evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 10, 2024, 12:55:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 12
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 12

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Отново с антидепресанти  (Прочетена 4380 пъти)
tanq toncheva
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил Ел. поща
« -: Август 11, 2013, 05:41:50 »

здравейте на всички бях решила да спирам антидепресантите и взех да пропускам да пия през ден,през два чувствах се добре,но имах пак леки атаки и реших пак да си ги пия всеки ден. Пия вече 22 дни без да пропускам и днес съм от атака в атака усещам постоянна тейест в гърдите
изтръпване на лявата част на тялото и това е постоянно цял ден ужасно е и нищо не помага.  Според вас кога ще спрат пак атаките? 
Активен
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #1 -: Август 11, 2013, 05:57:23 »

Танче, днес има магнитни бури и това е една от причините за атаките и на мен не ми е добре. Времето горещо, магнитни буря, слънчевата активност се засилва в последните 4-5 месеца на годината.Пий си лекарствата и ще видиш, че ще се чувстваш утре по-добре. Днес два пъти се обливах с хладка вода в банята, за да се почувствам по-добре. Горещото време активизира нашите страдания, мила. Днес сутринта със събуждането ме удари на плач  и на напрежение, успокоих се като разбрах, че напрежението ми е и от магнитните бури. Ти какъв антидепресант пиеш? Аз в момента взимам деанксит.
Активен
tanq toncheva
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Август 11, 2013, 06:04:45 »

здравей касанена аз пия citalopram 10mg надявам се наистина да е от магнитните бури защото днес ми е много гадно и нито мента глог нито ксанакс нищо не ме успокоявано аз бях започнала уж да ги спирам може сега пак да им усещам страничните ефекти.
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Август 11, 2013, 06:11:26 »

Не се притеснявай, сигурно не е от страничните ефекти. Вчера днес и утре има повишена слънчева активност, няколко дни подред и става напрегнато на по-чувствителните като нас хора. И аз пих успокоително, заедно с деанксита, защото и на мен адски ми е напрегнато. Има такива дни, когато напрежението достига максимум, днес и пуших, направо не мога да се понасям, но гледам нещо да разсее състоянието ми.Когато е топло, всеки август почти, се чувствам по-зле от нормалното, както и през някои пролетни дни. Зимата съм по-стабилна. При теб как е?
Активен
tanq toncheva
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: Август 11, 2013, 06:22:23 »

Ами аз имам ПР от 3 години антидепресанти пия от 2 години но пиех 20 мг преди сега съм на 10мг от 6 месеца и преди пак си имах атаки немога да кажа че съм била напълно спокойна.  Аз по принцип живея в Англия сега съм си тук за почивка и бях решила да ги спра, но незнам какво да правя те и без това не ми помагат много.    Немога да кажа дали зимата съм по добре май по всяко време на годината си имам такива периоди,но днес ми ужасно просто и все са ми в главата инфаркти и инсулти а преди 1 седмица бях на кардиолог и каза че всичко със сърцето ми е ок и на белодробен бях защото мен много ме мъчи задух и той почти не е изчезвал но днес е доста по силен.  Ти от кога си с ПР?
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Август 11, 2013, 06:30:32 »

Ох, от 4-5 години. Ама, не винаги ми е зле. Миналата година през лятото имах тежък период. И сега през август не съм съвсем ОК. Но знай, и смяната на климата влияе. Ако от скоро си тук, може и това да ти влияе. Но днес определено се чувствам най-зле в последно време. Не съм постоянно с ПА, но има пристъпи на талази. При нужда взимам ривотрил. В Англия има ли ривотрил, че тук ще спират вноса, другото му търговско наименование е клоназепам, ако се не лъжа? Опитвала съм с ксанакс, но не се чувствам добре от него.
Активен
tanq toncheva
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: Август 11, 2013, 06:41:16 »

Аз ривотрил никога не съм пила,нп са миказвали че е добър аз пия ксанакс,но от 0,25 четвърт а тук в БГ съм от месецж Англия рядко дават  Такива бензодаепини аз си нося от тук.
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Август 11, 2013, 06:45:21 »

Искаш да кажеш, че в Англия не изписват бензодиазепини ли? Може и от промяна на климата да ти влияе. Нашето състояние се влияе от промяна в метеоролигчна обстановка, смяна на сезони, нещо като язвите:) Казват, че нивата на хормоните се променят от смяна на климата и тази промяна на хормоналните нива обостря ПР.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА