Здравейте на всички от форума

,най-накрая и аз се престраших да споделя проблемите си.На 27 години съм-момче с нормална работа и нормален живот до преди 6 месеца когато започна всичко.Та бях на фризьор и се бях отнесъл в мислите си докато ме подстригваха и внезапно получих рязко изтръпване на сърцето (после разбрах от този форум че това е кардиоспазъм) много се уплаших и пребледнях помислих си, че получавам инфаркт.След това отидох и при кардиолог-закачиха ми холтер и пуснаха изследвания за холестерол и триглицериди.Със холтера и холестерола всичко беше наред,само триглицеридите бяха малко над нормата и ми предписаха диета.До тука всичко беше добре спазвах диетата и нямах проблеми,докато една вечер след новините по БТВ даваха едно предаване за хората с тревожни и панически разтройства-обясняваха за симптомите.В този момент изпитах същото чувство когато се подстригвах.Постепенно се престраших да търся информация за ПР от интернет получавах атаки повечето от които траеха кратко най-големия ужас беше когато трябваше да се подстригвам

Няколко пъти се престраших и отидох,но със всяко следващо отиване страхът ставаше все по не контролиран.Постепенно започнах да се изолирам от приятелите си след работа исках да се прибирам у дома и да спя или да стоя пред компютъра.Проблема с подстригването го реших купувайки си машинка и сега приятелката ми ме подстригва

обаче атаките не спряха. Има дни които нищо не ми се прави отношенията ми с приятелката се обтегнаха, понякога когато излезнем някъде на кафе получавам атаки и бързам да ставаме и това адски много я изнервя.Обясних и състоянието си,но май останах неразбран напоследък изпитвам някаква вина че не и отделям достатъчно време за проблемите и (а тя ги има в изобилие) и това още повече ме съсипва.Най накрая след като се престраших да споделя с вас мисля да посетя и психолог тези дни