evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 10, 2024, 01:54:51 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Изпечатай  
Автор Тема: Възможно ли е депресия при ПР?  (Прочетена 13711 пъти)
bai hui
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #105 -: Юни 07, 2012, 07:04:06 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 08:19:44 от podolski » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #106 -: Юни 07, 2012, 09:10:19 »

"Запознах" се с всичките ти терапевти... Ако трябва да избирам без да имам никаква друга информация може би и аз щях да избера тях.

Малко ми е чудно как тези лекари от ВМА не са в състояние да ти помогнат. Чувал съм добри отзиви за клиниката, макар и не поименно конкретно за някой лекар.

Като цяло ми прави впечатление, че нито един от тях не е строго профилиран в тревожните разстройства. То и няма как да е така, защото основната им работа е психопатология - видях например, че д-р Донче има доста публикации на тема шизофрения и може би е много добър лекар в тази област.

Има обаче и друго - това са психиатри, които са доста натоварени в държавната си служба. Не знам как провеждат психотерапията - дали в клиниката или имат частна практика, но ми се струва, че едно от предимствата на изцяло частно практикуващите е, че нямат ангажимент в клиника, което си е доста голямо натоварване и е времеемко.

Това го казвам не защото да им намирам оправдание, а защото така процедират в САЩ - когато един психиатър натрупа опит и прекара известно време в академичните среди то настъпва момент, в който преминава изцяло на частна практика и обикновено това са най-успешните практики.

Като поостареят и вече не могат да консултират ежедневно създават фондации и центрове и опитват да предадат опита си на някой по-млад. Всичко това съм го чел по книгите от разкази на успешни сега практикуващи психиатри.

Някъде по веригата при теб се получава късо съединение, но причината не е в теб. Трети специалист да сменяш вече вероятно е изпитание за теб. Но си мисля, че до няколко месеца ако нямаш напредък ще трябва отново да смениш терапевта. И този път те съветвам да излезнеш от рамките на ВМА - все пак, очаква се, че там хората работят сходно.

Засега обаче се довери на доктора си - биографията му вдъхва доверие и си заслужава да дадеш всичко от себе си, за да постигнеш добър резултат.
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #107 -: Юни 07, 2012, 09:40:22 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 08:19:39 от podolski » Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #108 -: Юни 07, 2012, 10:15:29 »

Подолски, моят съвет е да посетиш център "Динамика". Там има и много добри психиатри и добри психотерапевти, както и психолози. Със сигурност ще получиш квалифицирана помощ.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #109 -: Юни 07, 2012, 10:18:31 »

Да , ходя при доктори с голям опит. Иначе чета , че доста хора са се оправили с помощта на Д-р Първанов. Да не би форума да е негов?

Ха-ха Smiley

Форумът не е негов - може би не си забелязал, че друг терапевт доскоро се опитваше да сложи ръка върху форума, но виждам, че в последните дни проявява благоразумие и не се меси много много в разговорите между нас - бивши и настоящи хора с психологически проблеми, бивши, настоящи и бъдещи клиенти на психотерапевтични услуги.

Тук се е случило да сме се събрали неколцина справили се и доволни клиенти на д-р Първанов, но това не означава, че тук не се говори и за други успешни методи и терапевти - бялата книга е добър пример в това отношение.

Аз, Ема, Днил, Поопо, Ейнджъл, Илияна, Грийн и може би още няколко, които пропускам имаме успешно завършила терапия при д-р Тодор Първанов. Устойчивостта на успеха ни е изпитан с времето. При това сме постигнали спокойствието си сравнително бързо - за няколко месеца.

От друга страна rasbery230, Селена, владимир споделят успешен опит с други терапевти. Brumbarina изказва задоволство от метод, чрез който се е научила да контролира чувствата си. Скорпи пък е доволна от медикаментите. А ДГ е успяла сама да си помогне, четейки историята на РадостинаМ и прилагайки упорито някои нейни съвети. РадостинаМ пък съвсем сама е открила пътя към щастието си с цената на много време, проби, опити, успехи и грешки. За много хора и история в момента не се сещам, но успехите вече са твърде много, за да смята който и да е човек, че е обречен.

Виждаш колко много хора по един или друг начин са постигнали щастие и спокойствие. Ползвай този опит. Това е богатството на този форум.

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #110 -: Юни 07, 2012, 10:22:35 »

Подолски, моят съвет е да посетиш център "Динамика". Там има и много добри психиатри и добри психотерапевти, както и психолози. Със сигурност ще получиш квалифицирана помощ.

Ще е хубаво някой успешен клиент на Динамика да се включи и да се похвали. В момента ако Подолски ще избира нов терапевт, то трябва да е такъв с доста референции от справили се. Това му е необходимо - вяра в човек или център, откъдето излизат успешно справили се хора.

Тамън те похвалих, че кротуваш, тодоре...
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #111 -: Юни 07, 2012, 10:30:19 »

А ти кога ще се кротнеш, hpjon?

podolski, като слушаш съветите на hpjon, имай си едно наум   Wink
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #112 -: Юни 07, 2012, 10:42:18 »

А ти кога ще се кротнеш, hpjon?

podolski, като слушаш съветите на hpjon, имай си едно наум   Wink

Eеей, много ви харесвам вашия отбор - вечните терапевт и клиент тодоров и трак затова, че с две думи всявате смут и пускате мъглата насред нищото.

подолски - въобще не обръщай внимание и на една буква на трак. Тя се влачи на терапия при тодоров, (който пък те запраща в някакъв център) с години. И от двамата няма да чуеш нещо практично и което ще ти е от помощ, а само дезинформация и подвеждащи неща, които ще те дообъркат тотално.

тодоров е психотерапевт с вяла практика и ако не може да те прикотка има негласен договор с колегите му от БАП в други градове и така си прехвърлят клиенти. Той прави бизнес тук във форума, трак му приглася, защото е развила най-недопустимото нещо в психотерапията - синдрома на привързване към терапевта, а хора като теб, реално нуждаещи се от помощ остават объркани след тяхната намеса.

По-горе ти споделих кой как се е справил. Ти сам си прецени кои хора, кой тип и кой терапевт може да използваш. Ако още малко ги почетеш обаче ще стане като в темата за бременни, където една жена влезна да потърси съвет и накрая тегли една майна на всички, защото не издържа на интригите и напрежението, внесени от тодоров и трак.

Най-добре се довери изцяло засега на д-р Дончев и ако след 5 месеца нямаш напредък, влез пак тук, виж кой как се е справил и вземи ново решение. Другото ще е загуба на време. А сега то ти е ценно.

Успех!
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 10:43:53 от hpjon » Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #113 -: Юни 07, 2012, 10:49:47 »

" тодоров е психотерапевт с вяла практика и ако не може да те прикотка има негласен договор с колегите му от БАП в други градове и така си прехвърлят клиенти. "

В БАП са всички терапевти Smiley Какъв негласен договор? Разбирасе че ще препоръчвам професионалисти. Нали вече няколко реални хора писаха колко са се оправили, там където ти пращаш хората.

Подолски, в "Някавият" център, след като разговарят с теб ще ти предложат оптималният вариант за работа. Там има специалисти от няколко терапевтични направления с обективна квалификация - психотерапевт.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #114 -: Юни 07, 2012, 10:52:18 »

hpjon, мен ме познава цял форум, а ти се криеш и дори за името ти не можем да бъдем сигурни. Лъжеш и мажеш наред. Синдрома на вечния бан май искаш да усетиш ми се струва. С това си твое държание ...

Не ми се занимава с теб днес  Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #115 -: Юни 07, 2012, 10:57:07 »

Ходя на терапия от една година. Какви глупости за годинИ говориш?  Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #116 -: Юни 07, 2012, 10:58:53 »

hpjon, мен ме познава цял форум, а ти се криеш и дори за името ти не можем да бъдем сигурни. Лъжеш и мажеш наред. Синдрома на вечния бан май искаш да усетиш ми се струва. С това си твое държание ...

Не ми се занимава с теб днес  Smiley

това, което трябва да се има предвид, когато се чете такова суперавторитетно изказване от потребител, зовящ се track е, че от повече от 1800 поста в този форум над 1200 са изтрити като на тяхно място седи някакво плешиво ухилено човече.
Т.е., тези думи, които се четат в момента от track след време няма да ги има. А на толкова преходни неща, на които дори сътворилият ги не държи е добре да не се обръща и грам внимание.
Аз поне си седя зад думите. Може някъде да не съм бил съвсем прав, но не съм си преправил мненията.

Това, че имаш фейсбука на 5 човека от над 7000 регистрирани тук цял форум ли прави? Интересна математика Smiley

А, и твърде характерно за отбора знаячи от Варна е, че чат пат сплашва. Вечния бан не е мярка, която би подхождала най-добре на мен. Няма от какво да се страхувам - не съм казал нищо, което да не отговаря на истината. Smiley
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 11:02:15 от hpjon » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #117 -: Юни 07, 2012, 11:09:10 »

Във фейса имам 18 човека от форума, активно си пиша с почти всички, а си говоря по тела с 4. Математиката явно ти куца  Smiley

почваш да се повтаряш с това триене на постове. Седиш си зад думите, но само зад профилното име. Да ти имам авторитета  Cheesy

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #118 -: Юни 07, 2012, 11:13:03 »

Във фейса имам 18 човека от форума, активно си пиша с почти всички, а си говоря по тела с 4. Математиката явно ти куца  Smiley

почваш да се повтаряш с това триене на постове. Седиш си зад думите, но само зад профилното име. Да ти имам авторитета  Cheesy

Макар че винаги ми е било трудно по математика съм полагал доста усилия и смятам, че това е една страхотна наука. Защото говори на неопровержим език.

Ето го и него:

Към момента във форума има регистриани 6327 потребители. 18 по никакъв начин не е равно на 6327, а представлява един пренебрежим процент хора.

Извод - думите, че "мен ме познава цял форум" не просто не отговарят на истината, но и са много, ама много нагла лъжа.

Коментарите са излишни Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #119 -: Юни 07, 2012, 11:21:05 »

ти остави регистрираните. погледнал ли си ги? А колко са активните във форма? Куца ти, куца  Smiley
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА