evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 08, 2024, 09:00:10 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Изпечатай  
Автор Тема: БЯЛА КНИГА ЗА ТЕРАПЕВТА  (Прочетена 43862 пъти)
radostyg
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #30 -: Октомври 16, 2012, 05:18:49 »

Здравейте,

някой може ли да ми каже контактите на д-р Тодор Първанов в София?

Благодаря предварително!
Активен
elista
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: Ноември 19, 2012, 05:05:25 »

Здравейте! Нова съм във форума :)и може дори и да съм объркала нещо в публикуването. Имам една голяма молба.Боря се с паническото вече 3 години.Тук прочетох много нубави неща за д-р Тодор Първанов. Моля, ако някой има координатите му за София да ми ги изпрати. Предварително благодаря.
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2012, 06:41:46 »

Здравейте! Нова съм във форума :)и може дори и да съм объркала нещо в публикуването. Имам една голяма молба.Боря се с паническото вече 3 години.Тук прочетох много нубави неща за д-р Тодор Първанов. Моля, ако някой има координатите му за София да ми ги изпрати. Предварително благодаря.

elista, човек за да преодолее паническо разстройство или каквото и да е друго психично разстройство трябва да промени и себе си като личност.

Координатите на д-р Първанов могат да бъдат намерени много лесно при самоинициативно търсене в интернет дори по бързо от чакането някой на готово да ги даде. Самоинициативността и предприемчивостта са част от преодоляването на едно психично разстройство......чакането на готово без лична активност само може да забави нещата, или да смени един симптом с друг.

Най-вероятно вече си получила координатите му на Лични, но когато откриеш/осъзнаеш едно нещо сама каквото и да е то, ползата и удоволствието са по трайни и истински.
« Последна редакция: Ноември 19, 2012, 06:43:30 от Мая » Активен
elista
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #33 -: Ноември 26, 2012, 07:48:58 »

elista, човек за да преодолее паническо разстройство или каквото и да е друго психично разстройство трябва да промени и себе си като личност.

Координатите на д-р Първанов могат да бъдат намерени много лесно при самоинициативно търсене в интернет дори по бързо от чакането някой на готово да ги даде. Самоинициативността и предприемчивостта са част от преодоляването на едно психично разстройство......чакането на готово без лична активност само може да забави нещата, или да смени един симптом с друг.

Най-вероятно вече си получила координатите му на Лични, но когато откриеш/осъзнаеш едно нещо сама каквото и да е то, ползата и удоволствието са по трайни и истински.

Мая, аз съм достатъчно зрял човек, за да не очаквам нещата да се оправят с магическа пръчка или само с помощта на медикаментите.За разлика от доста страдащи от ПР доста бързо стигнах до заключението какво ми е и не губих време в ходене по кардиолози, невролози, ендокринолози и къде ли още не.Определено не чакам нищо наготово и поста ти определено ми звучи обидно, защото ти дори не ме познаваш.Преди да помоля за координатите на въпросния доктор доста подробно потърсих и определено няма никаква информация къде  приема в София или координати. Ако ,, такива като мен,, са ти досадни по някакъв начин, има решение- не се хаби да отговаряш.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2012, 10:24:34 »

Задължитело за всеки специалист е да е на разположени на нуждаещите се. Както един лекар открито споделя своите координати, така и един психотерапевт е задължен да го направи. В противен случай трябва да се търсят координати от друг, обикновено някой "излекувал се" при "специалиста", което действа сугестивно и е непрофесионало най-малкото.
Към специалист, който се "крие" и няма ясни и точни координати, както и ясен начин за контакт с него ... трябва да бъдете особено внимателна. Няма психотерапевт от цялата гилдия, който да е "труднооткриваем", но все пак ако "пръска" имената си по всякакви начини - преки, или най-вече косвени, чрез "излекували се", или поставни лица, в които и самият той може да фигурира.
Ако търсите специалист, много важно е да направите собствено проучване.
Всички психотерапевти в България са тук, и в рилежащите препратки:

http://www.psychotherapy-bg.org/
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #35 -: Януари 09, 2013, 10:34:49 »

-
« Последна редакция: Август 30, 2013, 12:16:38 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
harpiq666
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #36 -: Май 29, 2013, 03:04:30 »

Здравейте,

някой може ли да ми каже контактите на д-р Тодор Първанов в София?

Благодаря предварително!
Активен
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #37 -: Май 30, 2013, 07:12:27 »

Телефонътна д-р Тодор Първанов е 0883342773.
Активен
EvaRAngel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Профил Ел. поща
« Отговор #38 -: Юни 01, 2013, 05:28:47 »

Здравейте ! Аз пиша от финландия , както някой от вас можеби знаят . Преди една година получих ПР . Немога да си позволя терапия тук , а и езикът е бариера . След една година мога да кажа че със силата на духа си преодолявам атаките и ги изкоренявам . Не пия лекарства и не получавам помощ от никого . Някак се чувствам горда с това . Преди неможех да пътувам и дори ме беше страх да отида до магазина . сега ходя на работа и с удоволствие се отдалечавам от дома . Помогна ми разбира се четенето . При всяка атака си повтарям , че това няма да ме убие и няма дори да припадна . Вдишвам няколко пъти дълбоко и ускорявам крачка . ако усетя слабост ям шоколад , по добре от медикаменти Smiley Много ми е помагало да опитвам да се разсейвам , а спорта прави чудеса  . Най - важното е да разберем че само химикали в мозъка , създават чувството на страх и безпомощност .
 Немога да кажа че съм 100 % излекувана , но сега живея доста по - нормално .
 Желая на всички успех със тази диагноза . случва се на всеки  . А най - голямата награда е когато преодолеем сами страховете си . Нямам намерение да съм срещу медикаментите или психотерапевтите , просто при мен нямаше как да се случи една добра терапия . Вероятно щях да съм се излекувала много по - отдавна ако я бях започнала ,.
Активен
venum
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Септември 24, 2013, 01:58:13 »

Аз пък чета форума от две години и като гледам тук има един, който подозирам, че не само подкрепя ами е дори самият Тодор Първанов. Никовете, които използва са redjohn и hpjohn. Ако ви интересува ще ви кажа и методите му както и това, че отрича другите методи на лечение дори да са доказани научно с невероятните "доводи" от теория на конспирацията!!!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Септември 24, 2013, 02:45:59 »

Не се стърпях просто.Какво значение има дали Хпджон е първанов или не. Не е ли по - важно това, което пише?! А относно дали е Първанов и Тодоров знае, че не е. А и друго, дори Първанов е на мнение, че определени болести се лекуват с хапчета.
Относно конспирацията, седни помисли, огледай и сама прецени за какво точно става въпрос. Хич и не мисля да се хабя в този форум да пиша едно и също по сто пъти. Достатъчно съм изписала вече.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
venum
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Септември 24, 2013, 05:07:52 »

Извинявай, че те накарах да се изпуснеш. Коя точно си ти,че да казваш за коспирациите с лекарствата. Или си мислиш че 15 човека тук са представителна извадка. Знаеш, ли колко човека са минали през паническо разстройство с лекарства и са забравили за него. А относно Първанов той самия казва, че неговата реклама е чрез хората в интернет, защо да не ви обърка и без това обърканото съзнание в момент на слабост да си докара някой лев? А писането във форума е пожелателно, надали някой ще се стресне, че ти вече няма да пишеш.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Септември 25, 2013, 09:54:10 »

Муцка, няма как да те отсвиря : )))) Не ми е в кръвта. Първо ще ти кажа "Не съди, за да не бъдеш съден", което се отнася и за хпджон и за тодоров, и за теб, и за мен, и за Елена Шахънска, и за кадифето, и за трак, и за Лотхен ако щеш, и за който искаш се сети от този форум, и за всички останали.
Второ, Първанов е много умен човек, който има познания по маркетинг и знае, че няма нищо по - хубаво от рекламата "от уста на уста". Има и нещо друго обаче. Едно е непознат от някакъв си форум да ти каже, че еди кой си му е помогнал много, съвсем друго е да дойде примерно най - добрата ти приятелка, която е имала психични проблеми, и ти каже, че еди кой си доктор й е помогнал.
Затова и няма да си правя труда да пиша тук повече кой ми е помогнал, кога, и с какво. Мисля, че две години са ти достатъчни, за да знаеш кои са.
Също така, специално за психолози, психиатри и всякакви пси, разбери, че всичко е индивидуално. Много е важно да се изгради доверие между терапевт-пациент. Няма ли ги по някаква причина и терапията няма да е успешна. Обаче, извинявай, ама терапевтите да не са Господ, че винаги на 100% да успяват?! И аз да съм на Първанов, на Тодоров ако щеш, на мястото, в един момент ако ми дойдат куку - пациенти като мен самата, в повече, и аз ще почна да си подбирам хората. Ще почна да избирам тези, при които наистина има "смелост", дори да няма "знание". Така че, наистина, ще ти е по - добре да не осъждаш. Просто, като нямаш пари, няма да ходиш при някой, който иска 50-80-150 и нагоре пари, ще отидеш при някой младок, не с много практика. Понякога това може да бъде плюс, понякога минус. Всъщност, зависи си малко и от късмета, ама... Прави са били хората като са казали, че който търси намира.
Обичам ви и ви благодаря! Вие си знаете кои сте.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: Октомври 01, 2013, 09:35:51 »

Моите най - добри терапевти са Т. Тодоров и Хпджон/Редджон/. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
VasilB
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #44 -: Октомври 05, 2013, 08:26:20 »

Уважаеми, г-н Тодоров, искам само да Ви кажа, че д-р Тодор Първанов дава онлайн консултации в beinsadouno.com, както сам можете да се убедите: http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=4495 Той не се "крие" и всеки, който има желание може да го открие и да му пише или да му се обади. Друг е въпросът, че приема високо мотивирани хора, които наистина искат да променят живота си към по-добро. И е прав - нищо не може да се направи с човек, който отива на психотерапия и очаква с магическа пръчка да му премахнат паниката или натрапливите мисли и чака някой друг вместо него да му свърши работата. Това е работата на психотерапевта - да покаже правилния път на пациента за излизане от неприятното състояние, в което се намира и да му даде конкретни насоки, и известно време да го подкрепя в изпълнението на плана им. Останалото го върши клиентът.
Няма човек, на когото да не е отговорил в beinsadouno. Аз лично съм правил контакт с "излекували" се при "специалиста" и смятам, че "излекувалите се подставен лица" при него са много повече от при който и да е друг "специалист" с "тъпийка" и фигурация в списъците на българската гилдия на психотерапевтите. Освен това доста години е бил завеждащ в отеделение специализирано в психотерапията на тревожни разстройства. Това, че някой има някаква хартийка, на която пише, че може да упражнява някаква дейност, съвсем не означава, че е по-добър, от някого другиго, който не притежава такава. Психотерапията, както добре знаете не се практикува от дипломата, а от човека. Не мисля, че е осбено трудно "взимането" на такава диплома и за съжаление много от хората, които я притежават по никакъв начин не успяват да помогнат на клиентите си, дори по-лошо, объркват ги още повече или ги пращат за зелен хайвер в миналото им.
Поздрави!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА