evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 21, 2025, 05:15:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Online sports betting News at Jackpot Bet Online
[Паническо разстройство]
Howardhocky
Април 18, 2025, 01:42:22

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33
  Изпечатай  
Автор Тема: За БАР-овци и всякакви хора с интересни диагнози : )  (Прочетена 48654 пъти)
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #285 -: Ноември 14, 2013, 10:56:45 »

Мислиш ли?Дали?Всичко ли?А и това ли е целта?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #286 -: Ноември 14, 2013, 01:11:14 »

Не. Целта е да успея и без хапчета. Затова въобще вече няма да се занимавам с каквото и да било, освен с това, с което искам да се занимавам.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #287 -: Ноември 16, 2013, 10:14:57 »

Wink
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 11:05:30 от Шашмагюл : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #288 -: Ноември 21, 2013, 10:32:41 »

Админе, мисля, че е добре да ми изтриете профила или поне писаното от последните три - четири месеца. Сега, когато ми е ясно кое от къде и защо идва, ще става все по - лесно и по - лесно да живея добре.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #289 -: Ноември 29, 2013, 09:43:48 »

Я кажете сега, какво е това чудо: мъжа ми ме критикува, че когато разговарям с него през определено време повтарям едно и също изречение/според мен заключение/. В случая - "Ти трябва да престанеш да гледаш все към майка си и баща си и да почнеш да мислиш за нас." Аз смятам, че имам литературен начин на изказване - увод изложение заключение. Като увода и заключението си приличат. Това ли ще да е или е наченка на старческа черта - да повтаряш по няколко пъти едно и също нещо? И дали не повтарям едно и също нещо, просто защото не виждам реакция на съгласие от отсрещната страна, и правя следното увод, говорене, няма реакция, пак говорене, заключение и насрещна невроза, критика защо повтарям едно и също нещо?Huh?Huh??
Възможно ли е да имам по - сложен изказ и това да го дразни, или пък за това да не ме разбира? Възможно ли е да си имам работа с ограничени хора, неспособни да следят мисълта ми, при все, че се опитвам да говоря бавно в такива случаи и затова да оставам неразбрана? Според мене е твърде възможно да съм се убедила през годините в това, че съм много по - глупава, отколкото съм всъщност. Принципно това, което съм позволила в момента да ми се случва, е безобразие и глупост от моя страна, но аз не съм само това. Доказват го положителните ефекти от мои избухвания с хора през последните дни, не става въпрос за семейството.... Г-н Тодоров, ако продължат да се случват положителни промени в моя характер, направо трябва да ви позлатя!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #290 -: Декември 02, 2013, 08:04:17 »

Религията е чудесен начин да осмислиш иначе провелания си живот, да знаеш, че това е само част от пътя, от вечността, че животът ти има някакъв по - дълбок смисъл...
Какво се случва обаче ако този живот ти е единствен?!  Grin
Винаги има какво да ти разведри настроението, а провалът понякога е само привиден.

Моля само не с цитати от книги на хора, които определят секса единствено като акт за възпроизвеждане.

Като се поразрових в един сайт, в който бях влизала преди първата си нервна криза, който няма да посочвам заради съображения за сигурност, и като видях що за скочубра и що за урунгел тръбят - Не на секса! Cheesy

Незадоволени, недооценени хорица. Хорица, на които по принцип няма да обърнеш никакво внимание. Най - вероятно всеки, принизил секса и сексуалното привличане до грях, е бил неоценен... неудачник.
И да мътнявиш главата на останалите хора, че секса е грях, си е чиста проба злоба: Що пък на мене само трябва да ми е зле?!

Секса е прекрасно нещо, особено, когато обичаш, когато си влюбен. Cheesy
 Grin
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 08:08:32 от : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #291 -: Декември 05, 2013, 01:02:03 »

Религията винаги е запълвала някаква празнота. Много е лесно ако няма баща на място, вместо да кажеш "баща ти като се върне ще му кажа и ще те накаже", да кажеш "бог ще те накаже" Smiley
Без никаква ирония, наистина религията, поне тази основана на "греха" е просто заместител на бащината инстанция. Дори и да я има бащината, божията я подсигурява. Разбира се това в много сбит и почти анекдотичен вариант. А иначе, не забравяйте че налагането на религията е ставало тогава, когато всички мъже или са били на война, или на полето, или някъде. Те са липсвали в семейството. И ето ти една достойна опора, която дава морални и етични правила, вивежда ги, наказва ако не се спазват и т.н. Дава опора. Като се замисля, в България в момента е много нужна, защото мъжете са все по-фрустрирани, тъй като се ангажират с оцеляването, а то видимо е много трудно за много хора. А продавачите на решения се пръкват точно в такива моменти - като с банките със своите кредити, които решават всички проблеми Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #292 -: Декември 05, 2013, 05:55:38 »

Г-н Тодоров... мога да напиша книжка с вицове благодарение на тази, последната ми криза. Grin Някак не мога да се стърпя да не кажа, че поставих диагноза леко психично отклонение на половината си познати Grin А някои от тези хора ми бяха това "критичното мнение" за моето състояние, хора, на които съм се доверила, че имат ясен поглед над нещата и мен. Grin
Админа така и не вкара опция във форума за чат стаи - вие, Лотхен и аз. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #293 -: Декември 05, 2013, 05:58:03 »

Относно бащите, не беше ли грешка да плашиш детето си, че ако не слуша, баща му като се върне ще му се кара?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #294 -: Декември 05, 2013, 07:14:07 »

А продавачите на решения се пръкват точно в такива моменти - като с банките със своите кредити, които решават всички проблеми Smiley

Дам, и тези ми се включиха миналия месец. Grin Трябваше да запазя съобщението, да видите как лъчезарно приятелски звучаха и предлагаха мигновено решение на финансовите ми проблеми.  Grin Време е да изтегля кредит, за да посрещна празниците, както подобава.  tease1 /шегувам се Grin/
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #295 -: Декември 06, 2013, 11:35:27 »

За преносната невроза ще си говоря в мойта тема......  Grin
Скъпи ми драги пиленца, ето как гледам аз на всяко едно мое влюбване - дали реално или виртуално: зарежда ме, творя - имам творчески наклонности, които колкото и да се сторят на някого посредствени, на мен си ми харесват и има хора, които ги оценяват, тези, които са около мен са облагодетелствани от едно малко по - хубаво настроение, което липсваше през последните Години, не говорим за месеци, да подчертая. Grin /Друго, замислете се колко хора на изкуството са били поддръжници на моногамието.../
Нещо друго, зад тази преносна невроза всъщност стои едно голямо възхищение, благодарност, желание да впечатля човека, който е обект на моята преносна невроза.... Grin И да го впечатля не с друго, а с това, че БАР е контролируемо и без хапчета. Smiley
А който и това не може да разбере правилно и го изкриви през собствения си ограничен светоглед... си е негов проблем. Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #296 -: Декември 06, 2013, 03:29:46 »

http://www.edna.bg/pod-zavivkite/sex/myzhkata-seksualnost-v-kriza-4632481?utm_source=netinfo&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=edna.bg_rss_may_2012

И коментарите под статията са интересни за четене...  Grin Специално публикувано заради Квестор.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #297 -: Декември 12, 2013, 11:58:11 »

http://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Айде, едно чао от мене!  Grin Поздравяването с тази песничка не е никак случайно! Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #298 -: Декември 16, 2013, 12:58:44 »

Обаче, големият въпрос на всяка преносна невроза е:
"Кого се опитвам да впечатля всъщност?"

При отговора, започва истинската терапия, принципно. Ако терапевта влезе в контрапренос-на невроза, следва .... сватба Smiley
Не случайно, много аналитици се женят за свои пациентки, под влияние на такива несъзнавани процеси.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #299 -: Декември 16, 2013, 10:32:19 »

Добър ден!
Влизам само да ви обявя,че съм жива!
Добре си хортувате тук!
Целувки на Тодоров и :/// !
Той както винаги е на ниво,и ме обогатява ,като написва всичко точно както и аз го мисля,и така като го видя добре аргументирано,и даде определение,може с малко,но винаги по широко и ползотворно за мен! Съжалявам,чак аз не се разбрах,но на вниманието на Квестор и аз съм влюбена и искам джиджи биджи с Тодоров,а не ТЕС,със себе си!
 Иначе бих се изказала по темата за брака!
 Основни,често срещани грешки има във всеки брак брак:
И има книжки ,в които са добре описани!
 Аз се питам,ако ги бях прочела предварително,по-добре ли щях да се справя и дали въобще щях да ги разбера!
И си отговарям,че разнообразието на видовете,осигурява разнообразие и на грешките,и това винаги води до абсолютно наличие на психични ,характерови и всякакви рознообразия в живота и живеенето!Така е било и така и ще бъде!
  И ако забравя да ви поздравя,то го правя днес!
Весели празници на всички многоуважавани съфорумци!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА