evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 10:49:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Може ли съзнанието да влияе върху реалността  (Прочетена 2918 пъти)
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #15 -: Юни 26, 2012, 11:26:13 »

е, аз вече добре познавам тодоров - не се притеснявай, преценката ми е доста близо до неопровержимата истина.

Не си чел достатъчно форума.

Вземи прочети малко повече, тогава ще разбереш много неща.

Напротив, прочел съм по-голямата част от форума и може би цялата ваша кореспонденция. На мнение съм, че няма как човек който не е наясно с психотерапията и не може да я провежда успешно да получи диплома, членство в психотерапевтични организации и да практикува.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #16 -: Юни 26, 2012, 11:36:40 »

Може! Може анонимнико-умнико.

Това е България - тук е възможно да се разхождат франкенщайновци с дипломи така както никъде другаде по света. И калинки също  Smiley
Пък и фирмата, която издава сертификатите обслужва тясно лични финансови интереси и няма интерес да се интересува дали някой куку се дъни като за световно по форумите или не.

Ти може и да си прочел този форум, то въобще не знаеш за какво става въпрос по целия нет въобще. Прочел съм всичко, де що е писало терапевтчето и вече така съм му влязъл в главата, че няма с какво да ме изненада.
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Юни 26, 2012, 11:51:42 »

Може! Може анонимнико-умнико.

Това е България - тук е възможно да се разхождат франкенщайновци с дипломи така както никъде другаде по света. И калинки също  Smiley
Пък и фирмата, която издава сертификатите обслужва тясно лични финансови интереси и няма интерес да се интересува дали някой куку се дъни като за световно по форумите или не.

Ти може и да си прочел този форум, то въобще не знаеш за какво става въпрос по целия нет въобще. Прочел съм всичко, де що е писало терапевтчето и вече така съм му влязъл в главата, че няма с какво да ме изненада.

За законността на въпросните организации не мога да коментирам тъй като не съм запознат.
Активен

Илф и Петров
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Юни 26, 2012, 11:52:45 »

Мисля, че пак се навлиза в тематики, които нямат касателство за лечението на ПР. Отново ще ви приканя да доразвиете тезата си за появата на симптомите в отворената от мен тема.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 11:54:38 от anonymous » Активен

Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #19 -: Юни 26, 2012, 11:56:41 »

Имат, при това е най-сериозното касателство, защото се забатачват хората в 6-та глуха при терапевти, които хал хабер си нямат как да се справят с това състояние.
И Биг фарма е намесена, но това е друга тема.

Просто с престореното си хладнокръвие ще останеш изненадан, че няма да можеш да внесеш реда, който искаш.
Нещата са от ясни по-ясни.

Ако знаеш нещо, пиши. Цитирай статии, дай линкове, съвети, техники и прочее.
От подобно аристократично поведение няма нужда. Има нужда от активно и ефективно действие.

Успех в начинанието!
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Юни 27, 2012, 12:02:32 »

Имат, при това е най-сериозното касателство, защото се забатачват хората в 6-та глуха при терапевти, които хал хабер си нямат как да се справят с това състояние.
И Биг фарма е намесена, но това е друга тема.

Просто с престореното си хладнокръвие ще останеш изненадан, че няма да можеш да внесеш реда, който искаш.
Нещата са от ясни по-ясни.

Ако знаеш нещо, пиши. Цитирай статии, дай линкове, съвети, техники и прочее.
От подобно аристократично поведение няма нужда. Има нужда от активно и ефективно действие.

Успех в начинанието!

Не знам какъв смисъл влагате в "аристократично поведение". Аз не давам мнение по въпроси, с които не съм запознат.
Несъстоятелността на някои терапевти и психотерапевтични организации е ваше твърдение. Аз не се интересувам от това.

Иначе за действието сте прав. Но точно за да може да се уточни какви техники са най-добре приложими е необходмо да е ясно какво провокира ПР, срещу какво всъщност се борим. В този смисъл аз отново ви приканвам да дообясните тезата си.
Активен

Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #21 -: Юни 27, 2012, 12:10:39 »

Не знам защо мислиш, че след приканването ти ще тръгна да дообяснявам каквото и да е било.

Дошъл си вчера в този форум и започна да раздаваш ред и порядък в нещо, което и админа на гугъл не може да въведе.

Изписал съм хиляда и кусур мнения - чети! Всичко съм обяснил.
Няма нужда да повтарям всичко от начало.

Ако имаш проблем ще ти обясня отново, специално за теб. Ама да си пиша отново всичко казано, за да откликна на "приканването"... е няма как да стане.

Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Юни 27, 2012, 12:12:22 »

Не знам защо мислиш, че след приканването ти ще тръгна да дообяснявам каквото и да е било.

Дошъл си вчера в този форум и започна да раздаваш ред и порядък в нещо, което и админа на гугъл не може да въведе.

Изписал съм хиляда и кусур мнения - чети! Всичко съм обяснил.
Няма нужда да повтарям всичко от начало.

Ако имаш проблем ще ти обясня отново, специално за теб. Ама да си пиша отново всичко казано, за да откликна на "приканването"... е няма как да стане.

Твоя воля.
Активен

Илф и Петров
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #23 -: Юни 27, 2012, 11:02:32 »

Цитат
Според мен съзнанието може да влияе върху всичко. То е най- голямото ни оръжие за спреяване с проблемите, трудните ситуации и дори някои болести. Много е важно как мислим, какво мислим и как гледаме на живота ни. Всичко това се отразява на качеството ни на живот. Живеем така, както мислим. Ако винаги сме скептични към хората и живота, отчаяни и намръщени, няма начин да сме щастливи. Ако ли пак сме по- ведри, усмихнати и положително настроени със сигурност ще сме и по- щастливи. Нашето  съзнание е нашата реалност. Ние го определяме. Ние го избираме. 

е хайде и Тодоров да каже мнението си. експерта е тук Smiley Smiley Smiley
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 11:04:38 от Новобранец » Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #24 -: Юни 27, 2012, 12:22:05 »

Както ми даваха преди един пример .... съзнанието е като ездач, който кара много силен бърз и як кон. Ако ездача е слаб - кофти! Ако коня е прекалено буен и необуздан, дори и ездача да е класен - пак кофти! Ако коня е обуздан и ездача е добър, но терена по който се движат е много неравен, наклонен и т.н. Пак кофти.

В този пример се визира съзнавано, несъзнавано и принципа на реалността, или външната среда към която човек трябва да се адаптира, имайки в себе си съзнание /ездач/, безсъзнавано /силен кон/ и среда в която да се движат заедно, като екип.

Активен

http://ttodorov.alle.bg
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #25 -: Юни 27, 2012, 12:44:32 »

Много готин отговор,благодаря!
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА