evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 10:08:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51296 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #30 -: Септември 17, 2014, 09:30:13 »

Grin Лотхен, и всички останали, явно в мен са се преплели няколко рейки вълни и няма пускане.
Понеж нещо сте от кандидат пенсионерите, за да е ефективна музикалната терапия а ла Шашмагюл, естествено трябва да се почне със шансони:
 Grin

http://www.youtube.com/watch?v=k3Fa4lOQfbA
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #31 -: Септември 18, 2014, 08:40:11 »

Здравейте мили приятели,
Отдавна не бях влазал - просто без Червеният Джин, пардон - Джон, не е същото.
Как сте?
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Септември 18, 2014, 09:16:28 »

Grin На мене Джон ми е в мислите нонстоп. Тъкмо си мислех... добре, че има такива като него да проповядват Словото, че иначе ше вземе да се затрие шизофренията и тогава многоуважаемите психиатри ще вземе да им намалее работата и гладни ще си гладуват, милите.  Grin И фармацевтите и те ще я закъсат... А аз нали съм вечно всеразбираща и съпреживяваща, направо почувствах ужаса им от намаляването на количеството хронично психично болни.  Grin
Четох... официален източник, в който пишеше нещо за рилските езера... И как някаква група от хора смятали, че там болни хора не трябвало да ходят, защото щяли да замърсят енергийното поле на езерата... И се чудех, да коментирам ли, да не коментирам ли... странно коя ли е тая група от хора?

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #33 -: Септември 18, 2014, 11:24:24 »

Здравей Метатрон,не бих казала,че се радвам да те видя тук,явно скуката е взела връх!
Във форума е доста ,доста вяло!Фантаджиро/Шашмагюл/вилнее с намаляващ интензитет!
Никой не се е подобрил,не съм чула и да се е самоубил/Ха-ха/
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Септември 18, 2014, 12:24:33 »

Grin Да бе, Лотхен, аз си мислех да започвам разговор с всеки потенциален самоубиец: Охо, здравей, още ли си жив, бе!  Smiley
А Роската, последните два линка са за утре вечер.  Grin В скоро време очаквайте стих Ментолинови вечери.
или по - скоро ментолови вечери с привкус на мляко.
Мента + мляко за по - добро протичане на музикалната терапия.
 Grin
Лотхен, знаеш ли каква прекрасна не виртуална, а реална маса мога да спретна с Роската, а и с теб?!
Мога и на пияно и на пиано да посвирвам, както и на почти всеки друг музикален инструмент.
 Tongue
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #35 -: Септември 18, 2014, 01:54:42 »

Можем да си помечтаем,може и забавно да бъде,ама Роската е там някъде около Тодоров,ако не се лъжа!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Септември 18, 2014, 02:02:45 »

Smiley Тоя форум трябва да може да позволява групова онлайн връзка с камера...  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Rossi
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #37 -: Септември 18, 2014, 02:07:41 »

Трябва ми помощ по компютърен въпрос. Как мога да си кодирам достъпа до форума, да влизам с парола. Сега си отварям веднага форума, а ме е страх някой от домашните да не прочете нещо.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Септември 18, 2014, 02:35:59 »

Горе в дясно има бутон Изход.
Иначе, за да не види никой, че си влизала тук... На линията, където е адресът на страницата, горе в дясно има един бутон, който най - често представлява три хоризонтални чертички, разположени една под друга. Натискаш и търсиш в опциите history или история... От там вече като избереш - clear history. Ако запънеш някъде, пиши.
Има опция да изтриеш не цялата история, а само линковете към европея. Пак в хисторито, ще ти излязат всички линкове, които си посещавала. Срещу тях има една отметка, натискаш и избираш да се изтрие.... И така за всеки линк.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Септември 18, 2014, 02:38:24 »

И също... ако ти си отворила веднъж страницата, а аз след това напиша мнение, страницата не се обновява, докато или ти не напишеш нов коментар, или не я презаредиш. Тоест... можеш цял ден да си чакаш мнение от някого тук и той да е написал 100, но тъй като ти не си презаредила страницата, няма да го видиш, докато или не натиснеш отляво едно бутонче - стрелка в кръг, или не затвориш страницата и не я отвориш на ново.
 Smiley Smiley Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Септември 18, 2014, 05:56:36 »

И апропо, още нещо да добавя:
Ако има начин на децата да им се отнеме възможността да чувстват, тоест... да се превърнат в нечувстащи роботи, то тогава родителите ще имат пълни права над това да нареждат на децата си до сетния си час какво да правят и да изискват уважение, постоянно присъствие и т.н....
Аз никого не съм карала да ме ражда, затова ако занапред ще правя нещо спрямо родителите си, то това ще е от уважение, а не от чувство на дълг, че са ме родили и отгледали. Те са ме родили, за да осмислят живота си, а не за да ги гледам на стари години. 
Дори и да не е точно така при някои родители... не ми дреме.
Аз като родител... въобще не разчитам на това, че някой някога от двете ми деца ще му се налага да ме гледа болна и на легло, и се надявам да не се стига до подобна ситуация. Втори път. Честно казано, да видиш как седемгодишната ти дъщеря чисти изкъщи, когато си съсипан от разни окр-та, смятащи себе си за светая светих на всичко, не е много хубаво... Затова от време на време звуча като диктатор.
 Smiley
Това беше в отговор на третата психиатърка, която смяташе, че щом родителите на мъжа ми помагали, трябвало да се съобразявам.... Ако две психози и цяла година самотерапия в този форум се нарича помагане....
"Мерси" от такава помощ.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Септември 18, 2014, 06:15:48 »

http://strahove.evropea.com/index.php?topic=536.2145

Горният пост да се счита за продължение на този, в който си пиша за третата пси.
 Tongue
На мене много "забавно" ми става, всеки път, когато чуя от устата на някой близък възрастен - "аз трябва да си гледам здравето, че съм на години и мога да получа инфаркт", когато аз кажа нещо неприятно за неговите/нейните уши...
И ми щукна въпросчето"Ами моето здраве, къде да го търся и не ми ли трябва с две малки деца на ръце?!"
 Smiley

Този път знам какво правя.... Разяснявам на доста голяма група от хора как стоят всички тези проблематики от гледна точка на едно дете. И колко несправедливо е група от застаряваващи да съсипва нервите на новото поколение -/ индигово, кристално или пембяно за вярващите в подобни дивотии, при условие, че индигови и кристални деца се отглеждат чрез отделяне на по - голямо внимание към емоциите на детето/бебето и зачитането му като личност/

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Октомври 07, 2014, 10:49:43 »

Чак се сепнах като ви видях цели трима накачулени във форума.  Grin
Добре съм, още се държа. Ще им се невидело и прозренията, вече направо ми писнаха.
 Grin
Сега вече ще ядосам и ушните лекари, защото открих съвсем лесно лекарство срещу оглушаване....  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: Октомври 07, 2014, 11:49:16 »

Моите истини са няколко.
Творенето на музика, пеенето поддържа слуха ми на ниво.
Рисуването помага на очите ми за фокуса, че ми бяга малко...
Но най - вече, бях си забранила да се радвам на красиво изглеждащи мъже... за малко да ослепея да му се невиди, от страх да не се влюбя.
"Да си забраниш да обичаш, да се влюбиш, е като да си забраниш да живееш."
- Шашмагюл.  Grin
И... Димче, прав си, че трябва да се доверяваме... обаче на някой, който ни обича и ни мисли доброто и е наясно със себе си.

Аз не искам да ме обичат като собственост. Аз самата не обичам по този начин. Когато обичам давам свобода. Обаче ако като дам свобода, това означава стоене при майка си и баща си, аз не съм нужна, защото не съм обичана.
 Когато някой ограничи моята свобода, място за обич няма.

Да се приемат съвсем буквално редовете. Наистина установих проблеми със слуха, зрението, които отминават.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #44 -: Октомври 09, 2014, 02:24:52 »

Fantagiro, мога само да те поздравя за упоритостта, с която анализираш себе си. Има смисъл! Особено в тази част, за която става дума за свободата, е безценно като извод, още веднъж имаш моята подкрепа
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА