evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 09, 2025, 09:51:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Излекувах се от паническо разстройство  (Прочетена 26087 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2011, 04:32:44 »

---
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:50:54 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Rosit@
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2011, 07:06:10 »

Адски много се радвам за тези от вас,които са се излекували и се радват отново на хубавия си живот.Поздравления!
Аз за съжаление съм си все в същата дупка,изпълена с отчаяние и страх,но все пак има и малко надежда в моето сърчице,че някой ден все пак ще си възвърна стария,хубав и щастлив живот и че ще се усмихвам и смея така истински както някога!Явно и аз трябва да опитам чрез самовнушение да се излекувам,както от самовнушение и си докарах това на главата,но първо трябва да разбера дали наистина всъщност имам причина да се тревожа от някаква болест,което ме изяжда вече!
Моля ви отправяйте по една положителна мисъл и за тези от нас,които все още се борят с това ЧУДОВИЩЕ ПР...да успеем и ние да се преборим като вас!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2011, 07:20:06 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:51:09 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2011, 08:34:10 »

Ето че все по-често успявате да прогледнете отвъд симптомите на ПР. Винаги това което ви е липсвало преди самите симптоми, но ви е било някак по-изгодно, или сте нямали друг избор излиза със симптомите. Вика за помощ чрез тях.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2011, 09:21:01 »

Можем да погледнем на ПР като на един upgrade или по-нова версия на старата ни операционна система - защо ни е старата, след като можем да имаме нова, по-добра и надеждна такава... нали стремежът във всичко е към прогрес. Връщането назад няма как да е прогрес. Не каквито сме били "преди", а каквито ще бъдем "след". Един път имах радостта да се усетя чисто нова след първия епизод на агорафобия, който преодолях... и наистина, направих много нови неща и подобрих, направо смених цялостно живота си. Нещата не си дойдоха на старите места, обаче се подредиха много по-добре, за моя огромна изненада. Кой знае, може и сега така да стане... Да имаше кой да ми каже тогава какво ще се случи, хич нямаше и да се тревожа... и сега ми се иска да се пренеса напред във времето и да видя, че поне част от нещата, които ме тормозят, са се пооправили. Но няма как, пътят трябва да се извърви последователно. Искам вече да му видя края. Че няма да съм същия човек ми е ясно, нито мога, нито трябва, нито искам Smiley
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 09:22:56 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Rosit@
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2011, 01:31:51 »

DG аз не казвам,че преди съм водила живот изпълнен с истинско и голямо щастие...мисълта ми е,че бях много по-спокойна,радвах се на живота въпреки проблемите,които съм имала,излизах постоянно с приятели,веселях се,беше ми забавно с тях,не съм си мислела кога ще умра и дали от какво.Старият си ми живот ме устройва и то много.
От вчера започнах да се опитвам чрез самовнушение да се опитам да си втълпя,че това,от което се страхува,това което ме кара да плаче и да не мога да си живея живота пълноценно е една лъжа...че всичко това си е мое самовнушение и не е реалност,че няма да се случи,ноо все ми изниква едно "ами,ако се случи" и тогава пак се сривам и се скривам в черупката ми обвита от страх и отчаяние!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Февруари 20, 2011, 04:16:24 »

--
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:57:26 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #22 -: Февруари 20, 2011, 08:32:14 »

Как ви се струва факта, че темите свързани със симптомите ви и ПА слязоха доста по-надолу в дискусиите, а темите свързани с търсене на причини и развитие са най-отгоре?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2011, 08:36:03 »

ми евала, най-вероятно всеки от нас е направил по някоя и друга стъпка напред Smiley))))))))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2011, 05:21:28 »

Те темите хубаво слязоха, ама въпросът е в коя какво се обсъжда...
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Rosit@
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #25 -: Февруари 22, 2011, 10:48:01 »

Сега с това ми влизане толкова исках да ви се похваля,че съм направила крачка напред,но...явно съм направила 1 напред и 2 назад!
Понеже незнам дали съм споделила тук,но аз дали съм си внушила(или наистина съм болна това незнам)...та съм сивнушила,че съм болна от най-лошата болест и постоянно чета за нейните симптоми и при най-малкото неразположение аз решавам,че щом имам този симптом и съм болна от тази болест!В неделята незнам как успях,но ми беше доста по-спокойно,бях усмихната,излизахме с мъжа ми на пазар,после готвене и чистене,малко женски глезотийки и така докато си легнах.Сънувах сън,който на сутринта ме стресна понеже знам,че не е на хубаво,но...през деня пак ми беше по-спокойно от обичайното.Е като се прибрах вечерта от работа като,че ли отново всичко ми се срина и пак изпаднах в онова гадно състояние.Ето,че сега ми е отново адски притеснено,ослувам се за "симптомите на страшната ми болест" и нищичко не ми се прави,а си мислех,че мога да се справя,но явно съм грешала! Cry
Активен
ana19754
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
« Отговор #26 -: Октомври 17, 2012, 04:18:37 »

Моля за съвет - някой използвалли е билките на Дончо Тончев билкаря пишете какво знаете за тях
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА