evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 02:21:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Каква е причината за появата на Паническо разстройство?  (Прочетена 4541 пъти)
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #30 -: Юни 27, 2012, 05:08:14 »

хаха  Smiley

конфликтния човек си трайка сега и чака бурята да отмине, че да продължи да си продава калпавата психотерапевтична услуга.

тодоров на всичко е готов, дори сигурен съм, е платил, за да не пиша тук и да не му клатя дохода. Това е.

Не съм забелязал силно изразена агресивност (както при вас) във форумното поведение на господин Тодоров.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #31 -: Юни 27, 2012, 05:09:54 »

май някой не си е пил хапчетата тази сутрин Roll Eyes
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Юни 27, 2012, 05:10:39 »

май някой не си е пил хапчетата тази сутрин Roll Eyes

Можете ли да бъдете по-конкретен.
Активен

Илф и Петров
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #33 -: Юни 27, 2012, 05:11:46 »

Почнах да пиша нещо в другата тема ама и тя е заключена.
Все пак мисля че форумната динамика е полезно нещо и реших да го постна тук. Хпджон теб за пример, защото както се вижда ти палиш огньовете, а хората се питат защо. Тъй като това е и една от причините за ПР при някои личности мисля че е по темата принципно. Малко на гърба на хпджон, но той е свикнал и мисля че няма проблем с това.

За пореден път се убеждавам, колко е полезно човек да е в група, за да получава обратна връзка за поведението си.
Според мен не се случва нещо кой знае какво във форума. Просто комуникацията стана междуличностна, а не обмяна на информация. Недостатък е, че този формат въпреки, че има своите правила, не е достатъчен за да се разгърне подобна междуличностна динамика, поради простата причина, че предоставя възможност за анонимност, както и заради това, че няма зададена подобна цел, според мен. Така много често подобна динамика ще излиза от граници. Хора различни има, някои са фиксирани към правилата, други фиксирани към това да ги нарушават. Тази пък фиксация може да има различни функции. Почти съм сигурен, че ако всички започнат да се държат, като хпджон той ще стане като нас, като общото между всичко това ще е че е различен на "фона" и ще изпъква с тази различност. Това обаче, винаги ще е мотив да предприеме такова поведение, че по един, или друг начин да е център на внимание, без значение, дали в единият случай ще използва послушание, в другия погазване на правилата, а в трети погазване на авторитети. И това е просто динамика. Ако преди това му е докарвало симптома, наред със страданието от самият симптом, той му е отнет. И тъй като нищо не е поставено на негово място, дори разбирането за личностното му ядро, неминуемо ще се включат друг тип поведения за да си докара необходимото внимание, което както виждаме ще му докарат конфликт с групата. С групата като цяло. Тук е малка форумна група, но в реалният му живот с други групи - роднини, колеги, приятели, общество като цяло ...  може би ще е пак така. Това е всъщност действителният проблем. Форумния проблем просто е карта, макет на истинският проблем навън, където има живи хора реална комуникация и реално ежедневие.

Има една поговорка:
"Ако човек знаеше всичко за другите, лесно би им простил".

« Последна редакция: Юни 27, 2012, 05:16:43 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #34 -: Юни 27, 2012, 05:15:34 »

тодоре,

ти си толкова цензурирано, че не знам дали другаде се среща такова.

Много хитро хлъзваш пак твоите си фикции, за да доведеш докрай онази "битка", за която сам призна.

Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Юни 27, 2012, 05:16:49 »

тодоре,

ти си толкова долно копеле, че не знам дали другаде се среща такова.

Много хитро хлъзваш пак твоите си фикции, за да доведеш докрай онази "битка", за която сам призна.

Виждам и че не сте способен на самокритичност. Това е лоша предпоставка за началото на една евентуална психотерапия.
Активен

Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #36 -: Юни 27, 2012, 05:17:55 »

тодоре,

Виждам и че не сте способен на самокритичност. Това е лоша предпоставка за началото на една евентуална психотерапия.

Абе не ми говори за психотерапия бе момченце! Не ми се прави на многознайко, защото си един буквоед засега, нищо друго.

Аман от теоритици, ей!
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Юни 27, 2012, 05:19:28 »

тодоре,

Абе не ми говори за психотерапия бе момченце! Не ми се прави на многознайко, защото си един буквоед засега, нищо друго.

Аман от теоритици, ей!

Отричайки истината вие я повтържадвате с поведението си.
Активен

Илф и Петров
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #38 -: Юни 27, 2012, 05:20:43 »

Имаш право да си ядосан. Както имаш право да споделяш кой и с какво те ядосва. Например "Ядосан съм ти защото ..." и т.н. Това беше чисто и просто заглавието на поредната заключена хубава тема "споделям че .....".
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #39 -: Юни 27, 2012, 05:21:27 »

тодоре,

заври си в цензурирано всички въпроси на света. Може и да изпиташ удоволствие, знае ли човек
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Юни 27, 2012, 05:22:30 »

тодоре,

заври си в задника всички въпроси на света. Може и да изпиташ удоволствие, знае ли човек

Виждам, че темата за хомосексуализма силно ви вълнува. Дали е възможно именно в това отношение да не сте напълно наясно със себе си?
Активен

Илф и Петров
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #41 -: Юни 27, 2012, 05:24:09 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 08:11:16 от podolski » Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #42 -: Юни 27, 2012, 05:31:59 »

Просто си мисля, че хпджон получава по-различен тип помощ взаимодействайки с другите във форума. Ако бъде махнат, това би било специално внимание, а идеята е да преживее факта, че може да е специален не само ако подхранва централният си проблем - да е център на внимание и да получава доказателства за това, а и по други начини от които ще спечели повече. А той ще печели повече, ако не е за сметка на други хора. Така плаща голяма социална цена, за индивидуално психично удовлетворение. А то не идва като цяло, защото както казах и по-горе една постребност не може да се задоволи с ерзац-обекти.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #43 -: Юни 27, 2012, 05:34:30 »

Просто си мисля, че хпджон получава по-различен тип помощ взаимодействайки с другите във форума. Ако бъде махнат, това би било специално внимание, а идеята е да преживее факта, че може да е специален не само ако подхранва централният си проблем - да е център на внимание и да получава доказателства за това, а и по други начини от които ще спечели повече. А той ще печели повече, ако не е за сметка на други хора. Така плаща голяма социална цена, за индивидуално психично удовлетворение. А то не идва като цяло, защото както казах и по-горе една постребност не може да се задоволи с ерзац-обекти.

С тебе ще си говориме в друг формат по повод цензурирано ти с мен. И по повод затриването на профила ми.

Давай, дърпай локумите си сега. Имате обект. Чопкайте ме, анализирайте ме, забавлявайте се - някои и пуканки си напукаха, доколкото прочетох.

Преди всичко обаче - бъдете здрави!
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Юни 27, 2012, 05:36:20 »

С тебе ще си говориме в друг формат по повод цензурирано ти с мен. И по повод затриването на профила ми.

Давай, дърпай локумите си сега. Имате обект. Чопкайте ме, анализирайте ме, забавлявайте се - някои и пуканки си напукаха, доколкото прочетох.

Преди всичко обаче - бъдете здрави!

Заплашването за саморазправа, било то и по интернет, е наказуемо.

ПС: Казва се "говорим" не "говориме".
Активен

Илф и Петров
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА