evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 08:36:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: ЗАЩО МЪЖЕТЕ НЕ ИСКАТ СЕКС?  (Прочетена 6911 пъти)
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« -: Юли 13, 2012, 09:23:30 »

Вече ви разказах за моята история и моят какндидат приятел и кандидат съпруг, който ми заяви,че секса не му е приоритет и не го слага на първо място, и не е зависим от него, защото не е правил секс цели 5 години. Това ме смути, г-н Тодоров ми даде някои ценни съвети, които смятам да приложа и ако не проработят приятелство няма да има. Снощи и в предаването на Слави Трифонов, сексоложката Кобилкина каза, че наблюдава същата тенденция, жените й се оплаквали, че мъжете им отказват секс. Нека да обсъдим темата защо мъжете са толкова крайни в решенията си или повечето мъже. За мен това е учудващо, защото винаги съм смятала,че мъжете искат секс повече от жените, а сега какво излиза? Точно обратното. Жените ли стряскат мъжете или пък те са си намерили по -приятни занимания. Но все пак си мисля, че сексът не може да бъде заменен с нищо по приятно. Ще се радвам да чуя различни мнения и от момчетата и от момичетата във форума.
Активен
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1 -: Юли 13, 2012, 10:17:04 »

Ще изброя вероятните причини : ако мъжа е с малък пенис и предишните партньорки са е изсмяли на това (в този случай мъжът би предпочел да използва силната си страна, т.е. качествата на джентълмен, откокото сексуаните си качества, за да Ви задържи); възможно е да има венерическа болест, дори и нелечима такава и просто да няма смелост да Ви я сподели, защото знае, че ще го напуснете, а никой не желае да бъде сам; възможно е да е тотално откачил и да смята, че секса е само за правене на деца и наистина да мисли, че по-важни са отношенията ви в ежедневието, отколкото сексуалните ви.
Егати и темата....
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #2 -: Юли 13, 2012, 10:44:10 »

цитат:.......Един мъж иска да станем приятели, а даже отива и по-далеч като ми предлага брак............

цитат: Вече ви разказах за моята история и моят какндидат приятел и кандидат съпруг............

kasanena, всичко това ми изглежда много странно и за моите разбирания не мога да го проумея.
Не казваш нищо за този човек освен че секса не му е много важен.
Изпитваш ли,  чувстваш ли нещо към него?Huh??                                                  

Може и да бъркам, но малко ми е съмнително някой от вас двамата да е влюбен да има някаква тръпка, ако е поне малко то ще има спонтанен магнетизъм/електричество и секса идва от само себе си защото се обичат хората и им е хубаво, а не защото така се прави по принцип в обществото.
Даже и да е неангажиращ секс, пак трябва да има някакво привличане пък макар дошло и от краткотраен разговорен контакт.

Аз имам чувството че  не го познаваш този човек.  От колко време го познаваш. Казваш че дори и не сте приятели......обръщението ти  "един мъж" ми е много особено за ситуация където се пределага брак. Обикновено се казва "приятелят ми ми предлага брак, мъжа който обичам ми предлага брак или нещо подобно". За да се говори за брак трябва да имат двамата някакъв съвместен преживелищен опит от разнообразен характер.
Аз лично приемам секс БЕЗ брак цял живот, ...нали това си е мое не ти го натрапват, .......НО Брак без да е имало секс накратко без да навлизам в подробности не го разбирам.

« Последна редакция: Юли 13, 2012, 12:25:01 от Мая » Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3 -: Юли 13, 2012, 11:13:48 »

Не бих казал, че мъжете не искат секс. Всеки го иска, защото е нещо приятно. Ако някой се отказва от него е възможно да си има някакъв личен проблем, за който партньорката му не знае-еректилна дисфункция например. Във всеки случай това са неща които трябва да се обсъдят между тях двамата, а ако решат могат да посещават и сексолог.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #4 -: Юли 13, 2012, 02:28:06 »

цитат:.......Един мъж иска да станем приятели, а даже отива и по-далеч като ми предлага брак............

цитат: Вече ви разказах за моята история и моят какндидат приятел и кандидат съпруг............

kasanena, всичко това ми изглежда много странно и за моите разбирания не мога да го проумея.
Не казваш нищо за този човек освен че секса не му е много важен.
Изпитваш ли,  чувстваш ли нещо към него?Huh??                                                 

Може и да бъркам, но малко ми е съмнително някой от вас двамата да е влюбен да има някаква тръпка, ако е поне малко то ще има спонтанен магнетизъм/електричество и секса идва от само себе си защото се обичат хората и им е хубаво, а не защото така се прави по принцип в обществото.
Даже и да е неангажиращ секс, пак трябва да има някакво привличане пък макар дошло и от краткотраен разговорен контакт.

Аз имам чувството че  не го познаваш този човек.  От колко време го познаваш. Казваш че дори и не сте приятели......обръщението ти  "един мъж" ми е много особено за ситуация където се пределага брак. Обикновено се казва "приятелят ми ми предлага брак, мъжа който обичам ми предлага брак или нещо подобно". За да се говори за брак трябва да имат двамата някакъв съвместен преживелищен опит от разнообразен характер.
Аз лично приемам секс БЕЗ брак цял живот, ...нали това си е мое не ти го натрапват, .......НО Брак без да е имало секс накратко без да навлизам в подробности не го разбирам.

Мая, познавам го този мъж от около месец-два, запознах се с него покрай работата ми. Той твърди,че ме харесва и че държи на мен и иска да си общува с мен сериозно, дори и да се ожени за мен. Аз в началото изпитвах симптатии и тръпка към него, докато не започна да ми говори тези неща и малко се постреснах  и сега не съм въодушевена много, а по-скоро внимателна. Той е интелигентен човек, но ме стресира с това, че каза в началото да не бързаме със секса, той неминуемо щял да се появи някои ден и че 5 години е бил без секс. Странно защото изглежда добре и е умен мъж. Сега сме във фаза на разговори и само толкоз.Има нещо странно, времето ще покаже.
Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #5 -: Юли 13, 2012, 06:30:24 »

"той неминуемо щял да се появи някои ден"

Аз лично не бих разчитала на това.
Комбинацията "5 години без секс" и "предложения за брак след 1-2 месеца" ми е адски странна.
Може би този твой приятел има някакъв проблем, който не е готов да сподели. Може би използва времето, което прекарвате в разговори, за да те опознае и да реши дали да сподели.
Може би....
Активен

"Illegitimi non carborundum"
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #6 -: Юли 13, 2012, 06:35:21 »

Цитат
Сега сме във фаза на разговори и само толкоз.Има нещо странно, времето ще покаже.

Оределено има нещо странно. Но пък във фазата на разговори няма нищо лошо(стига да са неангажиращи и да не ти натрапва брак) , те могат да доведат до спонтанен взаимен интерес, а може и да го отхвърлят тотално.

Взаимен интерес. Ако той продължава да те харесва и държи на теб, но при теб няма подобни усещания...............според мен няма смисъл.
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 06:37:34 от Мая » Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА