Здравейте. Не че искам да се хваля но сега се чувствам много по добре. Все още има моменти в които ми минават мислите от рода че пак ще се случи , но като цяло съм по - добре. От 3 месеца пия Стимолотон и флуанксол ... от месец и нещо по схемата 2 ст. и 3 фл. Имате ли представа още колко време ще ги пия ... не че бързам да ги спирам ...вдъхват ми известна сигурност.
А и освен това ходих около 7-8 пъти на психолог... там научих някакви методи за релаксация и дишане и от къде е започнал проблема .
Здравей!
Съжалявам да прочета, че си въвлечен в медикаментозната епопея... Но, какво да се прави, БИГ ФАРМА е сила, която не се преодолява току така.
Винаги има шанс да спреш медикаментите и да продължиш успешно и без тях - това е успокоителното в случая поне.
Относно времето, за което ще пиеш лекарствата - вероятно ще те убедят, че това ще трябва да е мноооооооооооооооого дълго време, дори може би до дълбока старост. Така че, отговора на въпроса "до кога" зависи само и единствено от теб.
Бих искал да те попитам, тъй като споделяш, че все още ти минават някои мисли - ти с хапчетата мислите ли лекуваш? Или ги спираш, преправяш... Мислиш ли, че едно хапче може да промени мисленето ти, па макар и приемано с години? Ако не знаеш отговора - направи проучване по въпроса.