evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 08, 2024, 09:59:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за конкретен симптом  (Прочетена 7107 пъти)
Feelings
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« Отговор #30 -: Юли 19, 2011, 11:36:49 »

"И точно сега, на края на този пост, ми "шукна" нова мисъл-форма - та, този ми днешен "дебат" и всички останали, подобни на него са нещо като сигнал за това какъв може би е проблемът ми - проблемът ми (вероятно) е, че съм в дълбок КОНФЛИКТ със заобикалящата ме действителност, в лицето на част от хората, с които контактувам или наблюдавам, било и по телевизията (казвам "част", защото не желая да обобщавам, а и чувствам, че тези във форума не са от упоменатите). Не бих искал да съм съдник, не съм и толкова "мъдър" и дълбоковиждащ, не желая и да правя обобщения и в личен план за тези хора поотделно, защото все още се надявам, че това, което виждам, усещам и чувствам у тези хора е само на повърхността, че това са в голямата си част социални роли. За какво става дума ли? За заобикалящата ме лъжа, притворство, лицемерие, вулгарност, алчност, нервност, скудоумие, безхаберие, подлост, безкултурност... Явно по друг начин съм възпитан и съм се самовъзпитал, така че не съм "обръгнал" с това, което изброих. Чувствам потребност да се "боря" с тези недъзи, не мога да ги преглътна. Понякога се боря? вербално и макар да не съм конфликтна личност, устата ми не "си знае мярката" и вероятно доста хора не ме и не биха ме "харесали"."

По дяволите, колко си прав. И колко познато ми звучи казаното от теб. Такава съм и аз - не мога да приема какво се случва около мен. И се боря, но ми писва. Просто май трябва да се опитаме "с другите да сме други". Ще го опиша така:

" Могъщ магьосник поискал да разруши едно царство и излял вълшебна течност в кладенеца, откъдето пиели всички поданици. Който пийнел от водата, полудявал. На другата сутрин от кладенеца вече били пили и полудели всички с изключение на царя и семейството му, които имали отделен кладенец само за тях и до който магьосникът не успял да се добере. Загрижен, царят се опитал да овладее положението и взел редица мерки за опазване на сигурността и здравето на поданиците си.
Полицаите и инспекторите обаче също били пили от отровната вода, ето защо указите на царя им се сторили абсурдни и те решили да не ги прилагат.
А когато жителите на царството научили за тези декрети, помислили, че техният владетел е полудял и е. започнал да диктува безсмислени неща. Втурнали се с крясъци към двореца и поискали от владетеля си да абдикира.
Отчаян, царят бил готов да се откаже от трона, но царицата го възпряла и му казала: „Хайде и ние да отидем до кладенеца и да пием. Така ще станем като тях."
Така и сторили: царят и царицата пили от водата на лудостта и веднага започнали да говорят безсмислени неща. Поданиците им начаса се разкаяли: след като техният цар говори така мъдро, защо да не го оставят да управлява страната?
И царството заживяло спокойно, въпреки че поданиците му се държали съвсем различно от съседите си, а царят управлявал до края на дните си. - "Вероника решава да умре"
Активен

Сълзите ми не са признак на слабост...
Сълзите ми са знак, че бях силна прекалено дълго!
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #31 -: Юли 24, 2011, 11:16:47 »

--
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 05:00:18 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #32 -: Август 10, 2011, 12:39:07 »

Краката ми в областа на прасците при кризи се вдървяват,като"въжета",друга ситуация пък са меки като"локум",вървя и все едно се снишавам с земята,потъвам.За замайването и световъртежа прочетох доста,но нормално ли е даже в седнало положение на стол,да испитвам същото нещо.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #33 -: Август 10, 2011, 02:37:43 »

Нормално е. Тялото е в услуга на преживяването и за това, и симптоматиката е много разнообразна.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Август 10, 2011, 03:36:25 »

В такива случаи,когато трябва да изреча нещо на някой,се получава и нещо  като спазъм в гърлото,мога да кажа само една дума и до там,продължението е след някорко секунди.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #35 -: Август 10, 2011, 04:59:33 »

Ами може. Но "някой" и "нещо", са много важни в случая. Понякога има и позиви за повръщане, та дори и разстройство. Така всичко, което трябва да направи, или преживее човек, го прави с тялото си, защото не умее по друг начин. Можете да проследите, в какви ситуации се случва, в контакта с какви хора, кога е засилено, кога е по-слабо, какви са преживяванията ви в такива моменти, как се чувствате и как проявявате тези чувства в контакта с другия.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Септември 07, 2011, 08:01:00 »

Пак ме е подгонила лудостта.От една седмица не се чувствам много добре.Задушава ме и трудно преглъщам,сега си мисля,че имам гуша.Изследвала съм си я преди 5 години и ми няма нищо.От много дълго време,може би 8 години не съм имала прескачане на сърцето,но през 1-2-минути се случва,мисля си,че нещо не съм добре със сърцето,което пак съм сигурна,че не е така.Ходила съм на кардиолог преди години и нищо ми няма.Направо откачена работа,хем знам,че може би нищо ми няма,хем си ме чопли нещо отвътре.
Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #37 -: Септември 07, 2011, 10:03:37 »

Веси и мен все ме задушава нещо. Пак ме е стегнала шапката...Имам чувството че някой ми е седнал на гърдите и ако искам да си поема дълбок дъх не мога да го направя. И сърцето ми прескача, тя аритмийката ми е станала най- добър приятел, ако един два дни не си появи, започва да ми липсва и да се чудя къде се е дянала Cheesy
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 10:23:35 от queenmaya23 » Активен
vtonev
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #38 -: Септември 07, 2011, 10:23:09 »

Zdraveite,

ako reshite mojete da probvate niakoi naturalni produkti posocheni na linka:

http://www.naturalnews.com/028452_anxiety_panic_attacks.html

bih kazal ,che triabva da ste vnimatelni s kava-kava,tai kato moje da vi
sasipe chernia drob.
Sashto i extracta ot oleander e po skoro za lechenie na rak.
Vsichi ostanali sa s barz ili po baven efect.
Ne se otkazvaite,dokato ne se osvobodite napalno ot PR i PA.Uspehi
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА