evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 10:12:58 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33
  Изпечатай  
Автор Тема: За БАР-овци и всякакви хора с интересни диагнози : )  (Прочетена 48250 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #60 -: Септември 11, 2013, 05:36:28 »

Лотхен, Лотхен : ))))))))))
Ще ти кажа, че закона на ДГ важи с пълна сила : ))))))))))))
Когато обаче намериш логично обяснение за абсолютно всеки знак, който ти се привиди, докато не почнеш да халюцинираш естествено, престава да те плаши. Затова беше и обяснението относно сгрешаването на думите при бърз прочит, затова писах и за съобщението, което получих, когато се опитах да вляза във форума. Все още не халюцинирам, вярвай, щом мъжа ми ме е оставил да седна на компютъра, при все, че чу последния разказ за последния знак, който видях, значи още не съм изперкала достатъчно.
Няма да ти разказвам вече за знаците : )))))))))))))
Всяка криза е опит за израстване на ума : ) Това са абсолютно детски преживявания. Някъде, някой във времето не е позволил да порастеш, както трябва и както искаш и да те остави да поемеш отговорност за себе си, без да те съди при първият ти неуспешен опит да го направиш.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Administrator
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #61 -: Септември 11, 2013, 07:08:03 »

DG, системата не е разпознала правилно зададените й параметри и затова е дала тази информация. Случват се такива неща, не търсете конспираци, защото няма такива.
Приятен ден!
admin
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Септември 11, 2013, 08:19:22 »

Когато обаче намериш логично обяснение за абсолютно всеки знак, който ти се привиди, докато не почнеш да халюцинираш естествено, престава да те плаши. Затова беше и обяснението относно сгрешаването на думите при бърз прочит, затова писах и за съобщението, което получих, когато се опитах да вляза във форума.
Долу - горе за същото говоря в този пост, админе. Може би в друго време просто няма да ти направи впечатление, но по време на криза абсолютно нормални неща ти се виждат странни. Но са странни, защото в моя случай не разбирам почти нищо от техника : ) Не напразно съм казала, че като не разбираш от компютри просто не трябва да ги ползваш за "скришни неща" : ) Ако толкова искаш да се криеш. Мене вече не ми пука особено, все пак се старая да се пазя, но не на такава цена като досега.  Tongue
А за конспирациите, не помните ли, че конспирацията си я прави всеки като прави всичко само за пари?!  Grin Това беше цитат от предишната криза, но моля не възстановявайте постовете ми. Няма нужда. Тука ще съм ако на някой му е интересно да пита.  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Септември 11, 2013, 09:49:45 »

Лотхен, тука ще съм, мила : )))))))))) И книгата няма да издам сигурно, защото в това положение, в което бях и да бях на работа, щяха да ме изхвърлят. Дори да речем, че все пак се променя, това е толкова трудно за изпълнение, толкова много трябва да си се познаваш, да си знаеш сам номерата, моментите, в които трябва да останеш сам и т.н. и т.н........... Това не е за всеки, бе.

И пак си почвам по старому, пия си кафето, пуша си цигарата, чистя, колкото да не е без хич, децата при баба им, както ги възпита, мъжа го издържам някак като си е вкъщи, чакам да тръгне за работа, пиша два, три реда тук и си лягам да спя. Tongue

От време на време в прилив на неизлята нежност казвам на Тодоров, че го обичам и толкова : ))))))))

Хпджон не смея да го бъзикна за тук, че като го знам и той какъв кибрит е нищо чудно да се включи пак : ))))))))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Септември 11, 2013, 09:50:43 »

А аз бдя за хубавото на приятелите си като орлица, не знаеш ли? : ))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Септември 11, 2013, 10:42:58 »

http://www.youtube.com/watch?v=YkADj0TPrJA&list=TLhj_dKpMdKpU

Лотхен, ето я прословутата песен, която ми изкара акъла в предишната криза. : ) Това на тв в три през нощта, почти без да се чува, даже въобще не се чуваше и след като си мислил на дълго и на широко за световната конспирация, САЩ, илюзията в религията, смисъла на живота и как ще я караме от тук нататък : ))))

Просто трябваше да усиля телевизора и да чуя що за песен е това.  Tongue
Лотхен, нашата болест е абсолютна простотия. Детско държание. Великите откриватели с БАР и шизо, затова са успели, защото при децата липсва логиката на големите, която да ги обременява и по - лесно виждат правилното решение на задачата. И колкото и необременено да ми е съзнанието в момента, освен да си продължа да си пуша и пия кафе, друго не виждам какво да направя : )))) Книга няма да издавам. Ако БАР - овците не могат да се излекуват с това тук написаното, да ходят и да си пият хапчетата незабавно : ))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Септември 11, 2013, 10:44:53 »

Или да използват случая, за да създадат уред, невиждан досега, нови формули в математиката и така нататък...... : )
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Септември 11, 2013, 11:05:13 »

Господин Тодоров, дайте сега да си поговорим за врачките, баячките и шаманите! Как ще ги борим, а?
Истината е, че може би 99,9% от тези баячи са си шарлатани, които имат доста познания по психология. Другото, което писах е изтрито. Все пак да благодаря на всички богове, които има или няма, че имах късмета да се срещна с такъв шарлатан, който ми каза да си спирам хапчетата и да почна да медитирам. Няколко пъти ходих при него да ми лее куршум.

Може ли по един диазепам на всички?
 Grin Grin Grin
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 01:50:41 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Септември 11, 2013, 11:07:56 »

Отворена съм за въпроси от всички бъдещи БАР-овци, които ще идват тук : ) Десет зададени от мен въпроса ще ви дадат отговори, на които никой психиатър няма да ви обърне внимание, нито пък ще ви пита за това, защото БАР било генетично заболяване. Ама друг път! : )
Става въпрос за въпросите, които постнах в началото на темата при корекциите.
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 02:02:35 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #69 -: Септември 11, 2013, 11:15:20 »

Админе, държанието ми пречи ли по някакъв начин на форума?  Grin
Или лекувам всички влизащи от раз? : )
Само кажете и спирам. : )
Иначе всекидневно ще си имате поне един потребител. : )
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Септември 11, 2013, 11:39:11 »

Мамка му, Лотхен, как не си тук сега да си побъбрим! Че не мога да се насладя на победата си над собствената си простотия! Как ще издам книга, бе, жена?! Как?! Кажи ми как ще застана пред тези, които не са като тази ми моя приятелка с твоята зодия и ще им заявя директно какво ми е имало и какви са били неоснователните ми страхове?!
Това е детинщина, Лотхен, която не знам - край  има ли?!! : ))))))))))))
Ох, г-н Тодоров, заставам зад всяка ваша акция срещу шаманите! Или пък не... И аз не знам вече. Аз успявам без хапчета... Защо трябва винаги "покрай сухото да гори и мокрото"? Защо трябва лекарите да твърдят, че това състояние се регулира с хапчета във всички случаи?

Един приятел още при предишната криза ми каза,  че нищо ми няма, само мисленето ми е непродуктивно и не в правилната посока : ))))))))) От позицията на времето, може би трябва да кажа, че е бил прекалено интелигентен, за да ми каже с прости думи "- Проста си, ама имаш желание да поумнееш!"А у този приятел вече не е останало и грам съмнение, че съм баровка, нищо друго : )))))...

Лотхен, бирата ми се отразява чудесно тази нощ, да ти кажа : )))))))
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 02:07:07 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #71 -: Септември 11, 2013, 11:49:37 »

Изтрито...  Според всички пси при всяко психично заболяване /или почти всяко?/ има скрити ползи от болестта, от симптомите. Най - простичък пример е това, че правех криза всеки път, когато не ми се обърнеше внимание от страна на важни за мен хора и това беше моят нескопосан начин да привлека внимание.
Това, че всеки психолог, психиатър, накратко занапред пси, е поддръжник на различна школа не е от значение. От вихренето ми тези дни по различни форуми се оказа, че терапията, която ще се провежда не е от толкова голямо значение, колкото човека, който я прилага върху пациента. И естествено, важно е доколко големи са ползите от болестта при пациента.
С други думи, няма нищо по - важно при една терапия от доверието между пациент и пси.
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 02:13:14 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Септември 11, 2013, 11:52:44 »

Хах, изтрито е... Котките са чудесни животни.
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 02:14:45 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #73 -: Септември 11, 2013, 11:59:56 »

Лотхен, предлагам ти да се запознаем след няколко месеца, макар да се чудя трябва ли, защото винаги има вероятност по време на криза да ни прищрака и да се изтипосаме тука, двете, за да докажем, че ние винаги казваме истината, колкото и да ни струва това?! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Септември 12, 2013, 12:07:42 »

Господин Тодоров, на вас кое ви е любимото животно, ако не е тайна? : ))))))) Може и на лични, нали знаете : ))))))
Простете ми мойта простота, обаче точно сега е продиктувана само от бирата на мъжа ми, която като приличен човек привърших, за да не изветрява.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА