си. Това може да подведе много хора и да забави лечението им.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Септември 14, 2014, 01:56:50 »

Grin Да... почти набожно, ще ти благодаря, че напоследък всички само търсят какво трябва да променя у себе си, кое ми е болестното и нещо взе да ми писва... абе ей, ако знаех, че на жената смисъла на живота й трябвало да бъде парцала... никога нямаше да се омъжа.
 Smiley Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Септември 15, 2014, 07:19:58 »

И да ви кажа... от днес си имам първокласничка.    Която се представи добре и засега притесненията, които имах, се оказват безпочвени.  Smiley

Едва успях да удържа просълзяването, виждайки, че се държи свободно на сцената...  Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
karindar
Full Member

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

Профил
« Отговор #27 -: Септември 15, 2014, 07:22:18 »

Да ти е жива и здрава, да й върви в училище, да ти носи много щастие!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Септември 15, 2014, 07:26:36 »

Мерси! Smiley 
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Септември 17, 2014, 11:31:17 »

Аз мисля, че ми минаха щуротиите, абсолютно всичките.  Grin Лотхен, едва тези дни разбрах, че мога да напиша лично реферат с предложения към БАП за точки в законопроекта, който предлагат и да го занеса лично на председателя им!  Grin

Седя и насред яда си за цялата тази ситуация в живота ми не мога да спра да си се хиля идиотски, че тоя форум ако не друго, поне разнообрази максимално ежедневието ми.

Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА