evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:42:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6
  Изпечатай  
Автор Тема: Бременност и ПР  (Прочетена 8550 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #60 -: Март 31, 2012, 04:43:31 »

-
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:01:00 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #61 -: Март 31, 2012, 04:51:41 »

Понеже сега се зачетох отново, Ема, откъде разбра, че нещо искам да му кажа на Първанов, че да ме караш сега да влизам през проксита да се занимавам с тъпотиите на бялото братство? Нямам си друга работа ще се занимавам с Първанов да му говоря. Какво мога да му кажа аз на него и какво той на мен  Roll Eyes И за мен изобщо не е важно кой къде ще ходи на терапия. Все ми е тая! Казвам го на n-ти път. Заставам срещу hpjon и неговите глупости. Налага се да очерпням психиатъра, заради него. Ама то какво очерняне е всъщност, след като казвам истината   Shocked

DG, стига си мрънкала наистина  Grin

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Март 31, 2012, 05:19:00 »

---
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:00:44 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Март 31, 2012, 05:23:44 »

-
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 11:12:49 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Март 31, 2012, 05:26:48 »

-
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 11:12:57 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #65 -: Март 31, 2012, 06:43:21 »

DG или който питаше, вече не помня:

Моля, прочетете началото на тази тема - колко пъти се молих на Варненската света троица да не оспамва и тази тема, колко?
Точно тук нямаше нужда да става това.
Но те точно тук намериха човек в нужда, който сметнаха, че трябва да разколебаят и объркат тотално. И постигнаха плана си.
Ето това е консултанта т.тодоров - маже и плеска като за световно и остави един объркан човек да се чувства виновен, че е споделила проблема си във форум. Евала, дето се вика.

Дори препоръчах да се направи специална тема срещу хпджон, ама не - там няма да е интересно, защото хората няма да я четат. Друго си е да пускаме мъгли и лъжи пред публика.

Нека внимателно прочетем пак темата отначало и да видим кой първи споменава д-р Първанов - не съм аз със сигурност. Аз дадох доста обективен пост, в който посочих различни теми, включително и темата на т.тодоров за терапията към решения.

Пак не се сещам кой казва, че всичко е срещу мен, а не срещу терапевта ми.
Ами разправяте се с мен де - но все увяхвате.

Почнахте от това, че съм клонинг, минахте оттам, че съм дещеря му на доктора, че съм самия той, после бях във временна и случайна ремисия, изведнъж се оказах, че съм отразял ПР успешно, но съм станал психопат.

Е а вземете една от всички тези версии за мен и я следвайте последователно. Иначе сте супер смешни, точно както децата в градинката пред блока, когато стане 14 часа и са гладни и им се спи.

Вие за тотален абдал ли ме смятате, че да не мога да се досетя, че аз съм ви просто удобен случай да си излее тодоров страха и яда, че някой доктор се справя успешно ПР и фобии, а пък той самия не може.

Ема го е казала чудничко: Тодоров е "прочетена книга" и бях сигурна, че  той ще пише и на  бога и на дявола, ако трябва, защото се чувства застрашен.

Шубето е голям страх, така е, т.тодоров. Хубавото е, че има решение за него.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #66 -: Март 31, 2012, 06:52:07 »

DG, аз мисля, че можеш да ядеш каквото ти се иска, нали си здрава? Няма нужда да се измъчваш толкова. За пушенето съм против, но моя позната пушеше вечер по една цигара, след като накърми и има 6-7 часа до другото кърмене. Тя също е страстна пушачка. За мен не е оправдано. А колкото до голямата дъщеря, тя сигурно ревнува и трябва да се държите с нея така че да не намира разлика от преди. Отделяй малко време и само за нея, без бебето. То спи повече  и все ощее не разбира. И винаги можеш да ползваш нали1на баб да го гледа докато спи, а ти да обърнеш внимание на голямата дъщеричка. Тя също има нужда от любов и трябва да я усеща 24 часа. Знам, че е трудно, но ще е справиш.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Март 31, 2012, 07:23:45 »

hpjon, ако продължаваш да изкривяваш нещата толкова, наистина ще си помисля, че си всичките тея неща, които си изброил.

И как искаш други да не се намесват, след като само ходиш от тема в тема, освен че рекламираш през пост, позволяваш си да даваш и акъли, далеч от компетентността ти. Много добре знаеш, че в интернет човек е това, което пише. В действителност никой не те знае, може и наистина да си някъв перко. Засега само се гадае по това, което пишеш и явно определенията, които ти се лепят, са си съвсем справедливи. Какво ми се оправдаваш само, че някой ти се бил нахвърлял и не знам си какво. Ай стегни се малко вече! И това ми било мъж! Караш ме да изгрубявам ... Какво искаш? Да започна да ти играя по свирката и да говоря от първо лице множествено число ли? Да, ок. Не виждаш ли колко хора ти казахме, че това не е правилният път за справяне с ПР. Същата ефективност я имат и медикаментите. Но на някои и толкова им е необходимо, за да преодолеят проблема. Не случайно в нета има коментари, че ПР "се лекува" с медикаменти и някои са "се излекували" чрез тях. Както някои получават ПА веднъж или два-три пъти в живота си, други ги получават всяка седмица, трети всеки ден. Кухата ти лейка съвсем ли не побира, бе човек? Искам да ти кажа нещо лично сега. Ти сигурно си третият мъж на който говоря така. Смятай колко си ми паднал в очите. Чак ми става тъпо от факта. Пак ми прочети поста и го проумей най-накрая. Методите на Първанов може и да са ефективни при някои, при други не са. Казвам ти го аз, защото познавам такива. На някои и толкова им е необходимо - няколко техники, да им се вмени какъв точно им е проблемът или може би проницателната натура на Първанов разбира още от първите 4 часа на кой какъв точно му е проблемът. Но има и такива, при които тези методи не са успешни. Имат нужда от истинска терапия при истински терапевт. Никой тук не скача директно към Първанов, макар че ти провокираш тези действия от наша страна. Ето пак говоря от първо лице множествено число. Скача се срещу опитите ти да внушиш на маса форум, че пътят е един и е 100% ефикасен. Да, ама не. Спри се вече. И спри да изкривяваш нечии думи, още повече да обиждаш на градове. Изглупяваш много. Писва ми да се обяснявам с теб...
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #68 -: Март 31, 2012, 07:35:43 »

Ха-ха-ха-ха Smiley

Нарушавам си пак самоналоженото табу за неотговаряне на несигурни в думите си личности и триейки поголовно казаното от тях няколко месеца по-късно:

Цитат
Не виждаш ли колко хора ти казахме, че това не е правилният път за справяне с ПР. Същата ефективност я имат и медикаментите.

Е аз ли знам кое ми оправи ПР или не знам.
     Ето, взимаме например днес - изключително натоварена за ПРум събота - сутринта рано след работна седмица помагах в един склад за стоки - бачкане, нерви. След това, прибиране в нас, бърз обяд - после следва гости на около 30 км от нас с колата.

Всичко това бе абсолютно невъзможно преди терапията ми. Днес не само че е възможно ами дори знам, че мога да се справя и с още няколко неща наред.
     Аз знам какво говоря - пътя за справяне с ПР е точно този, за който вече 300 поста говоря.

И също знам, че медикаментите са един от най-големите фишеци в историята на медицината по отношение на ПР. Също както статините за холестерола, също както куп дерматологични средства.
     Пак повтарям - доста добре съм информиран в тази област не само от любопитство, но и съм професионално ангажиран с тези проблеми. Така че, тези фалшиви постулати можете да ги разправяте на старата ми шапка.
Но е два ли и тя ще ви повярва.

Истината е една и е видно, някой доста болезнено я приемат. Супер безотговорно е да се говори на хора с фобии и ПР да пият лекарства и да се заточват на няколкогодишни терапии. Ако те искат да направят това, ОК. Иначе ставате точно такива, каквито се опитвате да изкарате мен - натрапливи с фанатични епизоди.
« Последна редакция: Март 31, 2012, 07:39:41 от hpjon » Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #69 -: Март 31, 2012, 07:42:49 »

МОЛЯ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ДА СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ТЕМАТА, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ПИШЕ ПО ДРУГА ТЕМА, НЕКА СЪЗДАВА НОВА ТАКАВА, А ДА НЕ ПРЕЧИ И ДА НЕ ОБЪРКВА  ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА  ФОРУМА!!!
АДМИНИСТРАТОР
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Март 31, 2012, 07:46:16 »

Аз пък най-отговорно ще ти кажа, че ПР "се лекува" с психотерапия. Истинска психотерапия! Не с методи, които се прилагат от лекар, без да се е обучавал някъде. Прочел няколко книжки и е готов психотерапевт. Да, ама не. Ако наистина беше толкова добър, колкото ти го представяш, значи нищо не му коства да си изкара обучението и да се легитимира чрез някоя школа.

Погледни темата за споделяне, където DG се вслушва в думите на "шамана" и спира лекарствата. "Шаманът" налучква по същия начин нещата, както и Първанов. А Първанов направо си дава съвети на кой какво точно му е и какво да прави, за да се премахне проблема. Това не е работа на психотерапевт.

И мога да ти кажа, че медикаментите също имат невероятен ефект. За няколко месеца съм 6 точки. Нищо не може да ме спре. Правя всичко, което си поискам, без грам притеснение. Но докога ...

Четеш книжки ... и си супер информиран ... Никой не може да те барне. Ужас! 

П.С От време на време се разсмивам с глас. Хем се смея, хем се ужасявам, че мъж ме кара да се смея толкова подигравателно... Ей, жена ти, ако и нея я тровиш така, хич не й завиждам. Сигурно те е отритнала, заради непрестанните ви спорове в същия малоумен стил и си търсиш нови опоненти във форума  Grin

Админе, най-накрая Smiley hpjon, спри да спамиш вече  Cheesy
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #71 -: Март 31, 2012, 07:48:46 »

Цитат на:  link=topic=652.msg16089#msg16089 date=1333212169
МОЛЯ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ДА СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ТЕМАТА, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ПИШЕ ПО ДРУГА ТЕМА, НЕКА СЪЗДАВА НОВА ТАКАВА, А ДА НЕ ПРЕЧИ И ДА НЕ ОБЪРКВА  ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА  ФОРУМА!!!
АДМИНИСТРАТОР

Благодаря за включването, администраторе.
Сам молих за това в тази тема няколко пъти.

Приятна вечер ви желая!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Март 31, 2012, 07:54:08 »

Сега по темата... Според мен всяка жена, която иска да забременее или е бременна и има ПР, трябва да потърси жена психотерапевт. По обективни причини.

Off topic: hpjon, много си мазен. Изумяваш ме  Grin
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #73 -: Март 31, 2012, 08:42:17 »

http://frognews.bg/news_20773/Misalta_na_maikata_opredelia_deteto/

по темата е.
Активен
angel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #74 -: Април 02, 2012, 03:01:35 »

Здравейте на всички пишещи то темата бременност и ПР!
Отдавна не съм влизала във форума, тъй като не разполагам с много свободно време. Преди няколко дни влязох ,за да прочета поста на един приятел и попаднах на темата за бременността и ПР. Обръщам се към тези жени, които искат да забременеят, но се страхуват ,заради ПР. Искам да споделя с вас, че аз също имах състоянието ПР . Първият път успях да се справя с лекарства. Но близо след година и половина се върнах в началото положение. Тогава започнах психотерапия при д-р Първанов и не посегнах отново към лекарствата. Моето мнение е, че лекарствата помагат на 10 %, останалите 90% са в наши ръце. Така че е по-добре да положим още малко усилия, колкото и да ни е трудно и да вземем и 10% в ръцете си. Благодарение на д-р Първанов успях да се успокоя, да преодолея страховете и забременях . Справих се с състоянието си за 4-5 посещения. Сега съм щастилва майка на момченце,което е  вече на една годинка. Гордея се с това, че от години не съм посягала към лекарствата и че успях да се справя с проблема. От доктора се научих да спортувам, да харесвам четенето на книги, да медитирам, да се наблюдавам, самоанализирам и контролирам. Не искам да правя реклама и да препоръчвам лекар. Всеки сам ще вземе правилното за него решение и ще отиде при този лекар, който сам си избере. Само искам да кажа, че съм твърдо против вземането на каквито и да е антидепресанти по време на бременност. Имах прекрасна бременност като изключим неразположенията в началните месеци.Не съм имала нито една ПА. Ходех на работа до 8 месец и всички ми се възхищаваха и се гордееха с мен. Препоръчвам гледането на много комедии , четенето на позитивни книги и разходки по време на бременността. И нещо много важно, желанието ви да забременете е достатъчно силен мотив, за да се справите с ПР. По време на бременността всички ваши мисли ще са насочени само и единствено към човечето , което расте в корема ви. А след раждането вниманието ще е насочено към отглеждането, възпитанието, към изграждането на силната връзка между майката  и детето. Едно мое менение, до което съм сигурна ,че всички от вас са стигнали- Пр е нещо което самите ние си причиняваме. Отстрани никой не вижда това което ние чувстваме и усещаме и всички смятат че сме идеални и перфектни.Причиняваме си страдание само и единствено на себе си. Не може да срещнем дори разбиране в очите на околните. Затова опитайте да си причините нещо хубаво, което ще направи щастливи не само вас ,но и човека до до себе си. Успех на всички, които искат да имат дете и късмет!!!Няма по-прекрасно нещо от това да  бъдеш майка!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА