evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 11, 2024, 03:05:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 4 5 [6]
  Изпечатай  
Автор Тема: Бременност и ПР  (Прочетена 8556 пъти)
dar83
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #75 -: Май 12, 2012, 06:01:53 »

Аз изкарах бременността без никакви хапчета. Щом аз мога, можеш и ти. Щом някой е успял да се излекува, можеш и ти.
Браво, DG
иска се много силна воля да не вземаш хапчета.
Аз съм съвсем нова в сайта. Страдам от ПА, които лекувах с ципралекс и от 1 година не пия нищо, до деня-3 март, когато получих отново атака. Проблема е , че съм бременна в 3 месец и досега някак си се справям. Само много ме е страх дали ще изкарам докрая, защото вчера бях в болница за задържане и онова гадно чувство ПА се опита да ме завладее, до се разсеях.Само че от вчера съм на тръни да не се влоша, а толкова много бях постигнала през последните 2-3 месеца и то без лекарства.
искам само да допалня, че чакам две дечица и съм ги чакала много години и не искам заради мен, заради това, 4е ме е страх, да се проваля.

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #76 -: Май 12, 2012, 10:34:04 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:42:30 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #77 -: Май 12, 2012, 10:35:25 »

Цитат
искам само да допалня, че чакам две дечица и съм ги чакала много години и не искам заради мен, заради това, 4е ме е страх, да се проваля.

Каквото и да ти се случи помни, че никога не можеш да се провалиш!
Няма такова нещо като провал.
Кой определя критериите за провал и успех? Някакви хора - това е отговора. Защо тези хора да са нещо повече от теб, че да им вярваш на дефинициите? Тези хора просто имат определено виждане по даден проблем и използват неподходящи думи като определения, а именно успехи и провали.

Ти можеш да постигнеш различни резултати, но да се провалиш не можеш никога.
Ако мислиш в плоскостта постигане на различни резултати, а не в плоскостта успех-провал ще намалиш значително напрежението и тревожността си. Тъй като цялята палитра възможности е осъществима по всеки проблем, то ще разбереш, че независимо в коя част от палитрата се намираш, ти просто си постигнала някакъв резултат. Друг е въпроса, дали резултата е удовлетворяваш - ако е, всичко е ОК.

Ако не е - тогава имаш мотивация да постигнеш различен резултат. Но ако се движиш в равнината успех-провал, в първия случай може да се главозамаеш, а във втория да се отчаеш. Нито един от двата не е препоръчителен. Ето, виждаш плюсовете на това да мислиш в равнината на резултатността отколкото в успешно-провалната плоскост.

Желая ти много хубав резултат! Желая ти 2:0 за теб! Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #78 -: Май 12, 2012, 10:37:14 »

Само споко. С второто ми детенце в началото също имах проблеми, защото не знаех, че съм бременна и вдигах тежести. Пий хапчетата, които са ти изписали за задържане редовно, почивай си, не щъкай много, лежи повече. И се моли на Бог, вярвай, че има някой, който бди над теб. Мисли си само хубави работи. Яж пълноценна храна и по повечко даже. Аз съм против спазването на диета по време на бременност. Яж повечко месо за хемоглобина и плодове според сезона Smiley. Тия панически атаки... Колкото повече се тревожиш за тях, толкова по - силни стават. Колкото по - малко ги мислиш, толкова по - леки са или хич ги няма. Ще издържиш без хапчета, вярвай ми. Не се тревожи за бебетата, защото аз през цялата бременност бях много нервна, много се карах на всички около мен, щото не слушат, ама всичко е добре, благодарности там Горе, че всичко се нарежда. Тези дни си писах с хпджон, че нещата в живота ми се наредиха като на филм Smiley Изгледай филма Тайната, защото съдържа много истини.
Да ти разкажа ли моята история, за да повярваш, че филма е верен?
Ми ше я разкажа.
Или как забременях Smiley
Съобщиха ми, че ще ме съкратят от работа. Взех си две седмици болнични къде заради схванат врат, къде заради шока и ужаса, който изпитвах от предстоящото. По време на болничния се преместихме да живеем в новата ни къща, което очаквах от три, четири години. Седмица след преместването ме съкратиха. Седмица след съкращението разбрах, че съм бременна. Smiley
След няколко дни прокървих. Чудехме се как ще се оправим след като съм без работа. Никъде не можах да си намеря. Получавах пари от борсата. По някое време намерих една позната, която поиска да ме наеме на работа, малко преди да изляза в болнични. Излязох в болнични. Родих живо и здраво момиченце. До тук хубаво, обаче имаше проблеми с обезщетението за майчинство. Обаче добре, че са бабите. Едната даде пари, другата също, получихме 600-те лева за второ раждане. И така закърпихме положението. Парите тъкмо свършиха и проблемите с обезщетението се оправиха. И така всичко се нареди.
Виждаш колко динамично се разви всичко. Да спомена ли, че докато бях бременна,голямата ми дъщеря изкара стафилококова инфекция с 39градуса температура, която не се повлияваше от нищо, направи някаква реакция към нурофена и трябваше да й свалям температурата с мокри чаршафи... Беше голям кошмар, но издържах. Така, че не се тревожи за нервите, ако е писано на някой да роди, ще роди независимо от обстоятелствата. Мисли положително или поне не си мисли ужасии. Smiley Опитай да медитираш, за да поддържаш спокойствието си. Мисля, че в медитацията е ключът към излекуване от ПР.

Ето тома е чистосърдечен съвет с много опитност.
Послушай ДГ - тя е много разумен човек!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #79 -: Май 12, 2012, 11:16:24 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:42:13 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
dar83
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #80 -: Май 13, 2012, 03:32:39 »

Благодаря Ви за подкрепана на теб и на hpjon.
Тайната съм е гледала и е гледам отново и отново, вярвам в казаното там.
А това, за равнината е много яко, трябва да мисля в тази насока и не за успехи и провал, аз за моите собствени постижения.
Не зная дали с другите хора с подобен проблем е така, но когато пиша във подобен форум или когато споделям с хора, от които приемам разбиране, се чувствам много по-добре  Smiley Smiley Smiley
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА