evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 02:45:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7]
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ . Дайте мнения .  (Прочетена 12888 пъти)
1vo000
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 83

Профил Ел. поща
« Отговор #90 -: Март 26, 2012, 03:34:45 »

Хм .. възможно ли е сам да предизвикам ПА. Днес като си лежах и нещо се присетих от сорта : ами сега ако се случи ... и то не закъсня .. въпреки че не беше толкова стряскащо като преди
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #91 -: Март 26, 2012, 03:42:00 »

ДА!

Вероятно ти още не знаеш, но всеки път си предизвикваш ПА сам!

Трябва да намериш начин, най-добре с помощта на опитен терапевт, да излезеш от въртележката "ами сега ако се случи".

Защото е много възможно в последствие да не можеш да си дадеш сметка, че си задаваш този и други провокативни въпроси сам на себе си и ще се чудиш защо ти се случват ПА.

Ако можеш използвай съзнателно предизвиканите кризи, за да свикнеш с идеята, че сам си ги докарваш и сам можеш да излезеш от тях.  Т.е., тренирай малко смелост.
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #92 -: Април 29, 2012, 08:51:22 »

Здравейте. Не че искам да се хваля но сега се чувствам много по добре. Все още има моменти в които ми минават мислите от рода че пак ще се случи , но като цяло  съм по - добре. От 3 месеца пия Стимолотон и флуанксол ... от месец и нещо по схемата 2 ст. и 3 фл.  Имате ли представа още колко време ще ги пия ... не че бързам да ги спирам ...вдъхват ми известна сигурност.

А и освен това ходих около 7-8 пъти на психолог... там научих някакви методи за релаксация и дишане и от къде е започнал проблема .
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #93 -: Април 29, 2012, 10:39:32 »

Здравейте. Не че искам да се хваля но сега се чувствам много по добре. Все още има моменти в които ми минават мислите от рода че пак ще се случи , но като цяло  съм по - добре. От 3 месеца пия Стимолотон и флуанксол ... от месец и нещо по схемата 2 ст. и 3 фл.  Имате ли представа още колко време ще ги пия ... не че бързам да ги спирам ...вдъхват ми известна сигурност.

А и освен това ходих около 7-8 пъти на психолог... там научих някакви методи за релаксация и дишане и от къде е започнал проблема .

Здравей!

Съжалявам да прочета, че си въвлечен в медикаментозната епопея... Но, какво да се прави, БИГ ФАРМА е сила, която не се преодолява току така.
Винаги има шанс да спреш медикаментите и да продължиш успешно и без тях - това е успокоителното в случая поне.

Относно времето, за което ще пиеш лекарствата - вероятно ще те убедят, че това ще трябва да е мноооооооооооооооого дълго време, дори може би до дълбока старост. Така че, отговора на въпроса "до кога" зависи само и единствено от теб.

Бих искал да те попитам, тъй като споделяш, че все още ти минават някои мисли - ти с хапчетата мислите ли лекуваш? Или ги спираш, преправяш... Мислиш ли, че едно хапче може да промени мисленето ти, па макар и приемано с години? Ако не знаеш отговора - направи проучване по въпроса.
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #94 -: Юли 17, 2012, 01:12:20 »

Здравейте. Не съм писал отдавна защото се чувствах добре и не исках да се занимавам с форума. Началото на този месец трябваше да отида на психиатър за контролен преглед, но понеже съм на работа не намерих време. Понеже сеувствах добре не намерих време да си купя и лекарсрвата и не ги пия от около 10 дни. Последните дни чувствам замаяност . Вчера видях как една жена се свлече в едно заведение и нз дали припадна или по лошо и от тогава имам моменти на силна замяност последвана от стряскане , горещи вълни и чувството че ще припадна. ВъЗможно ли е да съм получил рецидив от ряЗкото спиране на лекарствата? И защо подяволите гледки и случки като тази ми действат така и ги приемам толкова навътре? Мамка му и лабилна психика :@
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА