evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 10:09:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 7
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 7

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се усеща светоусещането на човек по снимка  (Прочетена 14466 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #15 -: Юни 13, 2012, 11:26:19 »

Не познавам психолози, които в какъвто и да е контекст да се занимават с подобни неща. Ако нещата са залитнали на врачуване, е далеч от психологията. Подобни неща, като графологии, познаване по лицата и т.н. не са към научната психология, поради факта, че не са валидни и надеждни, т.е. не са по-различни от едно обикновено налучкване, а психологията е наука и не се занимава с "тука има, тука нема".
Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #16 -: Юни 13, 2012, 11:27:14 »

Това добре
ама как се вижда душата в очите. Психоложката ми по снимка на даден човек позна характер, интелект, сексуалност, маниери, финансово състояние и т.н.

Е, аре де човек, дай името на тази жена. Или поне да ти дам снимка да я питаш. Любопитно ми е.
Кога ти е следващата среща с нея, за да подготвя хубава снимка?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #17 -: Юни 13, 2012, 11:28:41 »

"именити психиатри-психотерапевти"

Именити само в твоята глава и още няколко Smiley Никой никъде не ги е чувал - ни психиатри ни терапевти /то второто е ясно де, ама поне колегите психиатри да са чули, но ... уви/.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #18 -: Юни 13, 2012, 11:30:17 »

Не познавам психолози, които в какъвто и да е контекст да се занимават с подобни неща. Ако нещата са залитнали на врачуване, е далеч от психологията. Подобни неща, като графологии, познаване по лицата и т.н. не са към научната психология, поради факта, че не са валидни и надеждни, т.е. не са по-различни от едно обикновено налучкване, а психологията е наука и не се занимава с "тука има, тука нема".

тодоре, погледни си темата въпроси към тебе!

Че ти си по-зле от баячка, защото не само налучкваш с купищата въпроси, където задаваш, но изглежда откровено не знаеш какво да правиш.
В тази връзка за 15 минути една врачка върши много повече работа от теб - по опитна най-малкото ще е с въпросите.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #19 -: Юни 13, 2012, 11:32:20 »

Това, че задавам въпроси не означава, че аз не съм си отговорил вече на тях. Но изкуството в психотерапията е човек сам да стигне до тях, а не аз да "познавам", т.е. в психотерапията има етика.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #20 -: Юни 13, 2012, 11:32:35 »

"именити психиатри-психотерапевти"

Именити само в твоята глава и още няколко Smiley Никой никъде не ги е чувал - ни психиатри ни терапевти /то второто е ясно де, ама поне колегите психиатри да са чули, но ... уви/.

колегите психиатри... ехеее, видяла жабата да подковават коня и тя вдигнала бутче  Cheesy
Ти не си психиатър, бе пич. И не се прави на нечул, защото си чул от доста неприятни за теб източници, но тук не е мястото да го обсъждаме това. Пък и ти си знаеш, правиш се само за пред форума. Хитърчо  Cheesy Cheesy
Активен
Мегатрон
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #21 -: Юни 13, 2012, 11:33:14 »

Това, че задавам въпроси не означава, че аз не съм си отговорил вече на тях. Но изкуството в психотерапията е човек сам да стигне до тях, а не аз да "познавам", т.е. в психотерапията има етика.

добре, а как се вижда светоусещането на човек по снимка. по какъв път - телепатичен, екстрасензорен, маниен, извънземен
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #22 -: Юни 13, 2012, 11:34:33 »

Ха-ха-ха Smiley

Сега пък и изкуствовед се изписа. Стреляш с някакви въпроси, които тотално объркват хората. Да си видял някой да ти се е вързал за повече от 4-5 поста? Не. Знаеш ли защо - защото е безмислено. В други случай си плащат хората за това, но в крайна сметка си решават проблема при истински специалисти.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #23 -: Юни 13, 2012, 11:35:26 »

По психопатиен се вижда най-добре Smiley Психологията не се занимава с подобни неща, защото след многобройни опити с "майстори" от изброените неща е доказала, че са несъстоятелни. Парапсихология и психология са различни неща. Второто е наука.
Активен

Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Юни 13, 2012, 11:36:50 »

По психопатиен се вижда най-добре Smiley Психологията не се занимава с подобни неща, защото след многобройни опити с "майстори" от изброените неща е доказала, че са несъстоятелни. Парапсихология и психология са различни неща. Второто е наука.

Психопатиен? Какво е това.
Тя моята психоложка много се надигна в последно време. Май даже и хора от телевизията е сканирала.

Към г-н Тодоров
ПС. Последно. Кое се вижда в очите - душата или разума, или и двете
Аз от опит зная че душата е в съвсем друго поле, поле на пространство на варианти
« Последна редакция: Юни 13, 2012, 11:41:29 от strahova5432 » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #25 -: Юни 13, 2012, 11:39:38 »

А,

Психопатиен? Какво е това.
Тя моята психоложка много се надигна в последно време. Май даже и хора от телевизията е сканирала.

А, strahova5432,

забравил съм да ти споделя, че според тодоров всички са психопати.
След няколко поста ще бъдеш и ти обвинен в това, особено ако го зачешеш о неудобни за него теми или изобличиш незнанието му, което демонстрира в гигантски количества.

По презумпция, хората, които не му ходят по свирката в този форум са психопати. Така че не се стряскай, нормално е  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #26 -: Юни 13, 2012, 11:39:42 »

" Ти не си психиатър, бе пич. И не се прави на нечул, защото си чул от доста неприятни за теб източници, но тук не е мястото да го обсъждаме това. Пък и ти си знаеш, правиш се само за пред форума. Хитърчо  Cheesy Cheesy"

Нито една психотерапевтична школа не е чувала за него, асоциацията на психиатрите в София също ... аз пък освен лоши отзиви, други не съм чувал, освен от вашата групичка, които са в другата крайност. И то ги чух когато ти разлая кучетата тук из форума. Да си бяхте кротували поне, а то така всичко си лъсва. Сам "войн" в тези среди няма. Ако има такъв ... не му е чиста работата Smiley
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #27 -: Юни 13, 2012, 11:42:17 »

освен от вашата групичка, които са в другата крайност.  ... не му е чиста работата Smiley

тодоре, коя е "нашата групичка"?

какво означава "не е чиста работата"? Къпя се всеки ден?

А откъде чу лошите отзиви?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #28 -: Юни 13, 2012, 11:44:17 »

Те не са лоши, просто хората са се чудели кой е по-"луд" те, или доктора им Smiley
Те не бяха луди в интерес на истината.
Активен

Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Юни 13, 2012, 11:45:49 »

Те не са лоши, просто хората са се чудели кой е по-"луд" те, или доктора им Smiley
Те не бяха луди в интерес на истината.

Последно. Кое се вижда в очите - душата или разума, или и двете
Аз от опит зная че душата е в съвсем друго поле, поле на пространство на варианти
Активен
Страници: 1 [2] 3 4
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА