evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 05, 2023, 12:00:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Агорафобията ме кара да се чувствам като завързана  (Прочетена 1356 пъти)
Hey7
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Април 22, 2009, 10:05:49 »

Здравейте, досега само четях сега искам да напиша нещо. Снощи преживях ужасна криза .Прибирах се с колата към 5.30 след обяд. Попаднах на задръстване. Бях примерно n-тата кола от кръстовището, помислих си ,че ще чакам с часове, нещо ме стисна за гърлото. Познах си симптомите, реших да отворя прозореца, за да влезе свеж въздух. Какъв ти свеж въздух! Влезе дизелово-бензинов. Завими се свят ,поисках да се махна веднага от това място. Исках да тичам. Забравих да ви кажа, че до мен седеше мъжа ми и пушеше. Разкрещях му се да загаси цигарата. Той ми отвърна "пак ли с твоите номера".Стиснах зъби, почувствах се виновна и "то" изскочи. Казах на мъжа ми, че трябва да изляза на всяка цена навън, че не мога да стоя повече в колата. Той обобщи на бърза ръка, че от луди като мен може да се очаква всичко. Без да му мисля повече излязох от колата минах пред нея и изтичах на тротоара. После побягнах  по тротоара. Тичах, тичах, не гледах настрани, само бягах. В един момент видях едно павилионче от което си взех минерална вода, пийнах, намокрих си челото и започна да ми просветва.Не мислех за нищо, само мислех как да прекъсна симптомите. Тичах в посока към "Младост". Там живея. Не бях много далече.Чувствах краката си разранени. Телефонът беше останал в колата, мъжът ми беше свикнал на моите изпълнения. Той и друг път бе ме виждал да напускам така колата и той да я прибираше. И друг път се бях прибирала пеша и с разранени крака, защото след такава криза ме беше страх да взимам  такси, или градски транспорт. Прибрах се пребита у дома и се разплаках, почувствах се хем сигурна, хем ужасно нещастна, че нямам  сили да преживея още веднъж подобно нещо. Винаги си казвам така "Няма сили да преживея още веднъж подобно нещо", но всичко се повтаря до следващия път......
Активен
ikk
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Април 22, 2009, 08:27:31 »

Hey!mujat ti e pulen idiot ako reagira taka!!!az moiat go zapoznah s tozi moi 'defect' oste predi da se ojenim i do den dneshen govoria otkrito na tazi tema s nego! tov e chast t preodoliavaneto - blizkitete ti da go znaiat i priemt kato nesto normalno,a ne ,che si luda!ti ne si!prosto si po chuvstvitelna i emoziaonalna,veroiatno imash i nesto ot detstvoto...bila li si na psihoanalitik?az lichno na sfetofarite se spraviam kato si hapia vuzglavnichkata na rukata)))!! no ne si ostaviam kolata!!!pishi kato go probvash!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА