evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 20, 2026, 09:11:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 15
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 15

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Chessboard Clinics aimed at Retirees and Staying Alert & Engaged
[Паническо разстройство]
Jasondendy
Януари 15, 2026, 10:15:43

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 7 8 [9]
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво мислите за хипнозата ?  (Прочетена 13879 пъти)
hpjon
Гост
« Отговор #120 -: Март 12, 2012, 04:32:12 »

Да, трак, прощавай, че пропуснах да отговоря на въпроса ти.

Ремисията между двата периода на усложняване на симптомите с ПР не беше въобще ремисия в светлината на сегашното ми състояние. Да, тогава нямаше толкова много страх, но не мога да кажа, че го е нямало в такава степен, каквато е сега.

Още повече, че това бяха спокойни години. И аз умишлено си затвърдявах спокойствието като избягвах да пътувам, избягвах купони и събирания с приятели, избягвах много неща, уплашен, че може пак за ми стане зле. Само и само да си запазя статуквото на спокойствието

След терапията не избягвам нищо. Чувството да живееш пълноценно е неповторимо.
И да ти кажа, вече не ме е страх дали някой ден няма пак да изпитам страх. Аз знам, че страх има и ще изпитвам, но вече знам как да се справям с него. Знам и че той няма да възникне от нищото, защото просто вече съм се научил първо какво предизвиква ирационалния страх и второ - как да се справям със стреса, че да не изпадам отново в тази ситуация.

Ако те интересува още нещо питай - това вече е полезен разговор.

t.todorov,
под хленчещи аз имах съвсем друго предвид - думата я ползвам по-скоро в сленговия и контекст отколкото като синоним на плача.
Не бих си позволил иначе, защото по време на терапията си и аз плаках и не ме е срам от това.

Какви картинки ви се оформят в главата не знам, знам само, че "гнило" ще е новото ви острие на коментарите явно. То край няма да има, нали Smiley Всъщност как ще има край, като не можете и за секунда да признаете някои неща, в които куцукате.
Да ги припомням ли - сайта с конференциите на световните експерти в психотерапията, цифрите на справилите се клиенти, годините ви безплодно писане в този форум, м?
« Последна редакция: Март 12, 2012, 04:37:37 от hpjon » Активен
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #121 -: Март 12, 2012, 04:45:47 »

Дам, наистина е важен резултатът!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #122 -: Март 12, 2012, 04:47:20 »

hpjon, продължаваш да се държиш нагло, обаче. Дали го осъзнаваш изобщо   Roll Eyes
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #123 -: Март 12, 2012, 04:48:13 »

" Да ги припомням ли - сайта с конференциите на световните експерти в психотерапията, цифрите на справилите се клиенти, годините ви безплодно писане в този форум, м? "

Smiley да се смея ли вече да плача ли с вас и аз не знам.
За светила в Ериксонова хипноза ли става въпрос? За кои световни експерти? Не мерси, на мен не ми се ходи на подобна конференция. Хипнозата не ми е приоритет. Придържам се към методите които са приети в цял свят и там където има закон работят с държавния апарат.
Цифрите на справилите се ги има в клинични изследвания, не във форум с агитки, които от ваша страна ще са повече естествено. Нали не очаквате да натиря клиентите си да се регистрират във форум, че  да ме бранят Smiley Изобщо се чудя как как ви хрумва подобно нещо. Чудя се и за коя възраст е характерно да хрумне подобно нещо и все пак си отговарям. Не разбирам и как оценявате присъствието ми във форума като безплодно и не смея да се замисля, какво ли имате предвид да върже някакъв плод. В подобни форуми специалист, който и да е той, може да дава само информация и в краен случай съвети от общ характер.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #124 -: Март 12, 2012, 04:55:46 »

Информацията, която давате е дезинформация. Това пролича от непознаването на основните различия между личностни разстройства и тези, свързани със стрес.

Цитат
За кои световни експерти? Не мерси, на мен не ми се ходи на подобна конференция
Така говори настоящият ни премиер. Нищо чудно, че е избран именно такъв човек. Какво ще ви разправят на вас наистина светилата в психотерапията, та вие всичко си знаете. Хората ще си направят извода - човек, който твърди, че световния опит не му е необходим е ясно що за специалист е. Не ясно е, всъщност - форумен специалист.

Пак от теория на вероятностите изхождам - не очаквам да натирвате никой, оле мале. Просто две години пишейки тук все някой от пишещите трябва да ви е бил клиент и съответно да даде обратна връзка.
Всъщност интерет форума е много полезен в тази си част - обратната връзка.
Ето аз давам такава, но мнението ми не престоява повече от 2 минути ненападнато с лъжи и витиевати фрази от историята на психологията.

Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #125 -: Март 12, 2012, 04:58:37 »

Тодоров, наистина ли няма никой от форума,/освен Мима/ който да е искал заедно да работите, или поне да е имал по-дълга кореспонденция в този смисъл?/имайки предвид разстоянията/
     Много ми е странно.
     Каква е ролята на информацията и съветите от общ характер?
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #126 -: Март 12, 2012, 04:59:21 »

hpjon, ако се застояваше малко повече във форума, освен да плюеш наред, щеше да си наясно, че пишещите идват и си отиват през няколко месеца  Wink
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #127 -: Март 12, 2012, 05:05:19 »

Което трябва да ви говори, че повечето ми клиенти не са от тук. Толкова ли е трудно да се проумее.
А и аз не желая моята работа като терапевт да се обсъжда във форума. В методите които използвам не е нужно първо терапевта да има ореол, и после да почне да работи през него.
Мисля че имате тема за хвалба на доктора. Трябва ли това да се носи из всички теми.
Аз ще похваля пък Мален Маленов от София, както и чичо д-р Давид Йерохам, един от пионерите в България. Мога още много имена на терапевти да изброя. Нито един обаче не струва нали Smiley
Моля ви, правите лоша услуга на вашият терапевт, както и на четящите тук.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #128 -: Март 12, 2012, 05:13:55 »

t.todorov,
извъртате нещата много тъпанарски!!!

За Д. Йерохам съм абсолютно съгласен - имам познат, който е ползвал услугите му в недалечното минало. Чудесен психотерапевт е, от това, което знам от разказите му. Доколкото знам обаче май сега не работи, а само обучава...

Не ни вкарвайте там, където не сме. Ако си мислите, че така ще ни откажете, не няма да ни откажете. Време е да спирам, но веднага ще се включа ако регистрирам несъответствие с истината - нещо, което постоянно правите.

Това е свободен форум и докато админа не реши да направи аут на някой ще си пише който, колкото и както си иска.
« Последна редакция: Март 12, 2012, 05:16:30 от hpjon » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #129 -: Март 12, 2012, 05:19:36 »

hpjon, а ти обиждаш наред  Grin И само да допълня, че аз г-н Тодоров не съм го "намерила" във форума. Продължавам да си върша работата, че се занимавам само с глупости тука  Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #130 -: Март 12, 2012, 05:19:46 »

Е в какво обучава той според вас? Ще ви кажа - това което оплювате. За това ви казах, че не знаете цялата истина за терапията за да обобщавате.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #131 -: Март 12, 2012, 05:29:06 »

Аа, не - така на принципа на последната дума, с която замазвате цяла тема няма да стане.
Не "плюя" против методите въобще - Д. Йерохам е помогнал на въпросната позната, която е с проблем, различен от тревожните разстройства. А тук говорим за ПР. Или за вас в психотерапията всичко е едно...

И тази дума "плюя" не ми харесва - вие сте този, който се държите така.
Просто опровергавам от позицията на световните стандарти глупостите, които чат пат ръсите.
Всъщност, какво толкова страшно има в това, че сте сбъркал на няколко места. Толкова ли е трудно да си признаете грешката и да продължите напред?
Но съдейки по активността ви последните дни мога да кажа, че явно усещате някаква заплаха в хора като мен, които дават обратна връзка. Защото поведението ви е точно на стреснат - пишете ва банк след всяка моя дума.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #132 -: Март 12, 2012, 06:30:10 »

" Просто опровергавам от позицията на световните стандарти..."

Мда, правите го много добре. Продължавайте в същият дух.
Активен

Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #133 -: Март 15, 2012, 03:56:08 »

Цитат
hpjon: Време е да спирам, но веднага ще се включа ако регистрирам несъответствие с истината

Ей това тук е голям смях!!!. В този форум явно има управител(господар)на истината?!  И аз ще се запиша да следвам в някой университет специалност "ИСТИНАТА".
« Последна редакция: Март 15, 2012, 05:49:31 от Мая » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА