evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 13, 2025, 08:06:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 7
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 7

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5]
  Изпечатай  
Автор Тема: Освободете се!!!  (Прочетена 7491 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #60 -: Май 11, 2014, 02:09:52 »

Мили съфорумци, и енерджита  Grin, ако си мислите, че съм започнала да халюцинирам или лъжа, дълбоко се лъжете. Фантагеро да не се казвам, ако лъжа!
 Grin
Сега с тази ретроспекция, която си правя, се сетих за една приятелка - рейки лечителка от студентските години.  Grin
Много приятно момиче, прилича на Роската от себепознанието.  Grin Та свястна, изглеждаше и спряно такова, сериозно момиче.
Не знам обаче какво се случи по някое време, явно енергията от рейкито й дойде в повече, та взе да раздава свещенна енергия насам натам сред колегите, така през ден през два на нов се дарява - цялата.  Grin Тоест свещенодействаха, издигаха си кундалинито, тесаха се и т.н, както искате наречете секса....
Та, явно на мене на 31 години ми е дошъл акъла, за да ми светне и ей така да си задам на вас и на мене въпроса - това също ли е божествено?!
Брей, да взема да успокоя г-н Тодоров, че във всички случаи е дете на светлината, ако и при условие, че се раздава, както подобава!  Grin

Grin
И тъй де, да си поговорим сериозно. Че ако на мене ми кажат:Искам да те чукам, ще ми стане гадно със сигурност. Ако ми кажат :Искам да правя любов с тебе, нали, ако искам и аз, ще изхвърча от радост в сърцето и главата....  Grin Обаче, що трябва чак пък толкова да се отплескваме в чистото и простото обяснение на това, че сексът е нещо нормално и трябва да се прави редовно?
И какви са ми тия офитиличкани философии, като, където и да съм срещнала енерджи, все по някое време попадам на ей такива фрапантни противоречия?!
А да не говорим, че през последните месеци ме осветлиха и за оргии, които се случват по време на свещенни срещи........
Нямам абсолютно никаква представа дали пак ще ме подгони криза, обаче в момента си се подхилквам пред компютъра на собствената си наивност и вашата "божественост", като ви слагам в един кюп с абсолютно всички енерджита, с които ме е срещала Съдбата.
Абсолютно нищо не ми остава освен да си се подпичквам с вас, докато не си избия всякакви ОКР мисли от главата!
 Grin
Брей, за общо 14-15 години, откакто ви чета, не можах да разбера, че живота се състоял и в това, секс - секс - секс, където и с когото попадне. Grin Мда, всички сме деца на светлината, нека Енергия да се лее на всякъде.
 Grin
Защо заблуждавате хората, че може да се прилага самолечение, апропо и с религия да се лекува?! Като аз където и да срещна религиозно същество/енерджи, си върви под ръчичка с някоя диагноза?
Хич да не е и парясница ме нарекоха във форума, то аз направо бледнея пред някои енерджита!
 Grin
Хич да не е ще спра да пиша в нови постове, че отдавна надскочих трите. Grin Grin
Току що си отговорих на въпроса какви ги е вършело момичето през ден през два с нов, явно, е търсело Сродната си душа или..... Сродна дължина, а?!
Ей, че й нямам координатите да ми обясни логиката в божествеността и честата смяна на партньорите... Grin
« Последна редакция: Май 11, 2014, 02:29:04 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #61 -: Май 15, 2014, 06:31:44 »

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=15280

И що така чак сега намерих практична информация за възможните негативни ефекти от някои видове медитация, не зная?!  Smiley
Доскоро единственото, което знаех беше, че при левитацията може да не може да се завърнеш в тялото си или нещо от сорта, да беше....
 Grin
А се оказало, че кундалини ефекта бил приличал на тревожността......
В последно време имам чувството, че изпреварвам резултати от изследвания на  различни специалисти, поне за трети път.  Grin
Четох за изследване, според което хормонът на любовта - с някакво изкривено незапомнящо се име, помагал при анорексия, която пък аз свързвам с биполярното, чиито кризи са предшествани от намалено количество сън, Но и храна. Само, че това го четох, след като го изпитах на собствен гръб.  Grin

Медитациите, казвала ли съм, че след опити за медитация преди, след това изглеждах прижълтяла, но си мислех, че аз нещо не правя, както трябва, а то...

Ефекта от писането във форума на мене ми е много благотворен в последните няколко месеца. Явно е, че просто зависи с кого си пишеш.  Grin
След това някъде попаднах на статия, в която пишеше, че - или писането във форум със себеподобни помага или писмената психотерапия е в помощ на официалната. На мене ми се струва, че двете в комплект са перфектни.
 Grin
Опитах се да погледна сериозно на нещата, ама нещо не ми се получава, защото в мига, в който ми се получи, ми иде да си приложа един метод, заимстван от НЛП - метода с ластика, в който като ти  дойде мисъл, която искаш да изпъдиш, се шибваш леко с ластичето за коса, та аз заимствах, но вместо ластиче, примерно да си отскубвам по косъм от косата всеки път, когато се сетя, че съм си прецакала живота тотално с тия енерджи терапии и просветления, и съжителства с енерджита..... Та ако си приложа този метод всеки път, когато си помисля това, а също и че не съм 30-32 годишно неомъжено ПР, до края на годината ще заприличам на Шиниъд О` Конър. Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Май 16, 2014, 02:30:20 »

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo
И ДГ, Фатмаааагюл, Шашмагюл, Фантагеро, Усмивката и т.н., опа, психоложката, се сляха в едно, прибраха си столчетата, които бяха намяткали около масата с ментолин, и поздравиха всички енергийни същества с тази прекрасна, сантиментално невероятна песен..... предполагам, досега никога, ни една от тях не е пускала в това необятно място - форума, този шедьовър на българската песен.
  Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Юни 06, 2014, 02:08:00 »

Grin
Реших, че понеже в ТЕС темата станаха цели 38 страници, е време на тази да се поразвие малко.....
 Grin
"Мили" и мили дъновисти  Grin, да ви поотворя малко не третото, а първото и второто око....
 Grin
Нали, според всички източни философи, от които е заимствал Пешо, при интимни взаимоотношения жената приемала енергия, а мъжът отдавал и затова той веднага след контакта заспивал, а тя /милата/ имала енергия цялата къща да излъска...
Това е абсолютна заблуда и самозаблуда от ваша страна.
Наскоро четох заглавието на една статия, в коeто пишеше, че на мъжете им стигал две минути секс, което пък придаде друго значение на желанието на една жена след секс да чисти.  Grin Нищо, че се смея, то е за жалост, ама от разговори и опит, долу - горе толкова могат да са.  Grin
В общия случай, жената не че приема много енергия... просто не я изразходва докрай...
 Grin
« Последна редакция: Юни 06, 2014, 02:16:50 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Юни 08, 2014, 11:43:47 »

На вас, душици какво да ви кажа.... направо вече си завърших темичките.  Grin

Ако дойда при някой от вас по време на психоза, никакви хапчета - кажа ли Куни Лингус на жените ви, никаква работа, само глезене, и да изпълнявате, защото в мене се е преродил Исус Христос в женски вариант, изпълнявате и това е!
 Grin
ДЪНОВ и ПСИХОТЕРАПИЯ СА НЕСЪВМЕСТИМИ, КАКТО Е НЕСЪВМЕСТИМА ВСЯКАКВА РЕЛИГИЯ С ПСИХОТЕРАПИЯ! МАСОВО ПРОБЛЕМИТЕ ИДВАТ ОТ ПОГРЕШНИ ВЯРВАНИЯ И масово национално ОКР! Живеем в 21 век, а все още расъждаваме като варварски племена. Такива сме били за Великите сили и Византия/Гърция/. И още сме. Защото има достатъчно хора, за които е удобно да подхранват това ширещо се ОКР сред хората.
« Последна редакция: Юни 08, 2014, 11:47:09 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #65 -: Юли 07, 2014, 04:20:58 »

Срама нямаш Фантаджиро,а аз също скучая!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Юли 07, 2014, 07:56:45 »

Grin То това енергийно чудо, което съм виждала през живота си... си заслужава бъзиците месеци наред. Йога нидра и смехотерапия в огледалото или пред компютъра, усъвършенствана и преплетена през типично мъжко българско изказване, намиращо се във всяка част на страната.
 Grin
Тоест... на отговора "Да ти е... майката" вече ще отговарям "земичката да те изтръшка".
 Grin
Лотхен, конгнитивният дисонанс е нареден на сто процента, когато не ми изнася и слънцето предизвиквам да се покаже, и земята разтрисам ако искам... Cheesy
Добре, че имам опита на 5-16 кризи, че да осъзная, че се разминах на косъм от полудяване. Вярваш или не, тези дни видях НЛО.  Grin Добре, че няколко дни по ред рея - не блея - поглед в небето и си мисля за самолетите, гледайки ги как летят, как по различен начин ги виждам, та... си обясних чрез математика, геометрия, физика, астрономия, рисуване, че това е отражението на самолет, който е много далече и се вижда като летяща чиния.
 Grin
Виж в пулс. бг. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Юли 07, 2014, 08:09:03 »

Smiley Я това, по - добре за себе си - изтрито и редактирано в последствие.
...
Родителите ми са се нуждаели просто от това... баща ми да остави родителите си и да се отделим да живеем някъде самостоятелно. И всичко е щяло да бъде близо до идеалното.
« Последна редакция: Юли 07, 2014, 08:12:01 от Fantagiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 02, 2014, 09:34:41 »

Преди известно време бях чела, че Петър Дънов бил бит от полицията в страната. И по чудо за два - три дни се излекувал... Сега ми хрумна... за кеча и за това как се налагат дори със столове и боят продължава, падат си на коремите и пак не губят съзнание... И явно става въпрос за голям и добре организиран театър.
Едно време хората е било повече от лесно да бъдат заблудени, за каквото и да било.
Спомнете си за фокусниците....

Спомняте ли си за извънземното Кики, което даже по телевизията даваха, че се включвало в студиото?
Ако не сте, спомнете си.

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 3 4 [5]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА