evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 20, 2024, 07:07:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се избавих от ПР - едно момче на 20.  (Прочетена 7647 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #45 -: Октомври 07, 2013, 10:47:44 »

" ...имаш време да всичко което може да се направи за един живот..."

Какво вие искате да направите с вашият живот? Представете си, че сега сте на 85-100г., какво искате да видите за "гърба си" ?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #46 -: Октомври 10, 2013, 05:33:20 »

: )))))))

Иво, споко, като ти мине ПР-то ще си мъж един път. Съвсем сериозно. Няма да търся феерични думи, с които да те съблазнявам. : ))))))))

Просто, на повечето мъже им липсва нежност... Може би ПР е начин да я проявят. И да бъдат мъже навън, а вкъщи... просто нежни към съпругата си. Така, че всяко нещо си има положителна страна и отрицателна. Зависи от гледната точка.

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Dzenn
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил Ел. поща
« Отговор #47 -: Октомври 19, 2013, 09:12:41 »

Охаа.. Не съм писал отдавна. Много съм зает. Тренирам усилено. Първите неща или чудесии от медитацията започнаха да се отключват. Или т.нар. ЧАКРИ. Разберете с медитацията всичко става бавно и постепенно. Точно така както един човек запопва да треенира мускулите си във фитнеса.

До какво прозрение стигнах тези дни? Нещо като депресия - няма! Това според мен вече  е само на основата на една човешка мисъл! Казват: ами мисли позитивно! И там не е тайната сооред мен. Изобщо не мисли! Бъди неутрален. И не че практикувам Дзен,просто така започнах да възприемам света. И още нещо: Фундаментално важно е да разбере човек разликата между щастие и удоволствие - за което ще говоря по късно днес или утре.

Колко е гадно да се погледнеш от странк и да видиш как си се заблуждавал - тва е гадно,тва е яко. А не ти ли се иска за момент да спреш брътвежа на ума?

Още нещо: В Практиката  е истината!  Препоръчвам на всеки: йога и айкидо да тренира (ще пиша по късно защо).

Вече се убедих в силата на немисленото обезателно. Как? Ще пиша по късно. Това ме извади отвъд всякакви съмнения.

ШашмагЮл: почни сериозно да се съсредоточаваш в настоящето. Направи си навик така че ако дойдат лоши мисли да ги обърнеш в позитивни. Дори при лош сън не се стряскай. Практкката е важна. Запили се по 1 път на йога задължително в седмицата. И съветвам те: стига си чела за Елена , за хипохондрици и що е шизофрения.. Ти си започнала процес на събуждане тъй че няма от какво да се плашиш вече. Просто спри с тези неща и усети енергията си. Ще кажеш: " тоз пък ква енергиа"? Ама като ти драсна още някоко реда ще видиш.. Ама пак няма да повярваш.. Разбери всичко е индивидуално докато не го усетиш. И ПРЕСТАНИ ДА КАЗВАШ ЧЕ НЯМАШ ВРЕМЕ!

п.п. сори че има грешки пиша от телефона си и чак сега с ще събуждам а си легнах  в 11:30 снощни Cheesy и ме чака пътешествие днес Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #48 -: Октомври 20, 2013, 05:11:56 »

Дзен, Намасте,  Grin не мога да разбера - не четеш ли какво съм писала или... не си даваш сметка какво съм искала да кажа... ако си навътре с медитацията... абе все ми се струва, че трябва да разбираш, че... съм на крачка от постигането на душевно равновесие... Това, което съм писала досега може и да не е звучало логично... което няма никакво значение. Важното е, че на мен ми беше забавно... И беше важно да се разбере, че не съм целяла да обидя никого, целта ми беше да се излекувам, пишейки тук. И успях.
Няма начин да се запиша на йога, защото, както ти казах живея в на кучето г... ...все още. Grin Иначе и на йога, и на айкидо, особено на айкидо бих се записала.
Ми ще ме извинявате, ако пак не звуча много наред, но два дни по ред си имах работа с властната ми майка, в комбинация с властния ми мъж... Беше забавно да им отговарям остроумно злобно, почти без да го преживявам вътрешно и да гледам малко сеир. Grin Нищо, че в момента ми се вие свят и имам спешна нужда от вода, храна, сън и писане във форума. Grin
С нетърпение очаквам момента, в който ще спра да изпитвам нужда да защитавам с думи себе си. Дзен, вярваш не вярваш, наистина в повечето случаи няма смисъл от мислене, няма смисъл от говорене... аз много често имам чувството, че стената ме разбира по - добре, отколкото хората, с които живея всеки ден, с които споделям уж собствения си дом. Grin
Сред такова нерзабиране всекидневно, си нямаш идея какъв балсам за душата е разговорът с психолози - включвам всички, които малко или много са станали такива, дали чрез медитация, дали чрез обучение и практика...  Grin

Относно енергиите, чакрите... чакрите се изчистват при правилно мислене/а също и при правилна медитация де - или немислене/, този процес става дори несъзнателно. Позитивното мислене се случва едва след като си преодолял старото си аз. Едва след като си достигнал спокойствието, мира в душата, което на Изток наричат Нирвана, но аз предпочитам да боравя с български думи предимно. Та... съвсем ясна ми е целта на медитацията като цяло. Съжалявам само, че има толкова много книги, които заблуждават хората да търсят Бог или каквото и да било извън себе си. Съжалявам също, че аз самата се заблудих през годините, че чрез медитацията се докосваш до нещо свръхестествено... а всъщност ти не се докосваш до нищо друго, освен до себе си, само че на едно по - високо ниво.
Виж сега... Тези два дни наблюдавах енергийния вампиризъм в най - чистата му форма. Grin И отново, и отново простих на себе си и си се възхитих, че все пак се справих. Smiley
Опитах се да ти обясня моите прозрения. Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Октомври 20, 2013, 05:37:29 »

Дзен, искам да те питам нещо:
- Аз не обичам да поставям "етикети" на хората, обикновено избягвам да го правя/Дали винаги ми се получава, е друг въпрос/. Смяташ ли, че това е недостатък - да не поставяш етикети на хората  като този е тъп, този е умен, онзи е грозен и т.н.?
- Дали тук във форума, дали в реалния живот, ако сметна, че един човек е прав в някакво отношение, аз не се срамувам да призная, че е прав, дори да съм имала случаи, в които да съм се карала в миналото с този човек.
Това олигофрения ли е?
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Октомври 20, 2013, 05:59:26 »

Дзен, чел ли си Лао Дзъ?
Според мен той е бил същият олигофрен като американските лекари, според които влюбването било болестно състояние. Grin Grin Grin Grin Нали така пишел Лао Дзъ, животът, влюбването е "мая", с други думи - илюзия... Нещо такова беше по спомени.
Мая или преносна невроза, все тая. Всичките да си гледате работата, няма нищо по - красиво и съживяващо от това да си позволиш да се влюбиш и после влюбването да прерастне в осъзнато уважение и възхищение!!!!!  Grin Grin Grin Grin Чухте ли, г-н Тодоров?! Grin Grin Grin Grin
Ще ви се е невидяло и смахнатите термини и на едните, и на другите! Ние не сме роботи, нито пък сме длъжни да се подготвяме за смъртта нито пък само да стоим на едно място цял живот, медитирайки, в другия случай - друсайки се с хапчета... Тоя живот трябва да се живее като на един дъх, бе, да му се невиди и дъртите и не толкова дърти философи!  Grin Grin Grin Grin
И едните, и другите изкарват всичко около себе си и в себе си или илюзия или ненормално!
« Последна редакция: Октомври 20, 2013, 06:18:33 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Октомври 21, 2013, 06:37:07 »

Дзен, Дзен, вярваш или не... В процеса на самоосъзнаване стигнах до момента, в който си припомних, че ме беше срам да ползвам нови термини, научени в училище или в университета, да сменям акцента дори само, за да не кажат... видиш ли, тая излязла от селския район и се надула... И то логично, срам те, подтискаш, срам те подтискаш, пък накрая почнеш и да забравяш. В крайна сметка това е нещо, което не ползваш в речта си, нали така?
 Grin
Така че... така ми се избистря картинката... че видиш ли тия две психози и една криза са единственият период, в който аз съм се стремяла да мисля самостоятелно и да си направя някакъв свой мироглед относно себе си и света... казано накратко.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА