evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 06:59:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Да се запознаем и да си помогнем като споделяме за ПР  (Прочетена 4826 пъти)
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #30 -: Април 26, 2012, 10:31:57 »

Здравей, 3321. Моите съболезнования за загубата на детето ти...

Моето ПР се отключи също при подобни събития, за малко да изгубя синът си, когато бе на 4 годинки и от тогава съм на приливи и отливи. Сега той е на 22, но аз имам своите сериозни спадове и слава Богу, стабилизирания. В началото, когато се случи това пих антидепресант. Бе сложен, изтощителен танц с медикаментите, но ме стабилизира и ми даде една ремисия от почти 9 години. През това време съм имала своите страхове, разбира се. Най-вече да не се върнат тези ужасни симптоми, но като цяло бях доста добре. Скоро ПР отново напомни за себе си - няма да изпадам в подробности. Но сега не искам да пия лекарства. Просто опитах и от двете - мисля, че психотерапията е по-добра. Тя завършва някак личността, намества пластовете притеснения и дори архаичното псевдовъзпитание от детството ни. Изкарва на повърхността страхове и смущения. Поне при мен се получи така. Работих с чудесен терапевт, който ми помогна много бързо, а отидох доста обострена и неспокойна. За жалост не довърших терапията, така се случи, че ми се наложи да я прекъсна, но се надявам един ден, когато съм по-силна и способна, да я довърша.

Разказвам ти това, за да не се плашиш и да не се отчайваш. Както и да не пропускаш един важен факт, не може 14 години да страдаш от разни симптоми, които да те навеждат на мисли за неличими и страшни болести и още да си жива:) На мен тази мисъл ми помагаше доста, знаеш как сериозните болести се развиват понякога и за месец, дори и дни. Това е просто изтощително страдание на дух в тяло. Мога да те посъветвам само едно, намери терапевт и му се довери. Излей страховете, чуй думите си отстрани... и не зная как ес продължава без най-скъпото в този свят, но мога само да ти кажа, че ти се възхищавам. Ти си борец и може би дори не съзнаваш каква сила таиш, каква сила излъчваш! Стискам ти палци и се надявам да намериш своето решение, което почти съм сигурна, че не е в медикаментите, но все пак не съм лекар, а само човек с опит в това страдание. Мнението ми е пристрастно и на лаик, важното е да сториш онова, което трябва, за да си върнеш кондицията. Колкото и да е странно... да, животът продължава... и е прекрасен...
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: Април 27, 2012, 06:33:44 »

Оф, аз незная вечекакво ми е, снощи ми засвириха ушите и ми прилоша сериозно, после цяла нощ ми беше гадно, сега преди малко пак сериозно ми прилоша....Sad(
Какво е това чудо хора, това прилошаване и оставащото гадене са кошмар за мен:(
Има ли други такива като мен, това да им е редовно???
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #32 -: Април 27, 2012, 07:20:22 »

Оф, аз незная вечекакво ми е, снощи ми засвириха ушите и ми прилоша сериозно, после цяла нощ ми беше гадно, сега преди малко пак сериозно ми прилоша....Sad(
Какво е това чудо хора, това прилошаване и оставащото гадене са кошмар за менSad
Има ли други такива като мен, това да им е редовноHuh?

Едно си баба знае, едно си баба бае. За какво се хабих да пиша изобщо предния пост Огледай се, това е форум за ПР - пълно е с хора, на които им прилошава.

Късмет.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #33 -: Април 27, 2012, 07:50:55 »

О, не!

Форумът далече не е пълен с хора, които им прилошава.

Тук има много хора, част от които съм аз, на които в миналото им е прилошавало, но вече сме намерили ефективно решение на проблема с ПР и страховете.
Доста от нас са преминали успешна психотерапия, благодарение на която сме оставили зад гърба си всички проблеми, за които се пише тук.

Така че, това е форум, в който при добро желание човек може да намери вярно решение. Но може и да избере да продължи да се оплаква и да търси съчувствие.

Две са възможностите, както се вижда и те са еднакво постижими Smiley
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА