evropea.com - форум за паническо разстройство
Август 17, 2022, 06:51:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Умора в слънчевия сплит
[Паническо разстройство]
Ari
Февруари 23, 2021, 06:26:18

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Освободете се!!!  (Прочетена 6298 пъти)
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #45 -: Февруари 23, 2014, 04:06:34 »

Е, как няма да се съгласявам с него, след като аз съм била срещу него предимно преди. Едва може би в последната година постепенно започнах да се вслушвам напълно в това, което пише и ефектът е чудесен.
На тебе не знам дали ти е известно, но аз истински вярвах в силата на мисълта.
 Grin
Мая, аз съм ДГ.
 Grin
Трябва да знаеш, че и аз бях едно невероятно светлинно енергийно същество!
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #46 -: Февруари 23, 2014, 05:12:05 »

Имах предвид по скоро че Тодоров за теб е поне на мен така ми изглежда,   както  Учителя за братчетата и сестричетата от Бялото братство. Нали точно от това бягаш, от идолопоклонничеството. Ти сама каза че психотерапевтите не са божества а са хора, а хората грешат включително и Тодоров.

- Мая, ти явно наистина не мислиш. Хах, това е форум за хора с проблеми, забравих. Grin Ако беше идолопоклонничество, щях да пиша, психотерапевтите, ОСВЕН Тодоров, имат нужда да се терапевтират помежду си постоянно, а такова нещо липсва.  Grin
...
Според мен да го обичаш и харесваш дори да си влюбена даже не е голям проблем, проблема е това твърдо стоене зад всичко каквото е казал и мисли и сега и во век и веков.
- Какви ти во век и веков, като са минали няколко месеца само?!  Кой е говорил за ОБИЧ?! Мая, ти знаеш ли какво е влюбване и обичане?! Моля, моля, аз никъде не съм твърдяла, че обичам Тодоров. Като изключим някои лирични отклонения в последно време, в случая се касае за голяма благодарност. Мая, ти не си ли наясно, че моите две нервни кризи са всъщност психози, не какво да е?! Може би да не съм отбелязала? Мая, тези състояния са много сериозни.

Чудя се как да си проверя психическата стабилност и умение за водене на разговор и следенето му. Не писане, говорене. Днес се срещнах с мои близки роднини и казват, че изглеждам чудесно....
 Smiley
Държа да ми пишеш, Мая, кое точно не ми е наред, цитирай постовете ми!  Grin

« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 05:27:01 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #47 -: Февруари 23, 2014, 05:23:42 »

Ако беше чак толкова "фатално" привличането, вече да бях във Варна да го издирвам под дърво и камък, бре!
Ама че сте!
А човек като се омъжи, да не би да му слагат капаци на очите?! Grin
« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 05:31:12 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Мая
Full Member
***

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242


Профил
« Отговор #48 -: Февруари 23, 2014, 09:53:27 »

Fantaghiro, Наясно съм че си ДЖ.
Явно не ме разбираш, може и аз да не съм се изразила разбираемо с това набързо писане от телефон. Не  съм казала че си влюбена в Тодоров. Това се коментираше тук от компанията тесаджии куковци, на тях така им изглеждаш от страни но и ти им даваш повод с писанията си, …. Не говоря аз  за любов, обичане и неща от сорта, такива думи се съдържат многократно в твоите мнения и в последното също.
Не твърдя че си влюбена, а казвам дори и да си не е в това проблема.

Всеки е свободен да уважава, да е благодарен или обича когото си иска,  но най добре със свободно мислене. Изобще не те съдя и обвинявам ако го уважаваш и обичаш, аз да не съм прокурор.
Аз също му симпатизирам и уважавам въпреки че не съм съгласна на 100% с всичко което говори, ......макар и на теб да ти изглежда че съм против него.Къде е проблема?
Как да ти го обясня, …….най добре с пример:
Първо бях попаднала на дъщерята на Първанов още към 2009 година, и си съставих мнението че тя е интелигентен и умен човек макар и да не бях съгласна с всичко. Когато после попаднах на баща и се  шокирах. Ами всичките и умности и интелигентности, и примери които дава бяха едно към едно с това което говори баща и. Тя нямаше развито собствено мислене, въпреки образованието си по психология. Беше копирала баща си буквално във всичко и в положителните му страни и в заблудите му.
Това имах предвид, наблюдавам нещо такова и при теб относно Тодоров, ……но аз така го виждам, не е нужно да ми се връзваш и да го приемаш!!!


Всъщност вече го казах и преди че изобщо не става въпрос за Тодоров.
Ония небесни откачалки твърдят че нямало невъзможни неща, едва ли не могат да направят от козата овца с ТЕС.
Аналогично и ти правиш нещо подобно разбира се по-умерено само в рамките на психичното- нещо от сорта че с психотерапевт от БАП и с науката,  с Фройд и психоанализата няма невъзможни неща.  Някой ако приеме това, ще отиде ще седне на диванчето или стола и ще е с нагласата че ще му правят нещо ще го оправят без негово участие, защото нали нямало невъзможни неща науката е всемогъща, и разбира се резултат няма да има. Той трябва да е наясно че изхода на терапията му зависи от него, а не от "всемогъщата адски напреднала наука"

Науката в областта на психичното не е наука в буквалния смисъл,  както другите науки.
Науката в областта на психичното(психология/психиатрия) е минала през множество метаморфози, от примитивното древно и не чак толкова древно лечителство през психоанализата до по новите динамични школи.
Виждам и ти си стигнала до тези изводи в едни от последните си мнения. Да, тя не  се е пръкнала от нищото, древните учения и науката не са противоположности, а са исторически етапи на едно и също нещо.
Тези различни метаморфози и течения на психичното са преминавали както през вълни на приемане, така и на отричане. НО приемането никога не е било единодушно, както да кажем се приемат новостите в компютърните технологии, дори ученията на по новите динамични школи са взаимно несъвместими. Ако все пак някой ще се потапя в областта на науката според мен е грешка да се ограничава само с Фройд, най малко да прочете още двама Юнг, Адлер или който си пожелае.

Науката в областта на психичното е относителна работа и е по скоро изкуство от колкото наука.  А диагностиката е най относителното в нея – грешките са много. Повечето си пишат диагнозите ей така условно и то не само в психиатрията/психологията а дори и в медицината.  

Да знам че си „диагностицирана „ с БАР. Но някъде каза че едва не са те вкарали в психиатрия за да те диагностицират. Ако питаш мен е било по добре да те вкарат, за това се искат много, много  наблюдения и то на повече от един специалист. А не просто защото на някой му хрумнало че привидно някой е психясъл и трябва да му сложи такава диагноза.
Те и тесаджиите са психясали но  нямат нито БАР, нито шизофрения, …хпжон да вземем щото го познаваме по от дълго той също няма  БАР и шизофрения въпреки маниакалностите му.

Имам чувството че според теб религизен е равно на БАР и шизофрения и обратно, аз не наблюдавам такава утвърдена зависимост.

Нито приемам, нито мога да отрека че имаш БАР. Това са мои наблюдения, недей да се връзваш за всичко.

 

« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 10:03:38 от Мая » Активен
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #49 -: Февруари 23, 2014, 10:40:40 »

 Grin Аз все повече се забавлявам във форума, но... щях да съм ужасена, ако ми беше казала, че според тебе обичам Тодоров.  Grin Почнах да се питам - абе, аз чак толкова ли задръстена изглеждам?!... на 31 години съм, със седемгодишен брак... Все да знам какво е обич, и какво не е, аз самата трябва да съм писала, че е малко не на място цялата работа, ама ми харесва?!
Сега... погледни един Джексън колко припадаха по него на концерти, аз що да не мога да си позволя да се прехласна по една снимка и четиригодишни разговори?! Grin
***
Хубаво де, ама сред последните ми мнения има едно, в което пиша, че 70% за моето стабилизиране се дължат на мене, 30% на Тодоров, това не означава ли нещо? Там, където БАП току да ги възпея... ами аз малко и се шегувам вече като пиша в този форум.  Grin И в последно време вече се опитвам да се приземявам и да изляза от това състояние. Обаче никак нещо не ми допада тази работа с приземяването, честно.  Grin
***
Когато влязох в този форум, не знаех много неща за пси-тата, макар да мислех, че знам. Когато Хпджон говореше, че БАП била фирма и при условие, че психиатрите там осъждаха БАР на хапчета до живот, бях настроена много отрицателно. Трябва да седна и да чета обаче, какво съм писала в крайна сметка във форума за БАП и какво само съм си мислела за нещата, защото... Grin абе, нали ти казвам, че съм била долу - горе 3-4 години ама буквално във филм и нищо чудно.. да съм пропуснала да напиша много неща, които реално съм си мислела за тук.
Също и аз се стремях да не осъждам преди никого крайно, във всеки тук търсех хубавото, абе доверчива бях много. Изхождах от максимата "Това, че при мене не действа, не означава, че няма да помогне на някой друг" Grin
***
Относно Хпджон, въобще не искам вече да говоря за него, защото.... От една страна аз наистина го уважавах, от друга вече не, от трета - в крайна сметка аз като имам да казвам нещо негативно на някого във форума, го правя публично, на лични ако пиша нещо - съм предимно, а дали не и изцяло мила. В личните си съобщения никога не съм си позволявала да обиждам някого. Доколкото помня. Та, при условие, че Тодоров не знае кой му пише тези съобщения, не е ли малко психопатска историята? Ти как би се почувствала ако получаваш анонимни съобщения в такъв форум, влязла с данните си и като специалист?!
 Smiley
Не му е ненормална постъпката, но не е и нормална, не е етична всъщност. Няма значение вече.
***
В психиатрия не стъпвам. Grin Ама и ти си се разписала тоя път....

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #50 -: Февруари 23, 2014, 11:00:12 »

ОПа,апропопо,  Grin, "обичам" Тодоров 100% никъде не съм писала. Тази дума я употребявам много внимателно. Да кажеш, че обичаш някого, след брак е много по - различно, отколкото, когато си на 15 години. 
***
Влюбването е красива илюзия. Айде, мъдрост. Когато заживееш с един човек и продължиш да си влюбен, въпреки че знаеш и отрицателните му качества вече, ето това вече наричам Обич.
 Smiley
Тодоров..... за съжаление, няма да мога да разбера мога ли да го обичам или не мога.  Grin
***
И не ми е  ясно, защо при условие, че животът е един,  Grin след определена възраст трябва човек да е целомъдрен и да върви срещу желанията си?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #51 -: Февруари 23, 2014, 11:03:45 »

Мая, аз четох някаква статия днес или вчера, че Първанов вярвал в телепатията, възможността да ходиш насам натам из животите. Това е психиатър. На мене ми се струва малко странно вече, преди не бях чела затова.. но пак щях да го посетя и то него пред психиатри от БАП , ако имах финансова възможност затова, защото и аз вярвах в подобни работи.
Аз съм изживяла по някакъв начин това хвърчене насам натам из съзнанието, имала съм налудности за края на живота и ми е ясно за какво става въпрос. Поради тази причина всъщност съм против това, дъновизма да се ползва в психотерапия.
Относно това, че част от психотерапията наподобява като замисъл източните учения.... По време на втората криза май? ми щукна това.
Интересното е, че по време на кризи стигам до много интересни заключения и после като ги намеря по книги или статии, преди се стрясках, че някой ме следи в нета, сега ми става драго на душата, че видиш ли - мъдрея. Grin

Аааа..... нормално ли е, форума да е за мен като турския сериал за обикновените домакини? С екстрите, даже участвам в него. Ама толкова ми е хубаво в последно време да вися тук и да си приказвам с енергийните същества, че чак душа не ми дава да се разделя с форума.  Grin
« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 11:13:40 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #52 -: Февруари 25, 2014, 01:14:31 »

Лотхен, г-н Тодоров... от няколко дни се ровя в "любимия" форум на г-н Тодоров - Портала... Чета с нагласата, че аха - аха да стана, дали направо не станах - атеист.
Попаднах на доста интересни неща  и по - специално на постовете на г-н Тодоров. Интересно е, че по време на нервната криза или епизод ако щете наречете, ме вълнуваха същите теми, стигнах до долу - горе същите прозрения, до които е стигнал и г-н Тодоров, който там е заявил, че е атеист.
Та, Лотхен, при мен тази, последната криза е в резултат на това, че се ужасих, защото Богът, в който съм вярвала, може би или направо е една голяма измислица на древните хора. И целият ми съзнателен живот досега се е градил върху една голяма лъжа. Ако просто умираме и няма прераждане, то животът няма абсолютно никакъв смисъл, защото градиш, градиш пък накрая... нищо.
Бих казала, че кризата сама по себе си, беше много интересна, макар и страшна... И да, по време на кризата успях да предрека някои събития... Но това няма кой знае какво значение, защото дори да усетиш, предвидиш нещо, ти обикновено нямаш силата да го предотвратиш...
Друго исках да ви кажа. Та Учителя ако не се лъжа, някъде там из форума казва:"Не търсете Бог извън себе си." Дам, и Бог, и Дявола ако щете, всичко е само в главата ни. Към кое ще се обърнем зависи от нас. Тези религии, които казват да търсим божественото у себе си... може би са на по - прав път от тези, които карат да търсим Бог по горите... Защото честно ви казвам, по време на кризата имах чувството, че се свързвам ту с доброто, ту с лошото... Главата ми има голям капацитет за фантазии...Но разбрах едно, Бог и Дявол има в главата на всеки човек. И всеки човек има силата да се обърне към доброто. Само трябва да иска и да не се страхува, че няма да успее.
Аз продължавам да вярвам, че има хора - ясновидци, че има хора, които лекуват с енергии. Но не вярвам, че Библията е Книгата на книгите. Дори само, защото тази книга е писана предимно за мъже. Една религия е завършена, когато под човек се разбира жена и мъж и дете...  Tongue
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #53 -: Февруари 25, 2014, 01:17:25 »

Малко да се взема на подбив и аз.
 Grin Grin Grin
Само не мога да се сетя, на шега ли написах Учителя или насериозно....

« Последна редакция: Февруари 25, 2014, 01:19:07 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #54 -: Февруари 28, 2014, 09:20:22 »

Не ми е ясно, да му се невиди:
Как този психиатър Първанов едновременно ще вярва, че някои хора се завръщат в миналите си животи  и в същото време, ако му се изпляскам насреща по време на криза и му заговоря как някакъв дявол ми се е явил, ще ми предпише антипсихотици/без да посоча, че съм дрямала на включен телевизор, събудила съм се, когато не съм чувала нищо, тв е запецнал, както и в момента ми се случва - просто скапана техника, но за каръщина тогава точно на клип от песен, съдържаща такива елементи и аз тъй като съм се опитвала да си обясня бог и дявол и всичко в света, изтрещявам при вида на това по тв, иключвам го, но не мога да спя и така още малко, докато не посетя психиатър/..... Та как тоя психиатър едновременно ще вярва в миналите животи, но като отида аз с моите брътвежи, ще ми предпише антипсихотици?! Нали вярва, що са ми хапчета в тоя случай, аз виждам реални неща според неговите думи?!
БАР, изхождайки от неговите вярвания, също не трябва да е болест, ами прозрения, способности, ясновидски при това?!
 Grin
Иначе... добре, че поне тоя психиатър е писал, че БАР се лекува предимно с медикаменти, макар пак всичко да опира до индивидуалния случай, но все пак в тоя случай се е презастраховал.
И все пак ми се ще да отбележа, че с вярванията си си противоречи на всичко, което е учил и практикува като професия.

Да посоча, че не съм го посещавала. Просто четох изказванията му тук и там.

« Последна редакция: Февруари 28, 2014, 09:26:02 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #55 -: Май 09, 2014, 09:37:29 »

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo

Айде, пълно освобождение. Днес да ви се похваля отново попаднах на "чудесен случай", хубава личност, умна, умопобъркала се с разни енергийни глупости.

Значи........ досега само Лотхен и още една личност не са имали като предварителна история четене на жълтини из интернет.
Всичко останало е ОКР, шизо, БАР с предистория жълтини.


/Г- н Тодоров, вече спрях да правя кризи при излизане от анонимност, както се предполагаше, имайки предвид всички предишни случаи, в които съм го правела,   Grin Бих се самоиронизирала: да не види хубав мъж, земята ще преобърне!" Smiley Язък, че не съм 30-32 годишно неженено ПР! Grin/

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #56 -: Май 09, 2014, 10:03:26 »

 Grin Още едно пълно освобождение.
Готова съм на среща с всеки от вас, Дъновисти. За да не остане някой със съмнение, че съм фалшива личност. Ще си изнамеря и рецептурната книжка с диагнозата.
 Wink
Може да си носите и средство, чрез което да се установи наличието на упойващи вещества в кръвта ми, което се прави при преглед при психиатър при съмнение за надрусване, за да видите, че няма следи от хапчета, а съм на себе си. Колкото може да съм " на себе си" след толкова кризи и кошмари.
 Grin
Пиша във форума заради себе си и пропиляните години в четене на подобни глупости. /Ако някой смята, че това е признак на неуравновесеност - да пиша въпреки, че никой не ми отговаря. Има статистика, която сочи, че темите се четат.  Smiley Все още не съм набрала инерция да ви "подгоня" по абсолютно всички форуми, които ми попаднат пред очите, ама не така - да тръбя, че Тодоров е 100% успеваем и после да офейкам, ами с лични примери да ви покажа колко си противоречите.  Smiley Че симптоматиката ми е с такова многообразие, а книжлетата така хубаво се вплитаха в нея, че... ще останете без думи... или ще ме баннете, ако не ви изнасям, въпреки че когато си поставя за цел мога и да пропусна Хиподил.  Grin/
Жалко, че по мое време психотерапията я нямаше никаква и беше на мода  Grin леенето на куршум и развалянето на магия. С тези две последните лечения, си осигурих достатъчно кризи, за да продължавам да имам желание да ви "поздравявам" с Хиподил.  
Почти ми мина желанието вече.
 Grin
То почти не остана нищо за казване вече.
Освен, че се чувствам като да съм направила шпагат, без да съм тренирала преди това въобще, за да се стабилизирам.
***
Крайно време е да почна да пиша така, че някой незапознат като влезе във форума, да му става ясно моментално за какво става въпрос.
Под енергийни същества имам предвид същества, писали и препоръчващи книжки като : енергиен вампиризъм, Дънов, задгробен живот, минал живот че и с подробности даже, как изглежда животът, когато се отделиш от тялото Grin, хипнози - особено пък регресивна, и НЛП - особено да седнеш в градинката, защо не и Борисовата, с пет шест стола да ги кръстиш някак си и да почнеш да им говориш  Grin, универсални ключове като ТЕС  Grin, вълшебните свойства на водата и как да й говорим, за да стане лечебна - лечебната вода е ракиената, убива киселините, бе ей, сваля кръвното, виното го вдига и т.н.!  Grin Дядо ми си пийваше стабилно и си отиде на 73-4 години, предостатъчно ми се струва си е поживял?! , та въобще всичкото книжки, в които има енергийни обяснения  Grin.
Медитации също, особено божествени.
Медитацията за здрав психически човек смея да твърдя, че е полезна, но не е средство за лечение на психични болести.
Направо ще взема да си направя речник с използвани изрази за повече яснота. Grin
Ох, да вкарам тук и любимият ми доскоро Уейн Дайър, който ако не беше да се захласне по божественото, имаше много добри идеи. Вашите слаби места беше хубава книжка, но...... следващите са му лъхат на изкукване.
 Grin
Метода Силва - с въртенето на очите 45 градуса нагоре и достигането на алфа нивото. Grin
И толкова много други, които в момента най - вероятно пропускам, защото една ли глупост съм изчела, че да я оплюя?!
« Последна редакция: Май 09, 2014, 11:02:57 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #57 -: Май 09, 2014, 11:19:26 »

Та "мили" енергийни същества, ще си донахвърлям мислите тук, а ако яда продължи да ме държи, ще си пишем на " ваша територия".
Тъй като днес ми се наложи да говоря за първата си криза, си спомних за един от специалните си симптоми, който в последствие преодолях..... с помощта на абсолютното земно и уравновесено мислене на Тодоров, за който цяла фейсбук страница сте създали, в която много темички са: "Тодор Тодоров каза еди какво си, най - често възможно ли е да се терапевтира чрез Дънов "   Grin Grin Grin Grin Grin.
Та да се върна на симптома - симптома беше изтръпване на челото, някакви студени вълни, все едно духа вятър отнякъде, а вратите бяха затворени.
Наскоро беше починал един от родата на мъжа ми, който не харесвах и реших, че може би има енергийна намеса от негова страна.
Година или две по - късно, в ремисия, дъщеря ми беше болна и не бях спала за повече от три часа на ден в продължение може би на седмица. И пак този симптом, но с разликата, че тоя път въобще не ми беше до енергийно обяснение на ситуацията.
Та..... сега, с помощта на Тодоров, тези месеци, си обясних съвсем логично, че..... когато човек си недоспива, тялото реагира с всякакви симптоми.
Макар че дъщеря ми боледува, което не беше хубаво, добре, че не спах в продължение на седмица, за да разбера  през изминалите месеци, че това е симптом, появяващ се от недоспиване, а не от енергийнйа намеса на дух!
 Grin Grin
И за кой ли път ще ви питам, как така ще вярвате във всякакви такива щуротии и в същото време ако аз дойда и ви кажа, че съм новата месия на земята и вие трябва да правите куни лингус на жена си за мир на земята, ще ми предпишете халоперидрол и акинетон?!
Точно това не ми се е случвало, но ей така, да предположим, че реша, че съм толкова специална.
А?!
 Grin
« Последна редакция: Май 09, 2014, 11:21:08 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #58 -: Май 10, 2014, 03:01:47 »

Леле, пак ще изтрещявам. Сега ми дойде на ум друго. Енергийни, ако не знаете, имам познати и от федерацията, тази на светлината. Та ми е чудно как се свързва божествеността с аборта, например?!
Не че съм против него, когато ти е отнето правото на избор, даже съм ЗА!
Хм, и ще ми казва някой, че на някои хора като мен просто не им е писано да получат божествена енергия. Или нещо от сорта беше.
От другаде съм чувала пък за оргии. Че любовта се проявява под различна форма, хубаво, ама пак нещо не ми се връзва с божествено.
Та ква ли ще да е таз божествена енергия не знаяяя. Как досега не ми беше дошло на ум да съпоставя държанието на тези хора с това какво означава божествено?!
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member
*****

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962Профил
« Отговор #59 -: Май 10, 2014, 03:11:12 »

Хм, за още един случай подобен се сещам. Мъж, докарал на жена си цели седем аборта, съвсем спокойно си влиза в църква на великден и си докарва огънчето довкъщи. Че и тя редом с него.
Направо ми се повръща като си мисля за божествени, енергийни и вярващи.
Ей такива са божествените, за които знам.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1